True Crime fännidele

käsitöö, kunst, raamatud jm
Külaline

True Crime fännidele

Postitus Postitas Külaline »

Paneme siia kõik seriaalid, saated, dokumentaalid, filmid mida olete vaadanud ja mis on meeldinud või ka mis iganes muid mõtteid tekitanud. Leiame ehk asju, ise pole veel avastanud. Sharing is caring :D

See No Evil
Evil Lives Here
Me Hereafter
Confessions of A Serial Killer
Wayne Gacey Tapes
Making A Murderer
American Crime Story
The Act
Don't F*ck With Cats
Crimes That Shook Britain
Manhunt
Social Media Murders
Killer Kids
Külaline

Chris Watts lood, nii youtube’s kui Netflixis. Hull tüüp ja õnnetu pere.
Külaline

Four Lives
Confronting A Serial Killer (Samuel Little's story)
The Price of Honor
Murdered By My Father
A Girl in the River: The Price of Forgiveness
Britains Most Evil Killers
Eesti krimilood
Külaline

Turpin'i pere dokid House of Horrors, Turpin 13
Siis veel Junko Furuta ja Sylvia Likens'i mõrvadest olid ka dokumentaalid aga nimesid enam ei mäleta. Haiged lood mõlemad.
Klm

Postitus Postitas Klm »

Sarjadest lisaks veel: Girl in the picture, disappeared (eriti need vanemad, mitte Netflix episoodid)

Podcaste ei küsitud, aga kuna järjest rohkem inimesi podcaste kuulab siis märgin enda lemmikud.
Murder with my husband (YouTubes ka video versioon) ja sama naisterahva eraldi podcast: Into the Dark.
Crime junkie
Rotten Mango (YouTubes cideona saadaval)
True crime with Kendall Rae (YouTubes videona)
Trace evidence
Women and crime
Dateline (tegelikult on see väga hea sari, ent ma kuulan Spotifys)
Going west: true crime
Voices for justice
Külaline

Ma vaatan kõikki saateid, mis ID investigation kanalilt tuleb.
Teemaalgatuses neist osad juba ära mainitud.
Neid on seal palju veel.

Lisaks olen vaadanud:
The Staircase(HBO)
Our Father
Dr. Death: The Undoctored Story(viaplay)
Külaline

Miks te vaatate neid päriselt toimunud mõrvalugusid? Olen alati mõelnud, et milleks sellistest haigetest inimestest dokumentaale teha, et nad kuulsust saaksid.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Aug 2024 23:22 Miks te vaatate neid päriselt toimunud mõrvalugusid? Olen alati mõelnud, et milleks sellistest haigetest inimestest dokumentaale teha, et nad kuulsust saaksid.
Sest see huvitab inimesi. Mind näiteks kohe väga. Eriti see pool, kuidas näiteks vanu cold case lugusid lahendatakse ja tõendeid kogutakse. Seda, et paljud mõrvarid on psüühiliselt haiged või isiksusehäiretega võtan kui õppematerjali. Lihtsalt huvitab.
Külaline

Klm kirjutas: 22 Aug 2024 21:10 Sarjadest lisaks veel: Girl in the picture, disappeared (eriti need vanemad, mitte Netflix episoodid)

Podcaste ei küsitud, aga kuna järjest rohkem inimesi podcaste kuulab siis märgin enda lemmikud.
Murder with my husband (YouTubes ka video versioon) ja sama naisterahva eraldi podcast: Into the Dark.
Crime junkie
Rotten Mango (YouTubes cideona saadaval)
True crime with Kendall Rae (YouTubes videona)
Trace evidence
Women and crime
Dateline (tegelikult on see väga hea sari, ent ma kuulan Spotifys)
Going west: true crime
Voices for justice
Aitäh podcastide eest. Ise kuulan veel Morbidit ja Red Handedit
Külaline

Kes siin "cold case" lugusid mainis, ma ka fännan neid. See tuletas meelde: Cold Case Killers (UK) ja Cold Case Files (US)
Külaline

Pole päris true crime aga kas olete vaadanud "The Curious Case Of Natalia Grace" doku seriaali? Milliseid mõtteid tekitas?
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Aug 2024 16:27 Paneme siia kõik seriaalid, saated, dokumentaalid, filmid mida olete vaadanud ja mis on meeldinud või ka mis iganes muid mõtteid tekitanud. Leiame ehk asju, ise pole veel avastanud. Sharing is caring :D

The Act
Sellestsamast Gypsy Rose Blanchardist on ka Mommy Dead And Dearest dokumentaal
Mauno
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Mauno »

Oee, minu teema! Netflixist on vist kõikvõimalikud ära vaadatud (mõned lemmikud Girl in the Picture, Abducted in plain sight, Night Stalker, What Jennifer did), aga soovitan podcaste:

In the Dark
Up and vanished
Missing in Alaska
Missing in Arizona (kahjuks pooleli veel, iga nädal tuleb uus episood, ülipõnev lugu Robet Fisherist, kes oma pere tappis ja teda ennast pole tänaseni tabatud)
The girl in the blue Mustang
Murder in apartment 12
Atlanta Monster
Bear Brook
Dark Downeast
The Deck
S town
Serial

võiksin veel jätkata ja jätkata :D vaatan kas leian teiste soovitustest siin ka midagi uut enda jaoks
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Aug 2024 23:22 Miks te vaatate neid päriselt toimunud mõrvalugusid? Olen alati mõelnud, et milleks sellistest haigetest inimestest dokumentaale teha, et nad kuulsust saaksid.
Evil Lives Here on hoopis kurjategijate lähedaste pilgu läbi. Ausalt, väga huvitav on just sellepärast, et neid lugusid tavaliselt ei kuule.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Aug 2024 10:27 Sellestsamast Gypsy Rose Blanchardist on ka Mommy Dead And Dearest dokumentaal
Selle ma vaatan kindlasti ära. Mulle meeldis veem "The Staircase",
https://m.imdb.com/title/tt0388644/
Mauno
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Mauno »

Külaline kirjutas: 23 Aug 2024 11:19
Külaline kirjutas: 23 Aug 2024 10:27 Sellestsamast Gypsy Rose Blanchardist on ka Mommy Dead And Dearest dokumentaal
Minu arvates see Staircase venis kohutavalt, oleks saanud 2x vähem arvu osadega hakkama, aga tasub vaadata ikka :)
Külaline

Mauno kirjutas: 23 Aug 2024 11:27
Külaline kirjutas: 23 Aug 2024 11:19
Minu arvates see Staircase venis kohutavalt, oleks saanud 2x vähem arvu osadega hakkama, aga tasub vaadata ikka :)
Jah, nõus, see kunstlik venitamine hakkas häirima. Paraku on see tänapäeval paljude taoliste seriaalide ühiseks tunnusjooneks.
Külaline

Kas Sarah Everardi mõrva dok'i (Wayne Couzens: Killer in Plain Sight) on ka keegi vaadanud?
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Aug 2024 12:47 Kas Sarah Everardi mõrva dok'i (Wayne Couzens: Killer in Plain Sight) on ka keegi vaadanud?
Mitte keegi pole vaadanud, kinnitan!
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Aug 2024 16:25
Külaline kirjutas: 23 Aug 2024 12:47 Kas Sarah Everardi mõrva dok'i (Wayne Couzens: Killer in Plain Sight) on ka keegi vaadanud?
Mitte keegi pole vaadanud, kinnitan!
Siinsetest vastajatest. Said aru küll!
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider] ja 3 külalist