Tõsiasi on, et naised panevad end vabatahtlikult mingitesse rollidesse, on ilgelt rahulolematud, vinguvad, näägutavad, halavad teistele omasugustele, aga ei tee ISE mitte ühtegi muudatust ega muutust. Ikka teised peavad. Eneseareng, myass.Külaline kirjutas: ↑16 Aug 2024 10:27 Siin on üks troll,
kes on niiiiiiii loll -
ja kindlasti ka kole,
sest naist tal üldse pole.
Mis ongi hea,
sest ta ju teab -
kõik naised on nii lollid!
Ja nii see troll siin trollib...
Mees ei mõtle kaasa
-
Külaline
-
Külaline
Ei pea vastama, kui midagi ASJALIKKU öelda ei ole. Lihtsalt teise inimese solvamise pärast kommentaari kirjutamine on lapsik.Külaline kirjutas: ↑16 Aug 2024 09:03 No ei pea siis oma hala internetis ka kõigile arutamiseks kirjutama.
-
Külaline
Ja sina otsustad, mis on asjalik?
MOTT. Ainult sinu reeglid ja tõed. Kui keegi midagi muud ütleb (või teeb), järgnevad kohesed rünnakud ja solvangud.
-
Külaline
10 aastaga just koguneb neist pisiasjadest paras mägi, millest enam üle ega ümber ei saa. Jah, eraldi võttes on need kirjeldused kõik tähtsusetud pisiasjad, aga kokku teevad mustri. Ja eks 10 aastaga just hakkavad asjad teravamalt närvidele käima, mis kogu aeg on olemas olnud. Kui vastu peate, läheb jälle üle (mingiks ajaks) ja elate rahulikult edasi.Külaline kirjutas: ↑16 Aug 2024 09:07 Kui nüüd teemaalgataja teksti juurde tagasi tulla, siis kirjeldab ta tegelikult pisiasju.
Mina ei tea, mehed vist on sellised, et kui nad on süvenenud mingisse asja, siis nad ei suuda meelde jätta muud ümbritsevat (isegi kui korraks tähele paneb, aga ei registreeri ära, mis seis on). Need olukorrad tulevad väga tuttavad ette- mees tegeleb oma asjadega, mina 3 lapse ja muuga, siis mingil hetkel ta ärkab, et vaja ikka pere jaoks ka olemas olla ja kargab ka olukorda "kontrollima", ise ei tea üldse, mis seis on, täpselt samamoodi hakkab pärast hambapesu "kes veel õuna tahab?" jms. Olen harjunud. Ja see kraanilugu- no tal tõesti oli meeles, et sa nagu tahaks seda proovida ja tahtis osta, vähemalt üritas su meele järele olla- jälle jama tõusis sellest ainult ja naine pahane, edaspidi ta ei üritagi.
-
Külaline
Olen mees ja naised ja mehed näevad asju erinevalt ja sellest tekivad tülid. Ma toon omapoolse näite.
Vaja välja minna. Panen endale riided selga ja hakkan kingi jalga panema...oot oot nende kingadega kavatsetki tulla. Need on natukene vanad ja lisaks ei sobi sinu pükste ja särgiga kokku. Mina sinu kõrval ei julge kõndida, kui sa nende kingadega oled.
Või siis saame linnas kokku. ja selgub kurb tõsiasi...ma olen endale jälle vale t särgi selga pannud, sest see on vana ja sellega kõlbab ainult kodus käia. Mina sinuga küll ei julge koos nägu näidata, mine särki vahetama. Kusjuures särk ei olnud mingite õliplekkidega, ok oli ehk natukene vanem. Samas maapoodi sattudes vaatan kuidas inimesed poes käivad ja riides on ja seal on veelgi kulunumad riided mõnel seljas. Mina selles probleemi ei näe, aga näe naine näeb.
Vaja välja minna. Panen endale riided selga ja hakkan kingi jalga panema...oot oot nende kingadega kavatsetki tulla. Need on natukene vanad ja lisaks ei sobi sinu pükste ja särgiga kokku. Mina sinu kõrval ei julge kõndida, kui sa nende kingadega oled.
Või siis saame linnas kokku. ja selgub kurb tõsiasi...ma olen endale jälle vale t särgi selga pannud, sest see on vana ja sellega kõlbab ainult kodus käia. Mina sinuga küll ei julge koos nägu näidata, mine särki vahetama. Kusjuures särk ei olnud mingite õliplekkidega, ok oli ehk natukene vanem. Samas maapoodi sattudes vaatan kuidas inimesed poes käivad ja riides on ja seal on veelgi kulunumad riided mõnel seljas. Mina selles probleemi ei näe, aga näe naine näeb.
-
Külaline
Mida sa sonid? Kus ma olen kirjutanud, et ei ole oma rolliga rahul või pean ennast orjaks? Mitte kusagil! Lihtsalt peres on tööd ära jagatud, igal pereliikmel on omad valdkonnad, mille tema peres korras hoiab, ja minu valdkonnaks on juhtumisi hoolitseda perekonna igapäise ninaesise eest. Kui keegi teine pereliige tahab sellel päeval seda ise teha, siis oleks lihtne teavitada sellest mind.Külaline kirjutas: ↑16 Aug 2024 09:46Aaa, tavaline passiiv-agressivsus. Sa oled tige, et oled esimest päevast alates ennast vabatahtlikult orjaks teinud ja mitte keegi krt ei tunnusta seda.Külaline kirjutas: ↑16 Aug 2024 09:40
Kirjutades käis peast läbi mõte, et peaks nende kümnete näidete seast valima siia sellised, mille osas ei hakataks norima. Ja ikka tuligi ära! Miks pereema ei teavitanud hommikul, et ta valmistab õhtusöögi. Sellepärast, et pereema valmistab õhtusöögi iga päev. Selles peres ei ole mitte kedagi teist, kes seda teeks. Pereema mõtleb läbi nädala menüü ja käib üksi poes ning toob ained ja valmistab nendest perele toidu.
Jah, too teine pereliige võib mõnikord, suvalisel ajal, osta poest ka midagi, aga kuna ta teeb seda suhteliselt harva, siis oleks kena, kui ta helistaks sel erilisel päeval pereemale ja annaks teada umbes, et "Tead, ma mõtlesin, et ostaks täna õige pitsat, sa siis täna ei pea õhtusööki valmistama!"
Näiteks pere kahe auto eest hoolitseb meil mu abikaasa. Tema on see, kes viib neid hooldusesse, rehvivahetusse jne. Kujutle nüüd olukorda, kus äkitselt tuleb erandkorras mulle pähe panna kinni aeg auto rehvivahetuseks, ja seda ilma abikaasale ütlemata. Ongi autol mitu aega korraga kirjas. Mees võtab end töölt varem vabaks, tuleb koju mu autole järele, ja alla vaadates avastab, et autol on juba rehvid vahetatud. Ilmselgelt oleks ka tema sel juhul üllatunud ja pigem solvunudki. Sedalaadi olukordade vältimist pereelus nimetatakse elementaarseks koostööks.
Sina aga võid oma orja-jutte edasi heietada
-
Külaline
Mis pagana rehvid ja hooldused? Mul on lamellid ja oma autole aknapesuvedelikku oskan ka ise osta. Minu auto, minu asi.Külaline kirjutas: ↑16 Aug 2024 11:45Mida sa sonid? Kus ma olen kirjutanud, et ei ole oma rolliga rahul või pean ennast orjaks? Mitte kusagil! Lihtsalt peres on tööd ära jagatud, igal pereliikmel on omad valdkonnad, mille tema peres korras hoiab, ja minu valdkonnaks on juhtumisi hoolitseda perekonna igapäise ninaesise eest. Kui keegi teine pereliige tahab sellel päeval seda ise teha, siis oleks lihtne teavitada sellest mind.Külaline kirjutas: ↑16 Aug 2024 09:46Aaa, tavaline passiiv-agressivsus. Sa oled tige, et oled esimest päevast alates ennast vabatahtlikult orjaks teinud ja mitte keegi krt ei tunnusta seda.Külaline kirjutas: ↑16 Aug 2024 09:40
Kirjutades käis peast läbi mõte, et peaks nende kümnete näidete seast valima siia sellised, mille osas ei hakataks norima. Ja ikka tuligi ära! Miks pereema ei teavitanud hommikul, et ta valmistab õhtusöögi. Sellepärast, et pereema valmistab õhtusöögi iga päev. Selles peres ei ole mitte kedagi teist, kes seda teeks. Pereema mõtleb läbi nädala menüü ja käib üksi poes ning toob ained ja valmistab nendest perele toidu.
Jah, too teine pereliige võib mõnikord, suvalisel ajal, osta poest ka midagi, aga kuna ta teeb seda suhteliselt harva, siis oleks kena, kui ta helistaks sel erilisel päeval pereemale ja annaks teada umbes, et "Tead, ma mõtlesin, et ostaks täna õige pitsat, sa siis täna ei pea õhtusööki valmistama!"
Näiteks pere kahe auto eest hoolitseb meil mu abikaasa. Tema on see, kes viib neid hooldusesse, rehvivahetusse jne. Kujutle nüüd olukorda, kus äkitselt tuleb erandkorras mulle pähe panna kinni aeg auto rehvivahetuseks, ja seda ilma abikaasale ütlemata. Ongi autol mitu aega korraga kirjas. Mees võtab end töölt varem vabaks, tuleb koju mu autole järele, ja alla vaadates avastab, et autol on juba rehvid vahetatud. Ilmselgelt oleks ka tema sel juhul üllatunud ja pigem solvunudki. Sedalaadi olukordade vältimist pereelus nimetatakse elementaarseks koostööks.
Sina aga võid oma orja-jutte edasi heietada![]()
-
Külaline
Mina saan pahandada siis ka, kui tulen koju ja süüa ei taha. Kaasa on aga söögi valmis teinud.
Suhtlus on suhtes väga oluline. Mina küll näen kirjeldusest, et mees on ükskõikne, ehk isegi hoolimatu. Kraani näide: mees üritas naise mõtteid lugeda (miks küll? see on ju ebavajalik), selle asemel oleks saanud naiselt küsida ja naisega asju arutada. Või ise rohkem süveneda ja kontrollida, milline kraan kodus on. Hajameelsusega hakkamasaamiseks on ka erinevaid nippe, olen ise ka hajameelne, aga seda ei saa alati vabanduseks tuua.
Minu jaoks on suhtlemine, rääkimine, arutamine ja tahtmine teist mõista väga olulised.
Minu jaoks on suhtlemine, rääkimine, arutamine ja tahtmine teist mõista väga olulised.
-
Külaline
Sinusugusele trollile võib selgitama jäädagi, sa ei saa ikka poindile pihta. Oma viga.Külaline kirjutas: ↑16 Aug 2024 11:50Mis pagana rehvid ja hooldused? Mul on lamellid ja oma autole aknapesuvedelikku oskan ka ise osta. Minu auto, minu asi.Külaline kirjutas: ↑16 Aug 2024 11:45Mida sa sonid? Kus ma olen kirjutanud, et ei ole oma rolliga rahul või pean ennast orjaks? Mitte kusagil! Lihtsalt peres on tööd ära jagatud, igal pereliikmel on omad valdkonnad, mille tema peres korras hoiab, ja minu valdkonnaks on juhtumisi hoolitseda perekonna igapäise ninaesise eest. Kui keegi teine pereliige tahab sellel päeval seda ise teha, siis oleks lihtne teavitada sellest mind.Külaline kirjutas: ↑16 Aug 2024 09:46
Aaa, tavaline passiiv-agressivsus. Sa oled tige, et oled esimest päevast alates ennast vabatahtlikult orjaks teinud ja mitte keegi krt ei tunnusta seda.
-
Külaline
Saan ikka. Mees paneb kaks korda aastas rehvivahetuse aja. Naine ostab kogu aegu kogu söögi ja igapäevaselt kokkab, jookseb enne kojugi töölt varem. Ja ta ainus probleem on, kui keegi tuleb plaaniväliselt pitsaga koju. Tõbras, juidas ta julges.Külaline kirjutas: ↑16 Aug 2024 12:52Sinusugusele trollile võib selgitama jäädagi, sa ei saa ikka poindile pihta. Oma viga.Külaline kirjutas: ↑16 Aug 2024 11:50Mis pagana rehvid ja hooldused? Mul on lamellid ja oma autole aknapesuvedelikku oskan ka ise osta. Minu auto, minu asi.Külaline kirjutas: ↑16 Aug 2024 11:45
Mida sa sonid? Kus ma olen kirjutanud, et ei ole oma rolliga rahul või pean ennast orjaks? Mitte kusagil! Lihtsalt peres on tööd ära jagatud, igal pereliikmel on omad valdkonnad, mille tema peres korras hoiab, ja minu valdkonnaks on juhtumisi hoolitseda perekonna igapäise ninaesise eest. Kui keegi teine pereliige tahab sellel päeval seda ise teha, siis oleks lihtne teavitada sellest mind.
-
Külaline
Kui võõras inimene nii teise inimesega käituks, oleks ta ju jube mühkam ja ebaviisakas, aga nüüd tehakse siin nägu, et midagi pole. Mis sa pisiasjadest numbrit teed. No ma teeks ka, kui minuga nii käitutaks. Ja nii need suhted lõpevadki. Mees käitub naisega nagu mööbliga, kodusest elust lülitab ennast 100 protsenti välja. Ise ta on eluga rahul, hea ja mugav on, välja arvatud see, et seksi ei saa piisavalt, sest naisel kaob sellise käitumise peale igasugune huvi sellise tölliga voodisse minna. Siis töll avastab, et võtan siis mõne teise tädi voodisse, naine ise süüdi ju. See teatavasti viib viimasegi usalduse suhtest. Ja ongi jälle perekond lõhki. Ja mehike tuleb kurdab foorumis, et olin jumala hea mees, ei tea, mis naisel hakkas siis.
-
Külaline
Aga äkki kinkis selle auto mulle mees? Ja veel kohe täitsa uue, poest ostis oma naisele sünnipäevakingiksKülaline kirjutas: ↑16 Aug 2024 13:13Saan ikka. Mees paneb kaks korda aastas rehvivahetuse aja. Naine ostab kogu aegu kogu söögi ja igapäevaselt kokkab, jookseb enne kojugi töölt varem. Ja ta ainus probleem on, kui keegi tuleb plaaniväliselt pitsaga koju. Tõbras, juidas ta julges.
(No mis ma teha saan, mulle kohe meeldib ühte trolliaju kettasse ajada, nii lahe vaadata, kui absurdseid järeldusi ta Kreeka pähkel toodab.)
-
Külaline
Tuli ära perekooli klassika kodutööde "võrdsest" jaotumisest - naisel 52 nädalat aastas, mehel 1 nädal. Naine ise veel hirmus uhke ka selle üle.Külaline kirjutas: ↑16 Aug 2024 11:45
-
Külaline
Minu meelest mehed ongi praktilises mõtlemises oluliselt juhmimad kui naised. See, mis normaalse intellektiga naisele tundub iseenesestmõistetav, tuleb tihtilugu normaalse intellektiga mehele ette nämmutada. Mul on ka oma abielus tihtilugu närv must, sest mees justkui ei taipa elementaarseid asju, ei näe ette, mida üks või teine tema samm kaasa võib tuua, ei märka ise, kui üks või teine asi majapidamises vajab mehekätt. Hullult kõrini on kohati - ja vanuse kasvades häirivad need asjad justkui enamgi, sest kui noore(ma)na oli lootus, et mees on neis asjades arenguvõimeline, siis praeguseks olen aru saanud, et ei ole.Tüdinenud kirjutas: ↑16 Aug 2024 02:27 Ma olen tüdinenud ja lasen auru välja. Nõuandeid vist ei taha, sest ega täiskasvanud inimest ju ümber ei kasvata, aga kui kellelgi on õnnestunud, eks siis rääkige, kuidas.
-
Külaline
Imelik, et sa pidasid vajalikuks ühele väiksele näitele keskenduda.Külaline kirjutas: ↑16 Aug 2024 16:32Tuli ära perekooli klassika kodutööde "võrdsest" jaotumisest - naisel 52 nädalat aastas, mehel 1 nädal. Naine ise veel hirmus uhke ka selle üle.Külaline kirjutas: ↑16 Aug 2024 11:45
-
Külaline
Hihhii! Kallis troll, kas lõbutseme?Külaline kirjutas: ↑16 Aug 2024 16:32Tuli ära perekooli klassika kodutööde "võrdsest" jaotumisest - naisel 52 nädalat aastas, mehel 1 nädal. Naine ise veel hirmus uhke ka selle üle.Külaline kirjutas: ↑16 Aug 2024 11:45
Niisiis... Ja kus ma olen öelnud, et söögitegemine ja autohooldus on ainukesed kodutööd, mida ühes peres on vaja teha? Neid on ju veel, muide. Näiteks täna õhtul koristan mina vannituba, abikaasa kaevab aias maad.
-
Külaline
Tegi ühekordse ülekande, jube raske töö. Käed kukuvad otsast ära, pidi lausa minuti oma ajast ohverdama.Külaline kirjutas: ↑16 Aug 2024 16:26Aga äkki kinkis selle auto mulle mees? Ja veel kohe täitsa uue, poest ostis oma naisele sünnipäevakingiksKülaline kirjutas: ↑16 Aug 2024 13:13Saan ikka. Mees paneb kaks korda aastas rehvivahetuse aja. Naine ostab kogu aegu kogu söögi ja igapäevaselt kokkab, jookseb enne kojugi töölt varem. Ja ta ainus probleem on, kui keegi tuleb plaaniväliselt pitsaga koju. Tõbras, juidas ta julges.Külaline kirjutas: ↑16 Aug 2024 12:52
Sinusugusele trollile võib selgitama jäädagi, sa ei saa ikka poindile pihta. Oma viga.![]()
(No mis ma teha saan, mulle kohe meeldib ühte trolliaju kettasse ajada, nii lahe vaadata, kui absurdseid järeldusi ta Kreeka pähkel toodab.)
Kreeka pähkel käib väikse tähega.
Mis siin minu aju kettasse ajada, ise läksid segaseks, kui keegi pitsa koju tõi.
Maad kaevab mees iga päev kaks korda?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 2 külalist