Kas on ühtegi naist kes 100%-lt ISE on endale kodu ostnud?
-
arvan kah
noh, kui täiesti aus olla, siis oma põlvkonnas ei tea ma ka mitteühtegi meeskodanikku, kes oleks vaid oma teenitud raha eest kodu muretsenud. üldjuhul on meie põlvkond hakatuseks saanud oma esimese korteri riigilt (noor spetsialist, tööjuures korterijärjekorras vmt) ja selle pärast täielikult või osaliselt kollaste kaartide eest erastanud. või saanud vanematelt või vanavanematelt päranduseks või ostnud naisega kahasse või on vanavanematele tagastatud maade eest ostetud vmt. pärast pere kasvamist on esimene korter müüdud ja selle rahale juurde pandud ja suurem korter või maja ostetud.
Mis aga puutub siin eelpool paljuräägitud käenduse nõudele, siis kui laenuvõtjal on piisavalt isiklikke vahendeid, siis ei küsi küll pangad mingit lisakäendust. ise ostsime laenuga maja, sissemakseks oli 15%, oli ka 3-toaline korter, pank andis 85% ulatuses laenu tingimusel, et poole aasta jooksul korteri müüme ja 50% laenust kohselt tagastame. seda tegime ning ei mingit käendust ega lisahüpoteeki. hüpoteek oli ainult ostetud majal.
Mis aga puutub siin eelpool paljuräägitud käenduse nõudele, siis kui laenuvõtjal on piisavalt isiklikke vahendeid, siis ei küsi küll pangad mingit lisakäendust. ise ostsime laenuga maja, sissemakseks oli 15%, oli ka 3-toaline korter, pank andis 85% ulatuses laenu tingimusel, et poole aasta jooksul korteri müüme ja 50% laenust kohselt tagastame. seda tegime ning ei mingit käendust ega lisahüpoteeki. hüpoteek oli ainult ostetud majal.
-
Külaline
Arvutuskäiku, palun.Külaline kirjutas: ↑25 Juun 2024 21:00 nagu näha on suhe 70/30 meeste kasuks. ja siin on see interneti printsessidele kombeks ka oma keofitsent sees. ja veel. nõuka ajal ei saanud kõik riigilt korterit. enamus praegu 45-55 vanuses ei saanud. vanemad tõsi küll. praegused 50-d olid nõuka aja lõpus ca 24-25 kes neile midagi andis
-
Külaline
Paari rendikaga? Ole nüüd. Tänapäeval on paljudel naistel vähemalt üks üürikinnisvara.Külaline kirjutas: ↑25 Juun 2024 21:16saskiakaks või katza?Külaline kirjutas: ↑20 Juun 2024 09:31Perekooli eks kägu siin praalimas. Ei oleks olnud vaja siia digiprügi toota. Sinu vastus ei andnud ju midagi. Seega pole selle teadmisega ka midagi peale hakata.Külaline kirjutas: ↑20 Juun 2024 07:46 Mina olen. Kodu ja paar rendikat. Mees hoiab mul kodu korras ja kantseldab lapsi, mina teenin. Mis sa teed nyyd selle teadmisega?
-
Külaline
surnud emme-issi päranduseks saadud koretrit üüritakse välja. aga räägitakse nagu ollakse kõvad kionnisvaettevõtjad ja suured investoridKülaline kirjutas: ↑25 Juun 2024 21:24Paari rendikaga? Ole nüüd. Tänapäeval on paljudel naistel vähemalt üks üürikinnisvara.
-
Külaline
Mul on kolm rendikinnisvara. Üks on saadud päranduseks, kaks olen ise ostnud. See ei ole nii keeruline. Ja mingiks investoriks ma ennast küll ei pea. Rikkaks ka mitte ja ettevõtjaks veel vähem.Külaline kirjutas: ↑25 Juun 2024 21:38surnud emme-issi päranduseks saadud koretrit üüritakse välja. aga räägitakse nagu ollakse kõvad kionnisvaettevõtjad ja suured investorid
-
Külaline
No palun. Kui just kohe esimese töö ajal mehega kokku ei osteta, ostetaks esimene korter ikka ise.
Olen üks neist kes 'ei ostnud ise'. Ostsime koos mehega. Aga! Sissemaksust 2/3 tuli minult, mees panustas oma palgaga laenu maksimummäära tõstmisesse ja selle pärast olin nõus kahasse ostma. Muidu oleksin üksi väiksema ostnud.
Meestel tasub meeles pidada, et elus kõike ei saa. Kui tahate noort ja kena ja kodus palju panustavat naist, peate ise rohkem rahaga panustama. Kui sobib ka tavaline tööl käiv naine, peate peale oma tööd käised üles tõmbama ja kodus panuse andma. Kui ei taha kumbagi, peate ikka ise hakkama saama
Olen üks neist kes 'ei ostnud ise'. Ostsime koos mehega. Aga! Sissemaksust 2/3 tuli minult, mees panustas oma palgaga laenu maksimummäära tõstmisesse ja selle pärast olin nõus kahasse ostma. Muidu oleksin üksi väiksema ostnud.
Meestel tasub meeles pidada, et elus kõike ei saa. Kui tahate noort ja kena ja kodus palju panustavat naist, peate ise rohkem rahaga panustama. Kui sobib ka tavaline tööl käiv naine, peate peale oma tööd käised üles tõmbama ja kodus panuse andma. Kui ei taha kumbagi, peate ikka ise hakkama saama
-
Külaline
Surnud emme-issi kümmekond korterit on juba tase.Külaline kirjutas: ↑25 Juun 2024 21:38surnud emme-issi päranduseks saadud koretrit üüritakse välja. aga räägitakse nagu ollakse kõvad kionnisvaettevõtjad ja suured investorid
-
Külaline
Jah minu õde. Täitsa ise ja nullist. Eelmine aasta sai ka nö pangaorjusest lahti ja kodu on 100% tema oma. 
-
Külaline
Ähh? Millisest vanusest jutt käib???Külaline kirjutas: ↑25 Juun 2024 21:38surnud emme-issi päranduseks saadud koretrit üüritakse välja. aga räägitakse nagu ollakse kõvad kionnisvaettevõtjad ja suured investorid
-
Külaline
Ei saa ka küsimusest aru. Eeldus nagu mehed oleks kohe algusest peale rikkamad v mis. Noortel on ikka kõigil sarnane stardipakk.
Mina ostsin esimese väikse korteri 20ndate lõpus, omanikeks mina+pank.
Kunagi hiljem kohtusin oma mehega, tal oli samaväärne korter, müüsime need ja ostsime koos suurema korteri. Veel hiljem müüsime ka selle ja ostsime maja.
Kunagi hiljem kohtusin oma mehega, tal oli samaväärne korter, müüsime need ja ostsime koos suurema korteri. Veel hiljem müüsime ka selle ja ostsime maja.
-
Sadullajeva
Unustasid lisamata, et maja omanikeks on meie +pankKülaline kirjutas: ↑04 Aug 2024 22:34 Ei saa ka küsimusest aru. Eeldus nagu mehed oleks kohe algusest peale rikkamad v mis. Noortel on ikka kõigil sarnane stardipakk.
-
Külaline
Aga kas on mõni mees, kes on omale ise kodu ostnud ja samal ajal 2 last kasvatanud ning neid toitnud, katnud ja koolitanud? Kohe täitsa ise.Külaline kirjutas: ↑19 Juun 2024 23:51 Täitsa nullist ja oma raha eest. Oma teenitud raha eest. Ei lähe arvesse pärandused. Lahutusega saadud vara. Kingitud kinnisvara või raha. Ikka täitsa ise.
Kindlasti on üksikuid naisi, kes on ise (laenuga) korteri ostnud, nagu ka üksikud mehed seda teevad. Paarisuhtes mehed aga ei saa küll kogu aud endale võtta maja ostu osas, seda on ostnud ikka paar koos, jaotades peresisesed tööd ja kulutused mingit joont pidi.
-
Külaline
Minu tutvusringkonna meestest polegi vist keegi 100% oma vaevaga kinnisvara ostnud. Kõikidele on abi osutatud. Elasid paar aastat peale ülikooli vanematega koos ja kogusid raha. Saadi pärandus ja koliti sisse remontima. Vanemad andsid sissemaksuraha. Elati koos naisega üürikorteris või naise vanemate pool ja koguti kahekesi.
