See No Evil
Evil Lives Here
Me Hereafter
Confessions of A Serial Killer
Wayne Gacey Tapes
Making A Murderer
American Crime Story
The Act
Don't F*ck With Cats
Crimes That Shook Britain
Manhunt
Social Media Murders
Killer Kids
Sest see huvitab inimesi. Mind näiteks kohe väga. Eriti see pool, kuidas näiteks vanu cold case lugusid lahendatakse ja tõendeid kogutakse. Seda, et paljud mõrvarid on psüühiliselt haiged või isiksusehäiretega võtan kui õppematerjali. Lihtsalt huvitab.Külaline kirjutas: ↑22 Aug 2024 23:22 Miks te vaatate neid päriselt toimunud mõrvalugusid? Olen alati mõelnud, et milleks sellistest haigetest inimestest dokumentaale teha, et nad kuulsust saaksid.
Aitäh podcastide eest. Ise kuulan veel Morbidit ja Red HandeditKlm kirjutas: ↑22 Aug 2024 21:10 Sarjadest lisaks veel: Girl in the picture, disappeared (eriti need vanemad, mitte Netflix episoodid)
Podcaste ei küsitud, aga kuna järjest rohkem inimesi podcaste kuulab siis märgin enda lemmikud.
Murder with my husband (YouTubes ka video versioon) ja sama naisterahva eraldi podcast: Into the Dark.
Crime junkie
Rotten Mango (YouTubes cideona saadaval)
True crime with Kendall Rae (YouTubes videona)
Trace evidence
Women and crime
Dateline (tegelikult on see väga hea sari, ent ma kuulan Spotifys)
Going west: true crime
Voices for justice
Sellestsamast Gypsy Rose Blanchardist on ka Mommy Dead And Dearest dokumentaalKülaline kirjutas: ↑22 Aug 2024 16:27 Paneme siia kõik seriaalid, saated, dokumentaalid, filmid mida olete vaadanud ja mis on meeldinud või ka mis iganes muid mõtteid tekitanud. Leiame ehk asju, ise pole veel avastanud. Sharing is caring![]()
The Act
Evil Lives Here on hoopis kurjategijate lähedaste pilgu läbi. Ausalt, väga huvitav on just sellepärast, et neid lugusid tavaliselt ei kuule.Külaline kirjutas: ↑22 Aug 2024 23:22 Miks te vaatate neid päriselt toimunud mõrvalugusid? Olen alati mõelnud, et milleks sellistest haigetest inimestest dokumentaale teha, et nad kuulsust saaksid.
Selle ma vaatan kindlasti ära. Mulle meeldis veem "The Staircase",Külaline kirjutas: ↑23 Aug 2024 10:27 Sellestsamast Gypsy Rose Blanchardist on ka Mommy Dead And Dearest dokumentaal
Minu arvates see Staircase venis kohutavalt, oleks saanud 2x vähem arvu osadega hakkama, aga tasub vaadata ikkaKülaline kirjutas: ↑23 Aug 2024 11:19Selle ma vaatan kindlasti ära. Mulle meeldis veem "The Staircase",Külaline kirjutas: ↑23 Aug 2024 10:27 Sellestsamast Gypsy Rose Blanchardist on ka Mommy Dead And Dearest dokumentaal
https://m.imdb.com/title/tt0388644/
Jah, nõus, see kunstlik venitamine hakkas häirima. Paraku on see tänapäeval paljude taoliste seriaalide ühiseks tunnusjooneks.Mauno kirjutas: ↑23 Aug 2024 11:27Minu arvates see Staircase venis kohutavalt, oleks saanud 2x vähem arvu osadega hakkama, aga tasub vaadata ikkaKülaline kirjutas: ↑23 Aug 2024 11:19Selle ma vaatan kindlasti ära. Mulle meeldis veem "The Staircase",Külaline kirjutas: ↑23 Aug 2024 10:27 Sellestsamast Gypsy Rose Blanchardist on ka Mommy Dead And Dearest dokumentaal
https://m.imdb.com/title/tt0388644/![]()
Mitte keegi pole vaadanud, kinnitan!Külaline kirjutas: ↑23 Aug 2024 12:47 Kas Sarah Everardi mõrva dok'i (Wayne Couzens: Killer in Plain Sight) on ka keegi vaadanud?
Siinsetest vastajatest. Said aru küll!
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist