Kommentaario neli meeldimist, ei loginud oma nelja kontoga sisseKülaline kirjutas: ↑01 Aug 2024 16:13Tubli, et oma kommentaarile peale "sisesta" nuppu vajutamist kohe ka laigi paned.Külaline kirjutas: Sinu jaoks jah, sina tajud nime teistsugusena kui sinu laps, erinev kasvukeskkond, eakaaslased, vaated. Ja pole sinu asi ka öelda mis on värdnimi. Klassikalised nimed on ilusad, rahvusvahelised nimed on ilusad, noortepärasemad eesti nimed on ilusad. Aga krt ma ei taha olla 17 aastane Leida Maimu vōi Heino Valdur. Vahetaks nime ära kui ema sellise nime paneks, narrimist kui palju.
Teemasse tulles, siis see narrimine on küll sinu peas kinni. Mul oli 90ndatel mitu kooliõde väga vanaaegsete nimedega (Maie, Linda) ja mitte keegi ei narrinud neid. Pigem on nii, et nende nimedega harjutakse ja lõpuks ei pea keegi neid vanaks või aegunuks.
Jah kui ikka sinu klassis üheksakümnendatel ei kiusagud siis no ega ei saanud olla kah irw. Minu klassis ei olnud kiusamist, mis mõttes kiusamine eksisteerib? Ei eksisteeri! Minu koolis ei olnud ju! Joppenpuhh mis juttu siit lugeda saab