Või siis kui mul naine on mu tütrest suurem, siis oleks nagu emaga voodisKülaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 10:47oleks nagu pojaga voodis.
Lühike mees
-
Külaline
-
Külaline
Väga pikad ei meeldigi. Minu 165 cm juures on täpselt paras 186-190 cm mees.Külaline kirjutas: ↑13 Juun 2024 20:09Ei ole märganud, et pikkust staatuse juures mingit rolli mängib. Kui rahakott on paks, siis tahavad naised absoluutselt igasugust kortsus nässakat, kellel pole nägu ega tegu. Rikkad vanemal härral on ukse taga noorte ja ilusate naiste järjekord. Ei lähe nad kuhugi nägusa pika juurde, kellel taskud tühjad.Revolver kirjutas: ↑13 Juun 2024 19:52Naised valivad mehe ikka tema ühiskondliku staatuse pärast, st pikk mees on väärt mees, sest teised naised soovivad teda samuti. See pisike mees, kes Harry Potterit mängides maailmakuulsaks sai, ei leidnud pikalt naist, sest ta oli liiga lühike. Lõpuks ta peajagu pikema leidis...Külaline kirjutas: ↑13 Juun 2024 19:49
Mina ei saa aru, miks enamasti on koos kaks lühikest või kaks pikka. Tulemuseks eriti lühikesed lapsed või eriti suured lapsed. Lühike mees võtku vähemalt omapikkune naine, parem kui natuke pikem, aga mitte keskmisest lühemat naist. Sama pikkadega. Ära võta meheks teist pilvelõhkujat, vaid endapikkune või natsa lühem mees.
Pikkuse ja välimuse järgi mehe valimine on kõige jaburam lähenemine. Suhte õnnestumise tõenäosus on suht väike ja keskealisena ollakse üksik daamike, kes ei leia enam ka lühikest. Mees tasub valida ikka iseloomu järgi ja pikemat perspektiivi silmas pidada. Väga pika puhul on juba ette teada ka see, et tal saavad olema tervisega jamad. Kui tahad 50+ personaalne meditsiiniõde olla, noh siis õige valik. Vanemas eas kadestad sa neid tuttavaid, kelle on kõrval terve ja hooliv mees. Lesena pole sul kadunud mehe pikkusest tuhkagi kasu, siis tahaks, et oleks kõrval keegi, kellest oleks abi ka.
-
Külaline
Unistad tütrega voodisse minekust, et su tütre sarnane peab olema või mis muud seost sa siin näed?
-
Külaline
Ei unista tütrega.Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 14:14Unistad tütrega voodisse minekust, et su tütre sarnane peab olema või mis muud seost sa siin näed?
Seos sellega kes ütles, et nagu pojaga voodis.
Kui naine on suurem, siis oleks nagu emaga.
Tegelt mul seda probleemi pole. Probleem on sellel kes arvab, et on nagu pojaga voodis.
-
Külaline
Tema ütles, et ei soovi, et kogemus talle tema poega meenutaks, seega ta ei soovi, et mees sarnaneks pojale. Sina soovid, et naine sarnaneks tütrele. Vahet märkad? Kui sa ülteks, et ei soovi, et su naine oleks sama vana ja paks nagu su ema, siis saaks loogikast aru, aga miks sa ütled, et naine võiks olla nagu su tütar, siis see on perversne.Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 14:30Ei unista tütrega.
Seos sellega kes ütles, et nagu pojaga voodis.
Kui naine on suurem, siis oleks nagu emaga.
Tegelt mul seda probleemi pole. Probleem on sellel kes arvab, et on nagu pojaga voodis.
-
Külaline
See sinu perversne, on kui ongi tütar.Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 18:01 et naine võiks olla nagu su tütar, siis see on perversne.
Aga kui nagu sarnaneb ja ei ole tütar. Vahet märkad?
Tema kogemus pojaga on see, et mees peab olema vanem ja paksem pojast sinu arust.
Pikkadel naistel ongi raske kaaslast leida. Kinnisidee on pigem meestel, sest naise kõrval soovitakse välja näha mehelik, pikk ja tugev, mitte "tossike".
-
Külaline
Standardid on kõrged, selles on asi.
-
Külaline
Pikad naised on alati olnud tahetud bombshellid, ära aja naerma oma jutuga. Victoria secreti modell on pea iga mehe, pika ja lühikese, unistus. Pikk naine on lühikesele mehele staatusesümboliks, naosed ju ei vaata endast lühemaid, järelikult peab tegija mees olema.
-
Külaline
Tore, aga ma pikemapoolse naisena ka endast lühemaid ei vaata. Mõni vaatab, mina üldiselt mitte. Tahan tunda, et mees on vähemalt minuga võrdne, kui mitte minust üle, sh füüsilise jõu ja ka pikkuse poolest.Külaline kirjutas: ↑26 Aug 2024 12:48Pikad naised on alati olnud tahetud bombshellid, ära aja naerma oma jutuga. Victoria secreti modell on pea iga mehe, pika ja lühikese, unistus. Pikk naine on lühikesele mehele staatusesümboliks, naosed ju ei vaata endast lühemaid, järelikult peab tegija mees olema.
Lisaks tahan, et ta oleks vähemalt võrdne vaimsete võimete poolest. Ja juba siin tekib enamusega probleem. Mulle sobivad lõdvalt kiituste ja medalitega koolid-ülikoolid lõpetanud.
Ideaalis suudaks mees mu hobidega ka suhestuda ja siinkohal jääb eelnevat arvesse võttes valik juba üsna ahtakeseks.
Seega mingi 175cm pikkune enda meelest tegija mees mulle huvi ei paku. Või kui, siis kõik need muud faktorid peaksid tal ülihead olema.
-
Külaline
Mitte enda meelest tegija mees vaid sinu meelest tegija mees… jutt käibki ju sellest, kui mees vastab kõigile muudele kriteeriumitele…. Sellepärast ongi pikk naine ja lühem mees meestele staatusesümbol, peab nii hea mees olema kui naine pikkusest on mööda vaadanud. Pereloome kohapealt tulevad lapsed keskmised või pikemad. Pikad naised ja kõigil veel pikemad mehed, sünnivad ju koljatid lõpuks?Külaline kirjutas: ↑26 Aug 2024 14:17Tore, aga ma pikemapoolse naisena ka endast lühemaid ei vaata. Mõni vaatab, mina üldiselt mitte. Tahan tunda, et mees on vähemalt minuga võrdne, kui mitte minust üle, sh füüsilise jõu ja ka pikkuse poolest.Külaline kirjutas: ↑26 Aug 2024 12:48Pikad naised on alati olnud tahetud bombshellid, ära aja naerma oma jutuga. Victoria secreti modell on pea iga mehe, pika ja lühikese, unistus. Pikk naine on lühikesele mehele staatusesümboliks, naosed ju ei vaata endast lühemaid, järelikult peab tegija mees olema.
Lisaks tahan, et ta oleks vähemalt võrdne vaimsete võimete poolest. Ja juba siin tekib enamusega probleem. Mulle sobivad lõdvalt kiituste ja medalitega koolid-ülikoolid lõpetanud.
Ideaalis suudaks mees mu hobidega ka suhestuda ja siinkohal jääb eelnevat arvesse võttes valik juba üsna ahtakeseks.
Seega mingi 175cm pikkune enda meelest tegija mees mulle huvi ei paku. Või kui, siis kõik need muud faktorid peaksid tal ülihead olema.
-
Külaline
Mehelik mees algab 186 cm. Ideaalne pikkus 186-190.
-
Külaline
Olen ise väga lühike, nii et minust lühem mees oleks päris kääbik juba
Minu jaoks ideaalne mehe pikkus 170-175 cm. Alla 170 cm ei tahaks, sest siis tuleksid lapsed väga lühikesed. Üle 175 ka mitte, siis on juba ebamugavalt suur pikkuste vahe. Abikaasa ongi mul selles vahemikus.
Minu jaoks ideaalne mehe pikkus 170-175 cm. Alla 170 cm ei tahaks, sest siis tuleksid lapsed väga lühikesed. Üle 175 ka mitte, siis on juba ebamugavalt suur pikkuste vahe. Abikaasa ongi mul selles vahemikus.
