Kas olete teinud aborti? Kas kahetsete?

sh kaaluga seotud teemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 28 Juul 2024 13:27 Aga teistele saab muidugi öelda, et hoidsime ju ära küll, aga näe, ei toiminud.

Inimesed on ikka nii seksuaalharimatud.
Kelleks sa end pead, et keegi peaks oma isiklikke otsuseid õigustama-põhjendama? Või kes need "teised" on, kelle ees peaks midagi ütlema ja aru andma?
Külaline

Väga veider on ette heita seda, et aborti ei kahetseta. Kohe ülimalt kummaline ja lausa õel. Justkui ootaksid, et need naised peaks nüüd suure süü- ja kahetsustundega edasi elama?
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Juul 2024 13:15 Ilmselt pead mind silmas.

Mul on neli last. Kõik on teadlikult planeeritud. Aborti ei ole mõistagi kunagi teinud. Ehkki sugueluga alustasin 1987, kui mõne inimese arvates ei olnud veel vahendeid olemaski.

Hetkel olen 50+ vanuses ja mõistagi enam lapsi ei saa ega soovi.
Ja kui peaksid siiski igasuguse tõenäosuse kiuste, hoolimata vanusest ja vahendite kasutamisest, mingi ime läbi avastama nädala pärast, et oled rase?
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Juul 2024 12:35
Külaline kirjutas: 28 Juul 2024 12:32
Külaline kirjutas: 28 Juul 2024 12:20 Et siis siia teemasse tohib vastata ainult "jah" ja "ei" vastustega? Kes sa oled, et dikteerid, kuidas siia teemasse tohib vastata?
Võid oma jah'i ja ei'd laiendada ka loomulikult, kui see teemale midagi juurde annab - sinu egotrip ja teiste halvustamine seda ei tee.
Miks see mingi egotrip peaks olema. Mind lihtsalt reaalselt huvitav, kuidas on võimalik, et 40-aastane naine ei tea, kuidas rasedusest hoidutakse? Tänapäeval! Tänapäeva võimaluste juures! Ja siis "kiidab" veel takka, et ei kahetse üldse, et tegi aborti. Päris räige ikka.

Kusjuures ma ei ole üldse mingi ekstreemne abordivastaline - teatud põhjustel on selle tegemine õigustatud, aga jääda rasedaks lihtsalt lollusest, lohakusest, mugavusest, laiskusest...? See ei ole asi, millega mängitakse!
Mind hämmastab, kuidas sa nii eluvõõras oled? Kes ütles, et need naised ei tea, kuidas rasedusest hoidutakse? Sa arvad, et suitsetajad ja alkotarvitajad ei tea, et see on tervisele kahjulik?
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Juul 2024 13:15
Külaline kirjutas: 28 Juul 2024 13:12 Arvatavasti on see hüsteeriline moraalilugeja ise viljatu, muidu teiste valikud nii närvi ei ajaks.
Ilmselt pead mind silmas.

Mul on neli last. Kõik on teadlikult planeeritud. Aborti ei ole mõistagi kunagi teinud. Ehkki sugueluga alustasin 1987, kui mõne inimese arvates ei olnud veel vahendeid olemaski.

Mõistagi ja mõistagi. Kõlad nagu vanainimene.
Ise olen sinuealine ja teinud 2 aborti. Ei kahetse ning pole selle peale ka mõelnud. Tegin otsuse oma isaga, sest see mees polnud mees, kellega oleksin soovinud kokku jääda ning last saada.
Külaline

Eks suurem osa aborditegijatest rasedust ka ära ei hoia. Seksitakse üsna kergekäeliselt ja môtlemata. Ometi on tänapäeval olemas isegi SOS pillid.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Juul 2024 23:09
Külaline kirjutas: 26 Juul 2024 15:33 Ei kahetse, oli tolles ajas õige otsus (30 aastat tagasi nüüdseks). Vist paar aastat peale abordi tegemist mõtlesin mõned korrad aastas, et kui vana laps nüüd oleks ... aga kahetsust pole küll kordagi tundnud. Olin siis liiga noor ja ilmselgelt polnud lapse saamiseks valmis.
Õudne!
Miks õudne? Kas naine peaks vastama “iga päev mõtlen, nutan ja panen küünla”? Halloo….
Huviline
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Huviline »

Külaline kirjutas: 27 Juul 2024 23:19 Ma just mõtlesin siin paar päeva tagasi mingit teist abordi teemat lugedes, et huvitav, kas tänapäeval veel tehakse aborte. Tänapäeva võimaluste juures, kus on põhimõtteliselt 100% kindlad vahendid olemas - ainult viitsi kasutada.

Aga näe, tuleb välja, et tehakse. Ja mitte ainult noored ja lollikesed, vaid lausa 40-aastased. No see on imelik! Nagu ka see, et mõni naine magab paralleelselt mitme mehega, ei kasuta vahendeid ja lõpuks ei tea, kes isa on. Minu jaoks on see nagu miski asotsiaalide või ainetesõltlastest Narva Veerade teema.
Veider jah. Olen 41 ja isegi siis oli juba noorena alati SOS pill kodus igaks juhuks.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Juul 2024 14:28 Eks suurem osa aborditegijatest rasedust ka ära ei hoia. Seksitakse üsna kergekäeliselt ja môtlemata. Ometi on tänapäeval olemas isegi SOS pillid.
Sos pill töötab ovulatsiooni edasilükkaval meetodil. Kui sul on ovulatsioon ära olnud ja juhtub ups aps siis jää lootma õnnele või tuleb abort teha, kui last ei taha
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Juul 2024 14:28 Eks suurem osa aborditegijatest rasedust ka ära ei hoia. Seksitakse üsna kergekäeliselt ja môtlemata. Ometi on tänapäeval olemas isegi SOS pillid.
Ja sina tead kindlasti täpselt sest....? Käid jalgu hoidmas või?
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Juul 2024 12:51
Külaline kirjutas: 26 Juul 2024 14:24 Kas olete teinud aborti? Kas kahetsete? Teate kedagi kes kahetseb?
Ei ole aborti teinud.
Küll on olnud mõned iseeneslikult peetunud rasedused.
Mul on 2 last.

Minu ema tegi oma elus palju aborte ja miskipärast teda kuidagi häiris see, et mina neid ei teinud. Ta ikka rääkis mulle, et "kõik naised ju teevad, see on paratamatu". Ütlesin talle, et kui peaksin jääma rasedaks, siis on see laps väga oodatud. Tema aga üritas ikka moosida, et tehku ma abort, no vähemalt esimesel korralgi! Kui talt põhjendust pinnima hakkasin, siis kordas jälle, et "aga kõik ju teevad!" ja see olla vältimatu asi. Tegelikult, tundus mulle, põhjus oli lihtsalt selles, et talle käis au pihta et tütar on emast osavam soovimatust rasedusest hoidumises.
Üsna jube lugemine, aga selline mentaliteet oli tavaline, seda enam on mõistetav, miks just inimvaenulik Nõukogude Liit oli esimene riik, mis arvas, et tegemist on eriti olulise protseduuriga naiste jaoks. Mõned aborti tegijad, keda mina tean, on kuidagi sisemiselt reostunud või tuimad ning tahavad teisi kas samasugusteks muuta. Minu jaoks on abort oma olemuselt sarnane vägistamisega, mõlemad on vägivaldsed aktid keha kallal, mis muudavad naise olemuses ja vaimus midagi pöördumatult.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Juul 2024 15:10
Külaline kirjutas: 28 Juul 2024 12:51
Külaline kirjutas: 26 Juul 2024 14:24 Kas olete teinud aborti? Kas kahetsete? Teate kedagi kes kahetseb?
Ei ole aborti teinud.
Küll on olnud mõned iseeneslikult peetunud rasedused.
Mul on 2 last.

Minu ema tegi oma elus palju aborte ja miskipärast teda kuidagi häiris see, et mina neid ei teinud. Ta ikka rääkis mulle, et "kõik naised ju teevad, see on paratamatu". Ütlesin talle, et kui peaksin jääma rasedaks, siis on see laps väga oodatud. Tema aga üritas ikka moosida, et tehku ma abort, no vähemalt esimesel korralgi! Kui talt põhjendust pinnima hakkasin, siis kordas jälle, et "aga kõik ju teevad!" ja see olla vältimatu asi. Tegelikult, tundus mulle, põhjus oli lihtsalt selles, et talle käis au pihta et tütar on emast osavam soovimatust rasedusest hoidumises.
Üsna jube lugemine, aga selline mentaliteet oli tavaline, seda enam on mõistetav, miks just inimvaenulik Nõukogude Liit oli esimene riik, mis arvas, et tegemist on eriti olulise protseduuriga naiste jaoks. Mõned aborti tegijad, keda mina tean, on kuidagi sisemiselt reostunud või tuimad ning tahavad teisi kas samasugusteks muuta. Minu jaoks on abort oma olemuselt sarnane vägistamisega, mõlemad on vägivaldsed aktid keha kallal, mis muudavad naise olemuses ja vaimus midagi pöördumatult.
Abort ei muuda naise olemuses ja vaimus midagi. Kõik pole sinusugused hüsteerikud.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Juul 2024 13:43

Ja kui peaksid siiski igasuguse tõenäosuse kiuste, hoolimata vanusest ja vahendite kasutamisest, mingi ime läbi avastama nädala pärast, et oled rase?
See on 100% välistatud.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Juul 2024 14:14
Külaline kirjutas: 28 Juul 2024 13:12 Arvatavasti on see hüsteeriline moraalilugeja ise viljatu, muidu teiste valikud nii närvi ei ajaks.

Ise olen sinuealine ja teinud 2 aborti. Ei kahetse ning pole selle peale ka mõelnud.
Väga tubli!
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Juul 2024 14:14

Mõistagi ja mõistagi. Kõlad nagu vanainimene.
Ise olen sinuealine ja teinud 2 aborti. Ei kahetse ning pole selle peale ka mõelnud. Tegin otsuse oma isaga, sest see mees polnud mees, kellega oleksin soovinud kokku jääda ning last saada.
Miks üldse seksitakse ja armatsetakse sellise mehega, kelle vastu ei ole tundeid, kellega ei soovitagi tegelikult koos olla, kokku jääda ja lapsi saada?

Ma ise ei kujutaks ettegi, et vastumeelse mehega voodisse läheks. Misasi mõnda naist selliseid asju tegema sunnib?

Meile taoti juba 80ndatel, kui veel põhikoolis käisin, et igast vahekorras võib laps sündida. Ja sellega tuleb arvestada. Ehk siis, kui sa ronid mingi kolliga voodisse, siis tuleb ka arvestada, et võid sellest kollist paksuks saada.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Juul 2024 14:41
Ja sina tead kindlasti täpselt sest....? Käid jalgu hoidmas või?
Pole küll see, keda tsiteerid, aga minu tutvusringkonnas on mõned naised siiski jaganud selliseid asju. Minul üks kunagine tuttav, kellel tänaseks vanust 50, ütles, et ta on neli korda aborti teinud. See oli umbes 25 aastat tagasi, kui me suhtlesime. Seega, sel momendil oli ta ise 25-aastane. Ehk siis selleks vanuseks oli tal neli aborti tehtud. Ja ise uhkelt kinnitas, et absoluutselt ei kahetse. Ei tunne mitte midagi ja on sellest täiesti suva. Arvestades, et ta oli siis alles 25 ehk siis mitu head viljakat aastat oli veel ees, võib vaid oletada, kui palju ta neid aborte veel jõudis teha.

Kui küsisin, miks ta vahendeid ei kasuta, siis viskas, et ah, eks mõnikord kasutab kah.

Jalgu polegi vaja hoida, aga öelda, et selline inimene, kes on elus korduvalt aborte teinud, on hooliv ja vastutav, ei ole ju ometi võimalik! Ilmselgelt on sellise käitumise taga lohakus ja ükskõiksus. Ja kindlasti ka harimatus.
Külaline

Kuule sina, 50+ proua, kaua sa siin teemas teisi nüüd hurjutad? Peaks olema juba piisavalt elukogemust, et mõista kuivõrd erinevad on inimesed. Sinu jaoks on abort midagi hirmsat ja häbiväärset, aga mõne teise jaoks arvestatav valikuvõimalus. Keegi ei tee seda hea meelega, aga teinekord peab elus ootamatult ka valusaid otsuseid tegema. Mõni saab välguga pihta, kas siis ka näägutad, miks ronisid äikesega välja? Rahune maha, seda enam, et sind see teema absoluutselt ei puuduta.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Juul 2024 13:43

Isegi, kui 50+ peaks loomulikul teel rasestuma, siis ei kanna ta rasedust lõpuni. Seega, mingit tõenäosuse kiustet ei ole olemas.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Juul 2024 17:36 Kuule sina, 50+ proua, kaua sa siin teemas teisi nüüd hurjutad? Peaks olema juba piisavalt elukogemust, et mõista kuivõrd erinevad on inimesed. Sinu jaoks on abort midagi hirmsat ja häbiväärset, aga mõne teise jaoks arvestatav valikuvõimalus. Keegi ei tee seda hea meelega, aga teinekord peab elus ootamatult ka valusaid otsuseid tegema. Mõni saab välguga pihta, kas siis ka näägutad, miks ronisid äikesega välja? Rahune maha, seda enam, et sind see teema absoluutselt ei puuduta.
No siin on hurjutajaid ikka rohkem kui see üks 50+ proua.

Mind isiklikult huvitab, et miks vahendeid ei kasutata, kui need on olemas ja igale ühele kättesaadavad? Ei ole vaja ajada juttu, et kasutasin, aga see vedas alt.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Juul 2024 17:14 Aga peakski ju!? See kõik oleks olnud välditav, kui oleks vähegi viitsinud...
Ei pea. See ei ole sinu öelda.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist