ROPPRÖÖKURITE KAKLUSKLUBI

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 22 Aug 2024 08:55 Kitzberg nimetas selliseid tegelasi Kniks-Mariiheniteks. Kadakasakslased - vigases saksa keelese rääkijad, kes olid maarahva päritolu, kuid tahtsid kuuluda kõrgematesse ühiskonnakihtidesse. Nii et ei midagi uut siin päikese all.
Matsid jäävad matsideks, ükskõik mis keeles nad räägivad.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Aug 2024 21:13 Oh no, has my radar detected a….triggered female specimen? Yes my english is very advanced, thank you for noticing. Obviously knowing english makes me elite, doesnt matter that most of the world speaks it, a simple country girl will be impressed by average things others wouldnt dream of being impressed by. To her, those things are impressive and it says a lot about her
Your "tractate" is, unfortunately, full on grammatical errors.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Aug 2024 09:46
Külaline kirjutas: 21 Aug 2024 21:13 Oh no, has my radar detected a….triggered female specimen? Yes my english is very advanced, thank you for noticing. Obviously knowing english makes me elite, doesnt matter that most of the world speaks it, a simple country girl will be impressed by average things others wouldnt dream of being impressed by. To her, those things are impressive and it says a lot about her
The sentence in the image has a small grammatical error. The phrase "full on grammatical errors" should be corrected to "full of grammatical errors." The revised sentence would be:

"Your 'tractate' is, unfortunately, full of grammatical errors."

Everything else in the sentence is fine.

Yes….you truly are the best expert to speak on the subject of grammatical errors. Can’t even write one sentence without a mistake!
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Aug 2024 10:31
The sentence in the image has a small grammatical error. The phrase "full on grammatical errors" should be corrected to "full of grammatical errors." The revised sentence would be:

Krt! :lol: :lol:
kasutaja

Postitus Postitas kasutaja »

Paksus on alati paratamatus, selleks on sada põhjust, mis paksust endast ei olene. Kui paks ka ei söö mitte midagi, siis on ta ikka paks. Ei ole mingit seost suust sisse söödud kaloritega. Kõik tabletid teevad paksuks. Stress teeb paksuks. Kilpnääre teeb kindlasti paksuks, kuigi seda on imelihtne ravida, nii et hormoonid on paigas. Menopaus teeb surmkindlalt ja paratamatult paksuks. Laste saamine on titekilod, paratamatus.
Jne.
Sale naine on loodusharuldus, väärnäht, anoreksia, imelik inimene. Kõik normaalsed naised peavad olema paksud.
Külaline

Kommentaarid lihtsalt kustutatakse ära?
Külaline

kasutaja kirjutas: 22 Aug 2024 11:20 Paksus on alati paratamatus, selleks on sada põhjust, mis paksust endast ei olene. Kui paks ka ei söö mitte midagi, siis on ta ikka paks. Ei ole mingit seost suust sisse söödud kaloritega. Kõik tabletid teevad paksuks. Stress teeb paksuks. Kilpnääre teeb kindlasti paksuks, kuigi seda on imelihtne ravida, nii et hormoonid on paigas. Menopaus teeb surmkindlalt ja paratamatult paksuks. Laste saamine on titekilod, paratamatus.
Jne.
Sale naine on loodusharuldus, väärnäht, anoreksia, imelik inimene. Kõik normaalsed naised peavad olema paksud.
Kõik need paksufoobid, kes fetisheerivad saledust, on ise pidevalt kaaluga kimpus. Arusaadav ka, kui normaalkaal on elus ainus saavutus ja sellegi hoidmiseks peab pidevalt naba paigast pingutama, ajab vast tigedaks küll. Loomulik saledus ei vaja pidevat selle nimel pungestamist ja neil saledatel on alati ka teiste kehakaalust poogen.

Meessoost paksufoobikud on veel eriline kontingent. Kaks konti ja ... hõredad harvad karvad, mingitest lihastest kusagil pole vilu varjugi.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Aug 2024 11:27 Kommentaarid lihtsalt kustutatakse ära?
Ei ole nagu tähele pannud. Aga kui nii on, siis ju mõni kaunishing eksis vaatamata hoiatustele siia teemasse, tundis end puudutatuna ja raporteeris....
TurvaSiil
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas TurvaSiil »

Üldjuhul olen siin teemas raportid lihtsalt sulgenud, saate siin vabamalt madistada :D
Konkreetse ropendamise või sõimu kellegi aadressil olen kustutanud, see pole lubatud mitte üheski teemas.
Kokku olen postitusi kustutanud siin teemas 3, millest 1 sisaldas ebasobivat videot.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Aug 2024 10:31

Yes….you truly are the best expert to speak on the subject of grammatical errors. Can’t even write one sentence without a mistake!
Krt, räägi eesti keeles või ma sõiman su vene keeles nii läbi, et sa ei teadnudki varem ,et sellised sõnad olemas on ! Nõme on see krdi inglise keeles suhtlemine..
Külaline

TurvaSiil kirjutas: 22 Aug 2024 11:51
Üldjuhul olen siin teemas raportid lihtsalt sulgenud, saate siin vabamalt madistada :D
Konkreetse ropendamise või sõimu kellegi aadressil olen kustutanud, see pole lubatud mitte üheski teemas.
Kokku olen postitusi kustutanud siin teemas 3, millest 1 sisaldas ebasobivat videot.
Mille poolest see video ebasobiv oli, palun? Et siis siin on ikkagi mingid tabud. Mis teil viga on? Normaalne laul, inimene laulis oma kodumaast, aga turvasiilid lähevad närvi, et pole poliitiliselt korrektne?
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Aug 2024 12:54 Mille poolest see video ebasobiv oli, palun? Et siis siin on ikkagi mingid tabud. Mis teil viga on? Normaalne laul, inimene laulis oma kodumaast, aga turvasiilid lähevad närvi, et pole poliitiliselt korrektne?
Mis su eesmärk selle loo postitamisel oli?
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Aug 2024 13:05
Külaline kirjutas: 22 Aug 2024 12:54 Mille poolest see video ebasobiv oli, palun? Et siis siin on ikkagi mingid tabud. Mis teil viga on? Normaalne laul, inimene laulis oma kodumaast, aga turvasiilid lähevad närvi, et pole poliitiliselt korrektne?
Mis eesmärk sel teemal siin üldse on? Kakelda. Ja no kui see video ka kakluseks ei kõlvanud, siis mina ei tea, mis kõlbab.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Aug 2024 13:15 Mis eesmärk sel teemal siin üldse on? Kakelda. Ja no kui see video ka kakluseks ei kõlvanud, siis mina ei tea, mis kõlbab.
Kakelda mingi laulu peale? Sa ei arva, et selleks peaks laulust vähemalt aru saama? Palju neid su arvates üldse on? Ma lingi tegin lahti, nägin lauljat ja kuulasin vast paari takti jagu laulugi - vajutasin kinni igasuguste emotsioonideta🤷
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Aug 2024 13:05
Lisan, et see polnud mina. Selgeltnägija! :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Aug 2024 13:23
Külaline kirjutas: 22 Aug 2024 13:15 Mis eesmärk sel teemal siin üldse on? Kakelda. Ja no kui see video ka kakluseks ei kõlvanud, siis mina ei tea, mis kõlbab.
Kakelda mingi laulu peale? Sa ei arva, et selleks peaks laulust vähemalt aru saama? Palju neid su arvates üldse on? Ma lingi tegin lahti, nägin lauljat ja kuulasin vast paari takti jagu laulugi - vajutasin kinni igasuguste emotsioonideta🤷
Ja siis? Äkki mõni saab vene keelest aru, sa selle peale ei tule? Kas kõik tuleb ära kustutada, mille peale kakelda ei saa?
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Aug 2024 13:31
Külaline kirjutas: 22 Aug 2024 13:23
Ja siis? Äkki mõni saab vene keelest aru, sa selle peale ei tule? Kas kõik tuleb ära kustutada, mille peale kakelda ei saa?
Need kes viitisvad selle ära kuulata ja aru ka saavad ei pea seda ilmselgelt millegi poolest kaklemisväärseks vaid lisavad selle oma playlisti. Maailmavaatelised erinevused on siin :lol: Mina seda ei raporteerinud aga ju siis kellelgi oli see "punaseks jooneks"
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Aug 2024 13:30 Lisan, et see polnud mina. Selgeltnägija! :lol:
Aga lugu meeldis piisavalt, et selle kaitsele viskuda? :lol:
Külaline

Meessoost paksufoobikud on veel eriline kontingent. Kaks konti ja ... hõredad harvad karvad, mingitest lihastest kusagil pole vilu varjugi.
Paljud meessoost paksufoobikud peavad oluliseks vaid naise kehakaalu, nad ise on lihtsalt suured ja tugevad. Isegi need, kellel kõht ripub endal maani, arvavad nii.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Aug 2024 15:42
Paljud meessoost paksufoobikud peavad oluliseks vaid naise kehakaalu, nad ise on lihtsalt suured ja tugevad. Isegi need, kellel kõht ripub endal maani, arvavad nii.
Millega sellised "suured ja tugevad" võdisevad onklid naisi erutada mõtlevad, polegi nagu aru saanud.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot], xqwerty ja 12 külalist