Sa ei vasta mulle, aga ma ütlen ise: ta ei tõesta midagi. Ta lihtsalt naerab anonüümse ülbiku üle. Ja ta räägib, sest ta on sellises foorumis, kus räägitakse.Külaline kirjutas: ↑07 Sept 2024 08:38Sa istud reede öösel siin teemas, rääkides, kuidas teistel on probleem, kuidas teine on idioot, rääkides seda juba kahekümnendat korda. Mida sa endale tõestada püüad? Et sa oled tegelikult hea inimene?Külaline kirjutas: ↑07 Sept 2024 00:21Jah muidugi, mees ostis! Tal polegi ju mingit meest.Külaline kirjutas: ↑07 Sept 2024 00:14 "Siis lendab peale üks madala enesehinnanguga tädi, kes ei saa endale masinat lubada ja kukub kõiki mõnitama ja solvama."
Äkki loeks enne, kelle kallal tahad tänitada - tal on see masin olemas. Mees ostis. Ja teine on veel. Ei kasuta.
Kas keegi siin tõesti tundis end solvatuna? Keegi lausa mitu korda kirjutas, et ei mingit solvumist, väga naljakas olevat... Misasi küll nalja pakub, sellest aru ei saa.
Sa ei saa aru, mis naljakas on? Kirjeldus, kuidas mees pani kaks musta kohvikruusi masinasse, kuhu need jäid kaheks aastaks. Ma isegi ei oska nimetust sellele anda, kas see on naljakas, kas see on idiootlik või n see ühe ülimadala enesehinnanguga naisterahva väljund kogu selle teema kohta.
Igal juhul, terve mõistusega inimene saab aru, et tol naisterahval, kes siin seesugust imelikku juttu ajab, on mingi probleem.
Ja muide, laupäeva hommik või reede õhtu, mis seal vahet on?