Kerge kontroll, enne kommentaari postitamist, et kuhu teemasse ja millisele kommentaarile sa vastad, ei teeks paha. Jätab vähe adekvaatsema mulje või niiKülaline kirjutas: ↑23 Aug 2024 15:41 Nagu ütlesin, mul probleeme pole. Mingit armastust temas ma ei otsi, isegi kui peaksin elu lõpuni vallaline olema... lihtsalt ei suuda andestada ja kõik. Platoonilised sõbrad ka ei saa olla, sest inimene ei austa mind.
ROPPRÖÖKURITE KAKLUSKLUBI
-
Külaline
-
Külaline
Ning siis ei tasu aastaid hiljem rääkida, kuidas teised peavad sõprust hoidma jne. Ei pea. Ja kui inimene sellega ei lepi, siis see on tema probleem. Inimese teod näitavad seda, mida inimene tahab ja jutt ei maksa midagi. Jutt on kas a) inimese aldandamiseks (et ta end lolliks teeks nt foorumis ) ja/või b) inimese lõa küljes hoidmiseks, nt kui endal mehega sekselu juba üksluine, siis ei taha, et teine saab endale hea mehe. Aga seda, et endal 10+a ilusat elu ja suurt ...., see läheb meelest. Mõni inimene tahabki kogu aeg soleerida ja klassis esimene olla, alati esineda. Siis leitakse põhusi sinus, miks sina ikkagi oleks pidanud tegema midagi teisiti või midagi mitte tegema, aga siis ikka mõne aja pärast ise ujutakse jälle välja kusagilt ja jätkatakse sama tralli, kuigi ISE lõpetati suhted. Isegi suhte nõuandjad räägivad, et maha saab ka neid jätta, kes teid maha jätsid. Ja nii ongi õige. See pole tehtud mingiks igatsema panemiseks, vaid faking baasrespektist. Sellega jutt ka lõppenud. Suhe on LÄBI ja mingit draamat teha oma ilusa elu juures on naruväärne. Ahjaa, isegi kole elu ei oleks põhjus.
-
Külaline
Uhoh. Soovitan kuulata Kamala kõnet eilsest. Kaunitar särab. Äkki saad eeskuju.Külaline kirjutas: ↑23 Aug 2024 15:47Kerge kontroll, enne kommentaari postitamist, et kuhu teemasse ja millisele kommentaarile sa vastad, ei teeks paha. Jätab vähe adekvaatsema mulje või niiKülaline kirjutas: ↑23 Aug 2024 15:41 Nagu ütlesin, mul probleeme pole. Mingit armastust temas ma ei otsi, isegi kui peaksin elu lõpuni vallaline olema... lihtsalt ei suuda andestada ja kõik. Platoonilised sõbrad ka ei saa olla, sest inimene ei austa mind.![]()
-
Külaline
Ja meeste munanditest rääkivad sõbrad kuskil instagramis on tõelised sõbrad muidu.... labane. Kompad ühe mune, siis teise keha enam ei kompa. Lihtne!
-
Külaline
-
Külaline
Las särab, Kamala 4 President!Külaline kirjutas: ↑23 Aug 2024 15:53 Uhoh. Soovitan kuulata Kamala kõnet eilsest. Kaunitar särab. Äkki saad eeskuju.
-
Külaline
Issssand, see kapilesbi, kelle ihaldusobjekt (kes teda kunagi ei tahtnudki) abiellus ja sellest ta SIIANI üle ei saa, on kohale jõudnud. Naerata!Külaline kirjutas: ↑23 Aug 2024 15:41Kui ahtis sõpra, oleks pidanud kutsuma pulma. Isegi kui ma poleks läinud, sest ma ei käi väga sellistel üritustel, oleks ikkagi viisakas olnud. Varjamine paraku näitab ''sõprust'' eriti tugevalt.Külaline kirjutas: ↑23 Aug 2024 15:36Ja seda, et selle teema algataja puhul on tegu eelkooliealise lapse vanema ja abikaasaga, lugesid sa välja kuskohast???
Ma parem ei hakka isegi väljendama, mida ma sellest teemast ning konkreetsest teemaarendusest üldiselt arvan. Kui see oli sinu enda algatatud, siis ülikergesti solvuva inimesena peaksid arvestama, see teema siin ei ole kindlasti koht, mis su vaimsele tervisele hästi mõjuks.
Nagu ütlesin, mul probleeme pole. Mingit armastust temas ma ei otsi, isegi kui peaksin elu lõpuni vallaline olema... lihtsalt ei suuda andestada ja kõik. Platoonilised sõbrad ka ei saa olla, sest inimene ei austa mind.
-
Külaline
Ma arvan, et ta oli täiesti õiges kohas. Õigemini- tal polegi adekvaatset kohta olemas!Külaline kirjutas: ↑23 Aug 2024 15:47Kerge kontroll, enne kommentaari postitamist, et kuhu teemasse ja millisele kommentaarile sa vastad, ei teeks paha. Jätab vähe adekvaatsema mulje või niiKülaline kirjutas: ↑23 Aug 2024 15:41 Nagu ütlesin, mul probleeme pole. Mingit armastust temas ma ei otsi, isegi kui peaksin elu lõpuni vallaline olema... lihtsalt ei suuda andestada ja kõik. Platoonilised sõbrad ka ei saa olla, sest inimene ei austa mind.![]()
-
Külaline
AGA LOOMULIKULT! Ma olengi õnnelikus pikas suhtes ja rikas ja armastatud. Miks ei peaks? Et sinu maailmas on paksud higised krõhvad, see ausalt öeldes minu maailmas ei kajastu absoluutselt, kõik sõbrannad käivad spordiklubides ja on ilusa kehaga neljakümbised ja uhked slele üleKülaline kirjutas: ↑23 Aug 2024 12:17 Aga sa ise? Loomulikult õnnelöikus suhtes ja rikas. Nagu alati. Nagu kõik need 2-3 arvamuslidrit siin kes sõimavad justnimelt KÕIKI mehi.
-
Külaline
No sellest ei saagi see tont aru, et temas on asi. On hulgaliselt imeilusaid naisi, kes on targad ja saledad, aga no kui need teda näevad, teevad päh ja ongi asi lõppenud. Sellest see suur frustratsioon. Kui ma juba loen kuskilt, et mees kurdab, et naised on ülbed ja latt liiga kõrge, siis on ju teada, et mehike ise on kole kui öö, aga tahab endast palju kõrgema taseme naisi, need on ta ära põlanud ja siis on naised süüdi. Et inimene vaataks peeglisse, hoiaks ise kaalu, käiks trennis, ei jooks, oleks edukas, oleks normaalse iseloomuga, siis ei oleks nii palju kurtmist ka, et pean ainult paksude krokodillidega leppima. Ja raiugu kolusse, et kui ise oled vana, 60+, no siis ei taha noored naised sind. Ei taha. Neid on Eesti peale alla kümne, keda noored naised tahavad.Külaline kirjutas: ↑23 Aug 2024 17:55AGA LOOMULIKULT! Ma olengi õnnelikus pikas suhtes ja rikas ja armastatud. Miks ei peaks? Et sinu maailmas on paksud higised krõhvad, see ausalt öeldes minu maailmas ei kajastu absoluutselt, kõik sõbrannad käivad spordiklubides ja on ilusa kehaga neljakümbised ja uhked slele üleKülaline kirjutas: ↑23 Aug 2024 12:17 Aga sa ise? Loomulikult õnnelöikus suhtes ja rikas. Nagu alati. Nagu kõik need 2-3 arvamuslidrit siin kes sõimavad justnimelt KÕIKI mehi.![]()
![]()
![]()
![]()
-
Külaline
Naiste ilust räakides. Mulle meeldib kui naisel väikesed häbememokad jäävad ilusti suurte häbemekkade varju. See on palju kenam vaadata ja ka keelekat teha. Vastasel juhul oleks nagu nahkhiir näo peale maandunud
-
Külaline
Jah, on. Sellest ka naiste piinlikustunne alasti olles. No kui oled sellistega sündinud... Parem siis ei näitagi.Külaline kirjutas: ↑23 Aug 2024 19:43 Naiste ilust räakides. Mulle meeldib kui naisel väikesed häbememokad jäävad ilusti suurte häbemekkade varju. See on palju kenam vaadata ja ka keelekat teha. Vastasel juhul oleks nagu nahkhiir näo peale maandunud
Ma ei tea, et mehed oma erilisi munandeid häbeneks, aga naistele pannakse küll pahaks, kui kõik pole visuaalselt nauditav.
-
Külaline
Kui nahkhiir näole maandub, siis sul on täiesti vale tehnika ju.... Miks ma isegi ei imestaKülaline kirjutas: ↑23 Aug 2024 19:43 Vastasel juhul oleks nagu nahkhiir näo peale maandunud
-
Külaline
Kui naised hakkaks selle järgi meest valima, et kelle elundeid oleks kena vaadata, siis jääkski seksimata ausalt öeldes.Külaline kirjutas: ↑23 Aug 2024 19:43 Naiste ilust räakides. Mulle meeldib kui naisel väikesed häbememokad jäävad ilusti suurte häbemekkade varju. See on palju kenam vaadata ja ka keelekat teha. Vastasel juhul oleks nagu nahkhiir näo peale maandunud
-
Külaline
Tehnika on õige. Naine istub selili lamava mehe näo peale.
-
Külaline
Tegemata ei jää midagi. Nagu mu vanaisa ütles -see pole õige nikumees kes putse praakseKülaline kirjutas: ↑23 Aug 2024 19:56Kui naised hakkaks selle järgi meest valima, et kelle elundeid oleks kena vaadata, siis jääkski seksimata ausalt öeldes.Külaline kirjutas: ↑23 Aug 2024 19:43 Naiste ilust räakides. Mulle meeldib kui naisel väikesed häbememokad jäävad ilusti suurte häbemekkade varju. See on palju kenam vaadata ja ka keelekat teha. Vastasel juhul oleks nagu nahkhiir näo peale maandunud
-
Külaline
Kui õige koht keeleulatuses on sellises asendis, jääb mehe nina täiesti valesse auku torkama. See aga ei ole meeldiv kogemus kummalegi. Seega jään oma esialgse seisukoha juurde. Tutieksperdiks sa ei kvalifitseeru.
-
Külaline
Teistpidi ei jää nahkhiir ka näo peale.Külaline kirjutas: ↑23 Aug 2024 20:34 Näo peale saab istuda kahte pidi. Nina ei jää auku
-
Külaline
ee...need opereeritakse ilusaks.Külaline kirjutas: ↑23 Aug 2024 19:48Jah, on. Sellest ka naiste piinlikustunne alasti olles. No kui oled sellistega sündinud... Parem siis ei näitagi.Külaline kirjutas: ↑23 Aug 2024 19:43 Naiste ilust räakides. Mulle meeldib kui naisel väikesed häbememokad jäävad ilusti suurte häbemekkade varju. See on palju kenam vaadata ja ka keelekat teha. Vastasel juhul oleks nagu nahkhiir näo peale maandunud
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Google [Bot] ja 4 külalist