[/quote]
[/quote]
Ma pole sulle siin teemas (ega üleüldse siin foorumis) varem vastanud, st pole sama inimene, kellele sinu vastus oli suunatud. Aga päris nukker on su teksti lugeda, nii suur kibestumine õhkub igast reast. Need pidid valusad kogemused olema, mis selleni on viinud. Siiralt kahju. Eks igaüks otsib oma õnne, tunnistab ta seda endale ja teistele või mitte. Mõni jõuab selleni lihtsamini, mõni pika ringiga, mõni jääbki otsima. Loodetavasti ei unusta sa siiski, mis on elus päriselt tähtis ja ei pea midagi kahetsema, kui lõpuks 60 oled. See foorumis kemplemine ja suvalistele inimestele millegi "tõestamine" on ka üsna kurb meelelahutus, parem on selle asemel midagi mõistlikumat teha. Ma pean seda endale samuti aegajalt meelde tuletama.
[/quote]
See ongi meelelahutus. Tead ju kohe kui kepi herilase pessa pistad, et sealt tuleb vastu vihane sumin. Etteaimatav, et 2-3 üliharitut, intelligentset meeste suhtes kõrge latiga prouat hakkavad räuskama. Kahjuks on nad nii üheülbalised, et hakkan tüdinema. Midagi uut ei tule. Ikka vana jorin kuidas nemad on head ja enamus mehi on halvad ja harimatud matsid. Eriti keskealised mehed. Joodikud on nad ka. Eriti mina. Ja siis veel need keda nad arvavad mina olevat

Ja üleüldse on kõik naised vabad oma tegemistes ja mul pole millegi üle kurta. Kõik naiste teod on õigustatavad ainult ühe lausega. Aga mehed teevad ka nii. Nokk kinni. Saba lahti. Jne. Eriti kummastav on see, et kõik nagu otsiksid püsisuhet ja suurt õnne, aga samas õigustavad ja kiidavad heaks paralleelselt mitme suhte pidamist. Sest see pidi olema nn otsimise periood.
Aga kui vastatakse normaalselt oskan ka mina normaalselt vastata. Seega vastan sulle, et ma ei ole tegelikult kibestunud. Enam ammu ei ole. Tõsi. Kunagi lahutades ei teadnud ma milline see vallaliste turg on. Arvasin, et teatud vanuses tuleb inimestele mõistus pähe. Õpitakse kogemustest ja naised ju ometigi ei ole nagu mehed

Sain üsna kiirelt oma õppetunnid. Sain üsna palju palju haiget. Võibolla olin ka siis kibetsunud. Siis otsustasin, et kuhu mul selle suure õnnega minna on. Mul on veel kaua aega lõbutseda. Lihtsalt elada. Käituda isekalt. Ma ei ole kunagi rääkinud kellegile, et ma otsin püsisuhet. Ma väldin neid teemasid, et mitte valetada. Kui meeldib siis nii ütlengi. Ja jätan ütlemata kui tean, et ma pole ainukene kellega nn suhet arendatakse. Milleks tühjast tüli kakkuda. Ma ju tean, et see on tavapärane käitumine. Nii meeste kui naiste poolt. Ja nagu elu on näidanud siis elu pole must ja valge. Minule ei ole vaja rääkida seda kuidas naised on alalhoidlikud, truud, siirad jne. Läbi kogemuste olen õppinud, et iga asja jaoks on neil vastus ja kõik on neile lubatud. Seda on ka siin korduvalt üle kinnitatud.
Kurb meelelahutus? Kas ikka on? Või siis on. Ma ei tea. Mõtlen selle üle.