Nõuanne abiellujale

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Aga mina ikkagi sedamoodi arvan, et kui tulevane kallis kaasa ei soovi varalahususe lepingut siis abielu ja pulmasid ei tule. Punkt.
Gitsa

Postitus Postitas Gitsa »

Külaline kirjutas: 22 Aug 2024 21:39 Aga mina ikkagi sedamoodi arvan, et kui tulevane kallis kaasa ei soovi varalahususe lepingut siis abielu ja pulmasid ei tule. Punkt.
Kui on tegemist küpsemas eas inimestega, kes on teisel-kolmandal ringil ja ühiseid lapsi plaanis ei ole, siis on varalahusus vägagi mõistlik. Aga kui on esimene abielu ja/või mõlemad soovivad tulevikus ühiseid lapsi, siis on lahusvara jutt (eriti meesterahva poolt) väga suur punane lipp.

Igatahes kui minu kallis kaasa oleks sellist jura ajama hakanud, oleks minu poolt küll abiellumata jäänud.
Külaline

Simon says: kirjutas: 18 Aug 2024 19:16
Külaline kirjutas: 18 Aug 2024 18:45
Mehele tasub testiks öelda, et ei soovi tema nime. Nime võib ikka võtta, aga see on hea iseloomutest. Kui mees selle peale enesevalitsuse kaotab, ei ole abielumaterjal.
Naisele tasub testiks öelda, et soovid lahusvara lepingut;)))

Ühtlasi muidugi ka seda, et teed poole kodutöödest, oled pool aega lapsehoolduspuhkusel, haigete lastega kodus, õpetad ja kasid neid, viid arsti juurde jne, jne. Sellisel puhul on lahusvara elementaarne.
Külaline

Mis kodutööd sul korteris on? Mida sa paugud. Lisaks ongi mehed tänapäeval poole aja lastega. Ära laima ja halvusta pidevalt. Ja varalahusus peabki just sinutaolise pärast igal õigel mehel olema.
Külaline

Palju "õigel mehel" neid "sinutaolisi" siis on kah?
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Aug 2024 19:40
Mehele tasub testiks öelda, et ei soovi tema nime. Nime võib ikka võtta, aga see on hea iseloomutest. Kui mees selle peale enesevalitsuse kaotab, ei ole abielumaterjal.

Ühtlasi muidugi ka seda, et teed poole kodutöödest, oled pool aega lapsehoolduspuhkusel, haigete lastega kodus, õpetad ja kasid neid, viid arsti juurde jne, jne. Sellisel puhul on lahusvara elementaarne.
Teate mis, kui lapsed on tihti haiged, näitab see seda, et kodus pole kõik korras, seda just suhete vallas. Kala mädaneb peast. Lahusvara on minu meelest elementaarne, ja kui mehe - naise suhted oleksid korras, kujuneksid ka varaomandid mõlemapoolselt lugupidavas suunas sõltumata varalahususest vmt.
Külaline

[/quote]
Teate mis, kui lapsed on tihti haiged, näitab see seda, et kodus pole kõik korras, seda just suhete vallas. Kala mädaneb peast. Lahusvara on minu meelest elementaarne, ja kui mehe - naise suhted oleksid korras, kujuneksid ka varaomandid mõlemapoolselt lugupidavas suunas sõltumata varalahususest vmt.
[/quote]

Ei mängi välja. Kui naine saab 45 ja lapsed suured hakkab ta igatsema midagi uut. Liblikaid. Armastust erutavat jne. Selleks tuleb ainult pere ära lõhkuda ja vara pooleks saagida. Siis saab minna laia ilma oma ülejäänud elu nautima.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Aug 2024 22:38
[/quote]

Ei mängi välja. Kui naine saab 45 ja lapsed suured hakkab ta igatsema midagi uut. Liblikaid. Armastust erutavat jne. Selleks tuleb ainult pere ära lõhkuda ja vara pooleks saagida. Siis saab minna laia ilma oma ülejäänud elu nautima.
[/quote]

Kui naine saab 45 ja lapsed suured, laseb ta ka täiskasvanud lisalapsel meheks sirguda ja lahutab abielu. Lapsed saavad suureks, lähevad oma elu peale. Mees istub endiselt diivanil ja ootab teenindamist - naine saab aru, et üksi on parem ja lihtsam. Saab minna laia ilma oma ülejäänud elu elama, selmet mehe vingumist ja norskamist taluda. Eksid, kui arvad, et need 45-sed omale uut kasutut ja norskavat diivanipatja otsivad.
Külaline

Sa oled haige inimene.
Külaline

Ja selles sa eksid, et see 45-ne on turul nõutud kaup. Ei ole. Seesama sinu sõnutsi diivanil norskav isane hakkab sinutaolisi 45-d keppima. Ja ohtralt ja erinevaid.

Sina jällegi eksid selles, et kõik 45-sed "turule ronivad". Mina ei roni, mind sa ei näe. Tutvusringkonnas pole ka neid sinu mainituid. Ei tea, kellest sa räägid, aga ju siis mõni on.
Aga. Mis selles seksis nii erakordset siis peaks olema, et lahutatud naised seda teha ei või? Suhtes olles saime tuhandeid kordi seksitud. Tavaline argikohustus. Mõnel sai siiber, mõnel ilmselt mitte. Arusaamatu, miks sa korrutad seda turule ja liblikaid ja saab ära kasutada ja ohtralt ja erinevaid ja rippuvad rinnad jne. Mõttetu jura!
Simon says:
Kontakt:

Postitus Postitas Simon says: »

Külaline kirjutas: 23 Aug 2024 19:40

Külaline

Simon says: kirjutas: 21 Aug 2024 10:14
Külaline kirjutas: 21 Aug 2024 09:41
Simon says: kirjutas: 20 Aug 2024 22:46

Naisel pole mingit "oma" nime, see on tema isa perenimi.
Minul on ema perenimi.
Ehk siis vanaisa oma.
minul on ema ema ema perenimi
vanavanaema ja vanavanaisa olid abielus, kui nimesid eestistati ja nad said senisest nimest üsna erineva perenime, seega ei kuulu see nimi sugugi rohkem vanavanaisale.
vanaema polnud mu ema sünnitades abielus ja pani lapsele oma perenime
samamoodi sain ema perenime mina, kuigi isa oli täiesti "pildil olemas"
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Aug 2024 09:40
Külaline kirjutas: 23 Aug 2024 23:04
Postitus on kustutatud
See viimane lause on väga õige. Kui ma olin vaba ja vallatu, siis olid mul mitmes tutvumisportaalsi (sh Ihas) kontod. Tutvusin mitmete erinevate meestega vanuses 36-50. Ja kõikidel meestel oli täpselt üks ja seesama jutt - täiesti võimatu on normaalset naist leida. Et, kui mõnega püüad suhtlema hakata, siis kui üleüldse mingi vastus tuleb, siis on see rumal ja ülbes toonis. Ehkki mees on pöördunud täiesti normaalselt ja sõbralikult. Lihtsalt seksi jaoks on lausa ülikeeruline naist leida. Saab vaid Ihast ja ainult raha eest.

Kui mina nende sõnumitele vastasin, siis oli alati suur üllatus, et kas tõesti - üks naine vastab ja lisaks veel suhtleb sõbralikult. Paljude meestega ka kohtusin ning päriselus olid kõik väga kenad ja normaalsed inimesed. Ühtegi kalkarit ega ülbikut nende seas ei olnud.

Nii et see on ikka ülirumal jutt, kuidas meestel piisab vaid sõrmenipsust, kui kari naisi on kohe valmis voodisse tõttama. Ammugi ei saa naist revolvrisugune vastik meesterahvas. Ja eks see teda siia ja Delfisse panebki kibestunud jutukesi kirjutama.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Aug 2024 22:44
Külaline kirjutas: 23 Aug 2024 22:38
Kui naine saab 45 ja lapsed suured, laseb ta ka täiskasvanud lisalapsel meheks sirguda ja lahutab abielu. Lapsed saavad suureks, lähevad oma elu peale. Mees istub endiselt diivanil ja ootab teenindamist - naine saab aru, et üksi on parem ja lihtsam. Saab minna laia ilma oma ülejäänud elu elama, selmet mehe vingumist ja norskamist taluda. Eksid, kui arvad, et need 45-sed omale uut kasutut ja norskavat diivanipatja otsivad.
[/quote]

Postitus on kustutatud
[/quote]

Millistest suurtest rahadest sa räägid. Hea, kui need mehed 2000 teenivad. Palgast palka saaks kuidagi toime.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Aug 2024 10:43
Külaline kirjutas: 24 Aug 2024 09:40
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Eesmärk pühitseb abinõu või vastupidi. Mis vahet mis juttu aetakse. Tähtis on see 45 aastane ennast täis tegelane voodisse saada. Ja ongi nii lihtne. 75% õnnestub.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Triibu ja 3 külalist