Suure-Lähtru lugu, kuidas võiks lõppeda?

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 05 Sept 2024 17:41
Külaline kirjutas: 05 Sept 2024 17:24
Külaline kirjutas: 05 Sept 2024 17:16
Mis kontrollivajadus? Kui inimene lihtsalt sõimab teisi, siis see pole sobiv ja sellised postitused tulekski kustutada. Mina ei soovi neid lugeda.
Siis ära loe. Mulle ka ei meeldi paljud asjad. Mõned kargavad otse tänaval ja bussipeatustes näkku. Väga ebasobivad minu meelest, lugemata jätta on peaaegu võimatu. Kedagi jälle need huvitavad. Mis nüüd saab? Ära kustutada, kui mulle ei meeldi, siis ei tohi keegi näha? Taltsuta oma võimujanu.
Kas see on sinu arust kellegi jaoks väga huvitav lugemismaterjal, kui mingile suvalisele arvamusele mingi tüüp kirjutab vastuseks, et rasvaste sõrmedega paks ja üksik mammi teeb seda ja teist. Milleks selline asi vajalik on? On see mingi eriarvamus? Ei, see on lihtsalt sõim. Jäta sellised juurdemõeldud lisad enda jaoks täiesti võõra inimese kohta ära ja keegi ei raporteeri ega kustuta sinu üllitisi. Bussipeatuse reklaamplakatiga võrreldav selline asi ei ole. Lihtsalt tüütud ja teisel arvamusel olevad inimesed ei sega kedagi. Segab halvustamine ja sõimamine,
Ei ole huvitav lugemismaterjal ja kui häirib, teen kirjutale märkuse, mitte halvema kui ta enda oma. Vajalik? Muidugi ei ole. Äkki tead öelda, milleks kogu see foorum siin tegelikult vajalik on? Kuulan huviga.
On ikka küll võrreldav bussipeatuste reklaamidega, mis on minu arvates sageli just täpselt rõvedad, mitte lihtsalt tüütud. Mind segab. Kellele kaeban ja kas kustutavad?
Aga põhjenda siis ära, milleks see foorum üleni vajalik on?
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Sept 2024 18:06 Täpsustagem, et lihtsalt eriarvamusega postitustest ei raporteeri keegi. Aga sina sõimad. Lõpeta see ja keegi ei raporteeri ega kustuta sinu positusi. Erarvamusi on võimalik väljendada ka viisakalt.

Täpsustan. Minu ühtegi postitust ei ole siiani keegi rapirteerinid, ma juba ütlesin, et ei kirjuta ebaviisakalt. Võib-olla seda viimast keegi raporteeris, vabalt võis. Ma kirjutasin, et mulle üleüldiselt ei meeldi see pidev targutanine. Täiskasvanuid EI OLE vaja õpetada, saage ükskord ometi aru.
Täpselt minu arvamus. Ka mind pole keegi kustutanud (reportimist ei tea), aga see targutamine ja võimunäitamine käib veel rohkem närvidele kui ebaviisakad postitused. Ei ole vaja jumalat mängida, kõik vastutavad siin ise oma tegevuse eest.
Simon says:
Kontakt:

Postitus Postitas Simon says: »

Naljakas on see, et ma ei tea milline kommentaar siis loeti "sõimamiseks". Ei mäleta sellist. Oleks võinud vähemalt siis eraviisiliselt edastada. Hetkel kahjuks ma isegi ei tea mis valesti läks kellegi meelest.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Sept 2024 17:16
Pigem on see mingi võimunäitamine, kontrollivajadus, kaif sellest, et sünnib sinu tahtmine teiste üle. Modede asemel saadaksin ma need raportijad otsejoones kuu peale. Pole vaja neid rahuldada iga kord, seda rohkem hoogu satuvad.
Mis kontrollivajadus? Kui inimene lihtsalt sõimab teisi, siis see pole sobiv ja sellised postitused tulekski kustutada. Mina ei soovi neid lugeda.
Aga inimene ise väidab, et ei sõimanud kedagi! Mulle tundub, et mõne jaoks on iga teistsugune arvamus sõim või kraaklemine. Kui nüüd sellise inimese iga raporteerimise peale postitusi kustutama hakatakse, siis lõpuks see korravalvur siia üksi jääbki...
Külaline

