Juust ütles veel, et tuleb seal psühhiaatri juures nii kaua käia ja lolli juttu ajada, kuni antakse paber kätte. Selliste pärast ei saa päris abivajajad psühhiaatri aegu, sest ressurss kulub petturite peale ära. Päris abivajajaid peavad ravima perearstid, kellel puudub vastav väljaõpe. Aga näe, siin on inimene, kes kiitleb, kui tark ja osav ta ikka on.Nüüd ]on siis teada, et on mingi kamp kavalpäid, kes suudavad musta valgeks rääkida ja endale igasugu "paprid" ja toetussummad välja ajada on süsteemi umbe ajanud.
Hei, Juustup!
-
Külaline
-
Külaline
Just ja kogu oma jultumuses ei ole tal üldse piinlik halvustada inimesi, kes pole saanud reisida ja maailma näha nagu tema.Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 11:26Juust on tõesti nõme. Täpselt nagu mu sugulane maalt, kes viib metsa alla prügi ja ütleb, et no vallavanemal kallis auto, neil raha küll, las lasevad ära koristada, miks tema, vaene pensionär peab prügi eest maksma. Seda ei mõtle, et ta rikub tavaliste külaelanike elukvaliteeti, kes sooviks metsa jalutama või seenele minna ja peavad seda tema paska seal vahtima, lisaks imbub see jama põhjavette ja ümbruskonna kaevudsesse. Samamoodi ütleb Juust, et näe, see ja teine saab palju palka, miks tema ei või riiki petta ja las orjad orjavad. Sellele ei mõtle, et kui kõik oleks temasugused "targad", poleks riigil enam mignit võimalust kellelegi toetusi maksta. Seetõttu tõstetakse ka makse, et riigieelarves raha pole, töövõimetuse saamine muutub aina raskemaks, sest Juustusuguseid pettureid on palju. Ja siis pole häbi veel kiruda riiki. Mine ja lase jalga, ela seal Egiptuses ja võta kõik oma puudelised mehed ka kaasa, aga jäta see vaene Eesti riik rahule. Sina tahad siit ainult midagi saada, aga mitte midagi vastu anda. Täielik parasiit. Ja sa ei röövi neid kõrgepalgalisi ametnikke, nemad saavad ikka oma palga kätte, ära üldse muretsegi, kannatavad vaesemad ja päriselt puudega inimesed, lapsed jne. Oled täielik saastinimene.ui see ei ole riigi lüpsmine, mis siis veel?
-
Külaline
See on täiega haige, mida J jälle kirjutanud on.Postitus on kustutatud
Nüüd ma tsiteerin ja panen lausa boldi, et seda jama ikka näha oleks...See on ikka väga haige.
-
Külaline
Huvitav, et need moded juustu okseleajavat räuskamist ka ära ei kustuta? Ongi selline foorum, kus teisi debiilikuteks ja abordijäänusteks sõimamine on okei? Sel juhul ma vist ei taha siin väga olla.
No tere kõigile, ei taha kedagi siit ära ajada, aga läheks äkki hingaks värsket õhku vahepeal...
Nii muuseas tuletan meelde veel foorumi kõige esimese reegli:
1. Tegemist on anonüümse foorumiga. Ärme võta siinset tõsiselt või isiklikult.
Mõnusat pühapäeva!
Nii muuseas tuletan meelde veel foorumi kõige esimese reegli:
1. Tegemist on anonüümse foorumiga. Ärme võta siinset tõsiselt või isiklikult.
Mõnusat pühapäeva!
-
Külaline
Mitte miski pole anonüümne. Ka teilt saab IP aadresse välja nõuda. Enesetapule käskimine ei ole ok.
-
Külaline
Aga kuidas siis jääb reeglite punktidega 3 ja 5?
Kas need polegi olulised või kehtivad valikuliselt?
Üks võib põhjalikult teisi tsiteerida ja mõnitada, aga ülejäänud ei tohi seda tõsiselt võtta... Hea nali küll.
Need postitused on juba kustutatud. Me ei tee siin kellelegi erandeid. Alati lihtsalt ei jõua siin silma peal hoida.
-
Külaline
Aga juustu saastinimeseks nimetada tohib? Selle lehekülje esimeses postituses. Lisaks on siin palju muid mõnitusi tema suunas. Loomulikult viskab ükskord üle. Alguses ei mõnitanud juust kedagi, aga kuude kaupa on teda mõnitatud, täiesti arusaadav et ükskord peab vastama hakkama.Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 14:01Aga kuidas siis jääb reeglite punktidega 3 ja 5?
Üks võib põhjalikult teisi tsiteerida ja mõnitada, aga ülejäänud ei tohi seda tõsiselt võtta... Hea nali küll.
-
Külaline
J tegi oma eilse rõvetsemisega ennast niivõrd vastikuks,et mina tema asemel oma nägu siin enam ei näitaks. Kuigi ta ei pruugi seda mäletadagi ja häbitunne tal ka puudub…
Huvitav, kas need tema kaitsjad siin on ka samasuguse räige kõnepruugiga?
Huvitav, kas need tema kaitsjad siin on ka samasuguse räige kõnepruugiga?
-
Külaline
Ja IGA KORD, kui teema hakkab tahaplaanile kukkuma ja keegi tegelikult enam ei postita, ilmub kas juust või mõni saladuslik "külaline", kes jälle sae käima tõmbab.Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 16:28Aga juustu saastinimeseks nimetada tohib? Selle lehekülje esimeses postituses. Lisaks on siin palju muid mõnitusi tema suunas. Loomulikult viskab ükskord üle. Alguses ei mõnitanud juust kedagi, aga kuude kaupa on teda mõnitatud, täiesti arusaadav et ükskord peab vastama hakkama.Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 14:01Aga kuidas siis jääb reeglite punktidega 3 ja 5?
-
Juustup
Mõnele lihtsalt on tema enda arvates rohkem lubatud. Kui mina ütlen, et 40+ on kliimaks, saan ma sõimata, mis siis et 40+ naistel ongi enamasti kliimaks või on see väga lähedal. Mul tuleb see periood ka elus, eeldusel et ma nii kaua elan. Ma ei saa aru mille peale siin solvuda on?! See on sama jabur kui solvuda näiteks selle peale, kui keegi ütleb sulle et sul on õhukesed juuksed või et sa oled ülekaalus. No kui ON õhukesed juuksed või ülekaal, siis nii on, see on fakt. Täpselt sama on selle paljuvihatud kliimaksiga. Ma ei saa üldse aru, kuidas see mõnda inimest nii hirmsasti puudutas.Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 16:28Aga juustu saastinimeseks nimetada tohib? Selle lehekülje esimeses postituses. Lisaks on siin palju muid mõnitusi tema suunas. Loomulikult viskab ükskord üle. Alguses ei mõnitanud juust kedagi, aga kuude kaupa on teda mõnitatud, täiesti arusaadav et ükskord peab vastama hakkama.Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 14:01Aga kuidas siis jääb reeglite punktidega 3 ja 5?
Juust on ebapopulaarne kasutaja, sest Juust erineb massist, aga masskanadele ei meeldi teisitimõtlejad või nad ei soovi ega taha uskuda, et mõned inimesed elavadki oma elu kardinaalselt teisiti kui nemad ise.
Tegelikult need kriitikud ja miinustajad mind ei häirigi, pigem on mul neist... viisakalt öeldes ükskõik. Päris nõme oleks kui nad kõik muidugi ära kaoks, mulle meeldib vahel neid hüsteerilisi postitusi lugeda. Täitsa lõbus on.
/Juustup
-
Külaline
ga?Huvitav, kas need tema kaitsjad siin on ka samasuguse räige kõnepruugi
Kaitsja on tema mees, kes ei oska muud öelda kui et teised teevad ju ka. Nagu 5. b. Rohkem kaitsjaid siin pole.
-
Külaline
On jah, sest tal muud elu polegi. Muudkui kummutab veini ja postitab.tohh kirjutas: ↑28 Juul 2024 17:32 Appi, Juustupil on nii palju postitusi juba :O
-
Külaline
@turvasiil @sipsik kas see juustupi viimane kliimaksipost on siis tõesti selline, millist foorumit oleks inimestel vaja? 
Minu - ja nagu postitustest näha, ka paljude teiste tavakasutajate meelest, kes siin aega parajaks teevad - ei ole sellise suhtlusstiili tolereerimist vaja mitte. Keegi lihtsalt räuskab nonstop. Päris masendav, kas pole? Vaadake ometi veidi ettepoole ka peale selle, et ta toodab foorumi käimatõmbamiseks poste. Poste võib ju toota, aga kui nii edasi läheb, siis varsti ta toodab neid üksi.
Minu - ja nagu postitustest näha, ka paljude teiste tavakasutajate meelest, kes siin aega parajaks teevad - ei ole sellise suhtlusstiili tolereerimist vaja mitte. Keegi lihtsalt räuskab nonstop. Päris masendav, kas pole? Vaadake ometi veidi ettepoole ka peale selle, et ta toodab foorumi käimatõmbamiseks poste. Poste võib ju toota, aga kui nii edasi läheb, siis varsti ta toodab neid üksi.
-
Külaline
Ole kena, ütle palun, MIKS sa reageerid tema postitustele? Arvad, et ta viitsiks jaurata, kui keegi ei reageeriks? Täiskasvanud inimene võiks suuta eirata selliseid asju. Kui mulle ei meeldi, siis ma lihtsalt EI VASTA. Nii lihtne see ongi. Proovi.Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 17:42 @turvasiil @sipsik kas see juustupi viimane kliimaksipost on siis tõesti selline, millist foorumit oleks inimestel vaja?
-
Külaline
Sest siis ta jauraks mujal. Ta võib igas teemas lõputylt endast rääkida, täpselt ühesugust juttu.Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 17:47Ole kena, ütle palun, MIKS sa reageerid tema postitustele? Arvad, et ta viitsiks jaurata, kui keegi ei reageeriks? Täiskasvanud inimene võiks suuta eirata selliseid asju. Kui mulle ei meeldi, siis ma lihtsalt EI VASTA. Nii lihtne see ongi. Proovi.Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 17:42 @turvasiil @sipsik kas see juustupi viimane kliimaksipost on siis tõesti selline, millist foorumit oleks inimestel vaja?
-
Juustup
Jälle sama küsimus- miks sina(ja teised kellele ma ei meeldi) mind ei blokeeri? Mis teil viga on? Mina ju teid blokeerida ei saa.Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 18:06Sest siis ta jauraks mujal. Ta võib igas teemas lõputylt endast rääkida, täpselt ühesugust juttu.Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 17:47Ole kena, ütle palun, MIKS sa reageerid tema postitustele? Arvad, et ta viitsiks jaurata, kui keegi ei reageeriks? Täiskasvanud inimene võiks suuta eirata selliseid asju. Kui mulle ei meeldi, siis ma lihtsalt EI VASTA. Nii lihtne see ongi. Proovi.Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 17:42 @turvasiil @sipsik kas see juustupi viimane kliimaksipost on siis tõesti selline, millist foorumit oleks inimestel vaja?
Kui mulle mõni inimene ei meeldi siis ma ignoreerin teda või blokeerin ta.
/Juustup
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 3 külalist