Ei ole huvitav lugemismaterjal ja kui häirib, teen kirjutale märkuse, mitte halvema kui ta enda oma. Vajalik? Muidugi ei ole. Äkki tead öelda, milleks kogu see foorum siin tegelikult vajalik on? Kuulan huviga.Külaline kirjutas: ↑05 Sept 2024 17:41Kas see on sinu arust kellegi jaoks väga huvitav lugemismaterjal, kui mingile suvalisele arvamusele mingi tüüp kirjutab vastuseks, et rasvaste sõrmedega paks ja üksik mammi teeb seda ja teist. Milleks selline asi vajalik on? On see mingi eriarvamus? Ei, see on lihtsalt sõim. Jäta sellised juurdemõeldud lisad enda jaoks täiesti võõra inimese kohta ära ja keegi ei raporteeri ega kustuta sinu üllitisi. Bussipeatuse reklaamplakatiga võrreldav selline asi ei ole. Lihtsalt tüütud ja teisel arvamusel olevad inimesed ei sega kedagi. Segab halvustamine ja sõimamine,Külaline kirjutas: ↑05 Sept 2024 17:24Siis ära loe. Mulle ka ei meeldi paljud asjad. Mõned kargavad otse tänaval ja bussipeatustes näkku. Väga ebasobivad minu meelest, lugemata jätta on peaaegu võimatu. Kedagi jälle need huvitavad. Mis nüüd saab? Ära kustutada, kui mulle ei meeldi, siis ei tohi keegi näha? Taltsuta oma võimujanu.Külaline kirjutas: ↑05 Sept 2024 17:16
Mis kontrollivajadus? Kui inimene lihtsalt sõimab teisi, siis see pole sobiv ja sellised postitused tulekski kustutada. Mina ei soovi neid lugeda.
On ikka küll võrreldav bussipeatuste reklaamidega, mis on minu arvates sageli just täpselt rõvedad, mitte lihtsalt tüütud. Mind segab. Kellele kaeban ja kas kustutavad?
Aga põhjenda siis ära, milleks see foorum üleni vajalik on?