Seksuaalfantaasiad

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 07 Aug 2024 16:56
Külaline kirjutas: 07 Aug 2024 13:39 Kolm last üles kasvatatud. Edukalt.
Naine jooksis su juurest ju minema. Lapsed ei ela sinuga, mis kasvatusest sa räägid?
Sellised mehed on oma sõnade järgi alati kõvad kasvatajad, kes pole koos olles lastega kordagi tegelenudki, läinud lahku, kui lapsed väikesed, aga nemad on kõvad kasvatajad. Mul endal vend ka selline. Õpetab mind muudkui, kuidas lapsi peab kasvatama, sest tal endal on kolm last eri naistega ja on enda arust aasta isa. Lapsed on kõik tublid tõesti, aga venna teene see eriti ei ole, tema naised on kõik lapsi kasvatanud, tema on eluaeg sujuvalt järgmise juurde liikunud. Nüüd on juba aastaid üksi, sest on juba vanem.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 07 Aug 2024 17:14
Külaline kirjutas: 07 Aug 2024 16:56
Külaline kirjutas: 07 Aug 2024 13:39 Kolm last üles kasvatatud. Edukalt.
Naine jooksis su juurest ju minema. Lapsed ei ela sinuga, mis kasvatusest sa räägid?
Sellised mehed on oma sõnade järgi alati kõvad kasvatajad, kes pole koos olles lastega kordagi tegelenudki, läinud lahku, kui lapsed väikesed, aga nemad on kõvad kasvatajad. Mul endal vend ka selline. Õpetab mind muudkui, kuidas lapsi peab kasvatama, sest tal endal on kolm last eri naistega ja on enda arust aasta isa. Lapsed on kõik tublid tõesti, aga venna teene see eriti ei ole, tema naised on kõik lapsi kasvatanud, tema on eluaeg sujuvalt järgmise juurde liikunud. Nüüd on juba aastaid üksi, sest on juba vanem.
Mida juttu? Kelle juurest see naine ära jooksis? Minu juurest. Lesbilised üldjuhul lapsi ei saa. Tehke ise omad järeldused. Aga see kes siin oma venda sõimab? Mis järgmisena? isa oli paha. Vanaisa oli paha. Ring täis siis on ema paha. Vanaema paha jne. Ohh seda vihkamist ja kibestumist. Äkki peqaksid sellega piiri ja elu oleks kohe lill.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider] ja 1 külaline