Hei, Juustup!

vana hea klassika
Suletud
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 26 Juul 2024 08:58 Ei, ma pole Juustup. Lihtsalt põhimõtteliselt ei salli kiusamist.
Ja meie ei salli valetamist.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Juul 2024 08:59
Mind ei häiri Juustupi kommentaarid, vaid mind häirib see, et ta nii palju valetab. Viitamine sellele, et ta jutt ei klapi, ei ole kiusamine. Valetajale ütlemine, et sa saad aru, et ta valetab, ei ole kiusamine! Katsu sellest ükskord aru saada!
Kas ulmefilmide, -raamatute autoritele ka teada annad, et nad valetavad?
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Juul 2024 11:31
Mind ei häiri Juustupi kommentaarid, vaid mind häirib see, et ta nii palju valetab. Viitamine sellele, et ta jutt ei klapi, ei ole kiusamine. Valetajale ütlemine, et sa saad aru, et ta valetab, ei ole kiusamine! Katsu sellest ükskord aru saada!
Ei, sest nende autorid ei valeta, vaid annavad juba proloogis teada, et tegemist on ulmekirjandusega. Ehk siis lugeja ja vaataja juba teab arvestada, et nad loevad/vaatavad kellegi fantaasiat ja väljamõeldist.

Siinne tegelane aga püüab meile esitleda seda kõike kui tõde ja tema päriselu.
Külaline

Eks kiusajad leiavad ikka eneseõigustuse, et "mis ta siis on selline", "tahame ju ainult head" jne.

Oksele ajavad need vaimsed vägivallatsejad.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Juul 2024 11:41 Eks kiusajad leiavad ikka eneseõigustuse, et "mis ta siis on selline", "tahame ju ainult head" jne.

Oksele ajavad need vaimsed vägivallatsejad.
Ei, me tahame inimesele öelda, et ärgu palun valetagu! Ja selle välja ütlemine ei ole kius! Siin ei ole vaid üks-kaks inimest, kes saavad aru, et ta valetab. Neid on siin palju. Ja see on tegelikult solvav, kui inimene peab sind rumalaks. Pigem on selline valetamine vägivald kaasfoorumlaste suhtes.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Juul 2024 11:36

Kas ta on pöördunud sinu poole isiklikult, et sellist tüütut tõe jumalannat mängid?
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Juul 2024 11:45

Ei, me tahame inimesele öelda, et ärgu palun valetagu! Ja selle välja ütlemine ei ole kius! Siin ei ole vaid üks-kaks inimest, kes saavad aru, et ta valetab. Neid on siin palju. Ja see on tegelikult solvav, kui inimene peab sind rumalaks. Pigem on selline valetamine vägivald kaasfoorumlaste suhtes.
Jah, aru saavaid on palju. Aga ainult 1-2 hakkavad oma tõeotsingutega foorumit solkima.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Juul 2024 11:49
Külaline kirjutas: 26 Juul 2024 11:45

Jah, aru saavaid on palju. Aga ainult 1-2 hakkavad oma tõeotsingutega foorumit solkima.
Minu arust on sinu miinustajaid küll rohkem kui 1-2?
Nüüd kindlasti väidad, et kõikidel sinu miinustajatel (st neil 1-2-l) on mitu kontot...
Külaline

Milleks seda muru närite, kas ikka aru ei saa, et teile ei tunnista Juustup kunagi: jah, valetasin.
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Külaline kirjutas: 26 Juul 2024 11:36
Külaline kirjutas: 26 Juul 2024 11:31
Ei, sest nende autorid ei valeta, vaid annavad juba proloogis teada, et tegemist on ulmekirjandusega. Ehk siis lugeja ja vaataja juba teab arvestada, et nad loevad/vaatavad kellegi fantaasiat ja väljamõeldist.

Palun too välja faktid, mida ma olen valetanud.

/Juustup
Juustup

Hatik kirjutas: 25 Juul 2024 20:09
Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 19:57 Krooniliste tõbede puhul kirjutatakse ravimretseptid välja 6 kuu kaupa, piisab kui 1-2x aastas Eestis käia ja ravimid välja osta. Epilepsia siiski tagab töövõimetushüvitise, sõltuvalt raskusastmest, eriti kui lisandub teisi diagnoose. Ei näe küll põhjust Juustupi sõnades kahelda.
Ma ei räägi TVH-st. Aga kui ta Eestis ei käigi ... ? Tegelikult ma tahaks, et Juust ise selle peale vastaks.
Internetis saab ka neid avaldusi teha, kuhugi kohale minema ei pea. Ravimeid saab pikendada perearstile kirjutades ja lasta need kellelgi välja osta ning hiljem endani toimetada. Paar korda aastas keegi ikka liigub siiapoole.
See kui palju ja mis ulatuses töövõimetoetust makstakse sõltub väga epikriiside sisust ning sellest kui põhjalikult sa küsimustele vastad. Korra ma sain vaid osalise töövõime ning esitasin vaide, siis sain viieks aastaks(maksimumaeg) puuduva töövõime. Väga palju loeb kuidas seda ankeeti täita ning mis parata, loeb ka seda analüüsiva eksperdi tuju.

/Juustup
Juustup

Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 15:20
Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 15:17
Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 14:33

Sest selline luuletamine paratamatult tekitab inimestes uudishimu, et miks ometi!?

Ju siis ta saab sellest mingi heaolutunde. Kurbnaljakas, et inimene omadega nii halvas seisus on. Lastest(ütles et suhtelb tihti) ja abikaasast ei piisa. Ikka vaja mingit lisatähelepanu. Olgu see siis negatiivne või positiivne.
Tal pole lapsi, ise ütles, et pole.
Ära seleta. Koguaeg rääkinud, et tal 2 puudega last, keda kasvatavad sugulased.
Järjekordne funktsionaalse lugemisoskuseta isik. Mul EI OLE kahte puudega last. Ma tahan palun viidet sellele, kust sa seda välja lugesid.

Mul on üks puudega laps, tõsi. Teisel küll mingit puuet pole. Muidugi ega ma ISE ju seda ei tea, anonüümid on rohkem kursis.

/Juustup
Juustup

Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 15:26
Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 15:20
Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 15:17

Tal pole lapsi, ise ütles, et pole.
Ära seleta. Koguaeg rääkinud, et tal 2 puudega last, keda kasvatavad sugulased.
Ei ole, ta rääkis, et teeb lapse alles Eestisse jõudes, kui sedagi. Ma arvan, et vahepeal luuletab lihtsalt.
Palun viidet.

/Juustup
Juustup

Külaline kirjutas: 26 Juul 2024 00:17
Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 22:31 Lihtsalt hale on lugeda neid nn kaitsekõnesid siit, kui tore ja usaldusväärne inimene ta on. Ja kurat, kui pahad need on, kes ei usu tema luulelugusid.
See on sul peeglisse vaatamise ja enserefleksiooni koht. Miks sind häirivad Juustupi kommentaarid, aga mind näiteks ei häiri üldse? Järelikult pole probleem Juustupi kirjutistes, vaid sinus, mingi trauma otsib väljapääsu ja lahendamist. Ja need kaitsekõned siin on siiski stiilis, et lõpetage kiusamine, selline käitumine on vastik ja võiks jääda lasteaia liivakasti. Vaimselt täiskasvanud, normaalse hingeeluga, emotsionaalselt terved inimesed ei kiusa teisi.
Palun konkreetseid näiteid "valetamise" kohta, muidu valetad sa praegu ise.

/Juustup
Külaline

MINA, MINA olen selle surematu teema autor! Pane edasi, Juustup!
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juul 2024 21:47
Külaline kirjutas: 22 Juul 2024 18:23
Külaline kirjutas: 22 Juul 2024 18:07
Siin ju kohal perekooli staarid. Need pole inimesed. Need on mingisugused õelad olendid. Nad vihkavad kõiki ja kõike. Ja üritavad oma pasameres kõiki sõmates tunda ennast nagu päris inimesed tunnevad ennast.
Mis sa teed siin?
Külaline

Juustup kirjutas: 23 Juul 2024 22:11
Külaline kirjutas: 23 Juul 2024 20:57 No ei tea, ma ei kujuta ette et 9 tundi ehitusel rüganud mees koju kartuleid koorima, kotlette,värsket salatit ja kuuma kastet tegema läheks. Seda teeb kas tema ema, naine või selveri kokk. Ja ma täiesti mõistan seda- kui mul on kõht tühi tahan ma süüa mitte hakata suppi alles keetma..

