Suure-Lähtru lugu, kuidas võiks lõppeda?

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Simon says: kirjutas: 06 Sept 2024 17:40
Külaline kirjutas: 06 Sept 2024 16:07 Juhin Simoni tähelepanu, et kuigi ta keskendub ropendamisele ja sõimamisele, (mida ta omast arust ei tee) siis raporti täpne sisu on "Postitus on halvustav ja/või sisaldab ropendamist". Kuidas on Simonil selle kaebuse esimese poolega, seda ka kunagi ei tee, eks? Harvad on juhud, kui Simoni postitus EI sisalda naiste üldist halvustamist ja šovinismi.
Too näide naiste halvustamisest ja shovinismist minu kommentaarides! Ei peaks olema keeruline kui enamus neid sisaldab;))
Sind ei huvita näited, peaasi, et saaks lõputult möliseda ainult ühel teemal.
Simon says:
Kontakt:

Postitus Postitas Simon says: »

Külaline kirjutas: 06 Sept 2024 17:45
Külaline kirjutas: 06 Sept 2024 16:07 Juhin Simoni tähelepanu, et kuigi ta keskendub ropendamisele ja sõimamisele, (mida ta omast arust ei tee) siis raporti täpne sisu on "Postitus on halvustav ja/või sisaldab ropendamist". Kuidas on Simonil selle kaebuse esimese poolega, seda ka kunagi ei tee, eks? Harvad on juhud, kui Simoni postitus EI sisalda naiste üldist halvustamist ja šovinismi.
Too näide naiste halvustamisest ja shovinismist minu kommentaarides! Ei peaks olema keeruline kui enamus neid sisaldab;))
Paistab et sind ei huvita. Esita konkreetsed tõendid või lõpeta isiklik sõimamine.
Külaline

Simon says: kirjutas: 06 Sept 2024 17:48
Paistab et sind ei huvita. Esita konkreetsed tõendid või lõpeta isiklik sõimamine.
Kus sa sõimu näed? See on sinu subjektiivne arvamus vaid.
Simon says:
Kontakt:

Külaline kirjutas: 06 Sept 2024 17:52

Teise jutu mölisemiseks nimetamine ei ole seega sõim?
Külaline

Sa siis natuke ikka saad aru, mis on halvustamine ja sõim. Sinu jutt teisest teemast, kus sa õigustad naistevastast füüsilist vägivalda:
Mulle ei meeldi see et vastutus pannakse täiesti ainult ühe poole peale. Ma olen nii palju näinud seda, et just naine on see kes möliseb, alandab, nokib ja laksib meest seni kuni see reageerib. Naistele pole reeglina õpetatud seda, et ei maksa möliseda. Sõnad on olulised. Nad ei karda seda. Mehed saavad tavaliselt juba 10. eluaastaks selgeks, et hoia keel hammaste taga.
Tahate võrdseid õigusi, võtke võrdne vastutus.
Külaline

Kuulge inimesed, teile on eraldi teema tehtud: Roppröökurite Kaklusklubi viewtopic.php?t=775

Minge ja targutage seal edasi! Aitab teiste teemade solkimisest.
Külaline

Simon says: kirjutas: 06 Sept 2024 18:01
Külaline kirjutas: 06 Sept 2024 17:52
Sinu enda järgi naised mölisevad.
Simon says:
Kontakt:

Külaline kirjutas: 06 Sept 2024 18:09
Sa siis natuke ikka saad aru, mis on halvustamine ja sõim. Sinu jutt teisest teemast, kus sa õigustad naistevastast füüsilist vägivalda:
Mulle ei meeldi see et vastutus pannakse täiesti ainult ühe poole peale. Ma olen nii palju näinud seda, et just naine on see kes möliseb, alandab, nokib ja laksib meest seni kuni see reageerib. Naistele pole reeglina õpetatud seda, et ei maksa möliseda. Sõnad on olulised. Nad ei karda seda. Mehed saavad tavaliselt juba 10. eluaastaks selgeks, et hoia keel hammaste taga.
Kas sa väidad et ükski naine kunagi ei mölise?
Külaline

Simon says: kirjutas: 06 Sept 2024 18:30
Külaline kirjutas: 06 Sept 2024 18:09
Loomulikult ei.
Külaline

Sinu väide oli, et teiste jutu mölisemiseks nimetamine on sõim. Sinu väide oli, et naised mölisevad, seega olgu rahul, et saavad peksa. Sinu väide oli ka see, et sina kunagi kedagi ei sõima, kuigi nimetad naisi mölisejateks. Kuidas puutub eelnevasse sinu praegune küsimus?
TurvaSiil
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas TurvaSiil »

Külaline kirjutas: 06 Sept 2024 18:14 Kuulge inimesed, teile on eraldi teema tehtud: Roppröökurite Kaklusklubi viewtopic.php?t=775

Minge ja targutage seal edasi! Aitab teiste teemade solkimisest.
Nagu juba soovitati, jätkake vaidlust selles teemas, palun.
Külaline

Täna õhtul Märgatud Eestis kl 20 TV3-s
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Sept 2024 10:45 Täna õhtul Märgatud Eestis kl 20 TV3-s
Huvitav, mida uut neil rääkida on, mida me veel ei tea?.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Sept 2024 10:47
Külaline kirjutas: 09 Sept 2024 10:45 Täna õhtul Märgatud Eestis kl 20 TV3-s
Huvitav, mida uut neil rääkida on, mida me veel ei tea?.
Tahaks ka teada
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Analoogiast lähtudes siis on otsus ennustatav:
https://www.ohtuleht.ee/282375/imiku-ah ... teti-vangi
Külaline

Ants kirjutas: 09 Sept 2024 13:11 Analoogiast lähtudes siis on otsus ennustatav:
See pole ju analoogia, täiesti erinevad juhtumid. Viidatud loos oli laps sündinud juulis, suri oktoobris. Lisaks lapsetoetuse väljapetmine jms.
Külaline

Ants kirjutas: 09 Sept 2024 13:11 Analoogiast lähtudes siis on otsus ennustatav:
Tundub, et selles loos polnud tapmise süüdistust. Lugu ise rõve muidugi ja et niigi lühikesest karistusest kolmandik veel maha arvati riivab õiglustunnet
Külaline

Mis selle naise eesnimi on?
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Sept 2024 19:45 Mis selle naise eesnimi on?
Jaana
Külaline

Ausalt öeldes, sealt Taavi saatest tundus sellest perest ainult see ema normaalne inimene, vabandust, et nii väljendusin. Ja samas see isa seal peaks meeste arstile minema.
Aga et nüüd juba naabri koera süüdistatakse jne. Sõnu ei ole! Äärmiselt ebameeldiv mulje jäi sellest kõigest jällegi.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot], Semrush [Bot] ja 6 külalist