-
sigamees
Kuidas eio saa paarisuhtes maja ostnud mees olla ainuisikuliselt maja omanik kui ta on tasunud kõik kulud. Laenud, maja ülalpidamine, autode liisinguid. osalenud laste kasvatamises, enaumuse toidu koju tassinud jne. Proua seevastu saab 1500 € kuus palka ja see suures osas kulub prouale endale. Noo ostab natuke süüa ja pesupulbrit. Naise 1500 € vs mehe 4000 € kuus. Mis võrdusest ja aususest me räägime. Üldjuhul alustab naine ka lahutust, sest bioloogiline kell töötab ja peas vasardab mõte. Kas tõesti pean selle mehega elu lõpuni elama. Peaks ka midagi uut proovima emnnem kui hilja. Müüme maja maha saan 175 000 € ehk pool raha ja saan uuesti alustada. 175 000 on raha mida see prouake ei teeni ealeski. Saatri veel suudaks koguda. Kus on see õigus? Mitte kuskil. Mees lihtsalt sillutab keskealise proua teed uude ja hgelgesse tuleviku kuna proua on tüdinenud. Õnneks on noorema generatsiooni mehed sellest lõksust pääsenud.Nad teevad varalahusused. Nad ostavad kodu enda nimele jne. Tahab minna. Mingu.Külaline kirjutas: ↑04 Aug 2024 23:55Aga kas on mõni mees, kes on omale ise kodu ostnud ja samal ajal 2 last kasvatanud ning neid toitnud, katnud ja koolitanud? Kohe täitsa ise.Külaline kirjutas: ↑19 Juun 2024 23:51 Täitsa nullist ja oma raha eest. Oma teenitud raha eest. Ei lähe arvesse pärandused. Lahutusega saadud vara. Kingitud kinnisvara või raha. Ikka täitsa ise.
Kindlasti on üksikuid naisi, kes on ise (laenuga) korteri ostnud, nagu ka üksikud mehed seda teevad. Paarisuhtes mehed aga ei saa küll kogu aud endale võtta maja ostu osas, seda on ostnud ikka paar koos, jaotades peresisesed tööd ja kulutused mingit joont pidi.
See naiste kiun kuidas neile liiga tehakse on ikka üle mõistuse.
-
Külaline
Minu tutvusringkonnas seevastu on väga palju. Pakun, et üle 60% meestest ise ostnud. Ilma ühegi kõrvalise abita. Vanuses 45-55 need mehed. Ei saanud sellises vanuses mehed nõuka ajal mingeid kortereid. Pole saadud pärandusi, sest vanemad elus jne. Samuti on nad ülal pidanud ka perekondasid. Tõsi püooled neist on lahutatud nüüdseks. Ja nendest pooltel on lahutanud naised ka kodu maha müüma sest neil on ju ÕIGUS.Külaline kirjutas: ↑05 Aug 2024 11:48 Minu tutvusringkonna meestest polegi vist keegi 100% oma vaevaga kinnisvara ostnud. Kõikidele on abi osutatud. Elasid paar aastat peale ülikooli vanematega koos ja kogusid raha. Saadi pärandus ja koliti sisse remontima. Vanemad andsid sissemaksuraha. Elati koos naisega üürikorteris või naise vanemate pool ja koguti kahekesi.
-
Külaline
Väikelinna või külamajja saab korteri 5000-10000 euroga. See ei ole just eriline saavutus.
-
Külaline
Aga milleks meestele siis see pereelumängimine üldse vajalik kui enamus naisi on nii jubedad mamslid?Külaline kirjutas: ↑05 Aug 2024 12:36 Postitus on kustutatud
Istugu üksinda oma kodus, tehku vasektoomia, et vereliin temaga lõppeks ja lastega jantimist poleks, ühe kindla naise asemel võtku Tinderist iga kuu aja tagant uus. Lust ja lillepidu.
-
Külaline
See urgas on vaja ka ära remontida. Aga jahh. Väikelinna saab kahetoalise korteri hinnaga 40 000 € ja see on juba korralik. Paraku saab seda lubada seal linnas elav naine. Tallinnas ju Tõrva ei koli.Külaline kirjutas: ↑05 Aug 2024 12:40 Väikelinna või külamajja saab korteri 5000-10000 euroga. See ei ole just eriline saavutus.
Üldjuhul kohad kus korter maksab 100 000 ja enam ongi ainuyke variant üpürikas. Kui ei saa pärandust võüi lahutuselt pool eelmise elukoha rahast. Või pole vanemad rikkad. See on reaalsus.
Naised kellel on olnud võimalus muud abi saada teil ei ole vaja siin ülbitseda ja kõvatada. Sellegfa halvustate neid naisi kelledel see võimalus on puudunud. Ja neid on palju.
-
Külaline
[/quote]
Aga milleks meestele siis see pereelumängimine üldse vajalik kui enamus naisi on nii jubedad mamslid?
Istugu üksinda oma kodus, tehku vasektoomia, et vereliin temaga lõppeks ja lastega jantimist poleks, ühe kindla naise asemel võtku Tinderist iga kuu aja tagant uus. Lust ja lillepidu.
[/quote]
Kodu ja perekond luuakse heas usus, et see kestab elu lõpuni. Paraku ei tea ükski mees. Ja nagu elu on näidanud ei saa ka kindel olla, et see pereidüll kestab. Kestab see üldjuhul ca 15 aastat. Mõnel parimal juhul 20 aastat. Lapsed saavad kaela kandma ja proua nõuab üldjuhul lahutust koos vara jagamisega. Huvitav kui ei saaks sadu tuhandeid lahutusega kas siis nii väga nõutaks?
Kuna elu on muutunud selliseks nagu ta on siis kindel soovitus mehele. Kodu peab olema mehe nimel. Muidugi mees ka maksab selle eest. Kui naine tahab ostku endale tagavara koretr ja andku üürile. Ise maksab. Lühidalt. Varad lahus. Õnneks ongi tänapäeval sellest aru saadud. Nii noorem generatsioon kui ka teisel ringil oelvad mehed. Ei lasta ennast lüpsta kunagi tulevikus. Ja nagu öeldud see tulevik tuleb. 10, 15 või 20 aasta pärast. See tuleb. Tänapäeva naine ei kavatsegi elada ühe või kahe mehega elu lõpuni. Tema arvab, et ka viiekümneselt on ta nii nõutud, et mine ja nopi see õnn üles. Ajupesu meediast ja mujalt on seda teadmist nii kultiveerinud, et jäädaksegi seda pimesi uskuma. Nägamata tegelikult milline on reaalne elu.
Aga milleks meestele siis see pereelumängimine üldse vajalik kui enamus naisi on nii jubedad mamslid?
[/quote]
Kodu ja perekond luuakse heas usus, et see kestab elu lõpuni. Paraku ei tea ükski mees. Ja nagu elu on näidanud ei saa ka kindel olla, et see pereidüll kestab. Kestab see üldjuhul ca 15 aastat. Mõnel parimal juhul 20 aastat. Lapsed saavad kaela kandma ja proua nõuab üldjuhul lahutust koos vara jagamisega. Huvitav kui ei saaks sadu tuhandeid lahutusega kas siis nii väga nõutaks?
Kuna elu on muutunud selliseks nagu ta on siis kindel soovitus mehele. Kodu peab olema mehe nimel. Muidugi mees ka maksab selle eest. Kui naine tahab ostku endale tagavara koretr ja andku üürile. Ise maksab. Lühidalt. Varad lahus. Õnneks ongi tänapäeval sellest aru saadud. Nii noorem generatsioon kui ka teisel ringil oelvad mehed. Ei lasta ennast lüpsta kunagi tulevikus. Ja nagu öeldud see tulevik tuleb. 10, 15 või 20 aasta pärast. See tuleb. Tänapäeva naine ei kavatsegi elada ühe või kahe mehega elu lõpuni. Tema arvab, et ka viiekümneselt on ta nii nõutud, et mine ja nopi see õnn üles. Ajupesu meediast ja mujalt on seda teadmist nii kultiveerinud, et jäädaksegi seda pimesi uskuma. Nägamata tegelikult milline on reaalne elu.
-
Külaline
Aga milleks meestele siis see pereelumängimine üldse vajalik kui enamus naisi on nii jubedad mamslid?Külaline kirjutas: ↑05 Aug 2024 13:14
[/quote]
[/quote]
Olen naine ning alati varad lahus olnud! See veel puudus, et petvat meest välja visates saab veel rikkaks ka. Unustagu ära! Võtku oma kodinad ja hakaku astuma.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist