Tradwife elustiil

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 18 Aug 2024 22:37
Külaline kirjutas: 18 Aug 2024 22:10 Töötutel naistel alati hea öelda, et ma siin harrastan mingit trendikat elustiili. No võiks küll, aga pole sellist meest leidnud, kes selle kinni maksaks.
Muidugi on. Paljude meeste unistus on traditsiooniline naine kes kolm korda päevas sooja toitu valmistab, kodu hoiab ja lapsi kasvatab. Sellist traditsioonilist elu soovivad mehed on valmis selle nalja kinni maksma. Ega muidu tradwife elustiili näitavatel naistel miljonäridest mehed poleks.
Mees võib ju sellest unistada, isegi raha võib tal olla, aga see pole sugugi nii lihtne.

Mina olin mehe soovil mitu aastat lapsega kodune, aga ilma sissetulekuta. Lõppes see asi nii, et igast väljaminekust pidin aru andma, sest tuli välja, et mees ikka pole nii lahke ja enda teenitud raha on tal raske niisama teisele inimesele (või ka lapse tarbeks) ära anda. Sest kõik, mis pole tema enda peale kulutatud, tundus ühtäkki raiskamisena.
Pluss naise kindlustatus, talle ei kogune pensionit (kas seda kogub siis mees?) jms olmelised, aga väga tähtsad asjad.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Aug 2024 08:24
Pluss naise kindlustatus, talle ei kogune pensionit (kas seda kogub siis mees?) jms olmelised, aga väga tähtsad asjad.
Vot see on riigi tegemata töö! Lapsi sünnitanud ja kasvatanud ema pole pärast seda enam oluline kui lapsed täiskasvanuks on kasvatanud.
Külaline

Intentional homemaker ja modern homesteader on elustiilid, kuhu saaks samuti tradwife’i paigutada. Seostub eelkōige maa- vōi eeslinnaeluga, suures linnas pigem keeruline harrastada. Maarahvast on osa ka prepperid ja ravitsejad, veel sammuke edasi jõuame offgrid elustiili elajate juurde. Eks see kõik on mässuliikumine lihtsate valikute ja kiire elu vastu, mille keskmes on tööandja oma huvide ja 2 nädala puhkusega.
Külaline

[/quote]

Mees võib ju sellest unistada, isegi raha võib tal olla, aga see pole sugugi nii lihtne.

Mina olin mehe soovil mitu aastat lapsega kodune, aga ilma sissetulekuta. Lõppes see asi nii, et igast väljaminekust pidin aru andma, sest tuli välja, et mees ikka pole nii lahke ja enda teenitud raha on tal raske niisama teisele inimesele (või ka lapse tarbeks) ära anda. Sest kõik, mis pole tema enda peale kulutatud, tundus ühtäkki raiskamisena.
[/quote]

Mis ila sa ajad. Emapalga ajal makstakse sinu nn teise sambasse ja ka nn 1 sammas ehk riigi oma korjab koefitsenti. Ja kui oled 3-4 aastat siis tea, et kaotad ainult ca 10 eur kuus pensionist. Tõenäoliselt oled ka madalapalgaline ja seetõttu veel vähemgi. Mitte mees pole kooner aga valus on elada nii kui teed 10-12 tundi tööd ja ikka on vähe. Alati on kõik halvasti. Ikka on vähe. Mis sa olid nälgas ja paljas siis või????
Külaline

Perekesksus ja usk kuulub tradwife elu juurde. Eestis isegi kodused naised saadavad oma lapsed lasteaeda ja kooli ega tee algosakestest süüa. Meenutavad rohkem sugar baby-sid seega.
Tradife on tavaliselt verinoorelt palju lapsi saanud, lapsed koduõppel, pere on usklik. Ja need kes nähtuse meieni on toonud, on sealt kõrvalt on sotsiaalmeedias tegevad.
Kujutage nüüd ette, kuidas heal juhul keskharidusega naine, kes on alati rase, tal on lisaks 1-2 väikelast, peaks õpetama 2-4 erineva kooliastme programmi oma suurematele lastele ja ta sealt kõrvalt täiskohaga sotsiaalmeediat teeb ja aedvilju tükeldab. Kõige hariduslikum osa nende laste elust on pühapäevane kirik ja suvine church camp. Ameerikaga on täis neid, kes usust on põgenenud ja kirjeldavad, milline nende lapsepõlv ja täiskasvanuelu usklikena oli. See oli ajupestud ja tagakiusatud.
Lds ehk vana mõistega mormoonlus on tõesti üks aluspanija sellele liikumisele. Kui teie lemmik instatradwife on Utah isariigist, võite kindlad olla - ta käib lds kirikus. Need naised on piltilusad, noored, paljulapselised ja kirik toetab nende sotsiaalmeedias tegutsemist sest see toob uusi liikmeid. See on kiriku reklaamikampaania. Väljaspool pühapäevast kirikut riietuvad nagu tahavad, ehk ka paljastavalt. Teevad palju iluoppe jne. See on nende religioonijärgne ülesanne elus. Saada palju lapsi, dokumenteerida pere elu ja olla ilusad.
Külaline

