Milliseid influencereid Te jälgite?

käsitöö, kunst, raamatud jm
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 20 Juul 2024 12:24
Külaline kirjutas: 20 Juul 2024 10:58
Külaline kirjutas: 20 Juul 2024 10:03 Kas päriselt saab selline olla? https://www.tmz.com/photos/image_jpg_20 ... 407b09147/

Kuskil nägin mingit videolõiku umbes samasuguse kehaga neiust. Mõtlesin, et see oli mingi filmitöötlus.
Jah, ta päriselt ongi selline. Anorektik, kes enda toitumishäirega ei tegele ning aktsepteerib ennast sellisena nagu on. Ma olen ta emaga ka mingit intekat näinud aastaid tagasi, seda praegu ei leidnud enam.
https://www.tiktok.com/@eugeniaxxcooney?lang=en
Lihtsalt mõtlen, et kui ebapedagoogiline ja ebaeetiline on lasta tal avalikult end eksponeerida. Selline "eeskuju" võib mõnel noorel neiul vallandada haiguse.
See ongi tohutult ebaeetiline.
Tegelikult on võimalik vähemasti instas selliseid väärastunud ideaale promovaid kontosid reportida ja parimal juhul see ka suletakse. Ühe norra instatibi konto võeti maha just sel põhjusel. Nädala pärast oli ta küll uue kontoga tagasi, aga vähemasti on sel moel võimalik nende elu kibedaks teha.

Siin ei olegi muud võimalust, et see teavitustöö toitumishäirete ja muude sarnaste ohtude kohta peaks algama kodust ja koolist. Ühiskonnale suures pildis enam loota ei saa, sest suhtumine on, et kõik rahaks. Need kehadüsfooriat põdevad neiud on popid, jälgijaid on lademetes ja koostööd toovad raha sisse. Kuidas siis peaks üks teismeline jälgija selles haiges olukorras navigeerima, kui ta näeb, kuidas neid kondikubusid idealiseeritakse?
kurari
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas kurari »

Eugenia Cooney on mitmes mõttes huvitav keiss.

Esiteks see, et ta on selline juba aastaid (aastaid!!!) ja ta on ikka veel elus. Müstika. Ma ei jälgi teda, aga aeg-ajalt ma guugeldan, kas ta elab veel.

Teiseks see, et sama palju aastaid on tehtud suuri kampaaniaid tema konto sulgemiseks, sest see on tõesti väga ebaeetiline, aga mingil veidral põhjusel YT näiteks tema kanalit sulgenud ei ole.

Mis elu seal ekraani taga käib, on veel omaette potentsiaalselt väga veider ja ma ei imestaks, kui kunagi tulevad sealt välja palju hullemad luukered, kui Eugenia ise on.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Juul 2024 10:03 Kas päriselt saab selline olla? https://www.tmz.com/photos/image_jpg_20 ... 407b09147/

Kuskil nägin mingit videolõiku umbes samasuguse kehaga neiust. Mõtlesin, et see oli mingi filmitöötlus.
Jah, ta päriselt ongi selline. Anorektik, kes enda toitumishäirega ei tegele ning aktsepteerib ennast sellisena nagu on. Ma olen ta emaga ka mingit intekat näinud aastaid tagasi, seda praegu ei leidnud enam.
Lihtsalt mõtlen, et kui ebapedagoogiline ja ebaeetiline on lasta tal avalikult end eksponeerida. Selline "eeskuju" võib mõnel noorel neiul vallandada haiguse.
Nõus, aga siis ei tohiks lasta ennast eksponeerida ka Tess Hollidayl jt rasvumise propageerijatel.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Juul 2024 19:51
Nõus, aga siis ei tohiks lasta ennast eksponeerida ka Tess Hollidayl jt rasvumise propageerijatel.
Igati nõus, kõik äärmused on valed ja tervisele kahjulikud. See on sama hea, kui teha konto, mille omanik igal õhtul pudeli veini keresse keerab. Umbes, et see on inimõigus ja ma võin oma kehaga teha, mida tahan.
Mauno
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Mauno »

Noh, samas.. Cooney ei promo kuidagi anoreksiat selles mõttes, et ei kutsu üles teisi mitte sööma vms. Seega inimest blokkida välimuse pärast nagu ka ei saa. Kui ta oleks vähihaige, siis oleks ju ok? Anoreksia on ka haigus
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Juul 2024 19:51 Nõus, aga siis ei tohiks lasta ennast eksponeerida ka Tess Hollidayl jt rasvumise propageerijatel.
Vaatasin tema kontot ja no... kas ta tõesti vabatahtlikult on selline? Näost muidu kena naine, aga see meeletu ülekaal, see on hirmutav.
Külaline

Ozempicu ja maovähendusoperatsioonide ajastul muutuvad Tess Holliday sarnased pigem haruldaseks ja inimestele on alati äärmused huvi pakkunud. Alles ju oli uudis, kuidas miljonid ameeriklased on salenenud uute ravimite abil ja toidu ning big size kaupade tarbimine on vähenenud, nii et see hakkab juba majandust mõjutama. Väga kaunis naine tegelikult ja küllap tallegi turgu ja elatist jätkub. Ise ei tahaks, väga ebamugav on olla tugevas ülekaalus.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Juul 2024 09:42 Ozempicu ja maovähendusoperatsioonide ajastul muutuvad Tess Holliday sarnased pigem haruldaseks ja inimestele on alati äärmused huvi pakkunud. Alles ju oli uudis, kuidas miljonid ameeriklased on salenenud uute ravimite abil ja toidu ning big size kaupade tarbimine on vähenenud, nii et see hakkab juba majandust mõjutama. Väga kaunis naine tegelikult ja küllap tallegi turgu ja elatist jätkub. Ise ei tahaks, väga ebamugav on olla tugevas ülekaalus.
Sa ikka saad aru, et kogu kaunidus tuleb filtritest? Kui need maha võtta, on nägu nii, khm, ümmargune, et ei saa näojoontest arugi.
Külaline

Mauno kirjutas: 22 Juul 2024 09:46 Noh, samas.. Cooney ei promo kuidagi anoreksiat selles mõttes, et ei kutsu üles teisi mitte sööma vms. Seega inimest blokkida välimuse pärast nagu ka ei saa. Kui ta oleks vähihaige, siis oleks ju ok? Anoreksia on ka haigus
Ega ta peagi promoma. Aga see võib noorele pähe panna mõtte, et kui keegi saab nii kõhn olla, siis ehk suudab tema ka - ja teeb järgi. Vähihaige ei taha mitte keegi olla. Saledad tahavad aga ilmselt kõik inimesed olla.

Täiskasvanud ja terve mõistusega inimene saab muidugi aru, et see on anoreksia, ja see on kole. Noor, väljakujunemata inimene ilmselt ka saab aru, et see on liig, mis liig, aga mõtleb, et kui tema end näljutama hakkab, siis ta end nii kondiseks ehk ei näljutakski. Aga, kui noor on juba protsessis sees ja näeb esimesi tulemusi, siis annab see nö "motivatsiooni" end veel rohkem näljutada, kuni kaob reaalsustaju. Minu arust just nii saabki anoreksia alguse.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Juul 2024 19:51

Nojah, aga paks ei taha vabatahtlikult mitte keegi olla. Seega, vaevalt, et ta sellega mingit eeskuju kellelegi annab.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Juul 2024 10:01 Nojah, aga paks ei taha vabatahtlikult mitte keegi olla. Seega, vaevalt, et ta sellega mingit eeskuju kellelegi annab.
Ei, seda mitte, aga minu meelest sarnased kontod inspireerivad ülekaalulisi oma kaalu pärast mitte muretsema ja aktsepteerima end sellisena nagu nad on. See on see kuulus body positivity. Paljud üliräiges ülekaalus noored naised kaotavad motivatsiooni ja mõtlevadki, et nii on täitsa ok. Rasvumist aga ei tohiks siiski propageerida.
Külaline

Kui nägu nii suurest parandada saab, miks siis usute, et kehagi päriselt selline on?
Külaline

Üldse ei jälgi.
Külaline

Ühte USA-s elavat eesti sportlast. Ja vahel viskan pilgu peale Tartu influkale, kes viimasel ajal ainult reisib. Tal on küll liiga palju sisu lastega ja lastest, aga mina vaatan selle reisimise pärast. Tema pildid on head ja kvaliteetsed.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Juul 2024 08:32 Ühte USA-s elavat eesti sportlast. Ja vahel viskan pilgu peale Tartu influkale, kes viimasel ajal ainult reisib. Tal on küll liiga palju sisu lastega ja lastest, aga mina vaatan selle reisimise pärast. Tema pildid on head ja kvaliteetsed.
Milleks teiste reisipilte vaadata ila suunurgast jooksmas? Parem on minna ise reisile ja kogeda seda, no ja mõne pildi võid ju ka reisil klõpsida. See teiste reisipiltide vaatamine on nii üheksakümnendad.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Juul 2024 08:32 Ühte USA-s elavat eesti sportlast. Ja vahel viskan pilgu peale Tartu influkale, kes viimasel ajal ainult reisib. Tal on küll liiga palju sisu lastega ja lastest, aga mina vaatan selle reisimise pärast. Tema pildid on head ja kvaliteetsed.
Tartukal rikas issi maksab kinni kõik reisid, mis nii viga muudkui rännata :D mehest pidi ka tükkaega juba lahus olema
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Juul 2024 14:00
Tartukal rikas issi maksab kinni kõik reisid, mis nii viga muudkui rännata :D mehest pidi ka tükkaega juba lahus olema
Kahe võõramaise eesnimega?
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Juul 2024 14:00
Miks arvad, lahus?
Külaline

Pigem arvan, et mees ei soovi enam piltidel olla. See poleks sugugi esmakordne juhus, kui populaarse suunamudija teine pool keeldub edaspidi blogi/insta piltidel seda pulli kaasa tegemast. Peres ei pruugi midagi halvasti olla.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Juul 2024 14:13 Pigem arvan, et mees ei soovi enam piltidel olla. See poleks sugugi esmakordne juhus, kui populaarse suunamudija teine pool keeldub edaspidi blogi/insta piltidel seda pulli kaasa tegemast. Peres ei pruugi midagi halvasti olla.
Olen vastavaid jutte kuulnud…algul ei teadnud ka kas uskuda, aga nt kevadel olid koos reisil ka, mees postitas samamoodi endast lastega pilte oma instasse, aga null ühist pilti ja üldse enam koos ei figureeri.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline