Millele kulutad liiga palju?

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 03 Aug 2024 11:35 Ja küünlad. Sügis-talvisel ajal põletan ma meeletus koguses küünlaid ära(ei ole lõhnaküünlad, kuna kaks kassi on kodus).
Ma samasugune. Mees naerab, et mul on küünlafetiš, aga mul lihtsalt peab pimedatel sügisõhtutel üks küünlake kusagil põlema. Ja eks mul ole neid küünlaaluseid ka küllaltki palju kodus, reisidelt kaasa toodud või keraamikakojast ostetud. 🙂
Külaline

Mul terve kapp spetsialselt küünaldele. Pimedatel õhtutel niiii mõnus ja hubane :D
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Aug 2024 11:35

Ja küünlad. Sügis-talvisel ajal põletan ma meeletus koguses küünlaid ära(ei ole lõhnaküünlad, kuna kaks kassi on kodus).
Miks tahad mürki sisse hingata?
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Aug 2024 21:25 Ma aastate eest kulutasin tasuliste naiste peale ikka aastas 1000-1500 €. See oli aeg, kui naisega sai aega veeta ca 40-50 € eest. Õnneks nüüd olen vanemaks jäänud ja suguiha on nõrgemaks jäänud ning saan aastas vast 300-400 € hakkama.
Kas need hinda ei olegi tõstnud?
Maasikas
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Maasikas »

Külaline kirjutas: 03 Aug 2024 13:27
Külaline kirjutas: 02 Aug 2024 21:25 Ma aastate eest kulutasin tasuliste naiste peale ikka aastas 1000-1500 €. See oli aeg, kui naisega sai aega veeta ca 40-50 € eest. Õnneks nüüd olen vanemaks jäänud ja suguiha on nõrgemaks jäänud ning saan aastas vast 300-400 € hakkama.
Ikka on, nüüd ta lihtsalt üle 3-4 korra aastas ei jaksa seksida.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Aug 2024 23:18 Ma ei pane kunagi siltidega uusi riideid kappi. Iga uus asi läheb pessu ja siis kappi.
Issand, kui mõttetu. Ja kui otsustad seda asja mitte tahta, siis on uuest asjast saanud pestud kalts.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Aug 2024 14:03 Issand, kui mõttetu. Ja kui otsustad seda asja mitte tahta, siis on uuest asjast saanud pestud kalts.
Vaata, kõik ei osta asju, mis peale üht pesu kaltsuks muutuvad. Aga sina tee muidugi nii, nagu ise õigeks pead.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Aug 2024 14:03
Ma ei pane kunagi siltidega uusi riideid kappi. Iga uus asi läheb pessu ja siis kappi.
Issand, kui mõttetu. Ja kui otsustad seda asja mitte tahta, siis on uuest asjast saanud pestud kalts.
[/quote]

Kas sa oled nõukaaegne, et rabad kõik ära osta ja alles kodus vaatad mida said :D
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Aug 2024 23:25
Külaline kirjutas: 02 Aug 2024 23:18 Ma ei pane kunagi siltidega uusi riideid kappi. Iga uus asi läheb pessu ja siis kappi.
Mantlid, bleiserid, peokleidid lähevad ka kohe pessu? Ilmselgelt me ei räägi siin seisma jäänud aluspükstest ja t-särkidest :roll:
Huvitav jah, ostab näiteks kašmiirkampsuni või siidpluusi ja paneb kohe pessu?
Külaline

Toidu peale kulub liiga palju.
Külaline

Mina kulutan kodulaenu/kinnisvaralaenu intresside peale liiga palju, üle 1000€ kuus. Ei jõua ära oodata, et euribor langeks.
rucola
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas rucola »

Mulle meeldib raamatuid osta. Kodus on palju raamatuid, mida ei ole jõudnud veel lugeda.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Aug 2024 13:27
Hind on tõusnud. Hetkel maksab sellline ajaveetmine umbes 100 €
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Aug 2024 14:20 Huvitav jah, ostab näiteks kašmiirkampsuni või siidpluusi ja paneb kohe pessu?
Jah, panen. Sina tee nii nagu sulle sobib.
Külaline

Mina olen (naissoost) autopede. Sõidan vaid ühte marki ja paari-kolme väga sarnase mudeliga ja teatud kindlat värvi autoga. Kui auto vajab väljavahetamist, võin maksta 10-15 000 eurot rohkem ainult õiget värvi isendi eest, ka siis, kui kõik muud parameetrid on vale värviga autol õiged. Iialgi ei vaheta keretüüpi ega marki.
Jube on see elu. Kadedaks teeb, kuidas teised inimesed mu kõrval ostavad rõõmsalt, mida juhtub, peaasi et on korras ja piisavalt uus ja turvaline ja ökonoomne jne jne. Mina kügelen nagu jobu oma kindla väljanägemisega autode otsas juba viimased 20a. Küllalt on mulle soovitatud vaadata elule (st autodele) veits avarama pilguga ja ma tõepoolest olen väga püüdnud, olen isegi proovisõitudel käinud teistsuguste, samuti väga korralike, kuid poole odavamate autodega, kuid siis olen alati tundnud meh-tunnet, olnud õnnetu ja läinud joonelt järgmise 'oma' auto juurde ja selle paugupealt poole kallimalt ära ostnud. Ma ei liisi autosid, ostan välja. Õnnetunne on see, mis maksab poole minu autode hinnast. Kohutav. Nagu oleks mingi r*tard tardunud ühte poosi.
Lohutan ennast sellega, et mul võivad seal autos istudes vabalt näiteks jalas olla 2-eurosed Aliexpressi plätud ja seljas 10-eurone t-särk.
Külaline

Kui auto vajab väljavahetamist, võin maksta 10-15 000 eurot rohkem ainult õiget värvi isendi eest, ka siis, kui kõik muud parameetrid on vale värviga autol õiged.
Ostad siis kasutatud autosid või? Kui mina olen auto ostnud, siis värvi valik maksab mingi 800-1000 lisaks, mitte 15 000.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Aug 2024 13:26
Külaline kirjutas: 03 Aug 2024 11:35

Ja küünlad. Sügis-talvisel ajal põletan ma meeletus koguses küünlaid ära(ei ole lõhnaküünlad, kuna kaks kassi on kodus).
Miks tahad mürki sisse hingata?
Miks küünal mürk on?
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Aug 2024 14:05
Külaline kirjutas: 03 Aug 2024 14:03 Issand, kui mõttetu. Ja kui otsustad seda asja mitte tahta, siis on uuest asjast saanud pestud kalts.
Vaata, kõik ei osta asju, mis peale üht pesu kaltsuks muutuvad. Aga sina tee muidugi nii, nagu ise õigeks pead.

Mina ka mitte, asjad maksavad 200-2000 eurot tükk. Kalts selles mõttes, et kui selgub, et siiski ei sobi, saad maha müüa. Kantud, st. pestud riie pole enam uueväärne.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Aug 2024 14:07
Külaline kirjutas: 03 Aug 2024 14:03
Ma ei pane kunagi siltidega uusi riideid kappi. Iga uus asi läheb pessu ja siis kappi.
Kas sa oled nõukaaegne, et rabad kõik ära osta ja alles kodus vaatad mida said :D
[/quote]

Ostan, mis meeldib. Mis reisil tundus äge, ei pruugi seda enam kodus olla. Õnneks on mul enda riiete jaoks maast laeni ja 5,5m lai kapp. Sealt ikka vahepeal leiad uusi riideid ja karpides jalanõusid. Kõik ostetu ju ometigi meeles ei seisa!
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Aug 2024 16:54 Mina olen (naissoost) autopede. Sõidan vaid ühte marki ja paari-kolme väga sarnase mudeliga ja teatud kindlat värvi autoga. Kui auto vajab väljavahetamist, võin maksta 10-15 000 eurot rohkem ainult õiget värvi isendi eest, ka siis, kui kõik muud parameetrid on vale värviga autol õiged. Iialgi ei vaheta keretüüpi ega marki.
Jube on see elu. Kadedaks teeb, kuidas teised inimesed mu kõrval ostavad rõõmsalt, mida juhtub, peaasi et on korras ja piisavalt uus ja turvaline ja ökonoomne jne jne. Mina kügelen nagu jobu oma kindla väljanägemisega autode otsas juba viimased 20a. Küllalt on mulle soovitatud vaadata elule (st autodele) veits avarama pilguga ja ma tõepoolest olen väga püüdnud, olen isegi proovisõitudel käinud teistsuguste, samuti väga korralike, kuid poole odavamate autodega, kuid siis olen alati tundnud meh-tunnet, olnud õnnetu ja läinud joonelt järgmise 'oma' auto juurde ja selle paugupealt poole kallimalt ära ostnud. Ma ei liisi autosid, ostan välja. Õnnetunne on see, mis maksab poole minu autode hinnast. Kohutav. Nagu oleks mingi r*tard tardunud ühte poosi.
Lohutan ennast sellega, et mul võivad seal autos istudes vabalt näiteks jalas olla 2-eurosed Aliexpressi plätud ja seljas 10-eurone t-särk.
Porschesid toodetakse ju tänapäevalgi, miks nende vanuritega pead sõitma? 150 000 eest saab juba uue iluduse ka.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 8 külalist