Ega ma reaalselt ei jagaKülaline kirjutas: ↑27 Aug 2024 15:20 Jama jutt, kuidas sa jagad kui ette ei teagi palju makstakse. Või milleks kuudele jagad, kas muud sissetulekut ei olegi?
Kogumine on tarkade lõbu
-
Külaline
-
Külaline
OkeiKülaline kirjutas: ↑27 Aug 2024 13:09 Mis temaga juhtus siis? Läks hulluks?
Uudiste põhjal jah. Oli Tallinna tänavatel ebaadekvaatselt käitunud ja viidi kiirabi poolt ära. Vaimse tervise kriis, see vist seda tähendab.
Ei imesta muidugi, sest asi pole ju tema enda varas, mida investeerinud, vaid ta aitas paljudel inimestel investeerida sündikaatlaenude abil Planet42 ja ilmselt ta nüüd ise võlgu kõigile neile.
-
Külaline
Kas need finantsvabaduse gurud investeerivad ise laenuraha
, et nüüd nii prse majas
https://majandus.postimees.ee/8084007/p ... kinnisvara
Sõnade järgi võib ju ainult seda, millest ei ole kahju ilma jääda.
https://majandus.postimees.ee/8084007/p ... kinnisvara
Sõnade järgi võib ju ainult seda, millest ei ole kahju ilma jääda.
-
Külaline
Kui see tõele vastab siis räägi parem, kuidas sellisele positsioonile jõudsid?Külaline kirjutas: ↑27 Aug 2024 15:40Ega ma reaalselt ei jagaKülaline kirjutas: ↑27 Aug 2024 15:20 Jama jutt, kuidas sa jagad kui ette ei teagi palju makstakse. Või milleks kuudele jagad, kas muud sissetulekut ei olegi?Viimased 10 aastat on aasta netotulu 5000 kandis ikka olnud, 4500-5500. Üks aasta mõni rohkem, teine vähem, midagi müün, midagi ostan. Muud sissetulekud kuus on kuskil 7000. Enamik sellest üüritulu.
-
Külaline
Ära kutsu hullu kurja, karja. See mutike tuntud juba perekooli aegadest. Tal mingi vaimne häire lisaks häiretele tema välimuses. Ta hakkab varsti oma 26a noiremast nehest, seksist, õnnelikust ekust rääkima. Või siis hakjab vahkvihas klaviatuuri peksma ja mehi sõimama. Üldse kõiki sõimama. Sest kui ei ole talle sobilik kommentaar siis selle on kirjutanud mees. Ja need ju teadupärast sead. V,a tema 16 a noorem mees kes rahuldab teda 3 x ööpäevas. Vaene mees seksiks rohkemgi, sest prua tahaks, aga ei jaksa. Nüüd kardab, et vahetatakse välja ta. Proual on virtuaalset raha palju. Ta võib endale kõike lubada.Külaline kirjutas: ↑27 Aug 2024 17:46Kui see tõele vastab siis räägi parem, kuidas sellisele positsioonile jõudsid?Külaline kirjutas: ↑27 Aug 2024 15:40Ega ma reaalselt ei jagaKülaline kirjutas: ↑27 Aug 2024 15:20 Jama jutt, kuidas sa jagad kui ette ei teagi palju makstakse. Või milleks kuudele jagad, kas muud sissetulekut ei olegi?Viimased 10 aastat on aasta netotulu 5000 kandis ikka olnud, 4500-5500. Üks aasta mõni rohkem, teine vähem, midagi müün, midagi ostan. Muud sissetulekud kuus on kuskil 7000. Enamik sellest üüritulu.
-
Külaline
Kunagine pärandus ja selle aastakümnete edasi arendamine.Külaline kirjutas: ↑27 Aug 2024 17:46Kui see tõele vastab siis räägi parem, kuidas sellisele positsioonile jõudsid?Külaline kirjutas: ↑27 Aug 2024 15:40Ega ma reaalselt ei jagaKülaline kirjutas: ↑27 Aug 2024 15:20 Jama jutt, kuidas sa jagad kui ette ei teagi palju makstakse. Või milleks kuudele jagad, kas muud sissetulekut ei olegi?Viimased 10 aastat on aasta netotulu 5000 kandis ikka olnud, 4500-5500. Üks aasta mõni rohkem, teine vähem, midagi müün, midagi ostan. Muud sissetulekud kuus on kuskil 7000. Enamik sellest üüritulu.
-
Külaline
Sul on tõsised vaimsed probleemid, otsi ometi abi!Külaline kirjutas: ↑27 Aug 2024 18:17Ära kutsu hullu kurja, karja. See mutike tuntud juba perekooli aegadest. Tal mingi vaimne häire lisaks häiretele tema välimuses. Ta hakkab varsti oma 26a noiremast nehest, seksist, õnnelikust ekust rääkima. Või siis hakjab vahkvihas klaviatuuri peksma ja mehi sõimama. Üldse kõiki sõimama. Sest kui ei ole talle sobilik kommentaar siis selle on kirjutanud mees. Ja need ju teadupärast sead. V,a tema 16 a noorem mees kes rahuldab teda 3 x ööpäevas. Vaene mees seksiks rohkemgi, sest prua tahaks, aga ei jaksa. Nüüd kardab, et vahetatakse välja ta. Proual on virtuaalset raha palju. Ta võib endale kõike lubada.Külaline kirjutas: ↑27 Aug 2024 17:46Kui see tõele vastab siis räägi parem, kuidas sellisele positsioonile jõudsid?Külaline kirjutas: ↑27 Aug 2024 15:40
Ega ma reaalselt ei jagaViimased 10 aastat on aasta netotulu 5000 kandis ikka olnud, 4500-5500. Üks aasta mõni rohkem, teine vähem, midagi müün, midagi ostan. Muud sissetulekud kuus on kuskil 7000. Enamik sellest üüritulu.
-
Külaline
Tööl ka käid või millega aega sisustad muidu igapäevaselt?Külaline kirjutas: ↑27 Aug 2024 18:56Kunagine pärandus ja selle aastakümnete edasi arendamine.
-
Külaline
Käin muidugi, olen alati käinud.
-
Külaline
Tööl ka käid või millega aega sisustad muidu igapäevaselt?Külaline kirjutas: ↑27 Aug 2024 19:24
[/quote]
[/quote]
Ma küll ei käiks, kui mu sissetulek 7000 kuus oleks. Ma ei käiks siiski, kui iga kuu 1500 kuskilt peale tuleks. Elus on palju toredamaid asju kui tööl käimine ja kellelegi kasumi teenimine.
-
Külaline
[/quote]
Ma küll ei käiks, kui mu sissetulek 7000 kuus oleks. Ma ei käiks siiski, kui iga kuu 1500 kuskilt peale tuleks. Elus on palju toredamaid asju kui tööl käimine ja kellelegi kasumi teenimine.
[/quote]
Tüüpiline vaese ja harimatu inimese jutt.
-
Külaline
[/quote]
[/quote]
Edukas esimene eesti on rääkinud. Lase veel midagi tulla mida me ei tea. Oma ilusast elust
[/quote]
[/quote]
Edukas esimene eesti on rääkinud. Lase veel midagi tulla mida me ei tea. Oma ilusast elust
-
Külaline
[/quote]
[/quote]
Tehes tööd, mis meeldib ja rõõmu toob ning selle eest saad veel tuhandeid-super.
Investeerin üle poole teenitust.
[/quote]
Tehes tööd, mis meeldib ja rõõmu toob ning selle eest saad veel tuhandeid-super.
Investeerin üle poole teenitust.
-
Külaline
[/quote]
[/quote] Ma pole see, kellele vastasid ja minu lisasissetulekud on 3 korda väiksemad, aga tööl ei peaks ma raha pärast käima. Selveri kassas ei viitsiks ma istuda, aga erialast tööd meeldib mulle teha. Töötan osakoormisega, nii et aega jagub ka iseendale ja põnevate asjadega tegelemiseks.
-
Külaline
7000 kuus, enamik üüritulu, see on siis netos?Külaline kirjutas: ↑27 Aug 2024 18:56Kunagine pärandus ja selle aastakümnete edasi arendamine.Külaline kirjutas: ↑27 Aug 2024 17:46Kui see tõele vastab siis räägi parem, kuidas sellisele positsioonile jõudsid?Külaline kirjutas: ↑27 Aug 2024 15:40 Ega ma reaalselt ei jagaViimased 10 aastat on aasta netotulu 5000 kandis ikka olnud, 4500-5500. Üks aasta mõni rohkem, teine vähem, midagi müün, midagi ostan. Muud sissetulekud kuus on kuskil 7000. Enamik sellest üüritulu.
Palju sul seda üürile antud kinnisvara kogunenud on ja kus see asub? Anonüümselt võib ju mainida.
-
Külaline
Isegi kui inimene tõesti ausalt ütlebki, siis 95% siin nagunii seda ei usuks. Hakkab jälle üks nokkimine pihtaKülaline kirjutas: ↑29 Aug 2024 15:237000 kuus, enamik üüritulu, see on siis netos?
Palju sul seda üürile antud kinnisvara kogunenud on ja kus see asub? Anonüümselt võib ju mainida.
Mina ilmselt usuks, sest mul endal pole kombeks isegi anonüümselt valetada ja liialdada.
-
Külaline
Kuule, sul on endal häire. Siin oled juba palju kordi mingist noorest mehest jahunud, kui mulle vastu kirjutad. mina nt pole midagi noorest mehest kirjutanud, küll aga on mul passiivne sissetulek, päris mitu kinnisvara jms. Kui siin on teemad olnud, olen pisut kirjutanud. See on nii inetu, kuidas sa siis alati seda jura vastu kirjutad.Külaline kirjutas: ↑27 Aug 2024 18:17Ära kutsu hullu kurja, karja. See mutike tuntud juba perekooli aegadest. Tal mingi vaimne häire lisaks häiretele tema välimuses. Ta hakkab varsti oma 26a noiremast nehest, seksist, õnnelikust ekust rääkima. Või siis hakjab vahkvihas klaviatuuri peksma ja mehi sõimama. Üldse kõiki sõimama. Sest kui ei ole talle sobilik kommentaar siis selle on kirjutanud mees. Ja need ju teadupärast sead. V,a tema 16 a noorem mees kes rahuldab teda 3 x ööpäevas. Vaene mees seksiks rohkemgi, sest prua tahaks, aga ei jaksa. Nüüd kardab, et vahetatakse välja ta. Proual on virtuaalset raha palju. Ta võib endale kõike lubada.Külaline kirjutas: ↑27 Aug 2024 17:46Kui see tõele vastab siis räägi parem, kuidas sellisele positsioonile jõudsid?Külaline kirjutas: ↑27 Aug 2024 15:40
Ega ma reaalselt ei jagaViimased 10 aastat on aasta netotulu 5000 kandis ikka olnud, 4500-5500. Üks aasta mõni rohkem, teine vähem, midagi müün, midagi ostan. Muud sissetulekud kuus on kuskil 7000. Enamik sellest üüritulu.
-
Külaline
Miks kogunenud. Nn eestiaegsed Tallinna kesk-/vanalinna hooned anti ju omanikele tagasi. Ka välismaale põgenenutele, nende laenukoormust arvestamata. Osad sahkerdasid eliidi tegelased endale, aga eks jäi pärijatele ka. Rendib mõnele riigi- või linnaasutusele, ega need rahaga koonerda.Külaline kirjutas: ↑29 Aug 2024 15:23
7000 kuus, enamik üüritulu, see on siis netos?
-
Külaline
Hah, see teeb ju intressiks vaid 3.8%- sattusid erakordselt ausa müügimehe otsa, kuid ikkagi saab sõimata.Külaline kirjutas: ↑22 Aug 2024 21:35 Esiteks. Ära aja ila. Meenutad pensionifondide meeste jura. Näide. paned 100 000 ja korraga. 4 aasta pärast on 116 000. oma liitintressist räägi siis kui petad inflatsiooni
-
Külaline
[. Ma ei käiks siiski, kui iga kuu 1500 kuskilt peale tuleks. Elus on palju toredamaid asju kui tööl käimine ja kellelegi kasumi teenimine.
[/quote]
Ma ei kujuta ette, kuidas inimene on Eestis 2024 rahul 1500-ga ja selle foonil tööl ei tahakski käia. Jube elu. 1500 kuus ja ongi elu olemas? Muidugi, kui see inimene elab nt mõnes Aafrika riigis, siis mõistetav. Eestis mitte.
[/quote]
Ma ei kujuta ette, kuidas inimene on Eestis 2024 rahul 1500-ga ja selle foonil tööl ei tahakski käia. Jube elu. 1500 kuus ja ongi elu olemas? Muidugi, kui see inimene elab nt mõnes Aafrika riigis, siis mõistetav. Eestis mitte.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist