Miks sulle Megan ei meeldi? Rassist oled või moos ei maitse?
ROPPRÖÖKURITE KAKLUSKLUBI
-
Külaline
-
Külaline
Eks jah tänapäeval saabki sellistest asjadest rassismisüüdistuse ära väänata, kui keeldud juhtumisi värvilise isiku tooteid ostmast. Aga mitte selles pole asi. Ta tundub olema nartsissist ja manipulaator. Alguses ta mulle meeldis, enam mitte. Jube tegelane.
-
Külaline
Niisama norin. Tegelikult ma olen nõus ja mõtlen samamoodi. Ja mulle ka alguses meeldis, nüüd pean teda väga vastikuks ja naeruväärseks. Harryga sama.Külaline kirjutas: ↑03 Sept 2024 18:04Eks jah tänapäeval saabki sellistest asjadest rassismisüüdistuse ära väänata, kui keeldud juhtumisi värvilise isiku tooteid ostmast. Aga mitte selles pole asi. Ta tundub olema nartsissist ja manipulaator. Alguses ta mulle meeldis, enam mitte. Jube tegelane.
-
Külaline
No kustkohast te seda Määgani džämmi ostate? Ta ju ainult 10 purki ostiski Walmartist ja saatis sõpradele. Aga siis ei viitsinud enam siltide ülekleepimisega jännata ja kogu moos. Miljardibisness missugune.
Määgan hakkas nüüd 'oopis suurinvestoriks, tal investeerimisportfell isegi - osad mingis kaeralurri tootvas kompaniis ja siis nüüd hiljuti veel ühes käekotifirmas. Kotte õmblevad sentide eest pisikesed nälgivad Aafrika tüdrukud, firma müüb käekotte tuhat dollarit tükk ja Määgan aiva õitseb ja muudab maailma.
Määgan hakkas nüüd 'oopis suurinvestoriks, tal investeerimisportfell isegi - osad mingis kaeralurri tootvas kompaniis ja siis nüüd hiljuti veel ühes käekotifirmas. Kotte õmblevad sentide eest pisikesed nälgivad Aafrika tüdrukud, firma müüb käekotte tuhat dollarit tükk ja Määgan aiva õitseb ja muudab maailma.
-
Külaline
Määäääääää-ääääääääääKülaline kirjutas: ↑03 Sept 2024 18:27 Krt sa määäägid, rõve lugeda.
-
Külaline
-
Külaline
See stiil tuletab mulle meelde ühte PK staarkägu.Külaline kirjutas: ↑03 Sept 2024 18:22 No kustkohast te seda Määgani džämmi ostate? Ta ju ainult 10 purki ostiski Walmartist ja saatis sõpradele. Aga siis ei viitsinud enam siltide ülekleepimisega jännata ja kogu moos. Miljardibisness missugune.
-
Külaline
Just tegin, sealjuures järelkäruga. Tallinnas. Polnud nagu miskit hullu, tavaline värk.Külaline kirjutas: ↑03 Sept 2024 16:48Mine tee autoga tipptunni ajal paar tiiru kesklinnas ja su zen-olek on kui peoga pühitud.Külaline kirjutas: ↑03 Sept 2024 12:06 püüan meeleheitlikult leida asju, mis jubedalt närvidele käiks, aga kuidagi väga zen olek on, miski ei ärrita...
No kui väga pingutada, siis reklaamid (arvutis on adblock, aga telefonis pole suutnud tekitada).
-
Külaline
Kas kell 11 õhtul on Tallinna kesklinnas tipptund? Päris jube ju.Külaline kirjutas: ↑03 Sept 2024 23:16Just tegin, sealjuures järelkäruga. Tallinnas. Polnud nagu miskit hullu, tavaline värk.Külaline kirjutas: ↑03 Sept 2024 16:48Mine tee autoga tipptunni ajal paar tiiru kesklinnas ja su zen-olek on kui peoga pühitud.Külaline kirjutas: ↑03 Sept 2024 12:06 püüan meeleheitlikult leida asju, mis jubedalt närvidele käiks, aga kuidagi väga zen olek on, miski ei ärrita...
No kui väga pingutada, siis reklaamid (arvutis on adblock, aga telefonis pole suutnud tekitada).
-
Külaline
Kell 11 õhtul on Tallinnas suht rahulik, võid vabalt käiku vahetamata ühe jutiga Piritalt Männikule sõita.Külaline kirjutas: ↑04 Sept 2024 08:47Kas kell 11 õhtul on Tallinna kesklinnas tipptund? Päris jube ju.
-
Külaline
Iga jumala mats peab enda arvamust nii tähtsaks, et peab seda võimalikult kõvasti kuulutama ja arvab, et kõik teised peaksid sellega ka kindlasti arvestama. MIND THE F***KNG BUSINESS THAT PAYS YOU!
-
Külaline
Miks sa arvad, et su kaastunnet oodatakse? Ei maksa ennast nii tähtsaks pidada.Külaline kirjutas: ↑06 Sept 2024 22:20 Postitus on kustutatud
-
Külaline
Ma räägin enda sisekõnest, et püüdsin nagu mõista v mitte halvasti mõelda x inimesest, mitte kaasa tundmisest selles mõttes, et oma õlga kellelegi muudkui pakuks. No näiteks sina, tuleb mingi x närakas siia jälle mölisema, vot ei püüa enam nii mõelda, et küllap inimesel raske elu ja targemat pole teha kui foorumis nähvata. Selle asemel tunnistan, et näe jälle mingi hale tegelinski, kelle elust mul on sügavalt savi, las haiseb omaette
-
Külaline
Rassistiks tembeldajatest on veel hullemad ajupesuohvrid need kes iga rassismisüüdistuse peale tõmbavad selja küüri ja hakkavad ennast selgitama "a-aga see j-ju ei ole rassism m-ma ei ole rassist." Selles ei ole midagi halba. Rassism on naturaalne. Rassism on meie kõigi DNAsse sisse kodeeritud. Me oleme territoriaalsed, see on iga liigi naturaalne alalhoiuinstinkt. See on täiesti normaalne, et iga rassi esindajad eelistavad omasuguste keskel elada. Isegi partner valitakse alateadvuslikult endaga võimalikult sarnaste väliste omaduste järgi. Me kõik sünnime siia ilma "rassistidena", vastasel juhul ei oleks aastakümneid kestnud tohutu anti-rassismi propaganda vajalik. Kõik kes sellele vastu vaidlevad on kas raskelt ajupestud või sügava vaimse puudega.Külaline kirjutas: ↑03 Sept 2024 18:04
Eks jah tänapäeval saabki sellistest asjadest rassismisüüdistuse ära väänata, kui keeldud juhtumisi värvilise isiku tooteid ostmast. Aga mitte selles pole asi. Ta tundub olema nartsissist ja manipulaator. Alguses ta mulle meeldis, enam mitte. Jube tegelane.
-
Külaline
Ei sünni, ühiskond kasvatab meid selliseks.Külaline kirjutas: ↑07 Sept 2024 20:27 Me kõik sünnime siia ilma "rassistidena"
-
Külaline
Vale! Ühiskond hakkab meid sünnist saati ümber koolitama, et rassism on paha-paha, kõige suurem kuritegu üldse ja et segarassiline ühiskond on hea-hea
-
Külaline
Loll jutt.Külaline kirjutas: ↑07 Sept 2024 20:36 Vale! Ühiskond hakkab meid sünnist saati ümber koolitama, et rassism on paha-paha, kõige suurem kuritegu üldse ja et segarassiline ühiskond on hea-hea
-
Külaline
Ei sünni. Enda ja õe-venna laste pealt järele kontrollitud.Külaline kirjutas: ↑07 Sept 2024 20:27Rassistiks tembeldajatest on veel hullemad ajupesuohvrid need kes iga rassismisüüdistuse peale tõmbavad selja küüri ja hakkavad ennast selgitama "a-aga see j-ju ei ole rassism m-ma ei ole rassist." Selles ei ole midagi halba. Rassism on naturaalne. Rassism on meie kõigi DNAsse sisse kodeeritud. Me oleme territoriaalsed, see on iga liigi naturaalne alalhoiuinstinkt. See on täiesti normaalne, et iga rassi esindajad eelistavad omasuguste keskel elada. Isegi partner valitakse alateadvuslikult endaga võimalikult sarnaste väliste omaduste järgi. Me kõik sünnime siia ilma "rassistidena", vastasel juhul ei oleks aastakümneid kestnud tohutu anti-rassismi propaganda vajalik. Kõik kes sellele vastu vaidlevad on kas raskelt ajupestud või sügava vaimse puudega.Külaline kirjutas: ↑03 Sept 2024 18:04
Samamoodi ei narri ega põlga väikesed lapsed ülekaalulisi inimesi. Ikka oma emme-issi teevad kodus maast-madalast "kasvatustööd".
-
Külaline
Ei usu, et sünnime rassistidena. Kui europiidse vastsündinu kasvataks üles afroperekond kuskil mustas Aafrikas, siis vaevalt ta neid vihkaks, kuna näevad täiesti teistsugused välja. Oleks ka kogu selle kultuuriruumiga harjunud.
Ühiskond on oluline. Kus kasvad ja mis lapsepõlves omaseks saab, see jääb sinuga kogu eluks.
Ma ei võõrasta ühegi nahavärvi, kui inimene on kasvanud minuga samas kultuuriruumis.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: kiisu ja 5 külalist