Miks sa arvad et mungad ja nunnad ei vaheta omavahel gif-e? Tõeliselt haritud inimene ju sellist asja ikka teab.Külaline kirjutas: ↑29 Aug 2024 17:13Sa pole mõõkvaala kah näinud mujal kui filmis, järelikult pole olemas? Väga lugupeetud haritud inimesed jagavad vabal ajal suhtluses gife ja oh imet, isegi ropendavad ja joovad. Sa pole päris haritud inimesi lähedalt näinudKülaline kirjutas: ↑29 Aug 2024 16:36Haritud inimene peab aga vestluspartneriga enne natuke tuttav olema, et mõista, mis keelest ta aru saab. Või et ta ei saa nagunii aru, siis tuleb valida kergem teema. Näiteks Malluka blogi või kes on Revolver. Haritud inimene teab igast asjast natuke ikka. Siin foorumis sa ju ei tea, mida sinu vastas olev teismeline täpsemalt suudab.Külaline kirjutas: ↑29 Aug 2024 15:48 Haritud inimene kasutab vestluspartnerile arusaadavat keelt.
Mis GIF-idesse puutub, siis ausalt, mina pole näinud ühtki kirjaoskajat inimest neid jagamas, ammugi mitte sellise tekstiga, nagu oponent üllitas. Mis professoritega need vasakpoolsed lävivad, seda ma ei tea. Tänapäeval võib igaüks professor olla, peaasi et on liiderlik ja osavõtlik. Feministeeriumi kodukal need professorid ilmselt kogunevad ja ajavad hästi tarka juttu vulamisest, virdamisest ja võrdsusest. Vast võtavad GIF-id ka abiks siis.? Miks sa arvad, et nad elavad nagu nunnad ja mungad?
Sallimatus
-
Simon says:
- Kontakt:
-
Külaline
Simon says: kirjutas: ↑29 Aug 2024 21:29 Miks sa arvad et mungad ja nunnad ei vaheta omavahel gif-e? Tõeliselt haritud inimene ju sellist asja ikka teab.

-
Simon says:
- Kontakt:
Väga tubli. Kaks päeva pusimist ainult. Ilma hariduseta oleks vähemalt kolm läinud.Külaline kirjutas: ↑29 Aug 2024 21:32Simon says: kirjutas: ↑29 Aug 2024 21:29 Miks sa arvad et mungad ja nunnad ei vaheta omavahel gif-e? Tõeliselt haritud inimene ju sellist asja ikka teab.![]()
-
liberalist
-
Külaline
Vahel mulle tundub, et sellega lajatatakse. Nt sa oled rassist, kui ütled midagi mustanahalise kohta. Aga mitte tema musta naha pärast, vaid tema käitumise pärast. Samamoodi ma oleks pidanud ebaviisakas ta käitumist või olnud eelarvamusega valgenahalise puhul sama teo või käitumise puhul. Aga kuna ta on mustanahaline, siis saab kohe süüdistada rassismis, kui ta inimesena mulle kui valgenahalisele ei meeldi.
Mina olen sallimatu ülbuse ja pahatahtlikkuse suhtes. Miks ma selliseid asju sallima peaksin?
-
Külaline
Väga huvitav, millistes seltskondades või kes sellistel juhtudel rassistiks sõimab? Võib-olla tasuks küpsemate inimestega suhelda.Külaline kirjutas: ↑30 Aug 2024 08:29 Vahel mulle tundub, et sellega lajatatakse. Nt sa oled rassist, kui ütled midagi mustanahalise kohta. Aga mitte tema musta naha pärast, vaid tema käitumise pärast. Samamoodi ma oleks pidanud ebaviisakas ta käitumist või olnud eelarvamusega valgenahalise puhul sama teo või käitumise puhul. Aga kuna ta on mustanahaline, siis saab kohe süüdistada rassismis, kui ta inimesena mulle kui valgenahalisele ei meeldi.
-
Simon says:
- Kontakt:
Ohvriks olla on väga popp. Kõik inimesed saavad ennast ohvrina tunda, siis ei pea enam ise vastutama, sest kui midagi su elus on pahasti, see on pahatahtjate ja kiusajate süü.Külaline kirjutas: ↑30 Aug 2024 08:29 Vahel mulle tundub, et sellega lajatatakse. Nt sa oled rassist, kui ütled midagi mustanahalise kohta. Aga mitte tema musta naha pärast, vaid tema käitumise pärast. Samamoodi ma oleks pidanud ebaviisakas ta käitumist või olnud eelarvamusega valgenahalise puhul sama teo või käitumise puhul. Aga kuna ta on mustanahaline, siis saab kohe süüdistada rassismis, kui ta inimesena mulle kui valgenahalisele ei meeldi.
Neegrite hädades on süüdi valged, naiste hädades mehed ja usklike hädades teised usud. Iga rahvuse probleeme põhjustavad teised rahvad.
Keegi ei taha ise vastutada.
-
Simon says:
- Kontakt:
Oota, sa nimetasid praegu neegreid ebaküpseteks???Külaline kirjutas: ↑30 Aug 2024 09:20Väga huvitav, millistes seltskondades või kes sellistel juhtudel rassistiks sõimab? Võib-olla tasuks küpsemate inimestega suhelda.Külaline kirjutas: ↑30 Aug 2024 08:29 Vahel mulle tundub, et sellega lajatatakse. Nt sa oled rassist, kui ütled midagi mustanahalise kohta. Aga mitte tema musta naha pärast, vaid tema käitumise pärast. Samamoodi ma oleks pidanud ebaviisakas ta käitumist või olnud eelarvamusega valgenahalise puhul sama teo või käitumise puhul. Aga kuna ta on mustanahaline, siis saab kohe süüdistada rassismis, kui ta inimesena mulle kui valgenahalisele ei meeldi.
-
Külaline
Alati ei saa küpsemate inimestega suhelda. Oma lapsega peab ikka suhtema. Aga kas noor inimene on küps. Vanuse poolest mitte. Aga arvab et oma suhtumise poolest on.Külaline kirjutas: ↑30 Aug 2024 09:20Väga huvitav, millistes seltskondades või kes sellistel juhtudel rassistiks sõimab? Võib-olla tasuks küpsemate inimestega suhelda.Külaline kirjutas: ↑30 Aug 2024 08:29 Vahel mulle tundub, et sellega lajatatakse. Nt sa oled rassist, kui ütled midagi mustanahalise kohta. Aga mitte tema musta naha pärast, vaid tema käitumise pärast. Samamoodi ma oleks pidanud ebaviisakas ta käitumist või olnud eelarvamusega valgenahalise puhul sama teo või käitumise puhul. Aga kuna ta on mustanahaline, siis saab kohe süüdistada rassismis, kui ta inimesena mulle kui valgenahalisele ei meeldi.
-
Külaline
Haritud inimene teab vahet sõnadel "formeerima" ja "formuleerima"!Simon says: kirjutas: ↑29 Aug 2024 16:10 Haritud inimene formeerib oma seisukoha ja argumenteerib oma väited.
-
Külaline
Milline haritud inimene ütleb “haritud inimene teeb….” Mitte üks. Seda teevad sellised kes tahavad kangesti ise ka haritute gruppi kuuluda ja siis fantaseerivad kuis jaksavad mida haritud küll söövad, joovad, vaatavadKülaline kirjutas: ↑31 Aug 2024 16:20Haritud inimene teab vahet sõnadel "formeerima" ja "formuleerima"!Simon says: kirjutas: ↑29 Aug 2024 16:10 Haritud inimene formeerib oma seisukoha ja argumenteerib oma väited.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Simon says:
- Kontakt:
Tundub et sina ei tea. Selleks et seisukohta formuleerida, tuleb see enne formeerida.Külaline kirjutas: ↑31 Aug 2024 16:20Haritud inimene teab vahet sõnadel "formeerima" ja "formuleerima"!Simon says: kirjutas: ↑29 Aug 2024 16:10 Haritud inimene formeerib oma seisukoha ja argumenteerib oma väited.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Külaline
“Lause „Haritud inimene formeerib oma seisukoha ja argumenteerib oma väited“ on grammatiliselt õige, kuid sõnakasutus võib tunduda veidi formaalne või tehniline. Sõna „formeerib“ võiks asendada loomulikuma sõnaga nagu „kujundab“ ja „argumenteerib“ võib asendada „põhjendab“. Näiteks:Simon says: kirjutas: ↑31 Aug 2024 18:17Tundub et sina ei tea. Selleks et seisukohta formuleerida, tuleb see enne formeerida.Külaline kirjutas: ↑31 Aug 2024 16:20Haritud inimene teab vahet sõnadel "formeerima" ja "formuleerima"!Simon says: kirjutas: ↑29 Aug 2024 16:10 Haritud inimene formeerib oma seisukoha ja argumenteerib oma väited.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
„Haritud inimene kujundab oma seisukoha ja põhjendab oma väiteid.“
See muudaks lause veidi lihtsamaks ja tavapärasemaks eesti keeles.”
Oh sind armsakest, arvad, et suurte sõnade kasutamine muudab sind harituks. Proovi vähem algklasside tasemel vigu teha, siis jäädakse uskuma äkki?
-
Külaline
Miks sa aevad et haritud inimene teab kuidas teatud inimrühmad elavad? Kui mu haridus on matemaatikas, millal ma nunnade ja munkade eluviiside kohta oleksin õppima pidanud? Haritud ininene peaks ju teadma et haritud inimesed üldiselt spetsialiseeruvad kindlale erialaleSimon says: kirjutas: ↑29 Aug 2024 21:29Miks sa arvad et mungad ja nunnad ei vaheta omavahel gif-e? Tõeliselt haritud inimene ju sellist asja ikka teab.Külaline kirjutas: ↑29 Aug 2024 17:13Sa pole mõõkvaala kah näinud mujal kui filmis, järelikult pole olemas? Väga lugupeetud haritud inimesed jagavad vabal ajal suhtluses gife ja oh imet, isegi ropendavad ja joovad. Sa pole päris haritud inimesi lähedalt näinudKülaline kirjutas: ↑29 Aug 2024 16:36
Haritud inimene peab aga vestluspartneriga enne natuke tuttav olema, et mõista, mis keelest ta aru saab. Või et ta ei saa nagunii aru, siis tuleb valida kergem teema. Näiteks Malluka blogi või kes on Revolver. Haritud inimene teab igast asjast natuke ikka. Siin foorumis sa ju ei tea, mida sinu vastas olev teismeline täpsemalt suudab.
Mis GIF-idesse puutub, siis ausalt, mina pole näinud ühtki kirjaoskajat inimest neid jagamas, ammugi mitte sellise tekstiga, nagu oponent üllitas. Mis professoritega need vasakpoolsed lävivad, seda ma ei tea. Tänapäeval võib igaüks professor olla, peaasi et on liiderlik ja osavõtlik. Feministeeriumi kodukal need professorid ilmselt kogunevad ja ajavad hästi tarka juttu vulamisest, virdamisest ja võrdsusest. Vast võtavad GIF-id ka abiks siis.? Miks sa arvad, et nad elavad nagu nunnad ja mungad?
-
Külaline
Päriselt haritud inimene on laia silmaringiga. Seda peaks haritud inimene ikka teadma. Haritud inimene ei väida, et haridus seisneb tehnilise eriala valdamises. See on kutseoskus, mitte haritus.Külaline kirjutas: ↑31 Aug 2024 19:09 Kui mu haridus on matemaatikas, millal ma nunnade ja munkade eluviiside kohta oleksin õppima pidanud? Haritud ininene peaks ju teadma et haritud inimesed üldiselt spetsialiseeruvad kindlale erialale
-
Külaline
Ma arvasingi, et rumalale inimesele iseloomulikult hakkad sa oma rumalust veel suurema rumalusega õigustama.Simon says: kirjutas: ↑31 Aug 2024 18:17 Selleks et seisukohta formuleerida, tuleb see enne formeerida.
Eestis on kombeks siiski enne formuleerimist (khm, sain külma, Sulev Nõmmiku hääl: kõigepealt on vaja muuta rannajoont, ei tule hetkel kõige paremini välja), teostada profileerimine, avaliku arvamuse küsitlus min 10000 inimese seas, siis ehk ka mõni arengukava, seejärel detailplaneeringud, siis tulevad valimised ... siis saab neid tegevusi ju uuesti teha.Külaline kirjutas: ↑31 Aug 2024 20:54Ma arvasingi, et rumalale inimesele iseloomulikult hakkad sa oma rumalust veel suurema rumalusega õigustama.Simon says: kirjutas: ↑31 Aug 2024 18:17 Selleks et seisukohta formuleerida, tuleb see enne formeerida.
Kogu sisulise mõttetera on postitaja Külaline » 31 Aug 2024 19:30 ära öelnud: loll on see, kes puude taga metsa ei näe ja vastupidi.
-
Külaline
Mats on tubli mees. Haridus ei riku lolli. Anna lollile haridust, ta läheb sellest ainult veel lollimaks, lisandub veel piiritu upsakus, sest ta ei suuda ise ka ära imestada, kuidas on nii, et temal on kõrgharidust tõendav dokument. Eks ma vist pean ikka tark olema, mõtleb loll.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist