No täpselt! Kui prouad daamed pole laiskusest viitsinud isegi mõõte kirja panna, aga poes haaravad sada hilpu kätte ja sobivuse määramiseks keerutavad ennast pikalt riidekabiinis, peegli ees, siis ilmselgelt pole nad ka müümisest huvitatud.Külaline kirjutas: ↑26 Juul 2024 10:40Ja ei ostagi midagi kui mõõte pole. Küsima ka ei hakka. Kui müüja ei ole viitsinud neid kohe kirja panna, siis ilmselgelt ei ole ta eriti huvitatud müüminest. Ja vahet pole kui palju asi maksab. Ma ei soovi omale koju koguda odavaid vales suuruses riideesemeid. Ma peaks neid siis omakorda müüma hakkama? Tänan ei.
Riiete müük ostas, yagas, fb marketplaces?
-
Külaline
-
Külaline
See proua daame siin ei panegi üritagi mingite odavate asjade müümisega tegeleda. Kõik sellised odavad, aga kasutuskõlblikud asjad lähevad uuskasutuskeskusesse ja proua daame oma aega pildistamisele ja kuulutuste ülespanemisele ei raiska. Aga kui juba midagi müüa, siis korralikult. Kõik andmed kuulutusse üles ja polegi vaja mingite kirjasõpradega tegeleda.Külaline kirjutas: ↑26 Juul 2024 14:11No täpselt! Siia on sattunud prouad daamed kes arvavad neile 1-5 euroste asjade mõõtmine on elementaarne ja kui nad ei osta on sellest traagika. Ei ole, lähevad konteinerisse ja asi ants. Leidku inimene selle ajaga 5 kirjasõbrale mõõte võtta.Külaline kirjutas: ↑26 Juul 2024 13:36 Ega nende 1-5 euroste asjade müümisega tegelikult vaeva näha ei tasugi, ma panen nad niisama "ülesse", kui keegi tahab siis tahab ja kui ei taha, siis hunt temaga, viin lõpuks uuskasutusse. Neid asju mõõtma ja pikki kirjavahetusi pidada ei viitsi. Kui müün mingi 50-100 eurost asja (tavaliselt ei ole tegu riideesemega), siis olen altim igasugustele lisaküsimustele vastama. Summa ju suurem. Aga eks kohtan neid asju müües aeg ajalt "kirjasõprus". Ilmselt käib see asja juurde![]()
-
Külaline
Valdav enamus saab ilma mõõtudeta ostmisega hakkama. Pole vajadust 1% kapriissete daamede järgi talitada, tahavad veel tehase õmbleja nime ja sünniaastat kah?Külaline kirjutas: ↑26 Juul 2024 16:38See proua daame siin ei panegi üritagi mingite odavate asjade müümisega tegeleda. Kõik sellised odavad, aga kasutuskõlblikud asjad lähevad uuskasutuskeskusesse ja proua daame oma aega pildistamisele ja kuulutuste ülespanemisele ei raiska. Aga kui juba midagi müüa, siis korralikult. Kõik andmed kuulutusse üles ja polegi vaja mingite kirjasõpradega tegeleda.Külaline kirjutas: ↑26 Juul 2024 14:11No täpselt! Siia on sattunud prouad daamed kes arvavad neile 1-5 euroste asjade mõõtmine on elementaarne ja kui nad ei osta on sellest traagika. Ei ole, lähevad konteinerisse ja asi ants. Leidku inimene selle ajaga 5 kirjasõbrale mõõte võtta.Külaline kirjutas: ↑26 Juul 2024 13:36 Ega nende 1-5 euroste asjade müümisega tegelikult vaeva näha ei tasugi, ma panen nad niisama "ülesse", kui keegi tahab siis tahab ja kui ei taha, siis hunt temaga, viin lõpuks uuskasutusse. Neid asju mõõtma ja pikki kirjavahetusi pidada ei viitsi. Kui müün mingi 50-100 eurost asja (tavaliselt ei ole tegu riideesemega), siis olen altim igasugustele lisaküsimustele vastama. Summa ju suurem. Aga eks kohtan neid asju müües aeg ajalt "kirjasõprus". Ilmselt käib see asja juurde![]()
-
Külaline
Kui mõõtude tahtjad moodustavad su potentsiaalsest klientuurist ühe protsendi, siis keegi ei käse sul mõõta. Ütleks, et detailseid küsimusi, mõõtude kohta on uurinud umbes iga viies inimene.
-
Külaline
Mõõte nõuavad üldjuhul paksukesed, vaja ju arvestada, kas suudab ennast huvipakkuvasse hilpu sisse pressida. Saledatel piisab riidesuurusestki.
-
Külaline
Isegi kui protsent oleks kõrgem, ikka ei annaks mõõte! Sellel kontingendil on raske aitäh kirjutada peale oma mõõtude saamist, mängi lolli mõõdulindiga, mõõda ja kirjuta kakukestele kes tahavad teada kas ikka mahub selga, no ilmselt ikka ei mahu kui juba küsima peab!Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 10:08Kui mõõtude tahtjad moodustavad su potentsiaalsest klientuurist ühe protsendi, siis keegi ei käse sul mõõta. Ütleks, et detailseid küsimusi, mõõtude kohta on uurinud umbes iga viies inimene.
Ärgu imestagu kui mõõduandjaid vähemaks jääb, keegi ei hakka sulle odavat hilpu mõõtma igast nurgast ärakadujatele.
-
Külaline
Midagi ei juhtu, kui sa ei anna. Paljud annavad, sest mõõtmine ei võta tükki küljest.
-
Külaline
Kuidas su odavate hilpude müük ka edeneb?Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 15:03Isegi kui protsent oleks kõrgem, ikka ei annaks mõõte! Sellel kontingendil on raske aitäh kirjutada peale oma mõõtude saamist, mängi lolli mõõdulindiga, mõõda ja kirjuta kakukestele kes tahavad teada kas ikka mahub selga, no ilmselt ikka ei mahu kui juba küsima peab!Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 10:08Kui mõõtude tahtjad moodustavad su potentsiaalsest klientuurist ühe protsendi, siis keegi ei käse sul mõõta. Ütleks, et detailseid küsimusi, mõõtude kohta on uurinud umbes iga viies inimene.Külaline kirjutas: ↑26 Juul 2024 16:44
Valdav enamus saab ilma mõõtudeta ostmisega hakkama. Pole vajadust 1% kapriissete daamede järgi talitada, tahavad veel tehase õmbleja nime ja sünniaastat kah?
Ärgu imestagu kui mõõduandjaid vähemaks jääb, keegi ei hakka sulle odavat hilpu mõõtma igast nurgast ärakadujatele.
Ja kui sult kakukesed mõõte küsivad, siis eks sa pead ise ju ka üks kakuke olema.
Ja ära muretse, ei küsigi mõõte. Ilmselt on iga küsija kohta vähemalt 10 mitteküsijat. Loe: 10 kaotatud potentsiaalset ostjat. Arvuta nüüd protsente ise.
-
Külaline
Paar päeva tagasi nägin müügil kahte kantud, auguga laste mütsi, hinnaks 15 eurot.
-
Külaline
Bränd müüd, kahjuks.
Näiteks Bredeni augulised, mustad, topilised riided lähevad kaubaks piinlikult kalli hinnaga. Ja ostetakse!?! Lausa järjekord on. Olen mõnes FB grupis näinud. Samuti Gugguu(või mis iganes see on) asjad.
Näiteks Bredeni augulised, mustad, topilised riided lähevad kaubaks piinlikult kalli hinnaga. Ja ostetakse!?! Lausa järjekord on. Olen mõnes FB grupis näinud. Samuti Gugguu(või mis iganes see on) asjad.
-
Külaline
Miks peaks keegi ostma augulise ja topilise mütsi kalli hinnaga? Olen ostnud mõne ükskiku topilise eseme, aga 3-5 euroga ja rohkem pole nõus maksma. Pigem ostaks juba uueväärse mütsi 15-20 euroga, sest sellise hinnaga neid ka müüakse, kui auklike asja peaaegu sama kallilt.Külaline kirjutas: ↑13 Aug 2024 13:01 Bränd müüd, kahjuks.
-
Külaline
Sama. Kui mõõte pole, siis ma ei hakka vaatamagi. Lausa tahaks, et oleks filtreerimise võimalus. Ja asi võib isegi tasuta olla, kui on vale mõõt, siis mida ma peale hakkan sellisega.Külaline kirjutas: ↑26 Juul 2024 10:40Sul on täiesti vale eeldus, et ostjad on nii erinõõdulised. Erimõõdulised on hoopis asjad. Ma kannan enamasti s-suurust. Aga mõne firma S on pigem L. Ja mõnel hoopis XS. Ja ei ostagi midagi kui mõõte pole. Küsima ka ei hakka. Kui müüja ei ole viitsinud neid kohe kirja panna, siis ilmselgelt ei ole ta eriti huvitatud müüminest. Ja vahet pole kui palju asi maksab. Ma ei soovi omale koju koguda odavaid vales suuruses riideesemeid. Ma peaks neid siis omakorda müüma hakkama? Tänan ei.Külaline kirjutas: ↑25 Juul 2024 13:52Saan aru kui müüd 100 eurost siidpluusi ja mantlit, siis oleks vaja mõõte.Külaline kirjutas: ↑25 Juul 2024 13:26
Kui e-poest ostad asju, nagu põrsast kotis, siis eraisiku käest ostes võiks olla vähemalt see eelis, et peamised mõõdud, pikkus, laius ja varrukate pikkus on kirjas või mõõdab üle. Lukuotsa pikkus ja muud mõõdud on liiga septsiifilised ja kui ei saa ja ei taha uuesti mõõta, siis ütledki, et kahjuks pole aega üle mõõta. Kui olen ostnud suva järgi, kuna ese pildi peal väga meeldis, aga mõõte ei antud ja hiljem olen ikkagi pettunud, sest osutus liiga lühikeseks või varrukad on 5 cm lühemad, siis pole midagi teha, ega riidejuppi pikemaks tegemiseks külge ei õmble ja inimese käest, kes mõõte ei anna, edaspidi rohkem ei osta.
Aga no alla 10-5 eurose asja mõõte küsima hakata?? Mis motivatsiooni peaks olema mul mõõdulindiga võimlema hakata kui tuleb teine ja ostab toote ära, mulle jääb pakkimise rõõm ja pakiautomaati viimine. Mõõduküsija ei vaevu “aitäh” ütlemagi. Kui olla nii erimõõduline ja kapriisne siis tõesti valik läheb üsna ahtakeseks kuna vähesed viitsivad mõõte kirja panna ja kellegi jaoks mõõte võtma hakata.
Jumalast ükskõik kui nad siis ei osta.
Minu meelest on imelik, et inimene viitsib pildistada ja kuulutuse üles panna, hiljem veel pakkida ja postitada. Aga vat mõõte panna ei viitsi.
Sellepärast sa vaene oledki, kulla 5eurose kaltsu müüa, et sa ei saa kulu ja tulu reeglitest aru.
Ise annan riided lihtsalt ära. Elus ei viitsiks mingi 5 euro pärast tõmmelda. Ja siis veel möliseda täiesti elementaarse info küsimuse üle. Head klounid ikka
-
Külaline
Ei tea aga näe ostavad. Kui turgu poleks neile, poleks ka müügikuulutusi, kust mulle see silma on hakkanud. Mina ise ei osta.Külaline kirjutas: ↑13 Aug 2024 13:59Miks peaks keegi ostma augulise ja topilise mütsi kalli hinnaga? Olen ostnud mõne ükskiku topilise eseme, aga 3-5 euroga ja rohkem pole nõus maksma. Pigem ostaks juba uueväärse mütsi 15-20 euroga, sest sellise hinnaga neid ka müüakse, kui auklike asja peaaegu sama kallilt.Külaline kirjutas: ↑13 Aug 2024 13:01 Bränd müüd, kahjuks.
-
Külaline
Järjekord võib olla tasuta asjadele, neid noolivad tihti ühed ja samad inimesed, sest alati on neil midagi vaja, mitut lapsevankrit, suures koguses riideid ja mänguasju. Vaevalt tahavad mitu inimest korraga aukutega, musti ja topilisi riideid, mille eest veel ka raha küsitakse. Samas kui suurelt on kirjas kaubamärk, näiteks Guess, siis võib-olla on ka järjekord.Külaline kirjutas: ↑13 Aug 2024 13:01
-
Külaline
Mõõdud pole tõesti mingisugune ebajalik info, mida keegi oma lõbuks küsib.
-
Külaline
Siis on veel üks seltskond inimesi, kes küsib ühe küsimuse- kas ese on veel müügis. Vastad, et on küll müügis, aga rohkem midagi ei vastata.
-
Külaline
99% juhtudest ei osta mõõtude küsijad, kogemuse põhjal. Kui sa ikka oled L,XL ja küsid M suuruse mõõte, äkki ikka mahub bõi pressib kuidagi. EI MAHU. Eriline huumor kui mõõtude peale vastatakse oma mõõtudega. Selgelt selliste mõõtudega sa ei mahu M suurusega riide sisse? Miks teiste aega raisata sellise soovmõtlemisega.
-
Külaline
Kontrollivad. Alles? Keegi pole tahtnud? Ma ka siis ei tahaKülaline kirjutas: ↑14 Aug 2024 13:54 Siis on veel üks seltskond inimesi, kes küsib ühe küsimuse- kas ese on veel müügis. Vastad, et on küll müügis, aga rohkem midagi ei vastata.
-
Külaline
Vabsee imelik suhtumine. Kas te ise pole kunagi ühtegi riietuseset netist ostnud, et nii loll jutt?Külaline kirjutas: ↑14 Aug 2024 13:5899% juhtudest ei osta mõõtude küsijad, kogemuse põhjal. Kui sa ikka oled L,XL ja küsid M suuruse mõõte, äkki ikka mahub bõi pressib kuidagi. EI MAHU. Eriline huumor kui mõõtude peale vastatakse oma mõõtudega. Selgelt selliste mõõtudega sa ei mahu M suurusega riide sisse? Miks teiste aega raisata sellise soovmõtlemisega.
M ja M ei ole samad. S ja S ei ole ka samad. Mitte kedagi ei huvita ennast väiksemasse numbrisse toppida, vaid mõõte küsitakse selleks, et teada saada kui suur see sinu asi on. Mida ma teen temaga kui ta on mulle suur.. või kui ta on mulle väike.
Väga ehe näide: minu jalanumber on 38. Mul on enamus saapaid ja kingi 38. Ja sel aastal ostsin golfitennised number 36. Õnneks ei ostnud sinusuguse tropi käest vaid poest, nii et sain jalga proovida. Aga kui oleks ostnud numbri järgi, oleks saanud 2 numbrit suuremad kingad.
Täpselt sama asi on riietega. Aga jah, ega need 5 euroste kaltsude müüjad just kõige eredam seltskond ei ole nii et pigem siis tõesti tellida uus. Või kui tahta olla öko, siis osta kaltsukast.
-
Külaline
Ostkugi siis poest. Minu kogemuse põhjal ei vaevu mõõtude küsijad tänamagi. Oleksid nood vähe viisakamad oleks suhtumine teine. Mõõda neile kõik kaenlaauguvahed ja püksiluku pikkused ja kaovad sõnagi lausumata. Ostku kelleltki kellel on aega mõõta kõigile neid mõõte. Tõesti sadu eurosid riiete alla magama ei pane ja hingehinnaga kutsimutsit ei müü. Ostab see kes ostab. Mõõtideg tüütajad ostku neilt kellel on mõõdud kirjas ja kes viitsivad seda teha, mina tõesti sellest viiekast vaesemaks ega rikkamaks ei saaKülaline kirjutas: ↑14 Aug 2024 14:56Vabsee imelik suhtumine. Kas te ise pole kunagi ühtegi riietuseset netist ostnud, et nii loll jutt?Külaline kirjutas: ↑14 Aug 2024 13:5899% juhtudest ei osta mõõtude küsijad, kogemuse põhjal. Kui sa ikka oled L,XL ja küsid M suuruse mõõte, äkki ikka mahub bõi pressib kuidagi. EI MAHU. Eriline huumor kui mõõtude peale vastatakse oma mõõtudega. Selgelt selliste mõõtudega sa ei mahu M suurusega riide sisse? Miks teiste aega raisata sellise soovmõtlemisega.Külaline kirjutas: ↑14 Aug 2024 09:13
Mõõdud pole tõesti mingisugune ebajalik info, mida keegi oma lõbuks küsib.
M ja M ei ole samad. S ja S ei ole ka samad. Mitte kedagi ei huvita ennast väiksemasse numbrisse toppida, vaid mõõte küsitakse selleks, et teada saada kui suur see sinu asi on. Mida ma teen temaga kui ta on mulle suur.. või kui ta on mulle väike.
Väga ehe näide: minu jalanumber on 38. Mul on enamus saapaid ja kingi 38. Ja sel aastal ostsin golfitennised number 36. Õnneks ei ostnud sinusuguse tropi käest vaid poest, nii et sain jalga proovida. Aga kui oleks ostnud numbri järgi, oleks saanud 2 numbrit suuremad kingad.
Täpselt sama asi on riietega. Aga jah, ega need 5 euroste kaltsude müüjad just kõige eredam seltskond ei ole nii et pigem siis tõesti tellida uus. Või kui tahta olla öko, siis osta kaltsukast.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 11 külalist