tõsielupildike tutvumisportaalist

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 13 Sept 2024 22:57
Kui seks hea pole siis maksimaalselt kaks korda seda juhtub selle partneriga. Kolmandat kindlasti ei tule. Miks peaks? Elu on lill. Tuleb järgmine. Looogish ju. Eelistan 125 000 eur maksvate lihtsamate porschedega sõitvad amatsoone
Eks sa unistada ju võid. Kindlasti valivad need paar naist Eestis, kes sellise autoga sõidavad, mingi jubeda foorumis kopitava kolli sekspartneriks. Väga usutav.
Üks selline üdini edukas prouake on ju siin iga teise posti all kirjutamas. Alles ta praalis om a uhke autoga. Ja kuidas siis nii. Sellist odavat autot ei jaksa osta või. Ma olen aru saanud, et siin on kõiik naised edukad ja ilusad. peale seda kui mehe maha jätsid said üleöö rikasteks ja ilusateks, edukateks jne
Ise muidugi kahtlustan hoopis midagi, aga nohh kes see mind kuulab :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Sept 2024 23:01
Kui seks hea pole siis maksimaalselt kaks korda seda juhtub selle partneriga. Kolmandat kindlasti ei tule. Miks peaks? Elu on lill. Tuleb järgmine. Looogish ju. Eelistan 125 000 eur maksvate lihtsamate porschedega sõitvad amatsoone
Eks sa unistada ju võid. Kindlasti valivad need paar naist Eestis, kes sellise autoga sõidavad, mingi jubeda foorumis kopitava kolli sekspartneriks. Väga usutav.
Üks selline üdini edukas prouake on ju siin iga teise posti all kirjutamas. Alles ta praalis om a uhke autoga. Ja kuidas siis nii. Sellist odavat autot ei jaksa osta või. Ma olen aru saanud, et siin on kõiik naised edukad ja ilusad. peale seda kui mehe maha jätsid said üleöö rikasteks ja ilusateks, edukateks jne
Edukaid ja rikkaid naisi on küll, aga nemad ei ole sinu jaoks. Sina võid neid ainult unes näha.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Sept 2024 09:49 Aga mis seal vahet. Töövõit või mitte, aga head ja rahuldust pakkuvat seksi ta ju sai.
Kuskohas see kirjas on? Esiteks see, et ta seksi üldse sai ja teiseks see, et see ka hea oli? Tõenäoliselt jooksis tädi toast välja, kui seksikandidaati nägi :D ikka veel fantaseerid! Eks osad teevad ja ei plära pidevalt sellest, teised ainult mõtlevad sellest.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Sept 2024 22:31
Külaline kirjutas: 13 Sept 2024 19:13
Külaline kirjutas: 13 Sept 2024 19:03

Paugu lahti saamine ei tähenda veel rahulduspakkuvat seksi. :D
Nojah, aga ta ei tea seda. Igaks juhuks laseb enne jalga, kui rahuldustpakkuvaks muutub.
Mehike on suutnud endale luua suurepärase illusiooni, et tal on naisi jalaga segada ja võib neid koguni autohinna järgi valida.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Sept 2024 18:48
Külaline kirjutas: 09 Sept 2024 18:37
Külaline kirjutas: 09 Sept 2024 18:13 Mõlemad on suht kiimased. Ega neil vanaemadel enam ülemäära tahtjaid ei ole.
Mulle on küll mulje jäänud, et absoluutselt kõigil naistel on seal ülemäära tahtjaid, ka pildita profiilidel ja päris krokodillidel :lol:
Mingid ärajoonud maxima antsud kirjutavad igaks juhuks kõikidele. Aga need pole mehed.
Pole see, kellele vastad, aga tegelikult ei ole nii, nagu sina väidad.

Minul on olnud pildita kontod tutvumisportaalides. Vanuse olen pannud vanemaks, kui tegelikult olen. Lihtsalt huvi pärast, et näha, mis saab. Kuulutusse olen märkinud 55, ehkki olen mõned aastad noorem. Ja ausalt, huvilisi on kui murdu. Erinevas vanuses.

Kohtamas olen käinud umbes kaheksa mehega. Neist kuus on olnud väga kõrgelt haritud (üks lausa professor ja õppejõud). Kõik on olnud väga normaalsed ja kenad inimesed. Paar tükki on olnud väga kõrgepalgalised ja heal elujärjel. Ja üks on ka miljonär. Joodkuid pole nende seas olnud ühtegi. Võimalik, et mõni Maxima-tagune ants mind portaalis tõesti kõnetas. Aga jutu järgi tunneb ju sellised kohe ära. Kohtama läksin ikka selliste meestega, kellega jutt jooksis ja kes olid sümpaatsed. Ja kohtudes ei pidanud ma pettuma.

Ühe mehega jäin pikemalt suhtlema. Aga, kuna ta oli minust 12 aastat noorem, ja ma ei taha endast oluliselt nooremat meest, siis lõpetasin temaga suhtlemise.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Sept 2024 23:01

Unusta ära, et naiste rikkus mehelt tuli. Tänapäeval on palju rahakaid naisi, selleks pole mingit meest vaja.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Sept 2024 17:10 Rääkige enda eest. Kui 2 võõrast tutvuvad. Veedavad koos päeva ja maanduvad voodis võib see olka vägagi rahuldust pakkuv. Tähtis on tahtmine, loomingulisus ja tabude puudus. Loomulikult ka teineteisega arvestamine. Tavapärane suhtumine a'la rahulda mind siis asi ei toimi.
Arvan, et sul lihtsalt puudub võrdlusvõimalus. Sul ei olegi kunagi olnud hea seksiga püsisuhet. Oled karanud suvalistega ja teadki seksi ainult selle külje pealt.

Iga inimene, kes on armastanud ja kellel on olnud oma armastatuga voodis hea klapp, ütleb, et tunnetega seks on kordi parem kui partneriga, kellega oled just tutvunud ja juhuseksi teinud.
Külaline

Teemat avades lootsin lugeda lõbusaid jutukesi erinevate inimeste tutvumiskogemustest, aga siin on ainult miskid segased sõnavõtud. Ja suures osas jälle selle haige mehe näägutamine, kes mõlemas foorumis suure osa teemasid vussi keeras.

Ta vist vaid terviserubriigis menopausi vaevuste teemade all ei ole veel sõna võtnud. Kõik muud teemad on "ilusti" ära lagastatud.

Saan aru, et see Simon says on siis endine Revolver?
Külaline

Ta vist vaid terviserubriigis menopausi vaevuste teemade all ei ole veel sõna võtnud. Kõik muud teemad on "ilusti" ära lagastatud.
On ikka seal ka sõimanud tselluliidiseid ripakil rindadega menopausis mamslikesi, aga need on lihtsalt ära kustutatud.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Sept 2024 10:36
Külaline kirjutas: 09 Sept 2024 18:37

Mulle on küll mulje jäänud, et absoluutselt kõigil naistel on seal ülemäära tahtjaid, ka pildita profiilidel ja päris krokodillidel :lol:
Mingid ärajoonud maxima antsud kirjutavad igaks juhuks kõikidele. Aga need pole mehed.

Minul on olnud pildita kontod tutvumisportaalides. Vanuse olen pannud vanemaks, kui tegelikult olen. Lihtsalt huvi pärast, et näha, mis saab. Kuulutusse olen märkinud 55, ehkki olen mõned aastad noorem. Ja ausalt, huvilisi on kui murdu. Erinevas vanuses.

Kohtamas olen käinud umbes kaheksa mehega. Neist kuus on olnud väga kõrgelt haritud (üks lausa professor ja õppejõud). Kõik on olnud väga normaalsed ja kenad inimesed. Paar tükki on olnud väga kõrgepalgalised ja heal elujärjel. Ja üks on ka miljonär. Joodkuid pole nende seas olnud ühtegi. Võimalik, et mõni Maxima-tagune ants mind portaalis tõesti kõnetas. Aga jutu järgi tunneb ju sellised kohe ära. Kohtama läksin ikka selliste meestega, kellega jutt jooksis ja kes olid sümpaatsed. Ja kohtudes ei pidanud ma pettuma.

Ühe mehega jäin pikemalt suhtlema. Aga, kuna ta oli minust 12 aastat noorem, ja ma ei taha endast oluliselt nooremat meest, siis lõpetasin temaga suhtlemise.
PK oli üks liikumispuudega proua pärisnimega Alekõrs vms, kes sellist jama seal igapäevaselt tootis.
Külaline

Anonymous kirjutas: 14 Sept 2024 13:02Ühe mehega jäin pikemalt suhtlema. Aga, kuna ta oli minust 12 aastat noorem, ja ma ei taha endast oluliselt nooremat meest, siis lõpetasin temaga suhtlemise.
Nii ilusad muinasjutud sul :D
Külaline

Üks selline üdini edukas prouake on ju siin iga teise posti all kirjutamas. Alles ta praalis om a uhke autoga. Ja kuidas siis nii. Sellist odavat autot ei jaksa osta või.
Ta kirjutab siin väga harva, aga sind tundub jubedalt häirivat, kui naine on jõukas ja eluga rahul, sest sina oled vaene. Siis märkadki ainult selle naise kirjutisi. Uhke auto riivab sind ka, sest sina ei saa seda endale lubada, kuigi tahaks. Aga väike soovitus sulle, ära kadesta teisi, vaid võta ise oma eluga midagi ette, siis ei käi need sinust jõukamad sulle nii pinda. Viimases hädas mõtled endale välja mingi luulu, et jõukad naised on kõik kelleltki selle vara üle löönud, taevast kukkus alla. Ka see pole tõsi.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Sept 2024 11:40
On ikka seal ka sõimanud tselluliidiseid ripakil rindadega menopausis mamslikesi, aga need on lihtsalt ära kustutatud.
Valetad. Ajad Perekooliga segamini asjad. Seal oli midagi sellist, aga mitte siin. Jäta inimene järgi juba. Nii tüütu oled.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Sept 2024 14:37
Külaline kirjutas: 14 Sept 2024 11:40
Valetad. Ajad Perekooliga segamini asjad. Seal oli midagi sellist, aga mitte siin. Jäta inimene järgi juba. Nii tüütu oled.
Sina oled tüütu
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Sept 2024 13:02
Külaline kirjutas: 14 Sept 2024 10:36

PK oli üks liikumispuudega proua pärisnimega Alekõrs vms, kes sellist jama seal igapäevaselt tootis.
Sa tsiteerid mind. Ei saa aru, kas pead mind Alekõrsiks?
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Sept 2024 13:06
Anonymous kirjutas: 14 Sept 2024 13:02Ühe mehega jäin pikemalt suhtlema. Aga, kuna ta oli minust 12 aastat noorem, ja ma ei taha endast oluliselt nooremat meest, siis lõpetasin temaga suhtlemise.
Miks see muinasjutt peaks olema? Kui viitsid, saad ju ise testida. Saan aru, et oled mees, aga tee naisena üks pildita konto kuhugile tutvumisportaali ja siis vaata, mis saama hakkab. Sa ei pea sinna isegi mingit seksile viitavat enesetutvustust kirjutama. Tee lihtsalt üks konto "harju keskmise eesti naise" kohta. Pane vanuseks 50+. Sul on tunni ajaga konto postkast kirjadest umbes. Valik on seinast seina muidugi, aga täiesti kindlasti kirjutavad ka nn normaalsed ja edukad mehed, mitte ainult poetagused.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Sept 2024 17:48
Külaline kirjutas: 14 Sept 2024 13:06
Miks see muinasjutt peaks olema? Kui viitsid, saad ju ise testida. Saan aru, et oled mees, aga tee naisena üks pildita konto kuhugile tutvumisportaali ja siis vaata, mis saama hakkab. Sa ei pea sinna isegi mingit seksile viitavat enesetutvustust kirjutama. Tee lihtsalt üks konto "harju keskmise eesti naise" kohta. Pane vanuseks 50+. Sul on tunni ajaga konto postkast kirjadest umbes. Valik on seinast seina muidugi, aga täiesti kindlasti kirjutavad ka nn normaalsed ja edukad mehed, mitte ainult poetagused.
Aga selline mees ei saa endale tunnistada, et nii on. Sest tema on endale peas välja mõelnud loo, et kuigi teda nooremana keegi ei tahtnud, siis nüüd on trumbid tema käes. Hoopis temal on naisi jalaga segada. Mitte noori, mitte ilusaid, aga kesmine keskealine naine peaks olema nüüd meeleheitel ja hoopis tema järgi jooksma. Tema ju luges kuskilt, et mehi on vähem ja keskealisi naisi keegi ei taha. Tema nüüd arvab, et saab ülbitseda ja naised peavad tema kuludki kinni maksma, talle süüa tegema, muud moodi teenindama ja üldse taldu lakkuma. Aga ei. Ikka teda keegi ei taha, ka need tavalised keskealised naised mitte. See inimene ei suuda aru saada, et asi on temas. Kui oled nõme inimene, siis ei taha naised sind ei noore ega vanana.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Sept 2024 17:48 Tee lihtsalt üks konto "harju keskmise eesti naise" kohta. Pane vanuseks 50+. Sul on tunni ajaga konto postkast kirjadest umbes. Valik on seinast seina muidugi, aga täiesti kindlasti kirjutavad ka nn normaalsed ja edukad mehed, mitte ainult poetagused.
Ei viitsi kontot nii teha, aga mida mehed siis kirjutavad?
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Sept 2024 18:42
Külaline kirjutas: 14 Sept 2024 17:48 Tee lihtsalt üks konto "harju keskmise eesti naise" kohta. Pane vanuseks 50+. Sul on tunni ajaga konto postkast kirjadest umbes. Valik on seinast seina muidugi, aga täiesti kindlasti kirjutavad ka nn normaalsed ja edukad mehed, mitte ainult poetagused.
Mida kirjutavad? Tutvuda soovivad. Tõesti ei mõista, miks see sinu jaoks nii uskumatu tundub?
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Sept 2024 18:42
edukad pakuvad seksi ees raha, normaalsed seksi eest raha ei paku ja poetagused kutsuvad poe taha jooma :mrgreen:
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist