Kas andestada ?

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Mees on hea ja igati olnud olemas. Laps on tema esimene ja väga väga tahetud juba ammu. Proovisime last saada 5 aastat. Lõpuks õnnestus.
Nagu tõsiselt, mis selliste meeste peas toimub?
Ise tahab last, aga sellega ei suuda arvestada, et elu, sh seksuaalelu beebieas muutub? Krt, ära siis tee lapsi, kui ei suuda oma tilli püksis hoida. See nädal vahet pole nüüd küll mingi aeg, väga loll ettekääne, et end kuidagi välja vabandada.
Külaline

Ma tahaks küsida nendelt meestelt ja naistelt, kes siin petmist õigustavad, et kas teie oma partneri puhul arvate ka, et kui näiteks midagi juhtub, mingi aeg seksida ei saa, siis nad võivad kohe minna kellegi teisega seksima? Mu mees on olnud kaks nädalat välismaal komandeeringus, alles oli kolm nädalat haiglas, igasuguseid asju juhtub elus. Eesnäärme vähk on väga levinud, mõni ei saagi seksida enam kunagi, rääkimata ravi ajast. Kas teie olete nõus, et naine kohe otsib uue?
Külaline

Absoluutselt ei usu, et ühekordne asi. Ei usu ka, et ühepoolne. Vabanda, TA, aga su mees elab ammu topeltelu. Loll mees, et teavitused ekraanile lasi joosta. Loll mees, kui pere lõi, omal peenis teise poole kiskumas. Kodus on alati midagi puudu, see pole mingi argument. Ei suudaks mina sellist enam usaldada, aga ehk oled sina teisest puust.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Juul 2024 18:05 Olen Teemaalgataja...
Vaatan, et siin on läinud täielikult " madinaks " .
Ega ma ise ei täpsustanud ka neid suhteteemasid..
Laps on 8 kuu vanune. Mees on hea ja igati olnud olemas. Laps on tema esimene ja väga väga tahetud juba ammu. Proovisime last saada 5 aastat. Lõpuks õnnestus. Ta on väga hea isa ja mees. Alati olemas. Laseb mul iga kuu korra käia sõbrannadega väljas terve nädalavahetus ja end " tuulutada ". Samuti olen lasknud Temal käia kui miskit plaanib. Sekssuhe on jah tahaplaanile jäänud. Kuna laps ärkab öösel siiani vahest 10 + korda, siis olen väga väsinud. Viimane asi millele mõtlen on seks. Enamuskorrad olengi teinud seda seepärast, et meest mitte " ilma hoida " . Mul ei ole hetkel tegelikult mitte mingit huvi seksi vastu. Lihtsalt teen seda hetkel niiöelda " kohustusest " . Nädalas korra oleme seksinud. Nüüd jäi nädal vahele. Saan mehest aru, ehk tõesti " libastus " see üks kord. Aga mulle teeb see väga haiget. Kardan väga, et on ikkagi " mingid " tunded selle naise vastu. Too naine on ammune tuttav talle ja teda ammu " taga ajanud " . Mees pole aga varem huvi tundnud ta vastu. Isegi enne vallalisena olles ei tundnud tema vastu mitte mingit huvi. Nüüd aga " läks kaasa " . Mees jäi vahele kuna nägin messnegeris ette viskavat sõnumit. Ekraani viskas valgeks ja nägin kohe teksti.
Mees ütleb, et see oli ühekordne ja ka viimane. Väga vabandab ja tassib lilli jne. Olen hetkel oma ema juures ja ei oska seisukohta võtta....
Süda on katki.
Mina näiteks ei suudaks öelda, et mees, kes pettis, on väga hea isa ja väga hea mees. Seda - muidu on ta ju maailma parim mees ja maailma parim isa juttu sai omal ajal korduvalt loetud perekoolist nendelt naistelt, keda oli petetud, kuid ei pidanud seda millekski. Hea mees ei peta oma laste ema. Ainuüksi see, et ta ei ole kogu kodust koormust sinu õlule pannud, ei õigusta tema teguviisi mitte kuidagi.

Minu mees taris mulle ka pärast petmist lilli ja püüdis teha, et kõik oleks hästi. No mis siis? See ju tema teguviisi olematuks ei teinud.

Sa oled veel väga noor. Ja ilmselt ei ole palju elukogemust, aga kohe kindlasti ära arva, et sina oled süüdi ja praeguses olukorras midagi valesti teinud. Ära lase end manipuleerida siinsetest süüdistustest, et sa oled mehe ise tõuganud petma.

Mina teaks, mida mina sinu olukorras teeksin. Aga sina pead oma otsuse ise tegema. Ja kahjuks tuleb arvestada, et üsna kindlalt ei jää see su mehel viimaseks "apsakaks". Nõus, see viimane jutt oli vana, kibestunud, petetud, kuid elukogemusega naise jutt. Loomulikult ignoreeri seda, kui nii soovid.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Juul 2024 18:36 Absoluutselt ei usu, et ühekordne asi. Ei usu ka, et ühepoolne. Vabanda, TA, aga su mees elab ammu topeltelu. Loll mees, et teavitused ekraanile lasi joosta. Loll mees, kui pere lõi, omal peenis teise poole kiskumas. Kodus on alati midagi puudu, see pole mingi argument. Ei suudaks mina sellist enam usaldada, aga ehk oled sina teisest puust.
Sellist tüüpi mehed jooksevad tavaliselt juba raseduse ajal petma. Sest rase naine on ebaatraktiivne, ebaseksikas ja ebahuvitav.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Juul 2024 16:27
Külaline kirjutas: 30 Juul 2024 15:36
Külaline kirjutas: 30 Juul 2024 15:29 Ütleme nii, et alustas lõhkumisega mees. Naise võimuses oleks olnud peret säästa, eriti kui enda jaoks nagunii õnn jäävalt kadunud on. Ta ei teinud seda - võibolla parimate kavatsustega, liigses optimismis, et saab alguse uus ja õnnelik elu - aga võib olla tõesti lihtsalt vihast ja vimmast mehe vastu. Olen mõlemat näinud.
Ta ju kirjutab 11:22, et on uue kaaslasega õnnelik. Mida sa pudrutad, kui pole tekstigi läbi lugenud.

Mees saab nüüd omaenda tegude tagajärgi tunda, vaat kus vaene kiusatu. Tema oli see, kes vahetas pikaajalised investeeringud peenrahaks, nii et pole kedagi peale iseenda süüdistada.
Mina pakun välja, et tüüpiline juhus. Oma mehest oldi tüdinenud ja kodus käituti nii nagu sellised mutikesed ikka käituvad. Leebelt öeldes elati koos nii, et meest nagu polekski olemas olnud. Noo ja siis juhtus ja mutike tundis, et voilaaa nüüd võib ja saab. ja tormas lahutama õnnis irve näol. Paistab aga,. et seda õnneliku suhet polegi, sest miks ta nii õelalt siin oma eksist räägib. Tundub õel ja halb inimene olevat. Mõrtsukad saavad ka lõpuks vangist välja, aga oma laste isa on nagu tont teab mis.
Kui on raske teemas püsida, siis ära postita. Väikse lapsega ema ei saa olla "mutike". Mutikesed ei puutu teemasse. Tõesti, kas sa üldse ei adu, millele kuidas vastad, lihtsalt lahmid lampi? Issaristike, võta ennast kokku!
Külaline

Ausalt, nüüd sain kurjaks. Moorid, mis teil viga on, panete TA vastusele miinuseid??? Kust teil valutab või mis koht katki on? Inimene räägib oma hinge seest välja, tal on väga valus, aga teile EI MEELDI, mida ta vastab??? No enam selgemini ei saa märku anda, et te pole mitte konkreetse hädalise aitamise peal väljas, vaid tegelete mingi oma isikliku arveteklaarimisega meeste suhtes. Et ainus õige vastus on, et "jah, mu mees on väga siga"???? Minge seenele ja ärge tagasi tulge, ausalt.

TA, ole vapper ja kuula, mida su sisetunne ütleb. Praegu see ilmselt ei räägi, ainult nutab, aga küll selgus tuleb. Las mees täidab oma kohustusi pere ees, sina mõtle rahulikult, mida sa tahad ja suudad. Kui otsustad suhtega jätkata, siis ainult nii, et sa ei hakka meest tagantjärele kogu aeg karistama, süüdistama - siis jäägu see juhtum minevikku. Teisiti pole mõtet jätkata, siis juba parem kohe lõpetada.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Juul 2024 19:07 Ausalt, nüüd sain kurjaks. Moorid, mis teil viga on, panete TA vastusele miinuseid??? Kust teil valutab või mis koht katki on? Inimene räägib oma hinge seest välja, tal on väga valus, aga teile EI MEELDI, mida ta vastab??? No enam selgemini ei saa märku anda, et te pole mitte konkreetse hädalise aitamise peal väljas, vaid tegelete mingi oma isikliku arveteklaarimisega meeste suhtes. Et ainus õige vastus on, et "jah, mu mees on väga siga"???? Minge seenele ja ärge tagasi tulge, ausalt.

TA, ole vapper ja kuula, mida su sisetunne ütleb. Praegu see ilmselt ei räägi, ainult nutab, aga küll selgus tuleb. Las mees täidab oma kohustusi pere ees, sina mõtle rahulikult, mida sa tahad ja suudad. Kui otsustad suhtega jätkata, siis ainult nii, et sa ei hakka meest tagantjärele kogu aeg karistama, süüdistama - siis jäägu see juhtum minevikku. Teisiti pole mõtet jätkata, siis juba parem kohe lõpetada.
Ei ole nõus. Teemaalgataja olukord on muidugi väga halb. Süda tahab arvata, et hea mees. Mõistus tahab ka arvata, et “perekond ja lapse isa”, aga faktid ju ei muutu sellest.
Ja fakt on, et ühel nädalal (nädalal! Mitte aastal!!) ei anna kurnatud naine keppi ja mees läks teist panema. See on fakt. Südamesoov kahjuks ei muuda seda.
Ja seda, et teine naine meest taga ajas ja peaaegu ära lohistas võib see mees oma vanaemale rääkida.
Teemaalgataja, mul on sinust nii kahju. Nii nii kahju. Aga sina ei ole midagi selles olukorras valesti teinud. Ma tean, et sa tahaks, et sa oleks, sest iseennast saab muuta. Aga kahjuks on nii, et su mees on tõesti paras värdjas.
Eriti hull, et vahele ka veel jäi. Nii et mitte ainult värdjas vaid ka loll. Ja ausalt, ma tahaks, et ei oleks.
Aga no ei saa faktidest kõrvale vaadata. Ja siin ei ole mitte ühtegi pehmendavat asjaolu. Nädal aega seksipausi EI OLE pehmendav asjaolu. Nüüd lilledega ringijooksmine on klassika, mitte pehmendav asjaolu.
Ja see, et mees süüdistab teist naist, on lihtsalt hale.
Külaline

Mina oleks 100% see inimene, kes hakkaks rõvedalt tagasi tegema ja täiesti destruktiivselt käituma, et meest karistada. Seepärast ei eksisteeri minu jaoks niisugust "apsakat" nagu esimene petmine, vaid ma tõmbaks sellele suhtele kohe kriipsu alla, et see esimene jääks ka viimaseks ning ei mina ega tema ei peaks nägema seda kõige hullemat külge minust. Mina ei suuda petmist andestada. See põrmustaks mu täielikult ja haiget saanuna asuks minu sisemine sadist tegudele. Endisest minast poleks seal enam midagi järel.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Juul 2024 19:07 Et ainus õige vastus on, et "jah, mu mees on väga siga"????
Kahjuks siin eriti ühtegi teist järeldust teha ei saa jah.
Külaline

Niiet mees süüdistab juba mõlemat naist- ühte, et NÄDAL aega ei andnud (kuule kallis naine, värsked pereisad ootavad kuid ja ehk mõni isegi aasta, et naine uuesti "töökorda" saaks ja seksi tahtma hakkaks, ja EI lähe teise naise otsa!). Ja teist spüüdistab, et andis liiga kergesti... ja ise ikka vaene kannataja. No seeon juba tõesti tragikomöödia.

Aga ühte ütlen ka- ühtegi suppi ei sööda nii kuumalt kui keedetakse, see vanasõna käib selle kohta, et tunnete ja shoki virrvarris ei tehta elumuutvaid otsuseid. Sul ei ole kuhugi kiiret ja lahutada jõuab alati, kui sa seda tahad. Mis edasi, see on praegu veel väga värske asi ja selgineb, ära rapsi. Mõtled sina järgi, mida sa tahad ja kas sa tahad selle mehega edasi elada, saab ka tema mõelda, mis siis õigupoolest kaalul ja väärtuslik oli. Õppida saab sellest olukorrast isegi, kuigi on nõme ja valus.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Juul 2024 17:34
Ma ei õigusta. Vaatan vaid faktidele otsa. Enamik petab, see on ju selge.
Mis fakte sa vaatad, kust? Mul näiteks on kõigi 5 suhte jooksul elus olnud ainult üks juhtum petmisega. Minu isiklikel kogemusel ei petnud enamik, seega ma ei ela ka mingis paranoias ega ärka hommikul valmisolekuga, et täna võib olla see päev, kus mu partner petab. Karm küll, kui ei saa oma partnerit grammigi usaldada, kogu aeg peab muudkui valvel olema.
Tekib küsimus, kelle kogemustele sinu väited tuginevad, sest üldist statistikat koostada pole ju võimalik.
Mu kolm sõbrannat räägivad sama juttu nagu sina, teadmata, et nende mehed on üritanud mind voodisse saada.
Töötasin ühes ettevõttes viie eduka ja rikka mehega, üks neist alati iga-aastases TOP-s. Kõik abielus või pikaajalises kooselus. KÕIK nad üritasid mind kolme aasta jooksul vähemalt korra ära rääkida.
Saan inimestega väga hästi läbi, mind usaldatakse ja on suur tutvusringkond. Näen ja kuulen.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Juul 2024 19:44 Niiet mees süüdistab juba mõlemat naist- ühte, et NÄDAL aega ei andnud (kuule kallis naine, värsked pereisad ootavad kuid ja ehk mõni isegi aasta, et naine uuesti "töökorda" saaks ja seksi tahtma hakkaks, ja EI lähe teise naise otsa!). Ja teist spüüdistab, et andis liiga kergesti... ja ise ikka vaene kannataja. No seeon juba tõesti tragikomöödia.

Aga ühte ütlen ka- ühtegi suppi ei sööda nii kuumalt kui keedetakse, see vanasõna käib selle kohta, et tunnete ja shoki virrvarris ei tehta elumuutvaid otsuseid. Sul ei ole kuhugi kiiret ja lahutada jõuab alati, kui sa seda tahad. Mis edasi, see on praegu veel väga värske asi ja selgineb, ära rapsi. Mõtled sina järgi, mida sa tahad ja kas sa tahad selle mehega edasi elada, saab ka tema mõelda, mis siis õigupoolest kaalul ja väärtuslik oli. Õppida saab sellest olukorrast isegi, kuigi on nõme ja valus.
Vot see on tark vastus!
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Juul 2024 19:45 [Minu isiklikel kogemusel ei petnud enamik, seega ma ei ela ka mingis paranoias ega ärka hommikul valmisolekuga, et täna võib olla see päev, kus mu partner petab. Karm küll, kui ei saa oma partnerit grammigi usaldada, kogu aeg peab muudkui valvel olema.
Tekib küsimus, kelle kogemustele sinu väited tuginevad, sest üldist statistikat koostada pole ju võimalik.
Pea nüüd hoogu, mina pole öelnud et usaldada ei saa. Ma ei ole ka kunagi valvel, ma ei mõtlegi sellele, ei huvita. Ma pole armukade, olen enesekindel endaga ülihästi toimetulev naine. Kui probleem käes on, küll asjaga tegeleme. Ma pigem üllatuks, kui tuleb välja, et ongi tegelikult ka truu olnud. Tore ju.
Külaline

Mina teeks kohe lõpu. Mis suhe see enam on kui oma kaaslast usaldada ei saa? Inimene, kes teistest hoolib ja teda armastab, ei tee teisele iialgi midagi seesugust.
Külaline

Olin ka alles mõnda aega tagasi noor ja sinisilmne, kahjuks elu avas mu silmad. Tõesti, pikemaajalistes suhetes on pigem harv, kui mees ei ole petnud. Enamik lihtsalt ei jää vahele.

Tean ka mitmeid, vb isegi siin foorumis praegu kiitlevad, kuidas neid ei ole petetud ja nende mees on truu. Kõige haigem näide, tean seltskonda, kus mehed läksid babyshowerilt välja peole, otse bordelli, kõigil ilusad noored naised väikeste lastega kodus. Neid mehi ja perekondi vaadates ei usuks ma eales, kui ise ei teaks. Sõbranna kaudu tean veel ühte seltskonda, kus mehed tellivad tasulisi. Tuttavate seas tean paljusid, kus meestel kõrvalhüppeid olnud, naised ei tea midagi. Üks vana peika, kellega selleks ajaks juba lahus olin, käis koos oma ÕE mehega mu tuttavale väljas klubis grupiseksi idee välja. Neid mehi vaadates, ma tõesti ei usuks never ever sellist asja, haritud intelligentsed ja perehoidjad mehed, aga see mis tegelikult toimub, on haige ja rõve.
Need siis ainult mõned näited, mida tean.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Juul 2024 19:49 Mina teeks kohe lõpu. Mis suhe see enam on kui oma kaaslast usaldada ei saa? Inimene, kes teistest hoolib ja teda armastab, ei tee teisele iialgi midagi seesugust.
See ei ole enam ainult sinu ja mehe vaheline suhe, teil on perekond ja lapsed. Viimaste nimel tuleb mõelda, kas on võimalikud kompromissid, et lastele isa alles jääks. Ärge nüüd hakake seda "isa ei kao ju kuhugi ka peale lahutamist". Ükski eemal elav isa ei asenda seda isa, kellele hommikul kaissu jooksed, kui tahad.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Juul 2024 20:47
Külaline kirjutas: 30 Juul 2024 19:49 Mina teeks kohe lõpu. Mis suhe see enam on kui oma kaaslast usaldada ei saa? Inimene, kes teistest hoolib ja teda armastab, ei tee teisele iialgi midagi seesugust.
See ei ole enam ainult sinu ja mehe vaheline suhe, teil on perekond ja lapsed. Viimaste nimel tuleb mõelda, kas on võimalikud kompromissid, et lastele isa alles jääks. Ärge nüüd hakake seda "isa ei kao ju kuhugi ka peale lahutamist". Ükski eemal elav isa ei asenda seda isa, kellele hommikul kaissu jooksed, kui tahad.
Jälle naine on kuidagi vastutav ja peab kõik alla neelama, kui mees on sitta keeranud? Ju mees siis ei tahtnud, et pere alles jääks, muidu ei oleks käinud oma tilli teiste sisse kastmas. Ega laste saamisega oma elu ei lõppe, et tuleb iseennast maha kanda. Mees muidugi jätkab tegemast seda, mida tema soovib, ainult naine peab ohvreid tooma.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Juul 2024 20:56 Jälle naine on kuidagi vastutav ja peab kõik alla neelama, kui mees on sitta keeranud? Ju mees siis ei tahtnud, et pere alles jääks, muidu ei oleks käinud oma tilli teiste sisse kastmas. Ega laste saamisega oma elu ei lõppe, et tuleb iseennast maha kanda. Mees muidugi jätkab tegemast seda, mida tema soovib, ainult naine peab ohvreid tooma.
Hetkel on tulemus naise otsustada, meeldib see talle või mitte. Kui oled laeva kapten ja tüürimees teeb lollaka vea, siis ka mõtled, et krt, mina ka ei pea seda viga parandama, kuigi saaksin, las laev läheb põhja?
Ei tule iseennast maha kanda. Perekonnana jätkamine on enda maha kandmine? Raske on mõnda aega igal juhul - nii jätkates kui lahku minnes.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Juul 2024 20:47
Ei asenda jah, aga mis siis teha, kui see "hea ja armas" pereisa tegi ISE teise valiku? Miks naine nüüd peab tõmblema, koos hoidma, siluma ja igatepidi vingerdama, et asjad toimiksid? Mees on ju siiski täiskasvanud ja isemõtlev inimene. Miks tema ei pea vastutama? Miks ainult naine peab vastutama ja pingutama?

Mees ju tegi otsuse oma laste ema petta ja pere lõhkuda. Või on siis ikkagi nii, et sellest pole midagi, sest mees ju tahtis. Aga pereema peab nüüd vaatama, kuidas asi ära lahendada?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot], Bing [Bot], මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 5 külalist