Teie ick'id

sh kaaluga seotud teemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 10 Sept 2024 22:27
Külaline kirjutas: 10 Sept 2024 19:54 Paljud räägivad siin hammastest ja nende puudumisest. Kunagi arvasin ka ise nii, et "appi, kui jube" Nüd on mul aga väga lahe sõbranna, kellega me koos töötame ja ka vabal ajal suhtleme igapäevaselt- aga tal pole ühtegi hammast suus. Tal oli pärilik haigus ja veel igasugu terviseprobleemid, mille tagajärjel tal oleks ainus variant implantaadid. Kuid kuna ta töötab alampalgaga , siis pole tal nende jaoks võimalust. Inimene ise on aga ääretult meeldiv suhtleja, väga hea klienditeenindaja, huumorimeelega, kohusetundlik, realistlikku ellusuhtumisega.. ühesõnaga mind ega mu peret ja sõpru on see pannud vaatama teatud asju hoopis teise pilguga. Ja inimese välimusest palju rohkem loeb see, kes ta ise on.
Nõme on halvustada inimesi välimuse järgi. Enamasti on iga välise "vea" taga mingi põhjus- kas siis kaasasündinud, või mingist haigusest tingitud, või siis näiteks nagu mu sõbrannal- haigused ja rahapuudus kokku.
Kui ta töötab klienditeenindajana, siis kas seal ei ole hammaste puudumine probleemiks? Saan aru, et inimene ise on tore ja professionaalne jne, aga kliente on ju igasuguseid. Klienditeenindaja puhul on välimus ikka mingil määral tähtis ju, kui just see mingi veebipõhine teenus pole, et inimest näost näkku ei näegi.

.
Meie kollektiivis ei valita töötajaid välimuse, vaid kogemuste ja oskuste järgi. Ja pole küll kuulda olnud üheltki kliendilt, et neid oleks tema hambutus häirinud.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Sept 2024 12:23
Anonymous kirjutas: 11 Sept 2024 10:17Meie kollektiivis ei valita töötajaid välimuse, vaid kogemuste ja oskuste järgi. Ja pole küll kuulda olnud üheltki kliendilt, et neid oleks tema hambutus häirinud.
Postitus on kustutatud
Kulla inimene, mis asutuses nad sinu arvates klienditeenindajana töötavad?? Ei tasu kõike enda mätta otsast hinnata (no pun intended).
Külaline

Kas see ilma hammasteta klienditeenindaja klientidega rääkima ei pea? Ilma hammasteta on vist rääkimine raskendatud… ja miks ta plaatproteese ei pane? Need pole ju nii kallid.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Sept 2024 15:38 Kas see ilma hammasteta klienditeenindaja klientidega rääkima ei pea? Ilma hammasteta on vist rääkimine raskendatud… ja miks ta plaatproteese ei pane? Need pole ju nii kallid.
Ma tõesti pole uurinud, miks talle on näidustatud vaid implantaadid! Aga räägib ta täitsa selgelt nii eesti,vene, kui inglise keelt, küllap on õppinud juba aastatega, minu mäletamist mööda oli kunagi juttu meil, et ta on selline juba üle 15 aasta ilma hammastateta olnud.
Külaline

Anonymous kirjutas: 10 Sept 2024 20:11Sellel sõbrannal on küll olnud mees ja peale lahutust mitmeid lühemaid ja pikemaid suhteid. Isegi praegu ta on silma jäänud meie ühisele sõbrale..
Kui oskad hästi lutsutada....
Külaline

Anonymous kirjutas: 11 Sept 2024 10:17a pole küll kuulda olnud üheltki kliendilt, et neid oleks tema hambutus häirinud.
On ju töökohti, kus hambutus võib isegi kasuks olla.
Külaline

Anonymous kirjutas: 11 Sept 2024 17:00Kui oskad hästi lutsutada....
Anonymous kirjutas: 11 Sept 2024 17:02On ju töökohti, kus hambutus võib isegi kasuks olla.
On selliseid töökohti ka, kus vastavasisulise jutu ajamise eest palka makstakse. Peaksid ehk karjääripöördele mõtlema?
Külaline

