Mitte miski siin ilmas ei ole 100% kindel. Teile kuluks selline silmiavav raputus täitsa ära. Jääb seda va kännu otsast kiremist ja näpuga vehkimist ehk vähemaks.Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 17:42 Isegi, kui 50+ peaks loomulikul teel rasestuma, siis ei kanna ta rasedust lõpuni. Seega, mingit tõenäosuse kiustet ei ole olemas.
Kas olete teinud aborti? Kas kahetsete?
-
Külaline
-
Külaline
Sind isiklikult huvitab ainult see, et sulle ikka takka kiidetaks. Punkt. Kõik peavad elama sinu reeglite järgi ja sinu standarditele vastavalt ning soovitavalt sulle ka aru andma oma mistahes reproduktsioonialastest valikutest.Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 17:44 Mind isiklikult huvitab, et miks vahendeid ei kasutata, kui need on olemas ja igale ühele kättesaadavad? Ei ole vaja ajada juttu, et kasutasin, aga see vedas alt.
Sinu eas võiks aru saada, et maailm ei pöörle ümber sinu naba e. isikliku arvamuse.
-
Külaline
Selge, järelikult abordi tegija ei tunne mingit süüd ega kahetsust. Tal on ükskõik! Ilmselt on ükskõik ka sellest, kas kasutada vahendeid või mitte. Ja selle tõdemuseni oligi vaja jõuda - et mitte vahend ei vedanud alt, vaid neid ei viitsitudki kasutada.
-
Külaline
Sel juhul oleks ma maailma ime - esimene emakata naine, kes sünnitab lapse.Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 18:04Mitte miski siin ilmas ei ole 100% kindel. Teile kuluks selline silmiavav raputus täitsa ära. Jääb seda va kännu otsast kiremist ja näpuga vehkimist ehk vähemaks.Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 17:42 Isegi, kui 50+ peaks loomulikul teel rasestuma, siis ei kanna ta rasedust lõpuni. Seega, mingit tõenäosuse kiustet ei ole olemas.
-
Külaline
Omista üksikisikute kogemused kõigile. Tubli. Teadlaseks ära.Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 18:28Selge, järelikult abordi tegija ei tunne mingit süüd ega kahetsust. Tal on ükskõik! Ilmselt on ükskõik ka sellest, kas kasutada vahendeid või mitte. Ja selle tõdemuseni oligi vaja jõuda - et mitte vahend ei vedanud alt, vaid neid ei viitsitudki kasutada.
-
Külaline
Isegi vasektoomia ei ole alati 100% kindel. Tänapäeval saab seda isegi tagasi pöörata.
Kas te seda teadsite on täielik kaitse algab alles 8-16 nädala pärast? Selleks ajaks on kõik spermatosoidid surnud.
Mina näiteks ei teadbud. Alles nüüd googeldasin.
Kondoomid on kuni 97% kindlad. Kui õieti kasutada.
Kas te seda teadsite on täielik kaitse algab alles 8-16 nädala pärast? Selleks ajaks on kõik spermatosoidid surnud.
-
Külaline
Jah, mina näiteks teadsin, et pärast vasektoomiat tuleb veel mitu kuud oodata enne, kui on finito. See on jällegi seksuaalhariduslik teema - inimesed on ikka nii võhiklikud ja ei ole viitsinud üldse end asjadega kurssi viia. Nüüd ei ole vähemalt ammu enam lugenud ühtegi imestust, et naised, kas te teadsite, et on olemas selline vahend nagu spiraal? Perekoolist sai ikka aegaajalt selliseid "avastasin ameerika-laadseid" kommentaare lugeda.Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 18:40 Isegi vasektoomia ei ole alati 100% kindel. Tänapäeval saab seda isegi tagasi pöörata.
Kondoom on tegelikult 100% kindel vahend, kui seda on säilitatud õigesti ja kasutatud õigesti (otsa tuleb jätta spermale ruumi) ja pärast mehe orgasmi ei tohi enam edasi nühkida. Lisaks, kumm tuleb esimesel võimalusel peale panna. Ei enne kummi peale panemist ega pärast kummi eemaldamist ei tohi genitaalid kokku puutuda. See 3%, mis on loetud kondoomi ebaefektiivsuseks tuleneb otseselt sellest, et on mingi reegli vastu eksitud.
-
Külaline
Kui inimene teeb oma tervisest, elukorraldusest ja misiganes talle olulisest lähtuvalt enda jaoks ÕIGE või AINUVÕIMALIKU otsuse, siis mida ta peaks kahetsema ja mille pärast süüd tundma? Sinu kaagutamine, kes mis vahendit ja kuidas kasutas, ei ole adekvaatne - esiteks puudub sul igasugune sellekohane info, tegu on puhtalt sinu isikliku arvamusega. Teiseks, on igal inimesel õigus ISE oma keha üle otsustada. Sina otsustad ainult iseenda üle, muud hinnangud hoia endale. Mis sinul teiste naiste emakatega asja on?Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 18:28 Selge, järelikult abordi tegija ei tunne mingit süüd ega kahetsust. Tal on ükskõik! Ilmselt on ükskõik ka sellest, kas kasutada vahendeid või mitte. Ja selle tõdemuseni oligi vaja jõuda - et mitte vahend ei vedanud alt, vaid neid ei viitsitudki kasutada.
