Keeleoskus
-
Külaline
Vastan algsele küsimusele: eesti keel on emakeel.
Inglise keelt ja hispaania keelt kasutan töös igapäevaselt. Tase on mõlemas väga hea.
Vene keelt oskan - kahjuks. Kui saaks, siis laseks selle oma ajust eemaldada, aga ei saa. Kategooriliselt keeldun seda kasutamast. Ainult ropendama olen nõus vene keeles.
Saksa keelt õpin nüüd duolingoga oma lõbuks. Tase on: “palun mulle kohvi ja veini.”
Inglise keelt ja hispaania keelt kasutan töös igapäevaselt. Tase on mõlemas väga hea.
Vene keelt oskan - kahjuks. Kui saaks, siis laseks selle oma ajust eemaldada, aga ei saa. Kategooriliselt keeldun seda kasutamast. Ainult ropendama olen nõus vene keeles.
Saksa keelt õpin nüüd duolingoga oma lõbuks. Tase on: “palun mulle kohvi ja veini.”
-
Külaline
Kui kaua Duolingos keelt õppinud oled sellise taseme saavutamiseks?Külaline kirjutas: ↑09 Sept 2024 18:37 Saksa keelt õpin nüüd duolingoga oma lõbuks. Tase on: “palun mulle kohvi ja veini.”
-
Külaline
Emakeelena räägin vene, soome, saksa ja eesti keelt. Kõrgtasemel räägin prantsuse ja hispaania keelt. Heal tasemel räägin norra ja tšehhi keelt. Suhtlustasemel saan hakkama poola, ungari ja rumeenia keeles. Algtasemel oskan inglise keelt ja romblomanoni keelt.
-
Külaline
203 päeva
Ausalt öeldes ma ei usu, et ma päriselt saksamaal sõnagi suust saaks
-
Külaline
Ma õppisin prantsuse keelt Duolingos niisama ajaviiteks, mingit taset ei lootnudki. Peale 3a õpet sattusin Prantsusmaale ja olin täiesti šokeeritud kui avastasin, et ma sain teiste vestlustest pea kõigest aru. Sellist igapäevast, kerget vestlust suutsin ise ka arendada nii, et teised minust aru saidKülaline kirjutas: ↑09 Sept 2024 20:24203 päeva
Ausalt öeldes ma ei usu, et ma päriselt saksamaal sõnagi suust saaks![]()
-
Külaline
Kui palju sa päevas tegid? Ma vaatasin mingit videot, mis väitis, et peaks vähemalt ühe terve nupukese päevas tegema. See on ca 15-20min. Ma siis vahepeal tegin ka, aga nüüd juba pikalt teen miinimumi, et päev kirja saada. Ca 3-5min..Külaline kirjutas: ↑09 Sept 2024 20:34Ma õppisin prantsuse keelt Duolingos niisama ajaviiteks, mingit taset ei lootnudki. Peale 3a õpet sattusin Prantsusmaale ja olin täiesti šokeeritud kui avastasin, et ma sain teiste vestlustest pea kõigest aru. Sellist igapäevast, kerget vestlust suutsin ise ka arendada nii, et teised minust aru saidTagasi tulles läksin keelekursustele ja enne õppimaasumist tehtud test näitas b1 taset. Minu jaoks oli uskumatu. Lase edasi, see Duolingo vist ikka toimib.
-
Külaline
Tasuta äpp.Külaline kirjutas: ↑09 Sept 2024 21:50 Kui palju selle Duolingiga õppimine maksab?
-
Külaline
Mul on tasuline. Perepakett. Vist 6 kohta. Umbes 10 euri kuus. Suurusjärk, täpselt ei mäleta.
https://www.think.ee/eesti-viipekeel-algajatele-2024-2/Külaline kirjutas: ↑09 Sept 2024 09:48 Kus saaks viipekeelt õppida, kas sellist võimalust on? Tallinnas, ma mõtlen.
-
Külaline
Jälle siin oma Tallinnaga liputamas, et no jumala pärast keegi ei arvaks, et sa mingi mõttetu Lõuna-Eesti küla luuser oled.Külaline kirjutas: ↑09 Sept 2024 09:48 Kus saaks viipekeelt õppida, kas sellist võimalust on? Tallinnas, ma mõtlen.
-
Külaline
Ja kui jätad koha, kus õppida soovid, saladusse, saad sõimata jällegi selle eest, et miks asukohta ei nimeta!
-
Külaline
Ma söön oma mütsi ära kui see kommentaar pole iroonine
-
Külaline
Siin üks veel eputab, et tal on tasuline äpp. Ja nutitelefon!
-
Simon says:
- Kontakt:
Tähendab - raha on.
-
Külaline
Mina kasutan seda tasuta varianti, sest lihtsalt ajaviiteks ei näe põhjust maksta. Aga jah, kusagil 15-20minutit päevas olen ikka läbivalt teinud. Vahepeal, kui kiiremad ajad, ka absoluutselt minimaalselt aga ikkagi järjepidevalt.Külaline kirjutas: ↑09 Sept 2024 21:26Kui palju sa päevas tegid? Ma vaatasin mingit videot, mis väitis, et peaks vähemalt ühe terve nupukese päevas tegema. See on ca 15-20min. Ma siis vahepeal tegin ka, aga nüüd juba pikalt teen miinimumi, et päev kirja saada. Ca 3-5min..Külaline kirjutas: ↑09 Sept 2024 20:34Ma õppisin prantsuse keelt Duolingos niisama ajaviiteks, mingit taset ei lootnudki. Peale 3a õpet sattusin Prantsusmaale ja olin täiesti šokeeritud kui avastasin, et ma sain teiste vestlustest pea kõigest aru. Sellist igapäevast, kerget vestlust suutsin ise ka arendada nii, et teised minust aru saidKülaline kirjutas: ↑09 Sept 2024 20:24
203 päeva
Ausalt öeldes ma ei usu, et ma päriselt saksamaal sõnagi suust saaks![]()
Tagasi tulles läksin keelekursustele ja enne õppimaasumist tehtud test näitas b1 taset. Minu jaoks oli uskumatu. Lase edasi, see Duolingo vist ikka toimib.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 10 külalist