Anonymous kirjutas: 11 Sept 2024 17:05On selliseid töökohti ka, kus vastavasisulise jutu ajamise eest palka makstakse.
Jah on igasugu töökohti, aga kuna siin teemas liigselt suud pruukida ei ole soovitatav, siis ütleme nii, et pulgakommi on hambutuna isegi mugavam lutsida.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Sept 2024 17:09
Anonymous kirjutas: 11 Sept 2024 17:05On selliseid töökohti ka, kus vastavasisulise jutu ajamise eest palka makstakse.
Jah on igasugu töökohti, aga kuna siin teemas liigselt suud pruukida ei ole soovitatav, siis ütleme nii, et pulgakommi on hambutuna isegi mugavam lutsida.
Ja see puutub teemasse kuidas? Kui sul on vastupandamatu tahe nilbitseda, siis liitu vastavate saitidega, neil makstakse selle eest tasugi.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Sept 2024 10:17
Külaline kirjutas: 10 Sept 2024 22:27
Külaline kirjutas: 10 Sept 2024 19:54 Paljud räägivad siin hammastest ja nende puudumisest. Kunagi arvasin ka ise nii, et "appi, kui jube" Nüd on mul aga väga lahe sõbranna, kellega me koos töötame ja ka vabal ajal suhtleme igapäevaselt- aga tal pole ühtegi hammast suus. Tal oli pärilik haigus ja veel igasugu terviseprobleemid, mille tagajärjel tal oleks ainus variant implantaadid. Kuid kuna ta töötab alampalgaga , siis pole tal nende jaoks võimalust. Inimene ise on aga ääretult meeldiv suhtleja, väga hea klienditeenindaja, huumorimeelega, kohusetundlik, realistlikku ellusuhtumisega.. ühesõnaga mind ega mu peret ja sõpru on see pannud vaatama teatud asju hoopis teise pilguga. Ja inimese välimusest palju rohkem loeb see, kes ta ise on.
Nõme on halvustada inimesi välimuse järgi. Enamasti on iga välise "vea" taga mingi põhjus- kas siis kaasasündinud, või mingist haigusest tingitud, või siis näiteks nagu mu sõbrannal- haigused ja rahapuudus kokku.
Kui ta töötab klienditeenindajana, siis kas seal ei ole hammaste puudumine probleemiks? Saan aru, et inimene ise on tore ja professionaalne jne, aga kliente on ju igasuguseid. Klienditeenindaja puhul on välimus ikka mingil määral tähtis ju, kui just see mingi veebipõhine teenus pole, et inimest näost näkku ei näegi.

.
Meie kollektiivis ei valita töötajaid välimuse, vaid kogemuste ja oskuste järgi. Ja pole küll kuulda olnud üheltki kliendilt, et neid oleks tema hambutus häirinud.

See ei ole kindlasti klienti austav ettevõte, kes palkab klienditeenindajaks hambutu. Mis sa teed nalja või?
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Sept 2024 19:41 Postitus on kustutatud
Kas sul oli enne juba see fetish või said selle siit teemast külge?
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Sept 2024 21:05
Külaline kirjutas: 11 Sept 2024 20:23
Külaline kirjutas: 11 Sept 2024 19:41 Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Minu jaoks, naiskliendina, oleks selline teenus õõvastav ning ilmselgelt rohkem sellise ettevõttega koostööd ei tee. Aga saan aru, et see teema on lihtsalt provokatsioon, sest tegelikult selliseid inimesi klienditeenindajaks siiski ei palgata. Või siis tekib kohe küsimus, miks ettevõte ei maksa seda närust 1K, kui töötaja nii hea.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Kukesupp kirjutas: 24 Aug 2024 11:09
Loomulikult enesest lugupidav inimene ka valgendab hambaid tänapäeval.

Bullshit!
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Sept 2024 21:22
Külaline kirjutas: 11 Sept 2024 20:23

Postitus on kustutatud
Minu jaoks, naiskliendina, oleks selline teenus õõvastav ning ilmselgelt rohkem sellise ettevõttega koostööd ei tee. Aga saan aru, et see teema on lihtsalt provokatsioon, sest tegelikult selliseid inimesi klienditeenindajaks siiski ei palgata. Või siis tekib kohe küsimus, miks ettevõte ei maksa seda närust 1K, kui töötaja nii hea.
Ei, see teema pole provokatsioon, vaid näide, kui paljudel inimestel on tegelikult teise välimusest ükskõik ja nad hindavad teistsuguseid väärtusi. Võib-olla on asi selles, et me oleme kõik selles kollektiivis 45+ vanuses, klientidel aga on oluline eelkõige see, kuidas neid teenindatakse, mitte kas müüjal oli nt kõõrdsilm, või puuduvad hambad, või oli ta paks..
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Sept 2024 17:29
Külaline kirjutas: 11 Sept 2024 21:22

Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
See polnud ka minu esimene mõte, et suuseksist räägib.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline