Aga miks sa räägid oma elust foorumis nii avameelselt? Mitte keegi pole küsinud, mitte keegi teine ei räägi, siinkohal tuleks küll peeglisse vaadata.
Hei, Juustup!
-
Külaline
-
Juustup
Ei, see kogu süsteem on mulle suhteliselt võõras. Küll aga ma tean, et revolutis saab aktsiaid osta ja müüa suht lihtsalt. Ma pole mingi suurinvestor- ma olen piltlikult öeldes nagu tilk vett suures meres, aga see temaatika on mulle huvitav ning ma ei näe põhjust mitte proovida oma raha kasvatada. Lõppude lõpuks- Jumal seda teab! Äkki lähebki hästi ja võidan mingi kasumi ning kui ka mitte, olen ma vähemalt kogemuse võrra rikkam!:)Külaline kirjutas: ↑27 Juul 2024 20:00Kujutad ennast lausa börsil kauplejana ette? Kauplemine ja dividendid sassis?Juustup kirjutas: ↑27 Juul 2024 19:45
No seal see protsent kui palju sa millise summa pealt kasu teenid, varieerub ja võib ajas minutitega muutuda. Suuremate summade puhul tasub valida pigem tagasihoidlik kasum, kui et äkilise taustaga ettevõte kuhu investeerida. Mõnel on seda närvi ja oskust- ma ei saaks magada ka kui ma tean et mu raha atukese kurss kuskil kõigubvõi et kas see ettevõte üldse järgmine päev olemaski on.. seega peab ikka mingi osa sukasääres olema ja aktsiatega võib "mängida" siiski reaalse võimekuse piirides
/Juustup
/Juustup
-
Juustup
See on tõesti minu enda süü. Kuna ma ei ela Eestis ja minu nö kõige aktiivsemal ärkveloleku ajal" kõik mu sõbrad magavad, siis ma taasavastasin PK foorumi ja hiljem kolisin siia. Ma olin südamest rõõmus ja väga ootusärevust täis, sest mulle meeldib suhelda ja siinne foorum on väga mugavalt üles ehitatud. Ma lootsin, et ma saan oma Eesti-igatsust leevendada ja olla oma kogemuste näol nagu mingi miniatuurne reisisell, kes saab muljetada kuidas siis ikka on Eesti inimese elu sellisel kaugel maal. Kahjuks ei tulnud sellest midagi välja. Mõnele ei sobi mu jutt, teisele isiksus, kolmas niisama sõimab valetajaks, neljas tituleerib rongaemaks-lõpuks tekkiski olukord kus ma enam ei jõudnud/suutnud/tahtnud midagi "tõestada" sest vahet pole mida või kuidas ma tegin, ikka sain ma sõimata et ma valetan või olen niisama nõme. Ja noh..- saite mis tahtsite! Nüüd olengi nõme.Külaline kirjutas: ↑27 Juul 2024 20:11Aga miks sa räägid oma elust foorumis nii avameelselt? Mitte keegi pole küsinud, mitte keegi teine ei räägi, siinkohal tuleks küll peeglisse vaadata.
Nendest registreeritud kasutajatest, kes siin oma nime all kirjutavad, pean ma väga lugu, isegi kui nemad minust mitte. Neil on julgust esineda oma nimega, mis näitab julgust ja oma seisukohtade eest seismist. Anonüümidel on lihtne- nad ei vastuta ühegi oma sõna eest, sest neid ei saa teineteisest eristada.
/Juustup
-
Külaline
Sellise sõnavõtuga näitad ainult, kui kergesti sa ärritud ja oma matslikku labasust.
Postitus on kustutatud
-
Külaline
Aga miks sind huvitavad teise inimese lapsed? Käid ja luurad siin foorumis ning ärritud iga Juustupi kommentaari peale? Mis sul elus puudu on, et teise oma nii palju huvitavam tundub?Külaline kirjutas: ↑27 Juul 2024 20:12 Räägi siis tõtt mis sinu lastega on.
-
Juustup
Jah, aga varasemalt on seda tehtud. Ma ei jõua kõigi tsiteerida.
/Juustup
-
Juustup
Sellise sõnavõtuga näitad ainult, kui kergesti sa ärritud ja oma matslikku labasust.
[/quote]
Jäägu sulle sinu arvamus. Ma olen enne mats, kui et mõtlen end vanajumalaks ja hakkan prohveti kombel absoluutset tõde kuulutama. Kõige kurvem on see, et need isehakanud prohvetid ärrituvad täiesti mõõtmatus võtmes kliimaksi teemal, see natuke seletab seda temaatikat.
Mul on mingi üldpilt kanast juba tekkinud.
Positiivsemate nootidega jätkates ütlen niipalju, et mina ennustan sellele foorumile suurt edu. Lühikese ajaga on üles ehitatud kõva põhi ja asi toimib. Moderaatoritel on siin muidugi raske, aga ma usun, et kui kannatust on ja (mõistuse piires) reklaame siia panna, tasub see ennast küll ja veel ära, eriti paari aasta möödudes.
/Juustup
-
Külaline
Sa vastasid postitusele, kus ei räägitud silpigi su lastest.
[/quote]
Jah, aga varasemalt on seda tehtud. Ma ei jõua kõigi tsiteerida.
/Juustup
[/quote]
Jah, mina küsisin laste kohta. Kasvasin nõukaajal kui ema pidi väga palju tööl olema ja tean kui valus ema puudumine lapsele on. Mul oli küll kodus vanaema, aga emast oli ikka puudu.
Mis selles küsimuses laste kohta Juustupile valusat on?
See on lastele valus.
-
Külaline
Jäägu sulle sinu arvamus. Ma olen enne mats, kui et mõtlen end vanajumalaks ja hakkan prohveti kombel absoluutset tõde kuulutama. Kõige kurvem on see, et need isehakanud prohvetid ärrituvad täiesti mõõtmatus võtmes kliimaksi teemal, see natuke seletab seda temaatikat.
Mul on mingi üldpilt kanast juba tekkinud.
Positiivsemate nootidega jätkates ütlen niipalju, et mina ennustan sellele foorumile suurt edu. Lühikese ajaga on üles ehitatud kõva põhi ja asi toimib. Moderaatoritel on siin muidugi raske, aga ma usun, et kui kannatust on ja (mõistuse piires) reklaame siia panna, tasub see ennast küll ja veel ära, eriti paari aasta möödudes.
/Juustup
[/quote]
Kui sina siin veel pikalt räuskad ja labasusi loobid, ei pruugi see foorum ellu jäädagi. Äkki teed kõigile teene ja kaod siit? Oled ilmselt ise ka aru saanud, et sa teistele ei meeldi ja oled üleüldine naerualune.
-
Külaline
Selle üle, kes siin käib või ei käi, sina ei otsusta. Chill pill?Külaline kirjutas: ↑27 Juul 2024 21:27 Kui sina siin veel pikalt räuskad ja labasusi loobid, ei pruugi see foorum ellu jäädagi. Äkki teed kõigile teene ja kaod siit? Oled ilmselt ise ka aru saanud, et sa teistele ei meeldi ja oled üleüldine naerualune.
-
Külaline
See pole ju tõsi. Praegune teema on kõige aktiivsemate kasutajatega. Kui Juustupit kaks päeva ei olnud, langes teemale vaikus ja ega teistes teemadeski väga aktiivset osalust polnud. Juustup toob siia foorumisse elu oma tavapärasest erineva mõtteviisi ja elustiiliga. Viimane asi, mida teha, oleks püüda teda siit minema peletada.Külaline kirjutas: ↑27 Juul 2024 21:27 Kui sina siin veel pikalt räuskad ja labasusi loobid, ei pruugi see foorum ellu jäädagi. Äkki teed kõigile teene ja kaod siit? Oled ilmselt ise ka aru saanud, et sa teistele ei meeldi ja oled üleüldine naerualune.
Inimesed elavadki väga erinevat eluviisi, see on just huvitav, mitte häiriv. Kõik ei pea elama, olema, riietuma, mõtlema nagu mina. Minust erinev inimene võib teada asju, mida mina ei tea, aga samas võivad uued teadmised mulle abiks ja kasuks olla. Mida siinsed üldse teadsid varem elust Jeemenist? Mitte midagi.
Ja kui sa ise räägid labasusi ja pillud solvanguid, siis ole valmis samaga vastatud saama.
-
Külaline
Sa vastasid mulle. Tänan ei, ma ei soovi ennast ära tappa.Juustup kirjutas: ↑27 Juul 2024 19:47Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑27 Juul 2024 19:42 Kuule Juustup, mine maga kaineks, ja loe oma postitused homme üle. Algul ajas itsitama, aga nüüd… huuuh… elad täielikult fantaasiamaailmas. Ilmselt kaasneb see sinu diagnoosiga, aga teistel on seda väsitav lugeda. See “40 000 eurot” teema on ka sinu luuludega nüüd rikutud. Jube tüütu.
Nagu igas külas on “külahull” on ka igas foorumis ilmselt paratamatult “foorumi-hull.”
-
Külaline
Juustup pole küll Jeemeni elust eriti palju kirjutanud. Iga kord kui midagi konkreetset küsida, tuleb vastuseks mingi laialivalguv ila vaestest, kuid sõbralikest kohalikest. Keegi ikka veel usub, et ta Jeemenis on või?Külaline kirjutas: ↑27 Juul 2024 21:48See pole ju tõsi. Praegune teema on kõige aktiivsemate kasutajatega. Kui Juustupit kaks päeva ei olnud, langes teemale vaikus ja ega teistes teemadeski väga aktiivset osalust polnud. Juustup toob siia foorumisse elu oma tavapärasest erineva mõtteviisi ja elustiiliga. Viimane asi, mida teha, oleks püüda teda siit minema peletada.Külaline kirjutas: ↑27 Juul 2024 21:27
Inimesed elavadki väga erinevat eluviisi, see on just huvitav, mitte häiriv. Kõik ei pea elama, olema, riietuma, mõtlema nagu mina. Minust erinev inimene võib teada asju, mida mina ei tea, aga samas võivad uued teadmised mulle abiks ja kasuks olla. Mida siinsed üldse teadsid varem elust Jeemenist? Mitte midagi.
Ja kui sa ise räägid labasusi ja pillud solvanguid, siis ole valmis samaga vastatud saama.
Proua siin suures luuletamishoos ajab sõnu sassi, ta isegi ei tea, mis dividend on üldse.Dividendid pole mingi “digiraha” ja kui hetkel ettevõtlusega ei tegele, kuidas siis dividende saad?
-
Külaline
Tegelikult Juustupi najal see foorum püsibki, ükski teine teema ei ole käima läinud. Ega teiste vastused arutelu tekitanud.
Arvaksin, et foorumi omanikud ise seda Juustupit kirjutavad kui ta niiii omapärane ei oleks.
Arvaksin, et foorumi omanikud ise seda Juustupit kirjutavad kui ta niiii omapärane ei oleks.
-
Külaline
Viimane asi, mida teha, oleks püüda teda siit minema peletada.
-------------
Kellelgi pole midagi selle vastu, kui kirjeldatakse erinevaid elustiile. Paljudel on aga midagi lihtlabase mõnitamise vastu. Pikad kommentaarid, millega J üritab vaid oma viha välja valada ja muud sisu neil pole. Ei saa aru, milleks üks noor naine seda vajalikus peab - iseennast maha teha.
Ükski teine kommentaator pole tema kohta ühti sellist sõna kasutanud, kui tema teiste kohta.
-------------
Kellelgi pole midagi selle vastu, kui kirjeldatakse erinevaid elustiile. Paljudel on aga midagi lihtlabase mõnitamise vastu. Pikad kommentaarid, millega J üritab vaid oma viha välja valada ja muud sisu neil pole. Ei saa aru, milleks üks noor naine seda vajalikus peab - iseennast maha teha.
Ükski teine kommentaator pole tema kohta ühti sellist sõna kasutanud, kui tema teiste kohta.
-
Külaline
Juust pole elust Jeemenis ju mitte midagi rääkinud peale selle, et palav on ja odav on. Mingid udused pildid olid ka, mis võivad olla samahästi Egiptuses tehtud, sarnaseid maju nägin seal palju. Mida uut sa oled siis Juustu jutust teada saanud, mida sa varem ei teadnud?Mida siinsed üldse teadsid varem elust Jeemenist? Mitte midagi.
-
Külaline
Loomulikult mitte. Veel vähem muidugi usub keegi, et ta on 31, mitte pensionieelik, kes teisi omavanuseid ohjeldamatult sõimab. Sellist sõnavara ei kasuta noored, selles vanuses ei igatseta nõukaaja toite taga, sest neid pole keegi õieti saanudki. jne. jne. Aga ses mõttes oli kellelgi siin muidugi õigus, et ega mingit suurt arutelu ilma temata siin ka ei oleks. Kuigi samas, mida siin nii väga arutada saakski, kui ta iga teem aüle võtab.Külaline kirjutas: ↑27 Juul 2024 22:03Juustup pole küll Jeemeni elust eriti palju kirjutanud. Iga kord kui midagi konkreetset küsida, tuleb vastuseks mingi laialivalguv ila vaestest, kuid sõbralikest kohalikest. Keegi ikka veel usub, et ta Jeemenis on või?Külaline kirjutas: ↑27 Juul 2024 21:48See pole ju tõsi. Praegune teema on kõige aktiivsemate kasutajatega. Kui Juustupit kaks päeva ei olnud, langes teemale vaikus ja ega teistes teemadeski väga aktiivset osalust polnud. Juustup toob siia foorumisse elu oma tavapärasest erineva mõtteviisi ja elustiiliga. Viimane asi, mida teha, oleks püüda teda siit minema peletada.Külaline kirjutas: ↑27 Juul 2024 21:27
Ja kui sa ise räägid labasusi ja pillud solvanguid, siis ole valmis samaga vastatud saama.![]()
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Nõiamoor, SeaTongue ja 8 külalist