-
Külaline
Oota, aga miks kõik inimesed ei tohi oma arvamust väljendada? Tohivad ainult need, kes kiidavad takka ja õigustavad seda tegu?Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 18:52Kui inimene teeb oma tervisest, elukorraldusest ja misiganes talle olulisest lähtuvalt enda jaoks ÕIGE või AINUVÕIMALIKU otsuse, siis mida ta peaks kahetsema ja mille pärast süüd tundma? Sinu kaagutamine, kes mis vahendit ja kuidas kasutas, ei ole adekvaatne - esiteks puudub sul igasugune sellekohane info, tegu on puhtalt sinu isikliku arvamusega. Teiseks, on igal inimesel õigus ISE oma keha üle otsustada. Sina otsustad ainult iseenda üle, muud hinnangud hoia endale. Mis sinul teiste naiste emakatega asja on?Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 18:28 Selge, järelikult abordi tegija ei tunne mingit süüd ega kahetsust. Tal on ükskõik! Ilmselt on ükskõik ka sellest, kas kasutada vahendeid või mitte. Ja selle tõdemuseni oligi vaja jõuda - et mitte vahend ei vedanud alt, vaid neid ei viitsitudki kasutada.
-
Külaline
Arvamuse avaldamisel ja üleoleval hinnangute andmisel on suur ja oluline vahe. Eriti kui see puudutab väga isiklikke teemasid ja enda ilmselgelt puudulikku infot teiste isikliku elu detailide kohta. Seda peaks täiskasvanud inimene suutma mõista ja arvestada.Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 18:55 Oota, aga miks kõik inimesed ei tohi oma arvamust väljendada? Tohivad ainult need, kes kiidavad takka ja õigustavad seda tegu?
-
Külaline
Minu hinnangud ei ole üleolevad. Minu küsimus on, et milliseid vahendeid te kasutasite, mis teid alt vedas? Tegelikult, vastust me juba teame - ei kasutanudki vahendeid, vaid lootsime heale õnnele.Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 19:02Arvamuse avaldamisel ja üleoleval hinnangute andmisel on suur ja oluline vahe. Eriti kui see puudutab väga isiklikke teemasid ja enda ilmselgelt puudulikku infot teiste isikliku elu detailide kohta. Seda peaks täiskasvanud inimene suutma mõista ja arvestada.Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 18:55 Oota, aga miks kõik inimesed ei tohi oma arvamust väljendada? Tohivad ainult need, kes kiidavad takka ja õigustavad seda tegu?
Üks siin kirjutas, et seksis erinevate meestega ja isegi ei teadnud, kes on isa. No, millest selline käitumine kõneleb?
Seda peaks täiskasvanud inimene suutma mõista ja arvestada.Täsikasvanud inimene peaks oskama soovimatust rasedusest hoiduda.
-
Külaline
Tegu oli mu esimese partneriga. Armastus oli, elasime kolm aastat koos. Temaga last saada ja perekonnaks saada ma ei soovinud. Mingit kahetsust pole, sain lapse ja lõin perekonna mehega, kellega seda soovisin teha.Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 17:20Miks üldse seksitakse ja armatsetakse sellise mehega, kelle vastu ei ole tundeid, kellega ei soovitagi tegelikult koos olla, kokku jääda ja lapsi saada?Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 14:14Mõistagi ja mõistagi. Kõlad nagu vanainimene.Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 13:15
Ilmselt pead mind silmas.
Mul on neli last. Kõik on teadlikult planeeritud. Aborti ei ole mõistagi kunagi teinud. Ehkki sugueluga alustasin 1987, kui mõne inimese arvates ei olnud veel vahendeid olemaski.
Hetkel olen 50+ vanuses ja mõistagi enam lapsi ei saa ega soovi.
Ise olen sinuealine ja teinud 2 aborti. Ei kahetse ning pole selle peale ka mõelnud. Tegin otsuse oma isaga, sest see mees polnud mees, kellega oleksin soovinud kokku jääda ning last saada.
Ma ise ei kujutaks ettegi, et vastumeelse mehega voodisse läheks. Misasi mõnda naist selliseid asju tegema sunnib?
Meile taoti juba 80ndatel, kui veel põhikoolis käisin, et igast vahekorras võib laps sündida. Ja sellega tuleb arvestada. Ehk siis, kui sa ronid mingi kolliga voodisse, siis tuleb ka arvestada, et võid sellest kollist paksuks saada.
-
Külaline
Pole kordagi kasutanud, tundub keeruline.Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 18:49Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 18:40 Isegi vasektoomia ei ole alati 100% kindel. Tänapäeval saab seda isegi tagasi pöörata.