Aga inimene ise väidab, et ei sõimanud kedagi! Mulle tundub, et mõne jaoks on iga teistsugune arvamus sõim või kraaklemine. Kui nüüd sellise inimese iga raporteerimise peale postitusi kustutama hakatakse, siis lõpuks see korravalvur siia üksi jääbki...
Oled valesti aru saanud. Keegi pole siin kustutanud eriarvamusi. Sina võid oletada mida iganes, aga kustutatakse labast sõimu ja see on väga õige. Ei saa iga suvaline inimene otsustada, et tema arust peaks selle eriarvamuse kustutama. Raporteeritud postituse vaatab üle moderaator ja kui ka tema leiab, et see postitus on solvav, siis kustutatakse. Nii palju, kui mina olen näinud kustutamist, ei saa siin mingit eriarvamust olla, need on sõimlevad ja ropendavad postitused, mitte mingid eriarvamused. Ja tegelikult saab iga normintellektiga inimene samamoodi aru, mis on sõim ja mis on eriarvamus. Saadi segi sina aru, kuigi üritad siin midagi muud väita.
Külaline

Kahjuks pole ilma modereerimiseta võimalik. Asi pole solvumises või eriarvamuses, aga palju toodetakse täiesti asjassepuutumatut sõimu ja muud pläma. Kui lasta sellel vohada muutub foorum kasutamatuks.
Moded teevad päris head tööd minu meelest
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

17. sajandil oleks elusalt maha maetud
Lilli
Kontakt:

Postitus Postitas Lilli »

Külaline kirjutas: 05 Sept 2024 18:26
Oled valesti aru saanud. Keegi pole siin kustutanud eriarvamusi. Sina võid oletada mida iganes, aga kustutatakse labast sõimu ja see on väga õige. Ei saa iga suvaline inimene otsustada, et tema arust peaks selle eriarvamuse kustutama. Raporteeritud postituse vaatab üle moderaator ja kui ka tema leiab, et see postitus on solvav, siis kustutatakse. Nii palju, kui mina olen näinud kustutamist, ei saa siin mingit eriarvamust olla, need on sõimlevad ja ropendavad postitused, mitte mingid eriarvamused. Ja tegelikult saab iga normintellektiga inimene samamoodi aru, mis on sõim ja mis on eriarvamus. Saadi segi sina aru, kuigi üritad siin midagi muud väita.
Vastiku targutava stiiliga inimene oled, sina ei tule mulle küll ette kirjutama, mida ja millest mina aru saan või ei saa, mida oletada või väita võin! Mine kasi ja kasvata oma lapsi, mitte võõraid inimesi! Mh, kas see oli nüüd sõim? Sel juhul marss jookse raporteerima
Veelkord, inimene ise väidab, et ei sõimanud kedagi. Sa siis väidad, et ta pole normintellektiga ja ise ei saa aru, et sõimas?
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Sept 2024 18:26
Tsiteeri seda labast sõimu, ole hea. Muidu me siin ei tea, mis on labane sõim. Tegelikult ka - tsiteeri, mis see oli, eriti kuna postitaja enam ise ka ei mäleta. Ega ikka nii ei saa olla, et ise ei saagi teada, mis valesti läks. Luban, et ei kaeba su peale, kui tsiteerid.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Sept 2024 18:29 Kahjuks pole ilma modereerimiseta võimalik. Asi pole solvumises või eriarvamuses, aga palju toodetakse täiesti asjassepuutumatut sõimu ja muud pläma. Kui lasta sellel vohada muutub foorum kasutamatuks.
Moded teevad päris head tööd minu meelest
Defineeri "muu pläma" palun!

Perekool arvas ka nii, nagu siinsed korrapidajad ja kus ta täna on?
Suslik
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Suslik »

Teema on ikka täiega lappama läinud.
Simon says:
Kontakt:

Ilmselgelt ei ole õiglane see, et isegi tsenseeritavale ei teatata milline konkreetne postitus on kõrvaldatud ja millistel põhjustel.
Külaline

Tsiteeri seda labast sõimu, ole hea. Muidu me siin ei tea, mis on labane sõim. Tegelikult ka - tsiteeri, mis see oli, eriti kuna postitaja enam ise ka ei mäleta. Ega ikka nii ei saa olla, et ise ei saagi teada, mis valesti läks. Luban, et ei kaeba su peale, kui tsiteerid.
No palun:
Neil paaril paksul ja õelal ning üksikul mammil probleem.

Rohkem praegu ei leidnud, sest need on kustutatud. Samas stiilis sõimu, aga räigemas võtmes on siin pidevalt, eriti kui tulla siia vaatama reede või laupäeva õhtul hilja, siis hakkab tulema. Ilmselt armastab see meesterahvas siis napsu võtta ja enesekontroll nõrgemeb. Tavaliselt need järgmisel päeval kustutatakse.
Simon says:
Kontakt:

Külaline kirjutas: 05 Sept 2024 19:00
No palun:
Neil paaril paksul ja õelal ning üksikul mammil probleem.

Rohkem praegu ei leidnud, sest need on kustutatud. Samas stiilis sõimu, aga räigemas võtmes on siin pidevalt, eriti kui tulla siia vaatama reede või laupäeva õhtul hilja, siis hakkab tulema. Ilmselt armastab see meesterahvas siis napsu võtta ja enesekontroll nõrgemeb. Tavaliselt need järgmisel päeval kustutatakse.
See ei ole täiesti kindlalt minu tekst.
Lilli
Kontakt:

Külaline kirjutas: 05 Sept 2024 11:32
Külaline kirjutas: 05 Sept 2024 09:15 Ega sa juhuslikult kirikuõpetaja ole?
Ei ole.

Paar sõna Simonist, kelle postituse ma raporteerisin ja on kustutatud. Ma lihtsalt ei saa aru, tuli alguses siia foorumisse, arutles mõistlikult, mõtleva inimese huvitavad kommentaarid. Lugesin, mulle meeldisid. Nüüd siin sõimleb, nii et ei kannata kriitikat.

Mis foorumites ometi toimub, et inimesed selliseks muutuvad? Mitte ainult teised, ma olen ise ka mitu jumala vastikut kommentaari kirjutanud ja kirjutamise hetkel ei saa isegi aru, alles hiljem loen, et mida ma küll olen postitanud. Kas nii ongi, et foorumites arenevad inimesed tasapisi Juustupiteks? (Kusjuures Juustupi kommentaarid mulle meeldisid, aga ta oli ka lõpuks kuidagi liiga vihane nagu praegu on Simon Says). Mida teha? Kuidas jääda normaalsek inimeseks?
Äkki valgustad, mis sõim seal postituses siis oli, mis kriitikat ei kannata ja et raporteerida oli vaja? Siin päris mitmed tahaks teada, ka Simon ise.
Külaline

Kas mina olen öelnud, et see on sinu tekst? Sina ei sõima, sina kirjutad naisi alavääristavaid ja halvustavaid avaldus. Ja ma täiesti usun, et sa ise üldse aru ei saa, millal sa üle piiri lähed, sest eneseanalüüs või enesekriitika pole sinu teema.
Lilli
Kontakt:

Külaline kirjutas: 05 Sept 2024 19:42
Kas mina olen öelnud, et see on sinu tekst? Sina ei sõima, sina kirjutad naisi alavääristavaid ja halvustavaid avaldus. Ja ma täiesti usun, et sa ise üldse aru ei saa, millal sa üle piiri lähed, sest eneseanalüüs või enesekriitika pole sinu teema.
Aga mis sa siis vastad asjasse mitte puutuvalt? Siin teemas kustutati tema postitus ära ja küsiti selle kustutatud postituse kohta.

Ps Teerajaja, kas sa julged ainult külalisena kirjutada või? Midagi öelda on, kirjuta otse, ära häbene nurga taga
Simon says:
Kontakt:

Igasuguse kriitika kohta saab öelda, et see on alavääristav või halvustav. Kui sa kirjutad minu kohta, et "eneseanalüüs või enesekriitika pole minu teema" siis see on ka alavääristav ja halvustav avaldus.
Külaline

Ps Teerajaja, kas sa julged ainult külalisena kirjutada või? Midagi öelda on, kirjuta otse, ära häbene nurga taga
Jaa, sina oled nii julge, väga tubli. Teed siin aina uusi kasutajaid, täna oled Lilli, homme Maali ja siis arvad, et oled kuidagi külalisest parem.
Külaline

Simon says: kirjutas: 05 Sept 2024 19:51
Igasuguse kriitika kohta saab öelda, et see on alavääristav või halvustav. Kui sa kirjutad minu kohta, et "eneseanalüüs või enesekriitika pole minu teema" siis see on ka alavääristav ja halvustav avaldus.
Kui sa kirjutad minu postituse kohta midagi, on see kriitika. Aga kui sa kirjutad pidevalt üldistavalt, et naised on sellised, teised ja kolmandad, on see lihtsalt halvustamine. Aga ma väga ei imesta, et sa vahet ei mõika.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], YaCy [Bot] ja 4 külalist