Ma olen ka juba 2 aastat kaaluga kimpus. Vahepeal olin rase ka. Siis võtsin isegi alla. Nüüd olema ma isegi raskem kui sünnitama minnes.
Olen 160cm ja 79-80kg ja 35aastane.
Olen teinud fitlapi, ketot ja igasugu muid asju. Liigun isegi rohkem kui varem(käin lapsega jalutamas, muidu oli auto koguaeg tagumiku all) ja toitun vaat et tervislikumalt kui varem ning uni on ka hea ja korralik(titt magab öösiti sünnist saati hästi)

1-2kg kõigub aga mingit jätkuvat kaalulangust ei ole.
Kalkulaatorite ja eluviiside järgi(ilma aktiivse trennita) on minu kaloraaz samuti 1500, et kaal siis peaks langema.
Aga ma ei jõua ausaltöeldes isegi seda ära süüa. Ja kui pressingi sisse, siis ikka mingit vahet pole.
Paar päeva siis tegin toidupäeviku ja panin ausalt kõik ampsud ja päeva tarbitud kaloraazi kirja. Keskmiselt tuli 900-1200 täis. Ja ikka kaal ei lange.
Ravimeid ei võta. Enam ei imeta ja magusat ei söö ausõna üldse. Pole kunagi söönud.
Geenitestist(mis eestis tehti) selgus, et kohvi aeglustab mu seedimist.
Tõsi jaa, kohvi ma joon 2-4 normaalset tassitäit(piima ja a spl suhkruga) päevas.
Äkki peaks siis esialgu kohvist loobuma?
Aga kaloraazi poolest pole see kohv suur, lisaks on lõuna mul alati salat. Vahel panen lihalist ka sisse(tuunikala või kanafileed). Aga nagu ikka, salatileht, tomat, kurk, paprika, vahel 1 keedumuna, sibul ja kastmeks oleneb. Vahel törts majoneesi/maits jogurtit, vahel oliiviõliga vinegreti laadne.