/Juustup
Ma nüüd ei tea, aga kas on tõesti 30-ndates inimesi, kelle jaoks õhtusöök = kartul, kotlet, jahukaste ja värske salat? Mu vanaema tegi sellist sööki...
Jah, on küll selliseid inimesi, näiteks mina. Mis sellel toidul viga on? Liha on, värsket on, kartul on ka, jahukaste garanteerib selle, et toit poleks liiga kuiv. Minule väga maitseb- lihtne, kodune ja väga hea.
Ma ei näe küll, et sellisel toidul midagi häda oleks. Hoopis hull oleks hommikust õhtuni mingeid vegan lihapalle või limaseid lobstereid sisse ajada. Pidage mind nüüd matsiks kui soovite, aga minule tavaline nõukogude köök meeldib. Rosolje, borš, seljanka, kõikvõimalikud pirukad, kotletid, heeringas, kasukas. Peolauas singirullid, täidetud munad, sült- no need on maitsvad! Salatitest kartulisalat, riisi-makra salat ja vahel(pigem harva) makatonisalat. Mina olen sellise menüüga üles kasvanud ja armastan seda väga.
Kui keegi nüüd minestada soovib siis ma avaldan teile ühe Juustuse saladuse...- ma armastan pekki ka! Soola- või suitsupekki musta leivaga, imeline! Jõululauale kindlasti ka marineeritud seened ja hapukurk.
Peale suuremat söömist lõigati lahti tort ning kringel ja lauda toodi kommid ning snäkid(juustud, hapukurk, küpsised)
Klassikaline peolaud minu lapsepõlvest. Kõik sõid ja olid õnnelikud.
Peo perenaine pakkis kõigile veel midagi lõpuks kaasa, kui koju minema hakati, siis pakiti kõigile midagi koju kaasa nii et ka järgmisel päeval oli võimalik sama head toitu nautida. Kuna olin laps, siis minu põhiline missioon peole järgneval hommikul oli ära hävitada kõik kaasa pakitud magusad kringli- ja torditükid. :D

Imeline aeg- mida ma praegu annaksin, et nende samade inimestega seal lauas istuda ja nende jutte ja elukogemusi kuulata. Väiksena paraku see ei huvitanud mind- mu tähelepanu koondus kassile, kingitustele ning tordiootusele.

Sellised on mälestused, mille nimel elada.

/Juustup
[/quote]
Söö-söö aga mis sellel kõigel nõukogudega pistmist on?
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juul 2024 22:43
Juustup kirjutas: 23 Juul 2024 22:11
Igatsen neid lapsepõlveaegseid lookas laudadega pidusid, kus väga paljud road olid ise tehtud. Sült, pasteet, kartulisalat, munapoolikud. Morss tuli oma aias kasvatatud marjadest. Tänapäeval ostetakse see kõik poest ja jääb ainult laualepanemise vaev.
Miks sa ei tee siis, pole ju raketiteadus.
Külaline

Juustup kirjutas: 24 Juul 2024 18:42
Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 18:35 [

Ei ole nii. Mina näiteks ei tea lõvidest midagi. Praegu on Juustup selle foorumi endale haaranud ja seda täiesti arusaamatutel põhjustel. Las ta palun laseb oma isikust lahti ja siis saab foorum edasi elada oma elu temast sõltumatult. Lihtsalt et see isik enam siin ei kirjutaks ja et kõik teised kasutajad saaksid foorumit kasutada ilma mingi Juustupi kaasosalisuseta. Ma ei ole kiusaja. Ma soovin lihtsalt seda foorumit kasuatada ilma selle hullu Juustupita. Keegi ei kiusa, lihtsalt et ta lõpetaks oma jauramise siin foorumis.
Miks sa mind ära ei blokeeri?

/Juustup
See toimiks ainult siis kui sa ei kommenteeriks ööpäevaringselt ja teemad ei koosneks 50% sinu postitustest. Toimib ainult sinu blokeerimine moderaatori poolt. Sellega on ka ilmselt keeruline sest sa oled mitme kontoga.
Külaline

Juustup kirjutas: 24 Juul 2024 19:23
Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 19:12
Juustup kirjutas: 24 Juul 2024 18:42 Miks sa mind ära ei blokeeri?

/Juustup
Sest sind blokeerides kaotab teema oma loogilisuse, kõik kohad on mingeid blokke täis. Kui sa lõpetaksid oma jauramise, oleksid ka kõik teemad jälle loogilised ja inimesed saaksid aru, kuhu nad mida on postitanud. Sind blokeerides tekivad teemasse mingid arusaamatud lüngad. Kas sa sellest palun saad aru või käib ka see üle sinu mõistuse? Kas lihtsalt paluda, et sa lõpetaksid oma jauramise, on liiga palju tahetud ja sa ei suuda seda mõista?
Ma lõpetan oma "jauramise" täpselt siis kui mina tahan. Minumeelest peaksid sa oma hiilguses aru saama, et foorumis EI OLE võimalik kehtestada diktatuuri, kes, kuna ja mida öelda tohib.
Kui sulle selline elukorraldus meeldib, võiksid kaaluda Põhja-Koreasse kolimist.

/Juustup
Ja ometi oled sina siin diktatuuri kehtestanud. Provotseeriv, pahatahtlik ja õel.
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Bing [Bot], dmy, Piusa ja 10 külalist