Ei ole su naaberKülaline kirjutas: ↑21 Aug 2024 14:28 Postitus on kustutatud
Kas on ühtegi naist kes 100%-lt ISE on endale kodu ostnud?
-
Külaline
-
Külaline
Kui raha on ei ole tillu suurus oluline
-
Külaline
Siin üks mehike on eriti teravalt vastu näppe saanud vist. Ei, mittekuidagi ei ole normaalne hoida mehel spetsiaalselt selleks kõik enda nimel, et jumala eest naine ja lapsed sellest osa ei saaks. Siin ehk endale otsavaatamise koht miks su naine (või naised) on tuld teinud.
Meie peres ostis ka mees maja, mina olin kahe lapsega kodus järjest ca 5 aastat. Lapseootele jäädes olin lõpetamas kõrgharidust ning plaan oli edasi minna magistrisse, sh. pakkus konkureeriv ettevõte mulle senisest praktikandikohast ca 1000eur suuremat palka. Lastega mitte ootamine oli mehe soov, mistõttu lükkasin magistri ja parema palga kaugemale tulevikku. Tore on kaagutada küll siin, et ongi ju mehe raha ja mehe vara kui tema on tööd teinud aga keegi ei arvesta naise saamata jäänud tulu sellel perioodil, kui ta ühiseid lapsi kodus kasvatas ja tööelust kõrval oli. Iga naise unistus ei ole olla kodukana, paljudel on teised eesmärgid ning vajadus eneseteostuseks muudel aladel, kui seda on laste kasvatamine ja kodu hooldamine. Kui nüüd rahasse ümber panna, siis mul jäi selle perioodi eest saamata vähemalt 50k tulu. Kui mees oleks tulnud mulle seejärel ütlema, et kõik on tema oma ja tema on tööd teinud, siis ma oleks ta üsna kiirelt kukele saatnud. Õnneks sidusin ennast normaalse isendiga, kellel on mõtlemisvõime, erinevalt mõnest siin.
Meie peres ostis ka mees maja, mina olin kahe lapsega kodus järjest ca 5 aastat. Lapseootele jäädes olin lõpetamas kõrgharidust ning plaan oli edasi minna magistrisse, sh. pakkus konkureeriv ettevõte mulle senisest praktikandikohast ca 1000eur suuremat palka. Lastega mitte ootamine oli mehe soov, mistõttu lükkasin magistri ja parema palga kaugemale tulevikku. Tore on kaagutada küll siin, et ongi ju mehe raha ja mehe vara kui tema on tööd teinud aga keegi ei arvesta naise saamata jäänud tulu sellel perioodil, kui ta ühiseid lapsi kodus kasvatas ja tööelust kõrval oli. Iga naise unistus ei ole olla kodukana, paljudel on teised eesmärgid ning vajadus eneseteostuseks muudel aladel, kui seda on laste kasvatamine ja kodu hooldamine. Kui nüüd rahasse ümber panna, siis mul jäi selle perioodi eest saamata vähemalt 50k tulu. Kui mees oleks tulnud mulle seejärel ütlema, et kõik on tema oma ja tema on tööd teinud, siis ma oleks ta üsna kiirelt kukele saatnud. Õnneks sidusin ennast normaalse isendiga, kellel on mõtlemisvõime, erinevalt mõnest siin.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑21 Aug 2024 14:49Kui raha on ei ole tillu suurus olulineAga mis sina sellest tead. Tilluga või tilluta. Vahet pole. Sinu jaoks pole ju kedagi maailma loodud.
Ei kompenseeri see raha mingit tillut. Iga kell olen sinust rikkam nagunii. Nii lolli mees ei võtak.
-
Külaline
Mida SINU SISUTÜHI AGA PRAALIV KOMMENAAR SELLELE TEEMALE JUURDE ANDIS?Külaline kirjutas: ↑23 Aug 2024 15:29
Ei kompenseeri see raha mingit tillut. Iga kell olen sinust rikkam nagunii. Nii lolli mees ei võtak.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑23 Aug 2024 15:30Mida SINU SISUTÜHI AGA PRAALIV KOMMENAAR SELLELE TEEMALE JUURDE ANDIS?Külaline kirjutas: ↑23 Aug 2024 15:29Külaline kirjutas: ↑21 Aug 2024 14:49
Kui raha on ei ole tillu suurus olulineAga mis sina sellest tead. Tilluga või tilluta. Vahet pole. Sinu jaoks pole ju kedagi maailma loodud.
Joo vähem.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 2 külalist