Seksuaalfantaasiad

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 04 Aug 2024 12:28
Külaline kirjutas: 04 Aug 2024 11:20
Külaline kirjutas: 04 Aug 2024 10:47 Hormoonid ei hakka "teistmoodi" töötama, olge ikka normaalsed.
No ükskõik, kuidas on seda korrektne sõnastada, siis naise hormoonid kõiguvad läbi kogu fertiilse ea. Vimkasid viskavad hormoonid teismeeas ja siis, kui fertiilne iga hakkab lõppema.
Ei kõigu ega viska vimkasid. Nad teevad seda, mida bioloogia ütleb-kui inimese keha on piisavalt vana, ütlevad hormoonid, et emakas peaks hakkama või lüpetama munarakkude töö. Näiteks.
Mida sina mõtled, on lihtsalt sitt iseloom.
Munarakud pesitsevad siiski munasarjades, mitte emakas. Lisaks, munasarjade töö mõjutab hormonaalsüsteemi.
Külaline

Organism lööb häirekella: viimane aeg järglast saada! Tekitab naises ihasid ja janu seksiseikluste järele. Kasvõi vana armuke sobib. Naise mõistus küll eitab looduse kutset, aga bioloogia vastu ei saa.
Külaline

Oh issand, teadsin, et on viga mainida laste mitte omamist. Lihtsalt mulle tundus veider, et keegi ilma igasugu eelinfota hakkas mingist "laste isast" rääkima.

Aga kas emadel on siis elu niivõrd erinev? Ei mingeid fantaasiaid?! Ma ei usu seda. Jääme siis enam-vähem ntks 40+ vanusegrupi juurde. Jagage siis kogemusi. Ei usu mina, et nagu kiviaegne "järglane olemas, milleks seks".
Lapsevanemad, kuidas teil?
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Aug 2024 18:47 Oh issand, teadsin, et on viga mainida laste mitte omamist. Lihtsalt mulle tundus veider, et keegi ilma igasugu eelinfota hakkas mingist "laste isast" rääkima.

Aga kas emadel on siis elu niivõrd erinev? Ei mingeid fantaasiaid?! Ma ei usu seda. Jääme siis enam-vähem ntks 40+ vanusegrupi juurde. Jagage siis kogemusi. Ei usu mina, et nagu kiviaegne "järglane olemas, milleks seks".
Ei, ei ole erinev. Vähemalt minul (2 lapse ema) tekkis samamoodi kõrgenenud seksuaalsus umbes samal ajal. Ja minul kestab see pikalt, olen 50+ ja ikka veel seksiksin iga päev, kui ainult saaksin. Nii et kui algust saakski ehk seostada sellega, et keha ütles, et viimane aeg veel üks laps saada, siis praegu see ju ei peaks enam mõjutama. Aga seksiisu ja fantaserimine vähenenud ei ole.
Külaline

Ei ole kunagi mingeid fantaasiaid olnud. Ma ei fantaseeri ega unista ka tavalises elus. Kui midagi soovin, teen ära. Ulme-ja fantaasiafilme vihkan.
Külaline

Asjaolud vajavad täpsustamist. Autor võiks oma seksuaalfantaasiaid täpsemalt kirjeldada.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Aug 2024 18:47 Oh issand, teadsin, et on viga mainida laste mitte omamist. Lihtsalt mulle tundus veider, et keegi ilma igasugu eelinfota hakkas mingist "laste isast" rääkima.

Ma ei saa aru, miks sa eitad seda fakti, et see sinu seksifantaasia on konkreetselt seotud bioloogilise äratuskellaga - praegu on viimane aeg lapsi saada? Keegi ju sul reaalselt ei sunni neid saada, aga lihtsalt see ongi see põhjus, miks su seksuaalsus on muutunud. Tõesti ei mõista, miks selle fakti konstateerimine sinu jaoks nii vihaleajav ja solvav on?

Ei ole emadel see teistmoodi. Emad tunnevad samamoodi, kui loodus annab märku, et kui nüüd veel last tahad - siis tegutse! Jah, emadel ka hormoonid möllavad ja on seksuaalfantaasiad.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Aug 2024 10:11

Ma ei saa aru, miks sa eitad seda fakti, et see sinu seksifantaasia on konkreetselt seotud bioloogilise äratuskellaga - praegu on viimane aeg lapsi saada? Keegi ju sul reaalselt ei sunni neid saada, aga lihtsalt see ongi see põhjus, miks su seksuaalsus on muutunud. Tõesti ei mõista, miks selle fakti konstateerimine sinu jaoks nii vihaleajav ja solvav on?

Ei ole emadel see teistmoodi. Emad tunnevad samamoodi, kui loodus annab märku, et kui nüüd veel last tahad - siis tegutse! Jah, emadel ka hormoonid möllavad ja on seksuaalfantaasiad.
Muigama ajab, ei muud. Natuke nagu aimasin, et fookus läheb veidi paigast, sest siin on ülekaalus lapsevanemad. Vähemate detailidega saab tihti adekvaatsemat tagasisidet.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Aug 2024 11:17

Muigama ajab, ei muud. Natuke nagu aimasin, et fookus läheb veidi paigast, sest siin on ülekaalus lapsevanemad. Vähemate detailidega saab tihti adekvaatsemat tagasisidet.
Aga mind ajas muigama see eluvõõras kommentaar, et "paljunemisest ma küll ei rääkinud, see pole mingi teema". Ilmselgelt tundsid ennast häirituna ja teisest küljest on imekspandav, et sellises vanuses ei teata, et seksuaalfunktsioon on inimestel looduse poolt antud soojätkamiseks. Ka sel juhul, kui oled otsustanud lapsi mitte saada.

Vastan ka teemasse. Olen 45+, kolm suurt last ja sama lugu, seksuaalsed mõtted ja ihad ajavad kohati üle ääre. Päevad käivad veel regulaarselt ja eriti tsükli keskel (ehk siis oletataval ov ajal) on asi eriti hull. Samas nooremana ma sellist tsüklilisust tähele ei pannud, kuigi praegu võiks arvata, et ovulatsioone vähemalt iga kord enam ei toimu. Järelikult siis ikkagi keha annab märku ja on igaks juhuks valmis nö õigel ajal :).
Külaline

Ei tasu enda emotsioone teistele inkrimineerida, häiritud võid sa olla ise. Miks, eks seda tead ise paremini.
Külaline

See keskealiste vihkaja on jälle hullumajast lahti saanud. Kõik teemad oma vana plaati täis oksendanud. No on ikka nõrgamõistuslik mehelaadne olevus.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Aug 2024 11:17

Ei lähe fookus paigast ära! See on reaalne põhjus, miks su keha praegu nii käitub. Imelik, et sa oled vihane, ajades seda segi sellega, nagu keegi survestaks sind selle fakti väljaütlemisega lapsi saama. Ei survesta! Sa ei pea lapsi saama! Ja sa ei pea ka põhjendama, miks sa ei taha lapsi saada! Lihtsalt tea, et inimese keha käitub teatud konkreetsel põhjusel nii nagu ta käitub.

Ja seda, et hormoonid hakkavad möllama just sellel põhjusel tõi keegi välja juba ammu enne seda, kui sa ise tunnistasid, et sul ei ole (ja sa ei taha) lapsi.

Kas adekvaatne tagaiside on ainult selline tagasiside, mis sinule meeldib? Ja, kuna mõtle lastesaamisest on sulle täiesti vastumeelne, siis nimetad seda väljatoodud asjaolu ebaadekvaatseks tagasisideks?
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Aug 2024 12:39 Ja teie räägite, et ühel mehel pole võimalik Tinderist või ükskõik kust võtta tarviatmiseks naist. On küll. Keskealine naine on kõige kergem saak. Olgu abielus, vallaline või mida iganes. Kõik on saadaval. Räägin kogemustest.
p.s mitte kunagi ei tohi keskealist naist usaldada. See on kuldreegel. Kasuta ja pane tagasi :lol:
Keda kotib mingi Revolvri arvamus? See on täiesti nullväärtusega arvamus.
Külaline

Siin mõni ikka päris leili läinud. See vihkamise-maniakk võiks ära väsida. See on anonüümne foorum, keegi "lähe vihaseks" anonüümsete kommentaatorite peale.
Ja keegi ei saagi kedagi paljunema "survestada", mõne suureks kurvastuseks see tõesti pole võimalik.