Viiekümnendatel olid need koduperenaised abielus ja lahutuse korral said pool varast, lisaks pidi neile raha maksma seni kuni uuesti abiellusid. Praegusel ajal pole neil mingeid sotsiaalseid garantiisid. Teenindavad meest terve oma noore elu, siis visatakse välja ja neil pole midagi. Ei vara, karjääri, lapsed suured. Mida nad siis teevad? Eks paar aastat oma elust võib igaüks koduperenaine olla, aga terve elu ei mängi meie ühiskonnakorralduse puhul küll kuidagi välja. See on puruloll, kes sellega nõustub. Ka ei vea meie mehed sellist asja välja, neil pole raha, et tervet perekonda üksi üleval pidada, ka ei ole perekonnapea suhtumist, et mina vastutan pere eest ja kohtlen oma perekonda hästi. Siin näeb mees sellisel juhul ainult oma võimupositsiooni.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Aug 2024 09:53

[/quote]

Mis ila sa ajad. Emapalga ajal makstakse sinu nn teise sambasse ja ka nn 1 sammas ehk riigi oma korjab koefitsenti. Ja kui oled 3-4 aastat siis tea, et kaotad ainult ca 10 eur kuus pensionist. Tõenäoliselt oled ka madalapalgaline ja seetõttu veel vähemgi. Mitte mees pole kooner aga valus on elada nii kui teed 10-12 tundi tööd ja ikka on vähe. Alati on kõik halvasti. Ikka on vähe. Mis sa olid nälgas ja paljas siis või????
[/quote]
Mitu klassi sa koolis käisid?
Vanemahüvitist arvutatakse raseduseelse palga järgi. Selleks ajaks kui laps sünnib, on aasta arvutusest möödunud ja palk 7-10% tõusnud. 1.5 kodus oldud aasta jooksul oleks veel 10% või rohkem tõusnud. Viimane osa ollakse ilma sissetulekuta kodus, mis tähendab et pole võimalik samal ajal kolmandat sammast ka koguda kui maksustatud sissetulekut pole. Muidugi on võimalik ka erahoidja võtta, enamuse naiste jaoks on see sama suurisjärk kui nende palk, aga vähemalt koguneb pensionistaaz ja lasteaiakoha saabudes saab jääda hoolduslehele.
Omast kogemusest arvutasin välja, kuidas kodus oleku jooksul jäi saamata 12k eurot (polegi nii väikesepalgaline..) ja pension jääb samuti mitukümend eurot saamata. Ühe lapse pealt.

Nüüd käin tööl, lapsega hoolduslehele jäädes saab nädala poole palgast mis oleksin tööl käies saanud. Kehtib ka meestele muide. Sest hooldislehte arvutatakse eelmise aasta! 70% kalendripäevatasust ja kui on e-r töö, siis nädalavajetust sisse ei võeta. Vahepeal on olnud palgatõus- ei lähe arvesse, eelise aasta goolduslehtede aeg - ei lähe arvesse. Aga tööl käiv inimene saab tööpäevadel 100%. Aga ei kurda, rohkem kui mitte midagi. Häirib idee et kui naine lapsega kodus puhkab ja rahas kaotab, peab mees vaeseke peret üleval, eksole. Rassib terve päeva ja siis langeb õhtult väsinult diivanile.
Kui nii kuradi mõnus on tittetega kodus olla, olgu mees. Riik maksab ja puha.
Külaline

Võrreldes USAga viljelebki meie keskmine pereema pooleldi tradwife elustiili: tehakse kodust sööki, küpsetatakse (ka leiba), õmmeldakse, kootakse, tehakse ise remonti, paljudel on aed - eriti maal on see loomulik, tegeletakse metsakorilusega, köetakse ahju jne.

Ainult, et enamasti käib see täiskohaga töö kõrvalt.
Külaline

Võiksin olla kodune perenaine, kui mees kataks kõik kulud, sealhulgas arved, toidukulud, annaks taskuraha kosmeetika ja meelelahutuse jaoks. Ma ei tahaks kunagi olla nagu üks tuntud Utah' suunamudija, kellel on üle seitsme lapse, farm ja kes valmistab kõik toidud käsitsi puhtast toorainest ning tegeleb laste koolitamise ja kasvatamisega. Parimal juhul võiksin olla tradwife, kes valmistab süüa, küpsetab ja koristab ja sellega tradwife olemine piirduks.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Aug 2024 11:16 Võiksin olla kodune perenaine, kui mees kataks kõik kulud, sealhulgas arved, toidukulud, annaks taskuraha kosmeetika ja meelelahutuse jaoks. Ma ei tahaks kunagi olla nagu üks tuntud Utah' suunamudija, kellel on üle seitsme lapse, farm ja kes valmistab kõik toidud käsitsi puhtast toorainest ning tegeleb laste koolitamise ja kasvatamisega. Parimal juhul võiksin olla tradwife, kes valmistab süüa, küpsetab ja koristab ja sellega tradwife olemine piirduks.
Minule ta meeldib, vahel vaatan ta kontot ning see usutaust oli mulle täiesti uudis. Teisalt on selge, et täiesti nullist oma elus sellist kannapööret tavainimene ei tee. Eriti veel täiesti teise ala pealt. Seega mingi ühendav taustsüsteem pidi olema.

Samas pean ütlema, et ta saab selle kõige (lapsed, farm, nullist kokkamine) haldamisega suurepäraselt hakkama. Sümpaatne naine. Eriti, kuna ta tundub naturaalne ja mitte iluoppidega kohendatud.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Aug 2024 14:54
Külaline kirjutas: 19 Aug 2024 11:16 Võiksin olla kodune perenaine, kui mees kataks kõik kulud, sealhulgas arved, toidukulud, annaks taskuraha kosmeetika ja meelelahutuse jaoks. Ma ei tahaks kunagi olla nagu üks tuntud Utah' suunamudija, kellel on üle seitsme lapse, farm ja kes valmistab kõik toidud käsitsi puhtast toorainest ning tegeleb laste koolitamise ja kasvatamisega. Parimal juhul võiksin olla tradwife, kes valmistab süüa, küpsetab ja koristab ja sellega tradwife olemine piirduks.
Minule ta meeldib, vahel vaatan ta kontot ning see usutaust oli mulle täiesti uudis. Teisalt on selge, et täiesti nullist oma elus sellist kannapööret tavainimene ei tee. Eriti veel täiesti teise ala pealt. Seega mingi ühendav taustsüsteem pidi olema.

Samas pean ütlema, et ta saab selle kõige (lapsed, farm, nullist kokkamine) haldamisega suurepäraselt hakkama. Sümpaatne naine. Eriti, kuna ta tundub naturaalne ja mitte iluoppidega kohendatud.
Sul ei ole tegelikulr õrna aimugi, millised abijõud taustal on.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Aug 2024 15:36

Sul ei ole tegelikulr õrna aimugi, millised abijõud taustal on.
Miks abijõude ei tohiks olla, eriti, kui trad-elu nii hästi sisse toob? Kindlasti on neil palgal mitmeid, kui mitte kümneid inimesi, muudmoodi pole sellise suurusega farm ja elamine eriti mõeldav. Isegi 150 a tagasi oli pea igal taluperenaistel sulased, tüdrukud jne, mis nüüd peab igaüks üksi rabama?
sotsiaalmeedik

Postitus Postitas sotsiaalmeedik »

b2llerin2f2rm?
ta on mormoon.
ta otsaesine ei liigu.
ta on tunnistanud, et on sageli nii väsinud et ei tule nädala voodist välja - ütleksin et ta ei saa hakkama. ma ei saaks oma töölt haiguslehte väsimuse pärast.
ta on tunnistanud et ta lapsed ei söö igapäevaselt nii nagu ta sotsiaalmeedias näitab - ka neid sotsiaalmeedia toitude videosid tehakse mitu päeva järjest. keegi ei suuda iga päev kümnele inimesele nii süüa teha nagu seal näidatakse.
ta kuvand sotsiaalmeedias on visuaalselt teistsugune kui igapäevaselt. igapäevaselt on tegemist tavalise missikandidaadiga - brändiriided, kunstripsmed, meik.
ja kuna ta lastel pole lastehoidjat, räägivad kohalikud kui kasvatamatud ja metsikud nad on. kellelegi pole jõukohane kaheksat last üksi talitseda.
Külaline

sotsiaalmeedik kirjutas: 19 Aug 2024 16:28

b2llerin2f2rm?
ta on mormoon.
ta otsaesine ei liigu.
ta on tunnistanud, et on sageli nii väsinud et ei tule nädala voodist välja - ütleksin et ta ei saa hakkama. ma ei saaks oma töölt haiguslehte väsimuse pärast.
ta on tunnistanud et ta lapsed ei söö igapäevaselt nii nagu ta sotsiaalmeedias näitab - ka neid sotsiaalmeedia toitude videosid tehakse mitu päeva järjest. keegi ei suuda iga päev kümnele inimesele nii süüa teha nagu seal näidatakse.
ta kuvand sotsiaalmeedias on visuaalselt teistsugune kui igapäevaselt. igapäevaselt on tegemist tavalise missikandidaadiga - brändiriided, kunstripsmed, meik.
ja kuna ta lastel pole lastehoidjat, räägivad kohalikud kui kasvatamatud ja metsikud nad on. kellelegi pole jõukohane kaheksat last üksi talitseda.
Mitte ainult otsaesine. Ta ei saa ülahuult liigutada ja tõsta nagu tavaline inimene. Ülahuule kohal olev nahk on operatiivselt või süstidesga fikseeritud.
Külaline

Mina jälgisin eelmainitud “baleriini” mõned aastad tagasi, enne epideemiat, kui tal umbes 10 korda vähem jälgijaid oli.Tegemist pole minu meelest klaasikalise tradwife’i konto, vaid väga-väga hea turundusega. See konto nimi on ju ka nende liha- jm toodete brändi nimi. Mõlemad on mormooni taustaga, mõlemad on ettevõtjate perest, mõlemal on palju õdesid-vendi, mõlemad õppisid kallites koolides. Tuleb tunnistada, et botox või mitte, sel naisel on tema ema ja õdesid vaadates ikka geenidega väga vedanud. Siis sain teada, et mees on väga rikkast perest ja ilmselt alginvesteeringud tulid sealt, siis natuke pettusin ja enam ei jälginud, sest mõtlesin, et ongi päriselt hullud noored, kes nullist farmi alustasid. Ja nüüd, aastaid hiljem, on nad pildil suuremalt, kui kunagi varem.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Aug 2024 17:07 Mina jälgisin eelmainitud “baleriini” mõned aastad tagasi, enne epideemiat, kui tal umbes 10 korda vähem jälgijaid oli.Tegemist pole minu meelest klaasikalise tradwife’i konto, vaid väga-väga hea turundusega. See konto nimi on ju ka nende liha- jm toodete brändi nimi. Mõlemad on mormooni taustaga, mõlemad on ettevõtjate perest, mõlemal on palju õdesid-vendi, mõlemad õppisid kallites koolides. Tuleb tunnistada, et botox või mitte, sel naisel on tema ema ja õdesid vaadates ikka geenidega väga vedanud. Siis sain teada, et mees on väga rikkast perest ja ilmselt alginvesteeringud tulid sealt, siis natuke pettusin ja enam ei jälginud, sest mõtlesin, et ongi päriselt hullud noored, kes nullist farmi alustasid. Ja nüüd, aastaid hiljem, on nad pildil suuremalt, kui kunagi varem.
Tõestab fakti - vaene naine läheb tööle, rikas naine saab kodus kanu pidada.
Ja sellegipoolest on naine ise vaene nagu püksinööp. Talu, sotsiaalmeediafirma - kõik kuulub mehele. Kuigi need on koos ülesehitatud.
Mammut
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Mammut »

The farm is a 328-acre ranch that Hannah and Daniel Neeleman purchased in 2018. Hannah Neeleman lists herself as the farm's founder and chief executive.

Today- 2024- Hannah’s net worth is a reported $2 million.

Ei tundu, et ta nüüd nii hirmus vaene praegu oleks. Keskmise tööl käiva eduka perekoolika vastu ta muidugi ei saa, aga ots otsaga tuleb vast kokku. See, et naised ise teise naise elustiilivalikuid, mis neid kuidagi ei puuduta, ründavad, on muidugi tase omaette.
Külaline

Mammut kirjutas: 19 Aug 2024 18:00 The farm is a 328-acre ranch that Hannah and Daniel Neeleman purchased in 2018. Hannah Neeleman lists herself as the farm's founder and chief executive.

Today- 2024- Hannah’s net worth is a reported $2 million.

Ei tundu, et ta nüüd nii hirmus vaene praegu oleks. Keskmise tööl käiva eduka perekoolika vastu ta muidugi ei saa, aga ots otsaga tuleb vast kokku. See, et naised ise teise naise elustiilivalikuid, mis neid kuidagi ei puuduta, ründavad, on muidugi tase omaette.
Mul on temast isegi veidi enam, kuigi somes ei tegutse.
Külaline

Ei usu, et abi ei ole….Ei ole võimalik ju kaheksal väiksel lapsel silma peale hoida kui on videoklipid neist kahekesi jõusaalis, farmis loomadega tegelemas. Kus lapsed sel ajal on?
Külaline

Tuntuim tradwife N teeb iga päev disainerkleitides süüa. Müüakse ideaali, kujutelma kuidas selline ongi igapäevaelu. Glamuurne. Tuleb müüa kättesaamatut standardit, see tekitab huvi.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist