Seksuaalfantaasiad

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

[/quote]
Ma pole samuti sellest aru saanud. Aga tema jutus on tõsi, et mina, näiteks, ei usalda enam mehi, tema enda jutus on ka põhjus, miks.
Kuid kui juba pühendun, siis ainult ühele, sest südamesse mahub üks korraga. Nii et see osa tema jutust, et naistel elu selja taga käib, jääb mulle kaugeks. Samas, kui ta ise midagi ei luba ega anna põhjust arvata, et tegemist on tõsise suhtega, ei saa ta seda ka ju pahaks panna.
Vastuoluline.
[/quote]

See on tore, et sinu südamesse mahub korraga üks. Aga mis hetkest ta siis sinu südames on? Kas aastaid lased nn "avatuna ja kõigeks valmis" ringi mitmetega ja siis üks saab selle hinnalise auhinna sinu südames.

"Samas, kui ta ise midagi ei luba ega anna põhjust arvata, et tegemist on tõsise suhtega, ei saa ta seda ka ju pahaks panna.
Vastuoluline." - Ei ole vastuoluline. Ma olen seda meelt, et kõiki asju ei pea kirja panema. Lepingut koostama ja digiallkirjastama. On olemas ka nn kirjutamata reeglid. Ja üks neist on selline, et kui juba nn käiakse siis ülejäänud kandidaatidega tõmmatakse suhtlus maha. Isegi mina tõmban.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Aug 2024 15:48
Ma pole samuti sellest aru saanud. Aga tema jutus on tõsi, et mina, näiteks, ei usalda enam mehi, tema enda jutus on ka põhjus, miks.
Kuid kui juba pühendun, siis ainult ühele, sest südamesse mahub üks korraga. Nii et see osa tema jutust, et naistel elu selja taga käib, jääb mulle kaugeks. Samas, kui ta ise midagi ei luba ega anna põhjust arvata, et tegemist on tõsise suhtega, ei saa ta seda ka ju pahaks panna.
Vastuoluline.
[/quote]

See on tore, et sinu südamesse mahub korraga üks. Aga mis hetkest ta siis sinu südames on? Kas aastaid lased nn "avatuna ja kõigeks valmis" ringi mitmetega ja siis üks saab selle hinnalise auhinna sinu südames.

"Samas, kui ta ise midagi ei luba ega anna põhjust arvata, et tegemist on tõsise suhtega, ei saa ta seda ka ju pahaks panna.
Vastuoluline." - Ei ole vastuoluline. Ma olen seda meelt, et kõiki asju ei pea kirja panema. Lepingut koostama ja digiallkirjastama. On olemas ka nn kirjutamata reeglid. Ja üks neist on selline, et kui juba nn käiakse siis ülejäänud kandidaatidega tõmmatakse suhtlus maha. Isegi mina tõmban.
[/quote]

Äppi ma küll ei kustuta. See ei tähenda, et ma sealt kedagi otsimas käin.
Külaline

Ainult registreeritud kasutajad saavad miinustada ja plussida? Vaatan, et enamik vastajaid on Külalised, miinuseid ja plusse käivad vist andmas mingi 20 pühendunud püsikundet?
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Aug 2024 15:43
Külaline kirjutas: 06 Aug 2024 15:10
Külaline kirjutas: 06 Aug 2024 14:39 Ta pole minuteada mitte kunagi öelnud, et otsib püsisuhet. Pigem vastupidi. Minu meelest ta kirjutas, et alles 60 aastaselt ehk
Elagu, nagu heaks arvab, aga nii rääkigu ka naistele. Mitte ärgu sõitku nende ellu, kes päriselt püsisuhet otsivad. Kuna ma ise olen kunagi Tinderis püsisuhet otsinud, siis mind häirib, et ta kasutab neid naisi lihtsalt ära. Naised eeldavad, et mees oskab lugeda ja kasutab saadud teadmisi vastavalt. See teeb neist kerge saagi ja see pole aus mäng. Ma loen tema praalimist siin iga teise teema all ja ausalt, mul on kahju neist naistest.
Postitus on kustutatud
Mul pole kunagi mitu rauda tules, juba siin sa eksid :)
Pole ka mingit vajadust end läbi suhete tõestada, mu elus on muudki põnevat. Aga kui armun, olen täielikult selle inimese päralt, nii lihtsalt on. Ja kui on juba voodi teemaks, siis ilma tunneteta mind sinna vabatahtlikult ei saa.
Praegu ma suhtes pole. Nägin, kui paljud suhtes mehed kõrvalt soovivad panna. Võib öelda, et mu silmad avanesid mitmes suunas. Mis siis, kui ma armungi mehesse, kes mind lihtsalt tarvitab, mulle valetab ja esimesel võimalusel järgmise vastu vahetab? Sellest ka fookus sinusugustele. Enesekaitse.
Tinder on võimalus, kuid sain aru, et selline tutvumine pole minu jaoks. Läbi ekraani ei teki vajalikku lähedust, et edasi minna. Samas, kui huvi tekkimisel kohtamas käidud ja sidet ikka pole, on neid ometigi raske maha raputada. Nii, nagu sina oled pettunud naistes, olen mina pettunud meestes. Parem tutvun päriselus või ei tutvu üldse. Ei, ma ei lähe ka Pärnusse veini larpima.

Kuna sina suhteteemat naistega isegi ei aruta (väldid lausa), siis ei saagi ju keegi aru, millisest hetkest sa neid tõsiselt võtad. Parem siiski need teemad läbi rääkida, keegi ei sunni allkirja andma, aga kui on suhe, peavad kokkulepped pidama mõlemalt poolt.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Aug 2024 09:32
Külaline kirjutas: 06 Aug 2024 08:37
Külaline kirjutas: 05 Aug 2024 12:39 Postitus on kustutatud
Äkki ongi raske leida, kui nii ütled. Me pole midagi selle koha pealt öelnud.
Me sinu näitel näeme kuidas selline tarbijamentaliteet, teiste kulul elamine ei ole sillutanud teed õnne ja rahuloluni. Ainitine rahuldamatus kumab sellest pidevast tõmblemisest läbi. Ise oma kätega midagi ei loo - muudkui andke, andke, tehke, tehke. Kuldreeglivasikas
Postitus on kustutatud
Isegi su eks leidis sinust parema oma mitme lapsega. Eks see ole muidugi sinu kohta kõnekas fakt, häid mehi ei pidavat ju jäetama, hahhaa :D
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Aug 2024 12:20
Külaline kirjutas: 06 Aug 2024 11:50

Postitus on kustutatud
Jälle said ära panna ja naisi halvustada! Päev korras kohe 👍
Sa ju ei oska ega taha suhteid hoida, oled ärakasutaja. Ise teed kõike seda, milles naisi süüdistad - oled valinud igavese õnne otsimise tee. Keegi pole piisavalt hea, alati on kusagil keegi parem, ilusam, noorem. Ka sina pole hea suhtematerjal, sind ei saa usaldada.
Nartsissistile on omane peegeldada oma vead teisele. Tõde on selline, et kõik, milles süüdistad naisi, on omane sulle endale.
Muidugi lähed nüüd selle süüdistuse peale närvi ja pane tähele, (oma) räuskamises süüdistad hoopis mind.
Vaata kulla keskealine proua. Mina pole otsimas igavest õnne püsisuhte näol. Ja seetõttu ma ei saa pettuda. Mind ei peagi usaldama, sest mina ei luba kellegile mingit armastust mis kestab surmani. Ma ei luba üldse midagi. Ja ma ei olegi suhtematerjal niikaua kui ma kõnnin enda valitud teed. Ma tean seda väga hästi. Kui ükskord ära tüdinen ja saan 60-ks siis võibolla muutun. Põhjus, sest siis tuleb mul valida endavanune naine. Ja kuna sellises vanuses naisel on tulnud teadmine, et seda õnne, kirge ja meeletut seks mida ta otsis ei tulegi on ta valmis ka suhteks. Niikaua käin oma teed ja pean peenikest naeru. Elan täiel rinnal. Naudin elu. Ja ei tunne sellise elustiiliga ennast üskiku ega õnnetuna.
Lähengi ja vaatan Amoremisse kuidas seis on. Nädalavahetus ju tulemas. Otsingu kriteeriumiks panen 40-45, sale ja otsib püsisuhet. Paariga käib päris aktiivne kirjavahetus. Peab hoogu juurde andma.
Ja usu mind. Minutaolisi on palju. Ja tuleb juurde. Saavad oma vitsad kätte ja saavad aru kuidas elada. Ennast säästes ja elu nautides.
Sinu viga on, et sa oled alati valinud kergesti voodi saavaid naisi, suhtematerjaliks kõlblikud naised oled kõrvale jätnud, sest need ei võta nii kergesti vedu. Seepärast oledki pidanud varasemas elus pettuma, kui see kergesti voodi saadav naine siis teiste meestega sama kergesti voodi läheb. Oled valinud naiste hulgast kergete elukommetega naisi ja siis imestad ning üldistad, et sellised need naised ongi.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Aug 2024 18:46
Külaline kirjutas: 06 Aug 2024 12:20
Külaline kirjutas: 06 Aug 2024 11:50
Jälle said ära panna ja naisi halvustada! Päev korras kohe 👍
Sa ju ei oska ega taha suhteid hoida, oled ärakasutaja. Ise teed kõike seda, milles naisi süüdistad - oled valinud igavese õnne otsimise tee. Keegi pole piisavalt hea, alati on kusagil keegi parem, ilusam, noorem. Ka sina pole hea suhtematerjal, sind ei saa usaldada.
Nartsissistile on omane peegeldada oma vead teisele. Tõde on selline, et kõik, milles süüdistad naisi, on omane sulle endale.
Muidugi lähed nüüd selle süüdistuse peale närvi ja pane tähele, (oma) räuskamises süüdistad hoopis mind.
Vaata kulla keskealine proua. Mina pole otsimas igavest õnne püsisuhte näol. Ja seetõttu ma ei saa pettuda. Mind ei peagi usaldama, sest mina ei luba kellegile mingit armastust mis kestab surmani. Ma ei luba üldse midagi. Ja ma ei olegi suhtematerjal niikaua kui ma kõnnin enda valitud teed. Ma tean seda väga hästi. Kui ükskord ära tüdinen ja saan 60-ks siis võibolla muutun. Põhjus, sest siis tuleb mul valida endavanune naine. Ja kuna sellises vanuses naisel on tulnud teadmine, et seda õnne, kirge ja meeletut seks mida ta otsis ei tulegi on ta valmis ka suhteks. Niikaua käin oma teed ja pean peenikest naeru. Elan täiel rinnal. Naudin elu. Ja ei tunne sellise elustiiliga ennast üskiku ega õnnetuna.
Lähengi ja vaatan Amoremisse kuidas seis on. Nädalavahetus ju tulemas. Otsingu kriteeriumiks panen 40-45, sale ja otsib püsisuhet. Paariga käib päris aktiivne kirjavahetus. Peab hoogu juurde andma.
Ja usu mind. Minutaolisi on palju. Ja tuleb juurde. Saavad oma vitsad kätte ja saavad aru kuidas elada. Ennast säästes ja elu nautides.
Sinu viga on, et sa oled alati valinud kergesti voodi saavaid naisi, suhtematerjaliks kõlblikud naised oled kõrvale jätnud, sest need ei võta nii kergesti vedu. Seepärast oledki pidanud varasemas elus pettuma, kui see kergesti voodi saadav naine siis teiste meestega sama kergesti voodi läheb. Oled valinud naiste hulgast kergete elukommetega naisi ja siis imestad ning üldistad, et sellised need naised ongi.
Lihtsakestega on lihtsalt kergem, ei muud.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Aug 2024 17:26
Külaline kirjutas: 06 Aug 2024 08:37

Äkki ongi raske leida, kui nii ütled. Me pole midagi selle koha pealt öelnud.
Me sinu näitel näeme kuidas selline tarbijamentaliteet, teiste kulul elamine ei ole sillutanud teed õnne ja rahuloluni. Ainitine rahuldamatus kumab sellest pidevast tõmblemisest läbi. Ise oma kätega midagi ei loo - muudkui andke, andke, tehke, tehke. Kuldreeglivasikas
Postitus on kustutatud
Isegi su eks leidis sinust parema oma mitme lapsega. Eks see ole muidugi sinu kohta kõnekas fakt, häid mehi ei pidavat ju jäetama, hahhaa :D
Jällegi, lihtsakestega on kõigil kergem, ei muud.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Aug 2024 23:10

Postitus on kustutatud
Sa valid ainult vaimsete puuetega naisi?
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Aug 2024 23:18
Külaline kirjutas: 06 Aug 2024 23:10

Sa valid ainult vaimsete puuetega naisi?
Vahet pole, peaasi, et songa ei saa :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Aug 2024 15:43
Külaline kirjutas: 06 Aug 2024 15:10
Külaline kirjutas: 06 Aug 2024 14:39 Ta pole minuteada mitte kunagi öelnud, et otsib püsisuhet. Pigem vastupidi. Minu meelest ta kirjutas, et alles 60 aastaselt ehk
Elagu, nagu heaks arvab, aga nii rääkigu ka naistele. Mitte ärgu sõitku nende ellu, kes päriselt püsisuhet otsivad. Kuna ma ise olen kunagi Tinderis püsisuhet otsinud, siis mind häirib, et ta kasutab neid naisi lihtsalt ära. Naised eeldavad, et mees oskab lugeda ja kasutab saadud teadmisi vastavalt. See teeb neist kerge saagi ja see pole aus mäng. Ma loen tema praalimist siin iga teise teema all ja ausalt, mul on kahju neist naistest.
Postitus on kustutatud
Revolver, see ei ole sinu personaalteema! Mitte kedagi ei huvita sinu seksuaalelu!

Ma ei saa aru, mis seda vanameest siit ära ei kustutata ja ei blokeerita? Jah, ei ole ühtegi roppu sõna. Aga kõik tema kommentaarid on naisi alandavad ja mõnitavad. Risustavad foorumit.
Külaline

Sina risustad. Loe ülalt. Sinutaolised sõimlevad täiest jõust. Isegi mitte vaimukalt. Labaselt sõimlevad. Üritavad alandada, naeruvääristada jne. Ja kui see ei õnnestu siis kaeblevad. Kujutan ette kuidas sa töö juures käid salaja ülemustele kaebamas, kohvinurgas klatšid, anonüümseid kaebekirju kirjutad jne.
Külaline

Kui ükskord ära tüdinen ja saan 60-ks siis võibolla muutun.
Kes sellist äratrööbatud kibestunud pässi siis enam kaela tahab. Siis oled üksi ja tinderimuttidest tuleb ka suu puhtaks pühkida. Naudi siis oma ideaalelu veel nii kaua kui saad.
Külaline

Yxik arvas ka nii, aga näe, mis juhtus. Ligi 60 aastasena peab nüüd esimest korda elus lapsevanemaks hakkama. Ja nende kõrvalt on raske raha teenida ja naisi lantida.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Aug 2024 11:55 Yxik arvas ka nii, aga näe, mis juhtus. Ligi 60 aastasena peab nüüd esimest korda elus lapsevanemaks hakkama. Ja nende kõrvalt on raske raha teenida ja naisi lantida.
Haha :) Jumala veskid jahvatavad aeglaselt, aga õiglaselt.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Aug 2024 11:55
Yxik arvas ka nii, aga näe, mis juhtus. Ligi 60 aastasena peab nüüd esimest korda elus lapsevanemaks hakkama. Ja nende kõrvalt on raske raha teenida ja naisi lantida.
Üksik on üksi üles kasvatanud või kasvatamas 10 last. Edukalt. Midagi teil vastu panna peale õelutsemise pole. Häbi teil olgu. Mõnitada 4 lapsega üksikisa
Külaline

Üksik on üksi üles kasvatanud või kasvatamas 10 last. Edukalt. Midagi teil vastu panna peale õelutsemise pole. Häbi teil olgu. Mõnitada 4 lapsega üksikisa
Sul on valed andmed. Eelmisi lapsi pole ta kasvatanud ka mitte naisega koos. Nüüd on kahe lapsega üksikisa. Kaheksa last on kasvatanud keegi teine.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Aug 2024 12:59
Külaline kirjutas: 07 Aug 2024 11:55
Mitu sa ise oled?
Külaline

Kolm last üles kasvatatud. Edukalt.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Aug 2024 13:39 Kolm last üles kasvatatud. Edukalt.
Naine jooksis su juurest ju minema. Lapsed ei ela sinuga, mis kasvatusest sa räägid?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist