ROPPRÖÖKURITE KAKLUSKLUBI

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Oi kui hea ja aus artikkel

https://naistekas.delfi.ee/artikkel/120 ... l-ei-saabu
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Aug 2024 21:47
Külaline kirjutas: 22 Aug 2024 20:28
Külaline kirjutas: 22 Aug 2024 17:17
Kle ilusatel pole aega foorumis passida. Oled ise samasuguns? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Miks ilusatel. Või siis normakaalus. Või isegi 5-8 kg ülekaalus aga normaalsel inimesel ei ole aega siin käia? Või ei tohigi. Kas sina paks ja rumal keelad? Teen puust ja punaseks. Sinust ei olene midagi. Ka paks võib olla meeldiv inimene kui tal on hea iseloom ja muidu meeldiv inimene. Ära jookse kohe koputama/raporteerima vaid vaata peeglisse ja mõtle kuidas sina saad ennast muuta. Siis muutub ka maailm sinu vastu meeldivamaks.
Kle mõtle loogiliselt, ükski ilus normaalkaalus tahetud naine ei kirjuta massiliselt postitusi kui koledad lollid ja paksud on paksud naised. Mitte üks
[/quote]
Postitus on kustutatud
[/quote]

Irw jhjh mees kutsub naise restorani sööma ja teatrisse, naine vastab et kle mul tähtsamat teha, pean foorumis pakse koledateks ja lollideks sõimama? No sry sellisest kirjutajast kangastub kohe pilt ette milline sa välja näed. Pigem mitte miss world :mrgreen: :mrgreen:
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Aug 2024 21:49
Ei lähe, mulle meeldib siin vaadata kuidas mõni mehike hakkab puhtalt vihast visisema ja tatti pritsima, enne kui päris kaane pealt viskab :lol:
[/quote]

Ära mine. Kehakaal lihtsalt tõuseb. Aga mis minul sellest. Mina ei pea sinuga magama. Õnneks ei pea terve messugu sinuga magama. Sina aga loobi oma "vaimukusi" edasi :lol:
[/quote]

Sa ei saagi magada. Kes sind tahab. Huumorinurk. Sa võid siin paksudeks ja lollideks ju kutsuda, ega sa seetõttu rohkem naisi ei saa :mrgreen: :geek:
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Aug 2024 22:27 Oi kui hea ja aus artikkel

Revolvril ka ju vaja oma palganatuke välja teenida.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Aug 2024 05:26

Revolvril ka ju vaja oma palganatuke välja teenida.
Appi, sama tüüp paneb sama plaati seal kommentaarides ka. Kuidas 40+ naist keegi ei taha, üksik mees on oma õnne tipul, saab aga palju naisi panna, nii tore, aga naine on ikka jube nõid, et minema lahutas. Inimesel on ikka tõsine kiiks ja trauma, sama plaati ketrab ükskõik kus. Psühholoogias nimetatakse seda terminiga rumination ehk nämmutamine ja kui see segab juba igapäevast mõtlemist, sest kogu mõtlemine on kallutatud, siis läheb see ka vaimsete häirete alla. Seega, Revolver, otsi abi, see on olemas.
Külaline

...jagab mõtteid üks Naisteka lugeja. :lol:
Külaline

Kuna teema pole mokkamööda siis käib rõve halvustamine. Delfi naistekas ju täis artikleid mis teile mokkamööda. Siis sellist halvustamist pole. Kui nüüd ilmub üks artikkel mis ei jaga teie arvamust siis hakatakse ketrama oma vana plaati. Väga labane ja madal.
Külaline

Käisin ja lugesin. Ka kommentaare. Siinsed prouad keda tunneb nende teksti järgi ilmeksimatlt ära on kõik nagu üks naiskond kohal. Samasugune labane kõnepruuk kus kõiki mehi sõimatakse on ka seal olemas. Ostke endale elu.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Aug 2024 11:38 Kuna teema pole mokkamööda siis käib rõve halvustamine. Delfi naistekas ju täis artikleid mis teile mokkamööda. Siis sellist halvustamist pole. Kui nüüd ilmub üks artikkel mis ei jaga teie arvamust siis hakatakse ketrama oma vana plaati. Väga labane ja madal.
Ma arvan, et suurem osa siin pole delfi naisteka lugejadki. Vana plaati ketrab ikka too inimene, kes selle artikliviite siia teemasse pani. Ka artikkel ise on väga labane ja madal, mis neist kommentaaridestki siis paremat oodata. Sulle tundub siinne ärapanemise teema millegipärast väga mokkamööda, kuigi pead end sellest kõrgemal olevaks🤦
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Aug 2024 11:49
Külaline kirjutas: 23 Aug 2024 11:38 Kuna teema pole mokkamööda siis käib rõve halvustamine. Delfi naistekas ju täis artikleid mis teile mokkamööda. Siis sellist halvustamist pole. Kui nüüd ilmub üks artikkel mis ei jaga teie arvamust siis hakatakse ketrama oma vana plaati. Väga labane ja madal.
Ma arvan, et suurem osa siin pole delfi naisteka lugejadki. Vana plaati ketrab ikka too inimene, kes selle artikliviite siia teemasse pani. Ka artikkel ise on väga labane ja madal, mis neist kommentaaridestki siis paremat oodata. Sulle tundub siinne ärapanemise teema millegipärast väga mokkamööda, kuigi pead end sellest kõrgemal olevaks🤦
Artikkel on labane? Miks? kas sellepärast, et sulle ei meeldi?
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Aug 2024 11:44 Käisin ja lugesin. Ka kommentaare. Siinsed prouad keda tunneb nende teksti järgi ilmeksimatlt ära on kõik nagu üks naiskond kohal. Samasugune labane kõnepruuk kus kõiki mehi sõimatakse on ka seal olemas. Ostke endale elu.
Aga miks sa toodad neid ilmeksimatult äratuntavaid, labase kõnepruugiga, kõiki naisi halvustavaid ja sõimavaid teemasid. Mis sa endale elu ei osta?
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Aug 2024 11:44 Ostke endale elu.
Sulle on liiga kallis?
Kui inimese esimene mõte hommikul ja viimane mõte õhtul on "kuradi naised", siis on ta elus ikka midagi väga valesti teinud. Sa toodad ju sama tekti olenemata kellaajast, kuupäevast ja kriitikameelest. Vahel üritad "nõu" ka anda, aga enamasti toodad vananenud lollusi.
Ja miks sa alati üldistad, et naised sõimavad kõiki mehi? Ei, sõimavad sind- sina pole kaugeltki "kõik", õnneks on sinusuguseid väga vähe ja kui poleks foorumit, ei näeks ma neid õnnetuid lahutatud keskealisi üksikuid kibestunud mehi üldse. Minu tutvusringkonnas on kõik mehed osanud oma abielusid hoida ja paistavad õnnelikud oma peredega.
Külaline

Aga sa ise? Loomulikult õnnelöikus suhtes ja rikas. Nagu alati. Nagu kõik need 2-3 arvamuslidrit siin kes sõimavad justnimelt KÕIKI mehi.
Külaline

No sina sõimad kõiki naisi, mis see parem on? Ja läbud kadedusse ja vihasse, kui mõni naine julgeb öelda, et ta rohkem saavutanud kui sina... lisaks edule ja haridusele on pere, kodu, armastav mees jpm.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Aug 2024 12:17 Aga sa ise? Loomulikult õnnelöikus suhtes ja rikas. Nagu alati. Nagu kõik need 2-3 arvamuslidrit siin kes sõimavad justnimelt KÕIKI mehi.
Pole küll siin sellist arvamusliidrit näinud, kes KÕIKI mehi sõimavad. Mingi sinu õigustus, et valimatult KÕIKI naisi tümitada ja alavääristada. Napoleoni kompleks?
Vähemalt artikli lingi tõid õigesse teemasse. Uhke tunne kohe? Nii vinge artikkel! Aga need nõmedad naised nüüd saavad, paras neile? :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Aug 2024 12:17 Aga sa ise? Loomulikult õnnelöikus suhtes ja rikas. Nagu alati. Nagu kõik need 2-3 arvamuslidrit siin kes sõimavad justnimelt KÕIKI mehi.
Mina pole ka märganud, et KÕIKI mehi keegi sõimaks, ikka neid üht teatud tüüpi mehi. Siinne tegelane tunneb end lihtsalt puudutatuna, kuna kuulub nende hulka ja vastab ALATI eranditult rumala, lahmiva ja labase sõimuga.

Ning jah, ise olen oma suhtega rahul ning majanduslikult piisavalt toimetulev, suur raha või varandus pole mulle kunagi eriti imponeerinud.
Külaline

Lugesin selle artikli kommentaare. Päris piinlik. Ei imesta, et sellised mehed maha jäetakse. Nüüd on kõvad tegijad, kui naistel suu ja silmad täis valetavad, naise paariks korraks voodisse veavad ja sellega uhkeldavad.
Külaline

Ei loe ise ega tea kedagi, kes seda Delfi naistekat loeks. See ju pigem nagu Nelli Teataja, lihtsakestele ja huumorivõtmes.
Külaline

Loomulikult. Mina ei sõima kõiki mehi, saan meestega väga hästi läbi. Kui mees on vastik ja rumal, nagu sina, siis ütlen oma arvamuse. Päriselus selliseid rohkem ei tea.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Aug 2024 13:18
Loomulikult. Mina ei sõima kõiki mehi, saan meestega väga hästi läbi. Kui mees on vastik ja rumal, nagu sina, siis ütlen oma arvamuse. Päriselus selliseid rohkem ei tea.
Eks see siinne tropp hoiab ka päris elus madalat profiili, salaja käib anonüümselt netis end välja elamas :lol:
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 10 külalist