ROPPRÖÖKURITE KAKLUSKLUBI
-
Pomo
Kuramuse Temu välgub igal pool sotsmeedias! Topivad ennast postituste ja videote vahele, nii et poleks kohe aru saada, et Temu, aga kui lähemalt vaatad, siis on hoopis nende reklaam.
Mingi seltskond arvab, et Temu debuiilsed automaattõlked on hirmus naljakad ja panevad neid iga päev mitu tükki reklaamipärlite gruppi facebookis. No mis meediapärl on Temu masintõlge. Seal ongi kõik nii tõlgitud, et toasusside pildi juurde on kirjutatud rinnahoidja. Igaüks, kes vähe masintõlkega kokku puutunud ja midagi hiina keele kohta kuulnud, teab, et see on suht räme tõlkida meie kandi keeltesse, no ei ole ju naljakas.
Mulle meeldib ka Pinterestis kerida, nüüd on nii, et ei saa enam pilti ka klõpsata, üle rea jälle pilt viib Temu lehele.
Isegi kui nad poleks Hiina spioonid ja äpp su telefonis ei nuhiks, ikkagi pmst midagi sealt ei ostaks juba selle närviajava promo pärast!
Mingi seltskond arvab, et Temu debuiilsed automaattõlked on hirmus naljakad ja panevad neid iga päev mitu tükki reklaamipärlite gruppi facebookis. No mis meediapärl on Temu masintõlge. Seal ongi kõik nii tõlgitud, et toasusside pildi juurde on kirjutatud rinnahoidja. Igaüks, kes vähe masintõlkega kokku puutunud ja midagi hiina keele kohta kuulnud, teab, et see on suht räme tõlkida meie kandi keeltesse, no ei ole ju naljakas.
Mulle meeldib ka Pinterestis kerida, nüüd on nii, et ei saa enam pilti ka klõpsata, üle rea jälle pilt viib Temu lehele.
Isegi kui nad poleks Hiina spioonid ja äpp su telefonis ei nuhiks, ikkagi pmst midagi sealt ei ostaks juba selle närviajava promo pärast!
-
Külaline
Kes see tänapäeval veel adblockerita netis käib? Keera kinni ja ei vilgu enam ei temu ega miski muu.Pomo kirjutas: ↑01 Sept 2024 13:26 Kuramuse Temu välgub igal pool sotsmeedias! Topivad ennast postituste ja videote vahele, nii et poleks kohe aru saada, et Temu, aga kui lähemalt vaatad, siis on hoopis nende reklaam.
-
Pomo
Kuidas nt Pinteresti äpis siis adblockeri paigaldamine käib? Ma ei teadnud, et see võimalik on. Ja kuidas adblocker kuvatõmmiste nägemise vastu toimib?Külaline kirjutas: ↑01 Sept 2024 13:36Kes see tänapäeval veel adblockerita netis käib? Keera kinni ja ei vilgu enam ei temu ega miski muu.Pomo kirjutas: ↑01 Sept 2024 13:26 Kuramuse Temu välgub igal pool sotsmeedias! Topivad ennast postituste ja videote vahele, nii et poleks kohe aru saada, et Temu, aga kui lähemalt vaatad, siis on hoopis nende reklaam.
Eiiiii, kui augustis veel varem pimedaks läheb õhtul kui praegu, siis see on veel vastikum!Külaline kirjutas: ↑01 Sept 2024 13:20 Vööndiaega ootan väga. Laste ja minu bioloogilise kellega sobib see palju paremini. Jõhker on see kooliaegne julmvarajane ärkamine.
Aga see on ka jah hea kaklusteema, et kas suve- või talveaeg on parem.
-
Külaline
Hea küll! Siis palun koolialgus (vähemalt suvise ajaga kuudel) kella üheksale.iiR kirjutas: ↑01 Sept 2024 17:59Eiiiii, kui augustis veel varem pimedaks läheb õhtul kui praegu, siis see on veel vastikum!Külaline kirjutas: ↑01 Sept 2024 13:20 Vööndiaega ootan väga. Laste ja minu bioloogilise kellega sobib see palju paremini. Jõhker on see kooliaegne julmvarajane ärkamine.
Aga see on ka jah hea kaklusteema, et kas suve- või talveaeg on parem.
-
Külaline
Oli mu tuttaval mehel, aga sain hiljuti teada, et ta on selle ära muutnudKülaline kirjutas: ↑01 Sept 2024 15:34 Naljakas perekonnanimi, Nokkur.
Nüüd on Vittur?
-
Külaline
Mina ei saa aru, miks Benniferid üldse abiellusid, kui kahte aastat vastugi ei suutnud pidada. Mina igatahes olen Jenniferi poolt ja usun, et lahkumknek on mehe süü. Ta pidavat raske isiksus olema.
-
Külaline
Ilmselt pole neist kumbki just maailma lahkeim ja toredaim inimene. Staarivärk, egod ei mahu tuppa ära.Külaline kirjutas: ↑02 Sept 2024 22:11 Mina ei saa aru, miks Benniferid üldse abiellusid, kui kahte aastat vastugi ei suutnud pidada. Mina igatahes olen Jenniferi poolt ja usun, et lahkumknek on mehe süü. Ta pidavat raske isiksus olema.
-
Külaline
Mida see poolevalimine nagu aitab või tähebdab? Mida see paremaks teeb? Mis süü?Külaline kirjutas: ↑02 Sept 2024 22:11 Mina ei saa aru, miks Benniferid üldse abiellusid, kui kahte aastat vastugi ei suutnud pidada. Mina igatahes olen Jenniferi poolt ja usun, et lahkumknek on mehe süü. Ta pidavat raske isiksus olema.
-
Klatšimoor
Mina olen ikka kuulnud, et Jennifer on süüdi. Ben on joodik, lausa geneetiliselt, isegi vikipeedias on kirjas, et kõik esivanemad tal mitu põlvkonda puha alkohoolikud ja narkomaanid olnud. Aga teine Jennifer, see kellega tal lapsed on, aitas kaine püsida ja siis oli elu enam-vähem normaalne. Aga tema roomas ikka selle ennasttäis eputrilla Jenniferi juurde tagasi, no milleks.Külaline kirjutas: ↑02 Sept 2024 22:11 Mina ei saa aru, miks Benniferid üldse abiellusid, kui kahte aastat vastugi ei suutnud pidada. Mina igatahes olen Jenniferi poolt ja usun, et lahkumknek on mehe süü. Ta pidavat raske isiksus olema.
-
Külaline
TEAM BRAD! Ja tegelikult olen ka Gio poolt.Klatšimoor kirjutas: ↑03 Sept 2024 09:52Mina olen ikka kuulnud, et Jennifer on süüdi. Ben on joodik, lausa geneetiliselt, isegi vikipeedias on kirjas, et kõik esivanemad tal mitu põlvkonda puha alkohoolikud ja narkomaanid olnud. Aga teine Jennifer, see kellega tal lapsed on, aitas kaine püsida ja siis oli elu enam-vähem normaalne. Aga tema roomas ikka selle ennasttäis eputrilla Jenniferi juurde tagasi, no milleks.Külaline kirjutas: ↑02 Sept 2024 22:11 Mina ei saa aru, miks Benniferid üldse abiellusid, kui kahte aastat vastugi ei suutnud pidada. Mina igatahes olen Jenniferi poolt ja usun, et lahkumknek on mehe süü. Ta pidavat raske isiksus olema.
-
Klatšimoor
Mäh? Kuidas Brad asjasse puutub? Kes see Gio on?Külaline kirjutas: ↑03 Sept 2024 11:40TEAM BRAD! Ja tegelikult olen ka Gio poolt.Klatšimoor kirjutas: ↑03 Sept 2024 09:52Mina olen ikka kuulnud, et Jennifer on süüdi. Ben on joodik, lausa geneetiliselt, isegi vikipeedias on kirjas, et kõik esivanemad tal mitu põlvkonda puha alkohoolikud ja narkomaanid olnud. Aga teine Jennifer, see kellega tal lapsed on, aitas kaine püsida ja siis oli elu enam-vähem normaalne. Aga tema roomas ikka selle ennasttäis eputrilla Jenniferi juurde tagasi, no milleks.Külaline kirjutas: ↑02 Sept 2024 22:11 Mina ei saa aru, miks Benniferid üldse abiellusid, kui kahte aastat vastugi ei suutnud pidada. Mina igatahes olen Jenniferi poolt ja usun, et lahkumknek on mehe süü. Ta pidavat raske isiksus olema.
-
Külaline
Sa üldse lehti ei loe või?Klatšimoor kirjutas: ↑03 Sept 2024 11:49Mäh? Kuidas Brad asjasse puutub? Kes see Gio on?Külaline kirjutas: ↑03 Sept 2024 11:40TEAM BRAD! Ja tegelikult olen ka Gio poolt.Klatšimoor kirjutas: ↑03 Sept 2024 09:52
Mina olen ikka kuulnud, et Jennifer on süüdi. Ben on joodik, lausa geneetiliselt, isegi vikipeedias on kirjas, et kõik esivanemad tal mitu põlvkonda puha alkohoolikud ja narkomaanid olnud. Aga teine Jennifer, see kellega tal lapsed on, aitas kaine püsida ja siis oli elu enam-vähem normaalne. Aga tema roomas ikka selle ennasttäis eputrilla Jenniferi juurde tagasi, no milleks.
-
Külaline
püüan meeleheitlikult leida asju, mis jubedalt närvidele käiks, aga kuidagi väga zen olek on, miski ei ärrita...
No kui väga pingutada, siis reklaamid (arvutis on adblock, aga telefonis pole suutnud tekitada).
No kui väga pingutada, siis reklaamid (arvutis on adblock, aga telefonis pole suutnud tekitada).
-
Külaline
Kui juba meeleheitel oled, pea see tigeduski tule.Külaline kirjutas: ↑03 Sept 2024 12:06 püüan meeleheitlikult leida asju, mis jubedalt närvidele käiks, aga kuidagi väga zen olek on, miski ei ärrita...
-
Külaline
Team Angelina.Külaline kirjutas: ↑03 Sept 2024 11:40 TEAM BRAD! Ja tegelikult olen ka Gio poolt.
Ja tegelikult ei meeldi see Meghan ka mulle mitte üks raas. Istugu nüüd oma ebapopulaarsete povidlopurkide otsas. Paras talle!
-
Külaline
Mine tee autoga tipptunni ajal paar tiiru kesklinnas ja su zen-olek on kui peoga pühitud.Külaline kirjutas: ↑03 Sept 2024 12:06 püüan meeleheitlikult leida asju, mis jubedalt närvidele käiks, aga kuidagi väga zen olek on, miski ei ärrita...
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot] ja 10 külalist