-
Külaline
Jah, aga sinupikkuseid, 150 cm naisi on väga vähe. 165 naisele sobib 185-190 cm.Külaline kirjutas: ↑27 Aug 2024 22:43 Olen ise väga lühike, nii et minust lühem mees oleks päris kääbik juba![]()
-
Külaline
Hmm, huvitav, kuidas sa nüüd sellisele järeldusele jõudsid? Minu pikkus on 155 cm. MAX pikkusevahe, mis ei ole veel ebamugav, on 20 cm (minu jaoks, mõne teise jaoks võib ka 30 cm olla ok).Külaline kirjutas: ↑27 Aug 2024 23:24Jah, aga sinupikkuseid, 150 cm naisi on väga vähe. 165 naisele sobib 185-190 cm.Külaline kirjutas: ↑27 Aug 2024 22:43 Olen ise väga lühike, nii et minust lühem mees oleks päris kääbik juba![]()
Alumine piir ei ole mitte sellepärast, et oleks kindlasti vaja vähemalt 15 cm pikemat meest, vaid et lapsed ei oleks liiga lühikesed. Nad ongi meil suht lühikesed, aga tundub, et minust kasvavad ikka pikemaks (õnneks on tüdrukud).
Kui ma oleks 165 cm pikk, siis sobiksid mehed 170-185 cm.
-
Külaline
Uuri natuke geneetikat. Pikk mees ei kindlusta, et lapsed tulevad pikadKülaline kirjutas: ↑28 Aug 2024 08:06Hmm, huvitav, kuidas sa nüüd sellisele järeldusele jõudsid? Minu pikkus on 155 cm. MAX pikkusevahe, mis ei ole veel ebamugav, on 20 cm (minu jaoks, mõne teise jaoks võib ka 30 cm olla ok).Külaline kirjutas: ↑27 Aug 2024 23:24Jah, aga sinupikkuseid, 150 cm naisi on väga vähe. 165 naisele sobib 185-190 cm.Külaline kirjutas: ↑27 Aug 2024 22:43 Olen ise väga lühike, nii et minust lühem mees oleks päris kääbik juba![]()
Alumine piir ei ole mitte sellepärast, et oleks kindlasti vaja vähemalt 15 cm pikemat meest, vaid et lapsed ei oleks liiga lühikesed. Nad ongi meil suht lühikesed, aga tundub, et minust kasvavad ikka pikemaks (õnneks on tüdrukud).
-
Külaline
Mul polegi vaja, et lapsed tuleksid pikad. 160 cm oleks juba üsna ok naisterahva kohta. Alla selle on natuke ebamugav, sobivaid riideid on raske leida jne.Külaline kirjutas: ↑28 Aug 2024 08:19Uuri natuke geneetikat. Pikk mees ei kindlusta, et lapsed tulevad pikadKülaline kirjutas: ↑28 Aug 2024 08:06Hmm, huvitav, kuidas sa nüüd sellisele järeldusele jõudsid? Minu pikkus on 155 cm. MAX pikkusevahe, mis ei ole veel ebamugav, on 20 cm (minu jaoks, mõne teise jaoks võib ka 30 cm olla ok).Külaline kirjutas: ↑27 Aug 2024 23:24
Jah, aga sinupikkuseid, 150 cm naisi on väga vähe. 165 naisele sobib 185-190 cm.
Vanemate pikkus ei kindlusta muidugi midagi, ka sama pere samast soost lapsed võivad olla erineva pikkusega. Isa ja ema pikkused mõjutavad tõenäosust, et laps on teatud pikkusega. Olen geneetikat piisavalt õppinud, sh ülikoolis.
-
Külaline
Tegelikult on mugav pigem 10-15cm pikkuste vahe.Külaline kirjutas: ↑27 Aug 2024 23:24Jah, aga sinupikkuseid, 150 cm naisi on väga vähe. 165 naisele sobib 185-190 cm.Külaline kirjutas: ↑27 Aug 2024 22:43 Olen ise väga lühike, nii et minust lühem mees oleks päris kääbik juba![]()
-
Külaline
Mugav kellele? 165 naisena on paras alates 186. Paar crushi on olnud 174, aga need on lastena tundunud.Külaline kirjutas: ↑29 Aug 2024 21:35Tegelikult on mugav pigem 10-15cm pikkuste vahe.Külaline kirjutas: ↑27 Aug 2024 23:24Jah, aga sinupikkuseid, 150 cm naisi on väga vähe. 165 naisele sobib 185-190 cm.Külaline kirjutas: ↑27 Aug 2024 22:43 Olen ise väga lühike, nii et minust lühem mees oleks päris kääbik juba![]()
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist