Kust sa tead mida ta teeb?
Hei, Juustup!
-
Külaline
MINA, MINA olen selle surematu teema autor! Pane edasi, Juustup! Edasi!!!
-
Külaline
Kuule Pr. Pardifilee, kui sul endal lapsi ega tuttavaid noori ei ole, siis vaata vähemalt kuhugi noortefoorumisse.Külaline kirjutas: ↑27 Juul 2024 14:16
Ma nüüd ei tea, aga kas on tõesti 30-ndates inimesi, kelle jaoks õhtusöök = kartul, kotlet, jahukaste ja värske salat? Mu vanaema tegi sellist sööki...
-
Külaline
Ja see Eesti riiki kõikvõimalikul moel lüpsnud inimene räägib, et riik tegi talle haiget.Juustup kirjutas: ↑24 Juul 2024 21:49Muide, mul oli samaaegselt määratud raske puue ja 100% töövõimetus. Oma tolleaegse elukaaslase vedasin ka psühhiaatri juurde, tasulisse. Need kirjutavad pm sinu sõnade järgi epikriise. Täitsin tema eest avalduse ja nii ta sai samuti puuduva töövõime kolmeks aastaks. Hea investeering, kas pole?Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 21:43Haha kõvast ärimutist invaliidsuspensionile.. ja-jahJuustup kirjutas: ↑24 Juul 2024 21:38
Mina võin enda kohta öelda, et ma pole mingi tööpõlgaja. Pigem vastupidi- kui mul oli oma ettevõte, heitis mulle mu tollane elukaaslane ette, et ma olen töönarkomaan. Olingi. Ma jumaldasin oma tööd ja mul tekkis suurushullustus- ma tahtsin kiiresti areneda ja turu pm "hõivata". Paraku tegin ma seda suuresti pere arvelt, ma tegelesin ainult tööga, isegi ämma juubelil olin ma kõrvaltoas ja pidasin töökõnesid. Mul on tagantjärgi nii piinlik, et tahaks maa-alla vajuda. See oli nagu sõltuvus, ühelegi kliendile ei suutnud ma ära öelda, kuigi äri õitses ja raha oli oluliselt rohkem kui teistel minuvanustel.
/Juustup
Mingi kõva ärimutt ma polnud, aga oma peret suutsin üleval pidada, bussiga ei sõitnud ning sõin iga päev väljas(lõuna). Asjade hindasid eriti ei vaadanud. Võrreldes tolle ajaga,olen ma hetkel puruvaene.
/Juustup
-
Külaline
Sa sellele ei mõtle, et võtad riigilt koos oma ohtrate elukaaslastega selle raha, mille vähesuse tõttu mõni laps sureb ainuüksi seetõttu, et rahalisi vahendeid ei jätku? Kas saab olla alatum?Juustup kirjutas: ↑24 Juul 2024 23:57See pole tegelikult üldse nii must-valge nagu sina seda praegu näed. On täiesti arvestatav protsent inimesi, kes käivad meelega erakorraliselt psühhiaatriakliinikus ja nö "koguvad" epikriise. Mida jubedamad jutud, seda suurem tõenäosus garanteerida endale (lisa) sissetulek vähemalt aastaks.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 23:30Ma tahaks siiski uskuda, et päris tervele inimesele seda töövõimetust ei määrata. Sellega seoses tekib küsimus, kas validki kõik oma mehed psüühiliste probleemidega et nad psühhiaatrilise haigusega töövõimetuse saavad või ainult sellised mehed valivad sind endale naiseks?Ei ole osav ega tubli, keskmine pigem. Rahaliselt saan hakkama, pole rikas aga kindlasti maailma mastaabis mitte ka vaene. Ma tahaks näha neid inimesi kes loobuksid võimalusest saada keskeltläbi 600 eurot igakuiselt lisaks tulenevalt oma tervisemuredest. Jätaksite te jee selle raha riigile.
Vaimse tervisega on oluliselt lihtsam arste ning tvh komisjoni ära petta- nad ei näe sinu pähe. Isiksusetestides jms saad sa valida vastused vastavalt sellele, mida sul on vaja, et saavutada soovitud epikriis ja läbi selle tulemus. Ja see on kontrollimatu, sest arst ei näe patsiendi pähe.
Kõigil inimestel on midagi viga, mõni trauma või kompleks. See süsteem ongi vigane, väga vigane. Samas mul ei ole häbi seda raha vastu võtta, absoluutselt mitte. Lihtne matemaatika ütleb et keskeltläbi 7800 eurot on puuduva töövõime toetus aasta läbilõikes. Selle raha eest saab lubada endale mitu reisi, auto või väikelinna korteri.
/Juustup
-
Juustup
Täiesti õige. Epilepsiaravimeid ma ei taha näha ka- need kõrvaltoimed on lihtsalt nii jubedad- suukuivus, nõrkus, isutus, pidev"kott peas" tunne. Ainus positiivne omadus neil ongi see teadmine, et ilmselt hoogu ei tule, kuigi garantiid see ei anna. See tegelikult paneb epileptiku sunnitud valiku ette- kas sa lepid kõrvaltoimetega või elad teadmisega, et sa pead ülihoolikalt oma keha jälgima, et vähemalt üritada hooge vältida või vähemalt viimasel hetkel öelda"paha on" vms ja parner/sõber vms saab siis sul silma peal hoida ja veenduda et sa pead kuskil lõhki ei kukuks.Külaline kirjutas: ↑25 Juul 2024 20:11 Teerajaja
Postitus 01 Juul 2024 12:44
Külaline kirjutas: ↑
Juustup kirjutas: ↑
Külaline kirjutas: ↑
Ja nüüd kui tema jutt kahtluse alla seatakse, on kadunud nagu tina tuhka. Enne istus 24/7 siin.
Oleks tõesti öelnud, et elab näiteks naaberriigis Omaanis, oleks täitsa usutav, tean isegi inimesi, kes seal on töötanud. Jeemen on igal pool nii punaste reisihoiatustega, ma ei tea, kas sinna niisama lihtsalt üldse saab minna. Maailma vaesemaid riike, sõda, 17 miljonit inimest näljahädas jne.. Lisaks tegi Juustup teema, et tal on epilepsia ja võtab iga päev ravimeid… kui kättesaadav arstiabi Jeemenis üldse on
Ma pole mitte üheski teemas öelnud, et ma mingeid medikamente tarbiks. Palun viidet sellele.
Kroonilised haigused on mul küll, jah.
Jeemenisse saab läbi Tuneesia või Egiptuse väga lihtsalt. Ainult ümberistumistega ja lennukid on sellised.. kuidas öelda- väikesed ja esialgu tundub, et lendad kohe allalõpuks harjub ära.
/Juustup
Palun, sinu tehtud teema viewtopic.php?t=109
Need on välja kirjutatud, aga ma ei tarbi neid. Ei osta välja, ei pikenda retsepte jne. Ma tõesti ei suuda neid õgida, rõve hakkab.teoorias peaks jah, aga ma ei taha. Kui ma kõik need tabletid ära õgiks mida arst mulle soovitab, siis ma muud süüa ei saakski(ma pole just väga suur inimene)
/Juustup
viewtopic.php?t=391&start=60
J oma ravimitarbimisest. Ma ei tea, kui tõenäoline on, et epileptik ravimeid ei tarbi, aga samas ohtralt alkoholi tarbib. Äkki keegi teab?
Kokkuvõttes olen mina aru saanud, et minu organismile on parim lahendus tarbida võimalikult palju vitamiine(mitte tablettidena, vaid süüa vitamiinirohkeid toiduaineid) ja nö "kuulata oma keha". Lisaks söön ma iga päev ära paar väikest kommi, sest magusat(koogid, magusad saiakesed) ma ei tarbi, lihtsalt ei maitse eriti sellised läägelt magusad küpsetised. Eesti kohupiimakoogid olid head, aga sellist ma hetkel ei saa. Üldiselt ma üritan toituda põhimõttel et ma tean, mida ma söön, st vältida poolfabrikaate, kuigi tõde on see, et kui mul ikka isu tuleb, marsin ma burksi järele iga ilmaga(või teen selle ise valmis, mis on veelgi parem variant)
Muide, see et epileptik ravimeid ei tarbi, aga alkoholi tarbib, on päris laialdaselt levinud. Kindlasti on üks põhjus majanduslik, teiseks alkoholism( muide, joobes peaga krampe ei teki, küll aga on suur oht selleks pohmelli ajal)
Siiski ma soovitan meeles pidada, et epilepsia EI OLE ainult joodikute haigus, see on valdavalt siiski geneetiline ja ka minu puhul on see nii, õnnetuseks olen ma selle vastiku haiguse edasi "pärandanud" ka oma lapsele. Õnneks on lootust, et tänapäevaste vahenditega on võimalik elada peaaegu täisväärtuslikku elu olles epileptik. Loodetavasti leiutatakse ka mingit pisutki inimlikumad ravimid selle koleda haiguse ohjeldamiseks.
/Juustup
-
Juustup
Palun seleta, kuidas ma seda Eesti riiki kõikvõimalikul moel lüpsnud olen.Külaline kirjutas: ↑27 Juul 2024 15:02Ja see Eesti riiki kõikvõimalikul moel lüpsnud inimene räägib, et riik tegi talle haiget.Juustup kirjutas: ↑24 Juul 2024 21:49Muide, mul oli samaaegselt määratud raske puue ja 100% töövõimetus. Oma tolleaegse elukaaslase vedasin ka psühhiaatri juurde, tasulisse. Need kirjutavad pm sinu sõnade järgi epikriise. Täitsin tema eest avalduse ja nii ta sai samuti puuduva töövõime kolmeks aastaks. Hea investeering, kas pole?
Mingi kõva ärimutt ma polnud, aga oma peret suutsin üleval pidada, bussiga ei sõitnud ning sõin iga päev väljas(lõuna). Asjade hindasid eriti ei vaadanud. Võrreldes tolle ajaga,olen ma hetkel puruvaene.
/Juustup
/Juustup
-
Juustup
Esiteks tee endale selgeks "rohked elukaaslased". See, et30+ vanuses on inimesel mitu suhted olnud, ei tähenda ROHKEID ELUKAASLASEID. Muide, see ""elukaaslase" temaatika on pigem meeste mugavus, kes ei viitsi mingi paari aastase suhte nimel naise unistuste vahukooretorti meenutavat kleiti osta ja mitusadat inimest sööta- joota. Ma muide mõistan seda täielikult. Abielus on palju vastutust ja kohustusi, mida vabaabielus ei ole. Paljud ei tahagi sp abielluda- suur väljaminek, hilisemad kohustused, probleemid võimalikul hilisemal lahutusel, vara jagamine jne.Külaline kirjutas: ↑27 Juul 2024 15:14Sa sellele ei mõtle, et võtad riigilt koos oma ohtrate elukaaslastega selle raha, mille vähesuse tõttu mõni laps sureb ainuüksi seetõttu, et rahalisi vahendeid ei jätku? Kas saab olla alatum?Juustup kirjutas: ↑24 Juul 2024 23:57See pole tegelikult üldse nii must-valge nagu sina seda praegu näed. On täiesti arvestatav protsent inimesi, kes käivad meelega erakorraliselt psühhiaatriakliinikus ja nö "koguvad" epikriise. Mida jubedamad jutud, seda suurem tõenäosus garanteerida endale (lisa) sissetulek vähemalt aastaks.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 23:30
Ma tahaks siiski uskuda, et päris tervele inimesele seda töövõimetust ei määrata. Sellega seoses tekib küsimus, kas validki kõik oma mehed psüühiliste probleemidega et nad psühhiaatrilise haigusega töövõimetuse saavad või ainult sellised mehed valivad sind endale naiseks?
Vaimse tervisega on oluliselt lihtsam arste ning tvh komisjoni ära petta- nad ei näe sinu pähe. Isiksusetestides jms saad sa valida vastused vastavalt sellele, mida sul on vaja, et saavutada soovitud epikriis ja läbi selle tulemus. Ja see on kontrollimatu, sest arst ei näe patsiendi pähe.
Kõigil inimestel on midagi viga, mõni trauma või kompleks. See süsteem ongi vigane, väga vigane. Samas mul ei ole häbi seda raha vastu võtta, absoluutselt mitte. Lihtne matemaatika ütleb et keskeltläbi 7800 eurot on puuduva töövõime toetus aasta läbilõikes. Selle raha eest saab lubada endale mitu reisi, auto või väikelinna korteri.
/Juustup
Nüüd küsimuse juurde- ei, mina ei võtta vastutust mitte ühegi lapse surma eest. Mina pole kelleltki väevõimuga midagi ära võtnud. Kas sa kujutad oma naiivsuses tõesti ette et kui kõik toetuste saajad sellest orjameelselt loobuksid, läheks see raha meditsiini või? Oh sa püha naiivsus.. teie palavalt armastatud KK&Co taskusse läheb see raha. Pigem võtke kõik vastu mis annab ja katsuge oma mammonat suurendada, sest siin ilmas pole mitte miski mitte kunagi 100% kindel.
Laste suremine on kohutav. Sama ränk on vaadata lapskerjuseid. Ja neid on ilmas tohutult.
Kindlasti pole laste suremises midagi normaalset, aga arvestades Eesti poliitilist kultuuri siis ma kahtlen sügavalt, et keegi sealt reaalset mingit arvestatavat abi saab, kui välja jätta erakorraline abi. Tegelikult on ka need jõulutunneli jms kerjamisprogrammid ju kohutav alandus niigi õnnetus seisus abivajajale. Nad on seal viimases hädas, kerjavad raha et elada. Jumal tänatud et selline saade on, aga tegelikult EI PEAKS olema, kui tegu oleks normaalse riigiga, milline väärtustaks oma laste elu.
Kohutav.
/Juustup
-
Külaline
Enne seda kirjutas, et pole.Külaline kirjutas: ↑25 Juul 2024 15:20Ära seleta. Koguaeg rääkinud, et tal 2 puudega last, keda kasvatavad sugulased.Külaline kirjutas: ↑25 Juul 2024 15:17Tal pole lapsi, ise ütles, et pole.Külaline kirjutas: ↑25 Juul 2024 14:33
Sest selline luuletamine paratamatult tekitab inimestes uudishimu, et miks ometi!?
Ju siis ta saab sellest mingi heaolutunde. Kurbnaljakas, et inimene omadega nii halvas seisus on. Lastest(ütles et suhtelb tihti) ja abikaasast ei piisa. Ikka vaja mingit lisatähelepanu. Olgu see siis negatiivne või positiivne.
-
Külaline
Päris madal tüüp oled ju. Sulle endale ei tundu või? Miks sa alandad ennast selliste kirjutistega? Ja ära hakka jälle, et kes alustas ja sina ainult ütled vastu jne. Väärikas inimene ei lange sellisele tasemele.Juustup kirjutas: ↑27 Juul 2024 15:37Mina ei ole seda teemat algatanud, aga primaat ei suudagi selle arusaamiseni jõuda. Mine tee oma suurpuhastust edasi enne kui külma- ja kuumahood sind uuesti tabavad. Sa pead paari päeva pärast rimi letis 12 tundi vastu pidama.Külaline kirjutas: ↑27 Juul 2024 14:48 MINA, MINA olen selle surematu teema autor! Pane edasi, Juustup! Edasi!!!
Piiks- piiks
Irvitab,
/Juustup
-
Juustup
Palun viiteid.
Ma olen öelnud, et mul on kaks last, kellest ÜKS on erivajadusega. Puudega on see kommentaator kellel puudub funktsionaalne lugemisoskus.
/Juustup
-
Külaline
Jeemenis pole mingeid ravimeid saada, kogu meditsiinisüsteem on kokku kukkunud. Inimestel pole seal elementaarset toitugi.Külaline kirjutas: ↑25 Juul 2024 22:29 Juustup ju kirjutas, et Jeemenis kõik rohud vabalt riiulitel. Ainult mine ja osta. Tal polegi vaja neid ravimeid võtta, sest on oma diagnoosid välja valetanud arstide käest. Ta ise ütles.
-
Külaline
Muidugi ei algatanud sina. Hoopis MINA ja ma ei ole juustust tehtud nagu kuu.
-
Juustup
Tead, mingi foorumi anonüümiga suheldes on mul sügavalt suva, millise mulje ma talle jätan. Siin on paar registreeritud kasutajat, kelle kriitika puhul ma võib olla hakkaksin mõtlema, et midagi on mäda. Ebapopulaarne kasutaja olen ma raudselt, seda enam on veider et mind ei blokeerita nende kasutajate poolt. Ma isegi ei imestaks, kui moderaator mu ühel hetkel blokeerib, sest üks-kaks Juustupit või Revolverit/Vesipead, on väiksem kaotus kui mass kanasid. Samas kanadel kaob huvi siin olla, kui kedagi nokkida pole.Külaline kirjutas: ↑27 Juul 2024 15:40Päris madal tüüp oled ju. Sulle endale ei tundu või? Miks sa alandad ennast selliste kirjutistega? Ja ära hakka jälle, et kes alustas ja sina ainult ütled vastu jne. Väärikas inimene ei lange sellisele tasemele.
Üks mida ma avastanid olen, on see, et mingi meeletu vimm ja kisa lõi lahti kui ma kliimutte mainisin. Sellest tekkis mingisugune selline sensatsioon siinses foorumis ja hulk anonüüme hakkas mind teistes postitustes miinustama jne. Tundub, et mingi osa rahvast võttis seda jubedalt hinge.
Huvitav kas selle vastu mingit leevendust pole?
PS. Pole vaja kisendama kukkuda, et see ootab mind ees. A loodan, et kui ma samaväärselt hulluks lähen, siis mu perekond ei lase mind ilma järelvalveta toast välja ja interneti kasutamine keelatakse ära.
/Juustup
/Juustup
-
Juustup
Ma olen tuhat korda kirjutanud, et ma sõitsin Jeemenisse läbi Egiptuse kus mul on isiklik kodu ja kus on KÕIK ravimid saadaval ja oluliselt lihtsamalt kui Eestis. Retsepte di eksisteeri(vähemalt minu ravimite puhul)Külaline kirjutas: ↑27 Juul 2024 15:43Jeemenis pole mingeid ravimeid saada, kogu meditsiinisüsteem on kokku kukkunud. Inimestel pole seal elementaarset toitugi.Külaline kirjutas: ↑25 Juul 2024 22:29 Juustup ju kirjutas, et Jeemenis kõik rohud vabalt riiulitel. Ainult mine ja osta. Tal polegi vaja neid ravimeid võtta, sest on oma diagnoosid välja valetanud arstide käest. Ta ise ütles.
Jeemenis ON võimalik ravimeid saada, aga sageli ettetellimisega ja maksma pead kohe ja palju rohkem kui peaks.
/Juustup
-
Külaline
Juustup kirjutas: ↑27 Juul 2024 15:33Külaline kirjutas: ↑27 Juul 2024 15:14Päris tõsiselt… ma pole oma elus rumalamat juttu kuulnud/lugenud.Juustup kirjutas: ↑24 Juul 2024 23:57
Nüüd küsimuse juurde- ei, mina ei võtta vastutust mitte ühegi lapse surma eest. Mina pole kelleltki väevõimuga midagi ära võtnud. Kas sa kujutad oma naiivsuses tõesti ette et kui kõik toetuste saajad sellest orjameelselt loobuksid, läheks see raha meditsiini või? Oh sa püha naiivsus.. teie palavalt armastatud KK&Co taskusse läheb see raha. Pigem võtke kõik vastu mis annab ja katsuge oma mammonat suurendada, sest siin ilmas pole mitte miski mitte kunagi 100% kindel.
Laste suremine on kohutav. Sama ränk on vaadata lapskerjuseid. Ja neid on ilmas tohutult.
Kindlasti pole laste suremises midagi normaalset, aga arvestades Eesti poliitilist kultuuri siis ma kahtlen sügavalt, et keegi sealt reaalset mingit arvestatavat abi saab, kui välja jätta erakorraline abi. Tegelikult on ka need jõulutunneli jms kerjamisprogrammid ju kohutav alandus niigi õnnetus seisus abivajajale. Nad on seal viimases hädas, kerjavad raha et elada. Jumal tänatud et selline saade on, aga tegelikult EI PEAKS olema, kui tegu oleks normaalse riigiga, milline väärtustaks oma laste elu.
Kohutav.
/Juustup
-
Juustup
Pole kustutanud. Olen ainult muutnid, kui trükivead sisse tulevad.
Ma arvan, et seda postitust pole lihtsalt olemas. Sest isegi kui mina enda postituse oleksin kustutamud, siis tsiteerituna oleks need teemas näha(või vähemalt vastused)
/Juustup
-
Külaline
Mulle hakkab järjest rohkem tunduma, et oled olnud purjus ja ei mäleta alati, mida sa oled rääkinud. Ma sinu jama seest tõesti ei viitsi otsima hakata, kus sa seda väitsid, aga ütlesid jah, et eelmise abikaasa vedasid ka psühhiaatri juurde ja aitasid tal avaldust täita ja saite talle ka tõõvõimetuse välja aetud, väga uhke olid selle üle. Ja nüüd väidad, et laste isa on veel mingi kolmas tüüp? Kaks eelmist meest, keda oled nimetanud abikaasadeks, on töövõimetud ja laste isa normaalne? Teised küll ei ole süüdi, et sa valetad ja ei mäleta, mida sa räägid.Sul on vist endal ka puue, et sa lugeda ei oska. Pane siia nüüd link kust sa selle teadmise välja võlusid.
Uskumatu isehakanud hiromant.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: kahupea, Tolmukübe ja 4 külalist