Hämmastab, et Schopenhaueril oligi vist õigus "naise peas on üks suur segadus ja vastus i g a l e küsimusele on rasedus". :( Brr.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Aug 2024 12:39 Ja teie räägite, et ühel mehel pole võimalik Tinderist või ükskõik kust võtta tarviatmiseks naist. On küll. Keskealine naine on kõige kergem saak. Olgu abielus, vallaline või mida iganes. Kõik on saadaval. Räägin kogemustest.
p.s mitte kunagi ei tohi keskealist naist usaldada. See on kuldreegel. Kasuta ja pane tagasi :lol:
No mind sa küll ei saa, unista edasi. Julgelt enamikku siin lugevatest sadadest keskealistest naistest samuti mitte.
Külaline

Huvitav, millest neil fantaseerijatel puudus on? Õnnelik ja oma eluga rahul inimene ei fantaseeri.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Aug 2024 20:47 Siin mõni ikka päris leili läinud. See vihkamise-maniakk võiks ära väsida. See on anonüümne foorum, keegi "lähe vihaseks" anonüümsete kommentaatorite peale.
Ja keegi ei saagi kedagi paljunema "survestada", mõne suureks kurvastuseks see tõesti pole võimalik.

Hämmastab, et Schopenhaueril oligi vist õigus "naise peas on üks suur segadus ja vastus i g a l e küsimusele on rasedus". :( Brr.
Uskumatu kui nõme reaktsioon! Sa vist ikka nii tõsiselt jälestad lapsi ja mõtet laste saamisest, et isegi paljas viide sellele, et su kehaga toimuvad need asjad just soojätkamise meeldetuletuseks, ajab sedamoodi raevu.

Kõik inimesed ei pea lapsi saama. Eriti vaenulikud ja rumalad inimesed.
Külaline

Ma sinu vanusegrupis. Tinderist leiaks seksiseikluseid küll lõputult, proovisin, aga mulle need pinget ei paku. Aga iha on tõesti palju, ei tea kas vanusest või sellest, et leidsin kena noore mehe, aga 2-3 korda päevas tahan küll. Viimati oli selline asi pubekana.
Külaline

Äkki ongi raske leida, kui nii ütled. Me pole midagi selle koha pealt öelnud.
Me sinu näitel näeme kuidas selline tarbijamentaliteet, teiste kulul elamine ei ole sillutanud teed õnne ja rahuloluni. Ainitine rahuldamatus kumab sellest pidevast tõmblemisest läbi. Ise oma kätega midagi ei loo - muudkui andke, andke, tehke, tehke. Kuldreeglivasikas
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Aug 2024 23:52
Külaline kirjutas: 05 Aug 2024 20:47 Siin mõni ikka päris leili läinud. See vihkamise-maniakk võiks ära väsida. See on anonüümne foorum, keegi "lähe vihaseks" anonüümsete kommentaatorite peale.

Uskumatu kui nõme reaktsioon! Sa vist ikka nii tõsiselt jälestad lapsi ja mõtet laste saamisest, et isegi paljas viide sellele, et su kehaga toimuvad need asjad just soojätkamise meeldetuletuseks, ajab sedamoodi raevu.

Kõik inimesed ei pea lapsi saama. Eriti vaenulikud ja rumalad inimesed.
Sa oled lihtsalt naeruväärne ja vähese impulsikontrolliga :) Vihast on saanud juba raev. Ainult sinu väikses peas, muide.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Bing [Bot], Google [Bot] ja 1 külaline