ROPPRÖÖKURITE KAKLUSKLUBI

vana hea klassika
Vasta
Tige tigu

Postitus Postitas Tige tigu »

JOU TROPID Facebooki tasuta asjade ja müügigruppides! Lõpetage laikimine! Kui tahad mu nodi, kommenteeri või kirjuta mulle, kui ei taha, keri edasi. Iga laigi peale tuleb mulle märguanne, mind ei huvita, et sulle meeldis mu vana mööblitükk, kui endale ei taha, ära torgi. Mis ma teen nende tühjade laikidega, ma tahan suhelda inimestega, kes seda asja endale tahavad. See pole mingi kiisupiltide grupp, kus laike kogutakse, kasva suureks, krt.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Tige tigu kirjutas: 23 Aug 2024 13:36 JOU TROPID Facebooki tasuta asjade ja müügigruppides! Lõpetage laikimine! Kui tahad mu nodi, kommenteeri või kirjuta mulle, kui ei taha, keri edasi. Iga laigi peale tuleb mulle märguanne, mind ei huvita, et sulle meeldis mu vana mööblitükk, kui endale ei taha, ära torgi. Mis ma teen nende tühjade laikidega, ma tahan suhelda inimestega, kes seda asja endale tahavad. See pole mingi kiisupiltide grupp, kus laike kogutakse, kasva suureks, krt.
Ma ise fb kasutan minimaalselt aga kas seda laikimist ise kuidagi kinni ei saa keerata? Ma olen nagu näinud mingeid postitusi, kus seda võimalustki ei ole... aga mälu võib selle koha pealt petta ka muidugi :lol:
Tige tigu

Postitus Postitas Tige tigu »

Külaline kirjutas: 23 Aug 2024 13:57
Tige tigu kirjutas: 23 Aug 2024 13:36 JOU TROPID Facebooki tasuta asjade ja müügigruppides! Lõpetage laikimine! Kui tahad mu nodi, kommenteeri või kirjuta mulle, kui ei taha, keri edasi. Iga laigi peale tuleb mulle märguanne, mind ei huvita, et sulle meeldis mu vana mööblitükk, kui endale ei taha, ära torgi. Mis ma teen nende tühjade laikidega, ma tahan suhelda inimestega, kes seda asja endale tahavad. See pole mingi kiisupiltide grupp, kus laike kogutakse, kasva suureks, krt.
Kommenteerimist saab kinni keerata, laikimist ei saa. Saab ka märguandeid välja lülitada, siis aga ei tule kommentaaride märguanded ka.

Ma ise fb kasutan minimaalselt aga kas seda laikimist ise kuidagi kinni ei saa keerata? Ma olen nagu näinud mingeid postitusi, kus seda võimalustki ei ole... aga mälu võib selle koha pealt petta ka muidugi :lol:
Külaline

Soovitan teile, kulla naised ja mehed, lugege vähem. Mul oli magistrid üks õppejõud. Edukas naine, kes ütles, et tema ei loe ega vaata eriti uudiseid. Eriti negatiivseid uudiseid. Imestasin-kuidas nii, ta oma ala tipp. On võimalik järelikult olla baasuudistega kursis, rikkumata närve. Nüüd, olles sama vana kui tema siis, mõistan, tal oli õigus! Teie aga loete ja kuulate selliseid jutukesi, mis mitte midagi positiivset teis ei arenda, isegi juurde ei õpeta (tühja raisatud aeg), ainult neurootilisi sümptomeid suurendavad, mis ei tähenda, et need artiklid ei sobiks teistele lugejatele. Aga nemad siis ei kurjusta ka. :geek:
Külaline

Miks sind peaks kõigutama mingid laigid, ega see ei tähenda, et nad neid asju tahavad. Kirjutavadki need, kes soovivad sinu asja. Mis sinusse puutuvad mingid laigid, et selle pärast niimoodi ärrituda?
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Aug 2024 13:18
Külaline kirjutas: 23 Aug 2024 12:17 Aga sa ise? Loomulikult õnnelöikus suhtes ja rikas. Nagu alati. Nagu kõik need 2-3 arvamuslidrit siin kes sõimavad justnimelt KÕIKI mehi.
Loomulikult. Mina ei sõima kõiki mehi, saan meestega väga hästi läbi. Kui mees on vastik ja rumal, nagu sina, siis ütlen oma arvamuse. Päriselus selliseid rohkem ei tea.
Päriselu on foorumis istumine ja see ongi kõige jubedam, kuidas oma elu tühja elatakse. :o
Külaline

Müügi kohta-jeerum. Tänapäeval on olemas miljon ja rohkem võimalust osta internetist ilma fb marketplaceta. Sealhulgas komisjonitüüpipoed. Täiesti ebavajalik lugeda laike selmet päriselt otsida ja osta.
Soodne? See oleks ainus põhjus. Enamasti pole ks väga soodne. Mõttetu. 8-)
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Aug 2024 14:19 Müügi kohta-jeerum. Tänapäeval on olemas miljon ja rohkem võimalust osta internetist ilma fb marketplaceta. Sealhulgas komisjonitüüpipoed. Täiesti ebavajalik lugeda laike selmet päriselt otsida ja osta.
Müügist oli jutt muidu. Ilmselt müüakse fb marketplace's, kuna seal on lihtsalt palju inimesi ja sa ei pea mingeid lisatasusid maksma, suhtlemine on otse ja kiire. Rääkimata sellest, et sa võid ka ostja profiili põhjal ehk mõningaid järeldusi teha.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Aug 2024 14:44
Külaline kirjutas: 23 Aug 2024 14:19 Müügi kohta-jeerum. Tänapäeval on olemas miljon ja rohkem võimalust osta internetist ilma fb marketplaceta. Sealhulgas komisjonitüüpipoed. Täiesti ebavajalik lugeda laike selmet päriselt otsida ja osta.
Müügist oli jutt muidu. Ilmselt müüakse fb marketplace's, kuna seal on lihtsalt palju inimesi ja sa ei pea mingeid lisatasusid maksma, suhtlemine on otse ja kiire. Rääkimata sellest, et sa võid ka ostja profiili põhjal ehk mõningaid järeldusi teha.
Mulle ei meeldi 2nd hand asjad. Eriti kui tänapäeval saab soodsalt uue. Komisjonipood on teine asi. Seal võin 2ndit osta.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Aug 2024 14:51
Mulle ei meeldi 2nd hand asjad. Eriti kui tänapäeval saab soodsalt uue. Komisjonipood on teine asi. Seal võin 2ndit osta.
Ja kõike ei pea müüma ka. Ega sellega suurt ei teeni. Jäta mälestuseks või anna tasuta.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Aug 2024 14:51 Mulle ei meeldi 2nd hand asjad. Eriti kui tänapäeval saab soodsalt uue. Komisjonipood on teine asi. Seal võin 2ndit osta.
Isiklike valikute küsimus, ega keegi sulle seal marketplace's lambist midagi pähe määrima ei tule :D
Külaline

Mis teil on siin kõigil ATH, et loetud tekst meelde ei jää või. Ma kirjutasin täpselt, kus. Muidugi ei müü ma mingis marketplaces, seal pole kedagi peale petturite ja bottide. Müüakse ostu-müügi gruppides, kes FB ei kasuta, kuskil mujal veebis. Niisama antakse ära tasuta asjade gruppides. Siin ka mingid tühja jahvatajad koos, kurask.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Aug 2024 14:56
Külaline kirjutas: 23 Aug 2024 14:51 Mulle ei meeldi 2nd hand asjad. Eriti kui tänapäeval saab soodsalt uue. Komisjonipood on teine asi. Seal võin 2ndit osta.
Isiklike valikute küsimus, ega keegi sulle seal marketplace's lambist midagi pähe määrima ei tule :D
Inimestele võib nõu anda.... kui teisiti elada nt. Mitte ainult ei pea nõu andma samuti elajad.

Siin üks eelkooliealise lapse ema ja abikaasa kirjutas, et vanemad hoiavad teda kodus ja ta ei tee karjääri jne. Just lugesin. Ja mõtle, kui keegi arvab, et ongi sellised probleemid ja "tunneb ära" ja teeb neg. Järeldusi. Naabrid nt, kes natuke eluolu teavad, aga tõtt ei tea.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Aug 2024 15:02
Külaline kirjutas: 23 Aug 2024 14:56
Inimestele võib nõu anda.... kui teisiti elada nt. Mitte ainult ei pea nõu andma samuti elajad.

Siin üks eelkooliealise lapse ema ja abikaasa kirjutas, et vanemad hoiavad teda kodus ja ta ei tee karjääri jne. Just lugesin. Ja mõtle, kui keegi arvab, et ongi sellised probleemid ja "tunneb ära" ja teeb neg. Järeldusi. Naabrid nt, kes natuke eluolu teavad, aga tõtt ei tea.
Tegelikult aga neid probleeme tal pole... nii et... bs. Ja keegi kellest ta räägib, talle pole need probleemid mingiks probleemiks.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Aug 2024 15:02 Inimestele võib nõu anda.... kui teisiti elada nt. Mitte ainult ei pea nõu andma samuti elajad.

Pilt
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Aug 2024 14:58 Mis teil on siin kõigil ATH, et loetud tekst meelde ei jää või. Ma kirjutasin täpselt, kus. Muidugi ei müü ma mingis marketplaces, seal pole kedagi peale petturite ja bottide. Müüakse ostu-müügi gruppides, kes FB ei kasuta, kuskil mujal veebis. Niisama antakse ära tasuta asjade gruppides. Siin ka mingid tühja jahvatajad koos, kurask.
Poteito-potato, üks facebook kõik :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Aug 2024 15:08
Külaline kirjutas: 23 Aug 2024 15:02 Inimestele võib nõu anda.... kui teisiti elada nt. Mitte ainult ei pea nõu andma samuti elajad.

Pilt
viewtopic.php?t=694&hilit=rohekasokkake

See teema.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Aug 2024 15:29

See teema.
Ja seda, et selle teema algataja puhul on tegu eelkooliealise lapse vanema ja abikaasaga, lugesid sa välja kuskohast???
Ma parem ei hakka isegi väljendama, mida ma sellest teemast ning konkreetsest teemaarendusest üldiselt arvan. Kui see oli sinu enda algatatud, siis ülikergesti solvuva inimesena peaksid arvestama, see teema siin ei ole kindlasti koht, mis su vaimsele tervisele hästi mõjuks.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Aug 2024 15:36
Külaline kirjutas: 23 Aug 2024 15:29

See teema.
Ja seda, et selle teema algataja puhul on tegu eelkooliealise lapse vanema ja abikaasaga, lugesid sa välja kuskohast???
Ma parem ei hakka isegi väljendama, mida ma sellest teemast ning konkreetsest teemaarendusest üldiselt arvan. Kui see oli sinu enda algatatud, siis ülikergesti solvuva inimesena peaksid arvestama, see teema siin ei ole kindlasti koht, mis su vaimsele tervisele hästi mõjuks.
Kui ahtis sõpra, oleks pidanud kutsuma pulma. Isegi kui ma poleks läinud, sest ma ei käi väga sellistel üritustel, oleks ikkagi viisakas olnud. Varjamine paraku näitab ''sõprust'' eriti tugevalt.

Nagu ütlesin, mul probleeme pole. Mingit armastust temas ma ei otsi, isegi kui peaksin elu lõpuni vallaline olema... lihtsalt ei suuda andestada ja kõik. Platoonilised sõbrad ka ei saa olla, sest inimene ei austa mind.
Külaline

Ja siinkohal ei ole midagi varjatut.. mõtlengi, et oleks pidanud kutsuma pulma. Külalisena. Nagu teisi sõpru kutsus. Miks siis peaks suhtlema, kui sõprust hoida ei osata. Teised kõlbasid. Ilmselt häbeneb mu kaalu? Sest kõik saledad? Oleks rikkunud pildid? Nojah.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], rucola, Semrush [Bot], Tuuletu ja 9 külalist