Hei, Juustup!

vana hea klassika
Suletud
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Külaline kirjutas: 27 Juul 2024 16:03
Juustup kirjutas: 27 Juul 2024 15:58

Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud

Mu vanemad on surnud, tänan huvi tundmast. See, kellega nad kasvavad pole sinu asi tegelikult. Kuna sa oled nii juhm ja ilmselt ei mõista, et lastel on kaks vanemat, siis soovitan kolm korda mõelda ja äkki saadki vastuse.

/Juustup
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 27 Juul 2024 16:06 Postitus on kustutatud
Sa ikka veel viitsid siin jaurata...
Külaline

Laste isa kasvatab, mitu korda on seda öelnud. Ja sellele sebis ka töövõimetuse, seda ütles ka.
Juustup

Külaline kirjutas: 27 Juul 2024 16:04
Sul on vist endal ka puue, et sa lugeda ei oska. Pane siia nüüd link kust sa selle teadmise välja võlusid.

Uskumatu isehakanud hiromant.
Mulle hakkab järjest rohkem tunduma, et oled olnud purjus ja ei mäleta alati, mida sa oled rääkinud. Ma sinu jama seest tõesti ei viitsi otsima hakata, kus sa seda väitsid, aga ütlesid jah, et eelmise abikaasa vedasid ka psühhiaatri juurde ja aitasid tal avaldust täita ja saite talle ka tõõvõimetuse välja aetud, väga uhke olid selle üle. Ja nüüd väidad, et laste isa on veel mingi kolmas tüüp? Kaks eelmist meest, keda oled nimetanud abikaasadeks, on töövõimetud ja laste isa normaalne? Teised küll ei ole süüdi, et sa valetad ja ei mäleta, mida sa räägid.
Ma olen eranditult kõik oma tuttavad ja sõbrad vedanud psühhiaatri juurde, ning ka linnaosavalitsusse, kellel vähegi on alust mingit toetust saada. Miks? Sest et ma leian, et neil on selleks õigus, arvestades riigis toimuvat olukorda. Pole võib- olla kõige ausam lüke, jah, aga ega see riik ka just väga "toetav" pole olnud nende inimeste suhtes kes on ühel või teisel põhjusel jänni jäänud. Jah, Eesti pole kaugeltki mitte kõige hullem koht, aga midagi rõõmustavat seal ka pole.
Nüüd oled sa aga ühe asjaga eksinud- ma olen olnud kaks korda abielus tõesti, aga oma praeguse abikaasaga mul lapsi ei ole.
Toetuseid "välja ajanud" olen ma tegelikult päris mitmel inimesel ja seda väga effektiivselt. Muide, kui Eesti riik vähe funktsionaalsemalt töötaks, poleks selleks vajadust.
Nii mõnelgi korral olen ma nende ekspertarstide hinnanguid lugedes mõelnud, et kui palju nad ise maksma pidid, et selline töökoht saada.

/Juustup
Juustup

Külaline kirjutas: 27 Juul 2024 16:06
Juustup kirjutas: 27 Juul 2024 15:58
Postitus on kustutatud

Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
[/quote]

See on kurb tõde. Suri küll jah, nüüdseks juba aastaid tagasi. Siiani näen teda unes. Kohutavalt kurb.

/Juustup
Juustup

Kui vana sa oled? :D :D :D :D :D

/Juustup
Külaline

Huvitav, et 31-aastane inimene nii kibestunud on ja riiki kõikides hädades süüdistab. Seda teevad tavaliselt kibestunud vanurid, eriti vene rahvusest, kes vana head nõukaaega igatsevad.
Külaline

Nüüd oled sa aga ühe asjaga eksinud- ma olen olnud kaks korda abielus tõesti, aga oma praeguse abikaasaga mul lapsi ei ole.
Polegi keegi seda väitnud ju. Öeldigi ju, et see su eelmine puudega abikaasa kasvatab lapsi. Seda, et nad mõlemad on puudega, seda rääkisid ise ju. Mina ei tuleks sellise asja pealegi. Minul pole puuet, pole minu lastel, pole minu abikaasadel. Sinu jutust tuleb välja, nagu see oleks maailma kõige loomulikum asi, et kõik on puudega ja tööd ei tee.
Külaline

Juustup kirjutas: 27 Juul 2024 16:14
Külaline kirjutas: 27 Juul 2024 16:06

Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
See on kurb tõde. Suri küll jah, nüüdseks juba aastaid tagasi. Siiani näen teda unes. Kohutavalt kurb.

/Juustup
[/quote]
Suri koroonavaktsiini aastaid tagasi? Koroonavaktsiin pole olnudki siin aastaid.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Juul 2024 16:20
Polegi keegi seda väitnud ju. Öeldigi ju, et see su eelmine puudega abikaasa kasvatab lapsi. Seda, et nad mõlemad on puudega, seda rääkisid ise ju. Mina ei tuleks sellise asja pealegi. Minul pole puuet, pole minu lastel, pole minu abikaasadel. Sinu jutust tuleb välja, nagu see oleks maailma kõige loomulikum asi, et kõik on puudega ja tööd ei tee.
Täitsa huvitav kohe, kuidas selline puuetega seltskond kokku sai. Mina näiteks ei tunne ühtegi puudega inimest, J terve tutvusringkond puudega.
Mulle on meediast mulje jäänud, et neid toetusi on raske puudega inimestelgi keeruline saada ja igal pool peab tõestama, et ikka puue on olemas. J räägib nagu see oleks käkitegu.
Juustup

Külaline kirjutas: 27 Juul 2024 16:19 Huvitav, et 31-aastane inimene nii kibestunud on ja riiki kõikides hädades süüdistab. Seda teevad tavaliselt kibestunud vanurid, eriti vene rahvusest, kes vana head nõukaaega igatsevad.
Sellel on oma põhjus, aga see pole seotud ei minu vanuse ega ka mitte tervisega. Seda põhjust ma siin ei avalda ka. Eesti on kahjuks alla käinud, kuigi ma armastan Eestit ikkagi.

/Juustup
Hatik
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Hatik »

Omalt poolt võin öelda, et jah, tõelise puudega inimene sageli peab tõestama, et ta on kaamel ja 3-5 küüruga, ja siis ka teda aina solgutatakse ja alandatakse. Ja kuigi ka mina Eesti RIIKI just väga ei armasta, eriti neid lollakaid riigikogulasi, kes järjest inimvihkajalikke seadusi vastu võtavad, siis ühte pean küll meie riigi kiituseks ütlema - see on E-RIIK. Kus mujal maailmas saab üksnes ID-kaardi rakendusega niuhti tervet hulka asju ajada?! Pakun, et ei kuskil. Lugesin hiljuti kuskilt raamatust, et keegi minister oli kas Europarlamendis või kuskil sellise koha peal öelnud, et meil saab e-hääletada ja 5 minutiga on tulemused teada. Selle peale oli saalis vali naer. Mispeale ta end parandas: Vabandust, mitte 5, vaid 1 minutiga. Selle peale olnud haudvaikus. No vaat siis. Mul hääletamisest savi, kuid muud e-asjad on lihtsalt suurepärased. Ja küllap on siin ka muid asju, mida Jeemenis ja teistes neis kuumades maades kohe kindlasti ei ole.
Viimati muutis Hatik, 27 Juul 2024 16:38, muudetud 1 kord kokku.
Külaline

Täitsa huvitav kohe, kuidas selline puuetega seltskond kokku sai. Mina näiteks ei tunne ühtegi puudega inimest, J terve tutvusringkond puudega.
Mulle on meediast mulje jäänud, et neid toetusi on raske puudega inimestelgi keeruline saada ja igal pool peab tõestama, et ikka puue on olemas. J räägib nagu see oleks käkitegu.
Mina arvan, et see ikka pole Juustupi teene, et nad kõik puudega on, nagu ta siin muljet proovib jätta. Mulle tundub, et kõik need psühhiaatrid ikka nii lollid polnud, et niisama juttu uskuma jäid, vaid see kamp ikka ongi päriselt puudega.
Juustup

Hatik kirjutas: 27 Juul 2024 16:37 Omalt poolt võin öelda, et jah, tõelise puudega inimene sageli peab tõestama, et ta on kaamel ja 3-5 küüruga. Ja kuigi ka mina Eesti RIIKI just väga ei armasta, eriti neid lollakaid riigikogulasi, kes järjest inimvihkajalikke seadusi vastu võtavad, siis ühte pean küll meie riigi kiituseks ütlema - see on E-RIIK. Kus mujal maailmas saab üksnes ID-kaardi rakendusega niuhti tervet hulka asju ajada?! Pakun, et ei kuskil. Lugesin hiljuti kuskilt raamatust, et keegi minister oli kas Europarlamendis või kuskil sellise koha peal öelnud, et meil saab e-hääletada ja 5 minutiga on tulemused teada. Selle peale oli saalis vali naer. Mispeale ta end parandas: Vabandust, mitte 5, vaid 1 minutiga. Selle peale olnud haudvaikus. No vaat siis. Mul hääletamisest savi, kuid muud e-asjad on lihtsalt suurepärased. Ja küllap on siin ka muid asju, mida Jeemenis ja teistes neis kuumades maades kohe kindlasti ei ole.
Nõus. Eesti on e-riigina tegija, sest ma ütlen ausalt, ma olen täielikus k*rutagumikus ka oma ülekanded smart-id'ga tehtud saanud. Seda kohapeal ei tajugi, aga kui Sa ikka kuskil kaugel oled, õpid hindama seda. Kõige selle e-riikluse juures on ainsana mulle vastumeelsed e-valimised. Need tuleks ära keelata.

/Juustup
Juustup

Külaline kirjutas: 27 Juul 2024 16:40
Mina arvan, et see ikka pole Juustupi teene, et nad kõik puudega on, nagu ta siin muljet proovib jätta. Mulle tundub, et kõik need psühhiaatrid ikka nii lollid polnud, et niisama juttu uskuma jäid, vaid see kamp ikka ongi päriselt puudega.
Sa oled lihtsalt kibestunud, et sa ise mingit toetust ei saa. Ma mõistan seda, muide. Eestis ongi kallis elu. Selle sapi pritsimise asemel võiksid sa aga välja mõelda kuidas ise oma elu- olu parandada.
Psühhiaatreid petta on muideks jube lihtne- nad ei näe su pähe. Sa ei saa valetada oma luud puruks olevaks- röntgen paljastab sind. Sa ei saa valetada end epileptikuks- MRT paljastab sind. Aga idioodiks või skisofreenikuks saad sa end vabalt lasta "tembeldada"- ajad piisavalt lolli möla ja käid pidevalt arste pidi ning ongi mammona ca 7500 paari aasta peale käes.

See pole jätkusuutlik, jah. Aga vaadates kui palju õeluskotte ringi liigub, siis minul küll kahju pole nende raha mõnuga trööbata või suunata kuhugi kohta, kus sda rohkem vaha on, näiteks mtü cats help. Ja ma just nii mõtlengi- just nende ebameeldivate indiviidide peale, et mul pole grammi ka kahju et nad mind "üleval peavad".
Muide, ega töövõimetus ei tähenda et sa tööl ei tohiks käia. Kahe inimese puhul saab selle raha kõrvale pannes osta juba täiesti normaalse korteri kuhugi väikelinna või kostitada end erinevate reisidega, spaadega, osta auto vms. Saab ka oma tööd edasi teha, kui tervist ja soovi on.

/Juustup
Külaline

Enamik inimesi ei taha mingil juhul ‘paberitega hull’ olla, aga J arvab, et see on lausa auasi ja kõik tavainimesed on hirmus kadedad. :lol:
Külaline

Sa oled lihtsalt kibestunud, et sa ise mingit toetust ei saa. Ma mõistan seda, muide. Eestis ongi kallis elu. Selle sapi pritsimise asemel võiksid sa aga välja mõelda kuidas ise oma elu- olu parandada.
Ma tõesti olen valinud huvitava meetodi oma elu-olu parandamiseks: teenin ise raha. Saan aru, et see on nii innovaatiline idee, et sulle ei mahu see isegi mitte pähe. Ma tõesti ei jookse mööda psühhiaatreid mingi töövõime väljapressimise pärast. Haige inimene oled tõesti, kellele normaalse inimese elu isegi nagu ei tundu enam usutavgi.
Külaline

Aga idioodiks või skisofreenikuks saad sa end vabalt lasta "tembeldada"- ajad piisavalt lolli möla ja käid pidevalt arste pidi ning ongi mammona ca 7500 paari aasta peale käes.
Seda ma saan aru jah, et selle lolli möla ajamisega ei ole sul probleeme. Normaalne inimene siiski eelistab oma elu muude asjadega sisustada.
Juustup

Külaline kirjutas: 27 Juul 2024 16:43
Minuarust on need inimesed luuserid, kes ägavad miinimumpalga eest kuskil vabrikus liinitööd tehes ja mitte midagi oma elukvaliteedi parandamiseks ette ei võta.
Minu arust oled sina luuser, kes istub päevad läbi kodus ja lürbib veini, mitte midagi ei tee. Need inimesed käivad tööl ja maksavad makse, sina ainult tarbid. Häbi võiks olla neid inimesi mõnitada, kes suu tuttavate puudetoetused, su laste ravi ja hariduse jne kinni maksavad, seni kui sina ei panusta isegi oma laste kasvatamisse.
Vaata, see mida mina lürbin või ei lürbi, teen või tegemata jätan, on minu isiklik asi mille pärast sina muretsema ei pea. Oma "suures tarkuses" ja "õigete valikutega" olete te loonud täpselt sellise pinnase, kus kõik võtavad riigilt, mida võtta annab. Miks? Sest rahvas EI USALDA enam oma valitsust. Rahvas on lõhestunud- vaadake palju parteisid meil on nii pisikese riigi kohta!

Eesti inimeste suurim õnnetus seisneb orjameelses kannatamises- tänavatele tuleb käputäis, kõik veeretavad oma sente ja sama punt on riigipiruka juures. Väga kurb.

/Juustup
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Juul 2024 16:56
Aga idioodiks või skisofreenikuks saad sa end vabalt lasta "tembeldada"- ajad piisavalt lolli möla ja käid pidevalt arste pidi ning ongi mammona ca 7500 paari aasta peale käes.
Seda ma saan aru jah, et selle lolli möla ajamisega ei ole sul probleeme. Normaalne inimene siiski eelistab oma elu muude asjadega sisustada.
See käib sinu enda kohta ka, muide. ;)
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 5 külalist