Kondoom on tegelikult 100% kindel vahend, kui seda on säilitatud õigesti ja kasutatud õigesti (otsa tuleb jätta spermale ruumi) ja pärast mehe orgasmi ei tohi enam edasi nühkida. Lisaks, kumm tuleb esimesel võimalusel peale panna. Ei enne kummi peale panemist ega pärast kummi eemaldamist ei tohi genitaalid kokku puutuda. See 3%, mis on loetud kondoomi ebaefektiivsuseks tuleneb otseselt sellest, et on mingi reegli vastu eksitud.
-
Külaline
See ongi üleolev hinnag puuduliku info pinnalt ja isiklikest tõekspidamistest lähtuvalt. Su suhtumine on ilmselt ka põhjus miks keegi su "küsimusele" pole pidanud mõistlikuks vastata.Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 19:05 Minu hinnangud ei ole üleolevad. Minu küsimus on, et milliseid vahendeid te kasutasite, mis teid alt vedas? Tegelikult, vastust me juba teame - ei kasutanudki vahendeid, vaid lootsime heale õnnele.
Nõus. Samas ei ole sinu asi kellegi käitumisele hinnanguid anda, kuna kellegi teise isikliku elu detaile sa EI TEA.
PS. Kes on sinu arvates see "me" kes juba kõike teab? Pole mingit ühist "teid", kellele peaks keegi oma reproduktiivkäitumisest aru andma.
-
Külaline
Ma olen samal arvamusel! Abordi tegemine on palju lihtsam!Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 19:28Pole kordagi kasutanud, tundub keeruline.Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 18:49Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 18:40 Isegi vasektoomia ei ole alati 100% kindel. Tänapäeval saab seda isegi tagasi pöörata.
-
Külaline
Pigem on vastus ikka see, et lihtsalt ei ole midagi muud vastata, kui tunnistada, et jah, olin loll! Ei tea, millised vahendid on olemas. Ei tea, kuidas vahendeid õigesti kasutada. Näed, isegi siin teemas sai üks inimene alles nüüd teada - googeldas, et pärast vasektoomiat on teatud periood, kui asi veel nö ei toimi.Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 19:29See ongi üleolev hinnag puuduliku info pinnalt ja isiklikest tõekspidamistest lähtuvalt. Su suhtumine on ilmselt ka põhjus miks keegi su "küsimusele" pole pidanud mõistlikuks vastata.Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 19:05 Minu hinnangud ei ole üleolevad. Minu küsimus on, et milliseid vahendeid te kasutasite, mis teid alt vedas? Tegelikult, vastust me juba teame - ei kasutanudki vahendeid, vaid lootsime heale õnnele.
Nõus. Samas ei ole sinu asi kellegi käitumisele hinnanguid anda, kuna kellegi teise isikliku elu detaile sa EI TEA.
PS. Kes on sinu arvates see "me" kes juba kõike teab? Pole mingit ühist "teid", kellele peaks keegi oma reproduktiivkäitumisest aru andma.
-
Külaline
Said juba kummarduse, kuldtähe ja seisvad ovatsioonid oma teadmise, kohusetunde ja eksimatuse eest kätte ju. Mis puudu jäi?Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 19:47 Pigem on vastus ikka see, et lihtsalt ei ole midagi muud vastata, kui tunnistada, et jah, olin loll! Ei tea, millised vahendid on olemas. Ei tea, kuidas vahendeid õigesti kasutada. Näed, isegi siin teemas sai üks inimene alles nüüd teada - googeldas, et pärast vasektoomiat on teatud periood, kui asi veel nö ei toimi.
-
Külaline
Ei märganud! Küll aga märkan, et üks seisab vankumatult oma tõe eest - abort, see on lihtsalt üks niisama asi. Täiesti suvakas ju, et tegin seda. Mis ma siis peaksin nagu terve elu kahetsema vö?Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 19:56Said juba kummarduse, kuldtähe ja seisvad ovatsioonid oma teadmise, kohusetunde ja eksimatuse eest kätte ju. Mis puudu jäi?Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 19:47 Pigem on vastus ikka see, et lihtsalt ei ole midagi muud vastata, kui tunnistada, et jah, olin loll! Ei tea, millised vahendid on olemas. Ei tea, kuidas vahendeid õigesti kasutada. Näed, isegi siin teemas sai üks inimene alles nüüd teada - googeldas, et pärast vasektoomiat on teatud periood, kui asi veel nö ei toimi.
-
Külaline
Mis see sinu arust siis on, et peaks nii kohutavalt kahetsema ja end elu lõpuni süüdi tundma? Põhjalikult läbimõeldud vajalik meditsiiniline protseduur, mida keegi ei tee kergekäeliselt.Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 20:06 abort, see on lihtsalt üks niisama asi.
-
Külaline
Tee tee aborte. Lõpuks siis kindlustadki omale selle, et loomulikul teel rasestumine on võimatu.Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 19:44Ma olen samal arvamusel! Abordi tegemine on palju lihtsam!Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 19:28Pole kordagi kasutanud, tundub keeruline.Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 18:49
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist