Külaline kirjutas: ↑30 Juul 2024 19:07
Ausalt, nüüd sain kurjaks. Moorid, mis teil viga on, panete TA vastusele miinuseid??? Kust teil valutab või mis koht katki on? Inimene räägib oma hinge seest välja, tal on väga valus, aga teile EI MEELDI, mida ta vastab??? No enam selgemini ei saa märku anda, et te pole mitte konkreetse hädalise aitamise peal väljas, vaid tegelete mingi oma isikliku arveteklaarimisega meeste suhtes. Et ainus õige vastus on, et "jah, mu mees on väga siga"???? Minge seenele ja ärge tagasi tulge, ausalt.
TA, ole vapper ja kuula, mida su sisetunne ütleb. Praegu see ilmselt ei räägi, ainult nutab, aga küll selgus tuleb. Las mees täidab oma kohustusi pere ees, sina mõtle rahulikult, mida sa tahad ja suudad. Kui otsustad suhtega jätkata, siis ainult nii, et sa ei hakka meest tagantjärele kogu aeg karistama, süüdistama - siis jäägu see juhtum minevikku. Teisiti pole mõtet jätkata, siis juba parem kohe lõpetada.
Ei ole nõus. Teemaalgataja olukord on muidugi väga halb. Süda tahab arvata, et hea mees. Mõistus tahab ka arvata, et “perekond ja lapse isa”, aga faktid ju ei muutu sellest.
Ja fakt on, et ühel nädalal (nädalal! Mitte aastal!!) ei anna kurnatud naine keppi ja mees läks teist panema. See on fakt. Südamesoov kahjuks ei muuda seda.
Ja seda, et teine naine meest taga ajas ja peaaegu ära lohistas võib see mees oma vanaemale rääkida.
Teemaalgataja, mul on sinust nii kahju. Nii nii kahju. Aga sina ei ole midagi selles olukorras valesti teinud. Ma tean, et sa tahaks, et sa oleks, sest iseennast saab muuta. Aga kahjuks on nii, et su mees on tõesti paras värdjas.
Eriti hull, et vahele ka veel jäi. Nii et mitte ainult värdjas vaid ka loll. Ja ausalt, ma tahaks, et ei oleks.
Aga no ei saa faktidest kõrvale vaadata. Ja siin ei ole mitte ühtegi pehmendavat asjaolu. Nädal aega seksipausi EI OLE pehmendav asjaolu. Nüüd lilledega ringijooksmine on klassika, mitte pehmendav asjaolu.
Ja see, et mees süüdistab teist naist, on lihtsalt hale.