Balti kett
-
Külaline
Sundüürnike teema ja majade tagastamine algsetele omanikele oli tõesti väga raske. Inimesed, kes polnud ise midagi halba teinud ega osanud oodata, et peavad oma hooldatud, pidevalt remonditud ja kaunilt sisustatud kodust välja kolima, kus nad 40+ aastat elanud olid, said ikka šoki küll. Neist saan vägagi aru.
Üks mu tuttav pidi kolima 78-aastasena. Ta oli seda maja tõesti oma koduks pidanud, suure pere seal üles kasvatanud.
Üks mu tuttav pidi kolima 78-aastasena. Ta oli seda maja tõesti oma koduks pidanud, suure pere seal üles kasvatanud.
-
Külaline
Jah, see sundüürnike draama puudutas tegelikult väga paljusid. Elad aastaid kohas, mida pead oma koduks ja ühtäkki kästakse sul pind vabastada ja tuleb välja, et sinu kodu polegi sinu oma. Seal oli ikka väga kurbi juhtumeid.Külaline kirjutas: ↑25 Aug 2024 23:25 Sundüürnike teema ja majade tagastamine algsetele omanikele oli tõesti väga raske. Inimesed, kes polnud ise midagi halba teinud ega osanud oodata, et peavad oma hooldatud, pidevalt remonditud ja kaunilt sisustatud kodust välja kolima, kus nad 40+ aastat elanud olid, said ikka šoki küll. Neist saan vägagi aru.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑25 Aug 2024 15:24Tegelikult polnud see tollal üldse imelik, imelikuks peeti pigem neid, kes käisid 15-16 aastastena pidudel ja meikisid ning amelesid poistega nurgatagustes. Ja eks see nn "luurekamäng" oli tolles vanuses ikka selline "oma silmarõõmude" jälitamine ja konkurentide eemaletõrjumine ja oma "liitlastega" koos poistele igasugu "lõksude" nuputamine et tähelepanu tõmmata.
Buss viis kohale, kuhugi Tallinna lähedale. Seal seisin, raadio mängis kõrval, siis sõitsime koju, teepeal läks kõht nii lahti, et pidin paluma peatust...
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑26 Aug 2024 11:29Eks ole! On olemas vaid kaks äärmust - kas mängida nukkudega 15-aastaselt või aeleda poistega.Külaline kirjutas: ↑25 Aug 2024 15:24Tegelikult polnud see tollal üldse imelik, imelikuks peeti pigem neid, kes käisid 15-16 aastastena pidudel ja meikisid ning amelesid poistega nurgatagustes. Ja eks see nn "luurekamäng" oli tolles vanuses ikka selline "oma silmarõõmude" jälitamine ja konkurentide eemaletõrjumine ja oma "liitlastega" koos poistele igasugu "lõksude" nuputamine et tähelepanu tõmmata.Külaline kirjutas: ↑25 Aug 2024 10:39
See on ka natukene imelik, et 15-aastane luurekat mängib ja õues nagu väike laps ringi jookseb. Mina olen sinu vanune. Balti keti ajal 16-aastane ja ma olin siis ikka peaaegu nagu täiskasvanu.
Aa, või et luurekamäng oli hoopis poiste lantimine? Kuidas on võimalik kahes järjestikuses lauses endale nii vastu rääkida - et mina olin küll 15-aastaselt korralik kasin neiu, aga tegelikult flirtisin ja püüdsin nuputada, kuidas poistelt tähelepanu saada ja neid lõksu meelitada?
-
Külaline
Ma käisin niimoodi: https://www.youtube.com/watch?v=NilOvtjLwyQ Väga äge oli, aga hullult tuuline ilm, praegu videost neid notsuninaga busse vaadates meenuvad muuhulgas ka kolhoosi kartulivõtupäevad ja muu taoline sunniviisiline-vabatahtlik-hoogtöö 
-
Külaline
Mul hakkas kohe kahju, et meie käigust sellist videot ei ole, nostalgialaksu saab muidugi sinu omast ka kätte. Aitäh jagamastKülaline kirjutas: ↑27 Aug 2024 01:11 Ma käisin niimoodi: https://www.youtube.com/watch?v=NilOvtjLwyQ Väga äge oli, aga hullult tuuline ilm, praegu videost neid notsuninaga busse vaadates meenuvad muuhulgas ka kolhoosi kartulivõtupäevad ja muu taoline sunniviisiline-vabatahtlik-hoogtöö![]()
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Kirile, මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 9 külalist