ROPPRÖÖKURITE KAKLUSKLUBI

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 25 Aug 2024 19:34 Mis kapsalehed ja kotid? Mida sa ise ruigad? Vana ja kole lehm
Enne kui kossidest juttu tuli, olid siin teemaks kotid ja kapsalehed. Ilmselgelt see sulle ette ei jäänud, kossid jäid. Arusaadav, vana kronu tahab ka kaeru, sa ei pea häbenema.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Aug 2024 19:42 Kuule. Tee silmad lahti. Mammid lasevadki ringi nagu teismelised. Ööklubides oled käinud? Suhteliselt naljakad need mammid seal. Enda arust seksikad. Eriti äge on kui nad tantsuplatsil väänlevad. Eriti äge kuidas nad sõbrantsidega koos mehi vahivad ja siis kommenteerivad. Kuskil 2 paiku öösel vaja kohal olla. Siis on valik suur purjus mammadest. Ilma ei jää kunagi. Rusikareegel. Ole kaine ja vali ca 10 vanem mamma.
Kes siin see kaotaja pool sinu arust on? Keskealine mehenäss, kes kedagi muud ööklubiski terve õhtu jooksul sebida pole suutnud ja peab leppima 10 aastat vanema mammiga või suvaline mammi, kes on sõbrantsidega välja lõbutsema ja üheöösuhet otsima läinud ning endast 10 aastat noorema selleks korraks voodisse veab. Mitte keegi kurat ei otsi ööklubist mingit suhet, eriti kui sõbrannadega end välja elama mindud.
Ning ei, mina isiklikult ei ole juba oma 25 aastat kusagil ööklubis käinud ega plaani ka minna.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Aug 2024 19:57
Külaline kirjutas: 25 Aug 2024 19:42 Kuule. Tee silmad lahti. Mammid lasevadki ringi nagu teismelised. Ööklubides oled käinud? Suhteliselt naljakad need mammid seal. Enda arust seksikad. Eriti äge on kui nad tantsuplatsil väänlevad. Eriti äge kuidas nad sõbrantsidega koos mehi vahivad ja siis kommenteerivad. Kuskil 2 paiku öösel vaja kohal olla. Siis on valik suur purjus mammadest. Ilma ei jää kunagi. Rusikareegel. Ole kaine ja vali ca 10 vanem mamma.
Kes siin see kaotaja pool sinu arust on? Keskealine mehenäss, kes kedagi muud ööklubiski terve õhtu jooksul sebida pole suutnud ja peab leppima 10 aastat vanema mammiga või suvaline mammi, kes on sõbrantsidega välja lõbutsema ja üheöösuhet otsima läinud ning endast 10 aastat noorema selleks korraks voodisse veab. Mitte keegi kurat ei otsi ööklubist mingit suhet, eriti kui sõbrannadega end välja elama mindud.
Ning ei, mina isiklikult ei ole juba oma 25 aastat kusagil ööklubis käinud ega plaani ka minna.
Nii on! Mina käin kogu aeg. Alati saan mõne noorema mehe. Mõned on voodis küll täiesti kohutavad, aga tuleb siiski ette ka andekamaid.. Olen 57, enamasti 40 ringis need nikujukud mul.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Aug 2024 19:42
Külaline kirjutas: 25 Aug 2024 19:35
Külaline kirjutas: 25 Aug 2024 19:30

Kuule. Tee silmad lahti. Mammid lasevadki ringi nagu teismelised. Ööklubides oled käinud? Suhteliselt naljakad need mammid seal. Enda arust seksikad. Eriti äge on kui nad tantsuplatsil väänlevad. Eriti äge kuidas nad sõbrantsidega koos mehi vahivad ja siis kommenteerivad. Kuskil 2 paiku öösel vaja kohal olla. Siis on valik suur purjus mammadest. Ilma ei jää kunagi. Rusikareegel. Ole kaine ja vali ca 10 vanem mamma.
Minu silmad on lahti, kuid ööklubides pole tõesti aastaid käinud. Minu tutvusringkonnas on “mammid” kõik kenasti ja siivsalt riides. Mehed on ka kõigil olemas. Sind lihtsalt tõmbab omasuguste juurde.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Aug 2024 19:28
Külaline kirjutas: 25 Aug 2024 19:14 Lihtsalt et crocks on kokku keedetud selliselt, et ühtegi tekstiili sees ei kanta, ongi palja jala jaoks loodud. Ma vaatan sellist sokikandjat, mitte et sokk-sandaal pähh kombo, vaid et kas tõesti seda ei teata? Nagu natuke rumal inimene.
Crocs (ilma K'ta) võib olla algselt palja jala jaoks loodud, kuid meie kliimas on sokk seal sees täiesti mõistetav. Ka crocsi enda lehel on osadel modellidel sokid jalas. Kui selle materjali sisse ei peaks mingit tekstiili kunagi panema, siis nad ise ei toodaks muuhulgas ka tekstiilsisuga crocse. Ja need ei ole kuidagi teistmoodi "kokku keedetud" kui need kõige tavalisemad. Rumal on inimene, kes arvab, et kui midagi on tehtud palja jala jaoks, siis muudmoodi neid kanda ei tohi.
Sa võid rinnahoidjat kah peas kanda, ega keelatud pole. Lihtsalt otstarve on sel esemel teine.
Meie kliimas...saabast ei raatsi siis osta? Sokk sõna otseses mõttes libiseb selle sees, väänad veel jala välja. Või noh, sul on nii väike crocs, et paksu sokiga hoiad kuidagi kinni. Igal juhul mingi lolli mängimine.
Külaline

Aga mida sinutaolisel ööklubis teha oleks? Sa oleksid nähtamatu seal
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Aug 2024 20:26 Sa võid rinnahoidjat kah peas kanda, ega keelatud pole. Lihtsalt otstarve on sel esemel teine.
Meie kliimas...saabast ei raatsi siis osta? Sokk sõna otseses mõttes libiseb selle sees, väänad veel jala välja. Või noh, sul on nii väike crocs, et paksu sokiga hoiad kuidagi kinni. Igal juhul mingi lolli mängimine.
Jah, tootja ise paneb omaenda kodulehele välja pidid sokkidega crocsidest aga SINA tead ju ikka paremini! Iga ala spetsialist jälle lõugu lõksutamas.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Aug 2024 20:31
Aga mida sinutaolisel ööklubis teha oleks? Sa oleksid nähtamatu seal
Keegi sai vist litaki vastu nina 😆
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Aug 2024 20:31 Aga mida sinutaolisel ööklubis teha oleks? Sa oleksid nähtamatu seal
Pole absoluutselt mingit sellist vajadust ka. Olen oma elus piisavalt nähtav :D
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Aug 2024 20:34 Postitus on kustutatud
Vaat siis, isegi "kuiv põhupall" saab endast vähemalt 10 aastat noorema kätte kui tahab, mitte ei pea hommikuni klubis kuivalt kraapima, et siis lõpuks 10+ aastat vanema mammi poolt ära veetud saada :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Aug 2024 20:34
Külaline kirjutas: 25 Aug 2024 20:12

Nii on! Mina käin kogu aeg. Alati saan mõne noorema mehe. Mõned on voodis küll täiesti kohutavad, aga tuleb siiski ette ka andekamaid.. Olen 57, enamasti 40 ringis need nikujukud mul.
Postitus on kustutatud
Nii vana mees ei tea nüüd, kuidas naine märjaks läheb... vbl sinu peale ei lähe, heaküll. Kuid kui naine sind erutab, peaksid ise ju märg olema ometi? Või sul ka kuiv, et valus on?
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Aug 2024 20:32
Külaline kirjutas: 25 Aug 2024 20:26 Sa võid rinnahoidjat kah peas kanda, ega keelatud pole. Lihtsalt otstarve on sel esemel teine.
Jah, tootja ise paneb omaenda kodulehele välja pidid sokkidega crocsidest aga SINA tead ju ikka paremini! Iga ala spetsialist jälle lõugu lõksutamas.
Sokid põlvini? No sinusugustele tuleb ju kaupa müüa. Sulle meeldivad ju sokid.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Aug 2024 21:43 Sokid põlvini? No sinusugustele tuleb ju kaupa müüa. Sulle meeldivad ju sokid.
Sulle tuleb üllatusena, et erinevalt sinust ei olegi kõigil mingit jalafetishit? Jaheda ilmaga panen sokid jalga jah, ka suvel, sa ei pane?
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Aug 2024 08:07
Külaline kirjutas: 25 Aug 2024 21:43 Sokid põlvini? No sinusugustele tuleb ju kaupa müüa. Sulle meeldivad ju sokid.
Sulle tuleb üllatusena, et erinevalt sinust ei olegi kõigil mingit jalafetishit? Jaheda ilmaga panen sokid jalga jah, ka suvel, sa ei pane?
Ka mulle meeldivad sokid. Võiks isegi öelda, et mul on sokifetiš, sest mulle meeldib osta sokke ja neid ka kanda. Suvel küll mitte, sest on mul varbaküüned lakitud ja kasutan lahtisi jalanõusid.
Külaline

Kohutavalt kõrini sellest, et lehtedes on pidevalt esikaanel Ukraina ja sõjauudised, sekka Putinit ka. Kas tõesti üks tavaline päevaleht enam muudel teemadel kirjutada ei tohi või milles asi? Kõriauguni sellistest "uudistest"! 🤢
Eesti elu ja sündmused on kõik tagaplaanil, leheruumi saavad esmajoones ainult Ukraina ja Putin.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Aug 2024 09:13
Ka mulle meeldivad sokid. Võiks isegi öelda, et mul on sokifetiš, sest mulle meeldib osta sokke ja neid ka kanda. Suvel küll mitte, sest on mul varbaküüned lakitud ja kasutan lahtisi jalanõusid.
Aa, lakid teiste jaoks :D Mul on talvel ka varbaküüned lakitud, see ei tähenda, et peaks õues paljajalu olema. Crocsides, millest siin jutt, ei paistaks su lakitud küüned välja nagunii. Suveõhtuti on meie kliimas tihti 12-14c sooja (sarnast temperatuuri esineb päevasel ajal nii märtsi kui oktoobri lõpus) ja ei ole nagu märganud, et keegi siis paljaste varvastega ringi lippaks (ei lakitud ega lakkimata varbaküüntega).
Külaline

Mida sa oma vastusega õigupoolest öelda tahad? Jäi segaseks see värk. Ja ma ei kasuta Crockse, need on minu arust labased.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Aug 2024 09:30 Mida sa oma vastusega õigupoolest öelda tahad? Jäi segaseks see värk. Ja ma ei kasuta Crockse, need on minu arust labased.
Sa ei pannud tähele vestlust millesse sekkusid või kommentaari konteksti, millele vastasid?? Selles küll mina kuidagi süüdi ei ole.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Aug 2024 09:27

Aa, lakid teiste jaoks :D Mul on talvel ka varbaküüned lakitud, see ei tähenda, et peaks õues paljajalu olema. Crocsides, millest siin jutt, ei paistaks su lakitud küüned välja nagunii. Suveõhtuti on meie kliimas tihti 12-14c sooja (sarnast temperatuuri esineb päevasel ajal nii märtsi kui oktoobri lõpus) ja ei ole nagu märganud, et keegi siis paljaste varvastega ringi lippaks (ei lakitud ega lakkimata varbaküüntega).
Muudkui aga kõnnid öösiti tallinna kesklinnas ringi sokkides ja sandaalides. Nojah, eks meil kõigil pea hobi olema, miks mitte.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Aug 2024 09:27

Ahjaa, tuleb veelkord märkida, et crocsi materjal on selline, et liikudes nahasoojusega reageerides hoiab see jalad soojas. See nagu oligi üks müügiargumente kunagi (miks ühed koledad kalossid nii palju maksavad, mis on nende eelis. Ning jah, mul on mitmeid paare, k.a saapad, ca 15 aastat). Ega neid enne ei kantud, kui mõni kuulsus kandma hakkas, siis on kah mõni eestlane äkitsi nii trendikaks hakanud.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot] ja 9 külalist