Mida halinat... mis su elus nii kohutavat juhtunud on küll. Mul on elus veel vanavanemad, vanemad 65+-75, mitte keegi neist ega vanematest sugulastest nii ei mõtle. Elavad rõõmuga jõudumööda, tunnevad rõõmu laste peredest ja lastelastest. Isa ütleb, et pere on kõige tähtsam ja kõige suurem rõõm on, kui lastel hästi läheb, nt sai tütretütar lõpueksamisd kenasti tehtud ja ülikooli jne. Elu pakub ikka rõõmu kordades rohkem kui kurbust ja surm on loogiline (kurb, aga vanemate inimeste puhul teada, vot noorte ja laste õnnetud surmad on kurvad), keegi ei jää siia ilmatalaks.Külaline kirjutas: ↑11 Juun 2024 10:03 Noored ei mõtle sellele, sellised mõtted tekkivad 98% 60+, liiga hilja, kui kannatuste teatepulk edasi antud ammugist
Kui teie täiskasvanud lapsed ei taha lapsi?
-
peeter
-
Külaline
Pole inimestest kahju, meeldib elu siis meeldib ka elu halvemad osad.peeter kirjutas: ↑11 Juun 2024 10:25Mida halinat... mis su elus nii kohutavat juhtunud on küll. Mul on elus veel vanavanemad, vanemad 65+-75, mitte keegi neist ega vanematest sugulastest nii ei mõtle. Elavad rõõmuga jõudumööda, tunnevad rõõmu laste peredest ja lastelastest. Isa ütleb, et pere on kõige tähtsam ja kõige suurem rõõm on, kui lastel hästi läheb, nt sai tütretütar lõpueksamisd kenasti tehtud ja ülikooli jne. Elu pakub ikka rõõmu kordades rohkem kui kurbust ja surm on loogiline (kurb, aga vanemate inimeste puhul teada, vot noorte ja laste õnnetud surmad on kurvad), keegi ei jää siia ilmatalaks.Külaline kirjutas: ↑11 Juun 2024 10:03 Noored ei mõtle sellele, sellised mõtted tekkivad 98% 60+, liiga hilja, kui kannatuste teatepulk edasi antud ammugist
Lõpueksamid ja ülikool väärt elu madalpunkte ja piina? Krt kuidas tahaks selline lihtne keskmine inimene olla, elu on pidu ja pillerkaar sedasi mõeldes.
-
Külaline
Sinusuguse lapse omamine on tõesti täielik läbikukkumine. Loodan, et istud üksi oma konkus mürgi otsas.Külaline kirjutas: ↑11 Juun 2024 10:29Pole inimestest kahju, meeldib elu siis meeldib ka elu halvemad osad.peeter kirjutas: ↑11 Juun 2024 10:25Mida halinat... mis su elus nii kohutavat juhtunud on küll. Mul on elus veel vanavanemad, vanemad 65+-75, mitte keegi neist ega vanematest sugulastest nii ei mõtle. Elavad rõõmuga jõudumööda, tunnevad rõõmu laste peredest ja lastelastest. Isa ütleb, et pere on kõige tähtsam ja kõige suurem rõõm on, kui lastel hästi läheb, nt sai tütretütar lõpueksamisd kenasti tehtud ja ülikooli jne. Elu pakub ikka rõõmu kordades rohkem kui kurbust ja surm on loogiline (kurb, aga vanemate inimeste puhul teada, vot noorte ja laste õnnetud surmad on kurvad), keegi ei jää siia ilmatalaks.Külaline kirjutas: ↑11 Juun 2024 10:03 Noored ei mõtle sellele, sellised mõtted tekkivad 98% 60+, liiga hilja, kui kannatuste teatepulk edasi antud ammugist
Lõpueksamid ja ülikool väärt elu madalpunkte ja piina? Krt kuidas tahaks selline lihtne keskmine inimene olla, elu on pidu ja pillerkaar sedasi mõeldes.
-
Külaline
Siia foorumisse on üks hulluke ära eksinud. Kõikides teemades oma ibaga, kuidas tema küll kunagi horror sünnitust läbi ei tee ja lapsi siia maailma piinlema ei too. Aga vähemalt 60-aastaselt on õnnelik, ideaalse tervisega ja ei tilgu kuskilt.
-
Külaline
Eks neid jagu igale poole. Ma ainult tahaks teada, miks ta siis ei ole oma otsusega õnnelik ja rahul ja seda pidevalt nämmutama, õigustama ja jaurama peab? Meid ju ilmselgelt ei huvita, suht vale auditooriumi valinud, peaks seal "antinatalistide" seas suhtlema.
-
Külaline
Minu arust on see sama vaimsete häiretega naine, kes Perekooliski oli. Käivad mingid hood peal, vahepeal teevad muret hambad, siis suguhaigused, nüüd sünnitus. No keegi ei käsi sünnitada, parem ongi, kui igaüks ei paljune. Milleks on vaja saada sellisel inimesel lapsi, kes ilmselgelt ei sobi lapsevanemaks. Aga tõesti, milleks seda igas teemas nämmutada. Korra ütlesid, et ei soovi lapsi, lähme edasi, keda huvitab. Aga kogu aeg laseb edasi, nagu tahaks, et keegi hakkaks teda hirmsasti ümber veenma. Ei hakka, väga tubli ja vastutustundlik otsus sinult, geenipagas ei ole ju kiita nagunii.Külaline kirjutas: ↑11 Juun 2024 11:28 Eks neid jagu igale poole. Ma ainult tahaks teada, miks ta siis ei ole oma otsusega õnnelik ja rahul ja seda pidevalt nämmutama, õigustama ja jaurama peab? Meid ju ilmselgelt ei huvita, suht vale auditooriumi valinud, peaks seal "antinatalistide" seas suhtlema.
Mulle tundub ka, et inimkond üldiselt võttes võidaks, kui teatud isikud EI paljuneks. Biomass on niigi suur. Mitte keegi ei hakka nutma ega ümber veenma! Niiet ole aga rahulikult edasi, ainult ole kuss.Külaline kirjutas: ↑11 Juun 2024 11:55 No keegi ei käsi sünnitada, parem ongi, kui igaüks ei paljune. Milleks on vaja saada sellisel inimesel lapsi, kes ilmselgelt ei sobi lapsevanemaks. Aga tõesti, milleks seda igas teemas nämmutada. Korra ütlesid, et ei soovi lapsi, lähme edasi, keda huvitab. Aga kogu aeg laseb edasi, nagu tahaks, et keegi hakkaks teda hirmsasti ümber veenma. Ei hakka, väga tubli ja vastutustundlik otsus sinult, geenipagas ei ole ju kiita nagunii.
-
Külaline
Vanuses 40-50 pole võimeline rasedust kandma? Täitsa segane oled ikka. Terve ilm kunstviljastatud ja selles eas sünnitanud naisi täis. Mis krdi võimalused, igaühel samad võimalused.Revolver kirjutas: ↑11 Juun 2024 12:31Sellises vanuses sa polegi võimeline enam rasedust kandma, keha on sul ka vana ja loode võib areneda kehvalt. Sa lihtsalt eputad oma jutuga kuidas sul on suured võimalused, aga tegelikult neid ei ole.Külaline kirjutas: ↑10 Juun 2024 22:112000 eurot saab iga keskmine inimene kahe kuuga kokku. Mis surrogaadi? Naine ise sünnitab oma lapse. Mis jura sa ajad, mis ukrainlased?Revolver kirjutas: ↑10 Juun 2024 20:50
Munarakkude külmutamine maksab 2000 eurot ja ajas on see hind kasvav, st sinult küsitakse seda raha koguaeg juurde. Lihtsalt niisama jutustad eks? Kus sa selle surrogaadi leiad? Keegi ukraina naine kes on hullus rahahädas, siis maksad talle, et ta sinu last kannaks? Jutuks hea, sisu null.
-
Külaline
Kuule tola, jää juba vait. Mul on lapsed juba suured.Revolver kirjutas: ↑11 Juun 2024 12:44Need ei ole enam esmasünnitajad. Ega see kui sind oma munarakuga viljastatud on, tähenda kohe raseduse ära kandmist. Vana sa oled üldse? Mingi väga noore inimese plähmimine. Lastesaamise kogemust sul ju ei ole.Külaline kirjutas: ↑11 Juun 2024 12:42Vanuses 40-50 pole võimeline rasedust kandma? Täitsa segane oled ikka. Terve ilm kunstviljastatud ja selles eas sünnitanud naisi täis. Mis krdi võimalused, igaühel samad võimalused.
-
Külaline
Geenipagas on tasemel. Pk pole kunagi kirjutanud. “Kõik kes arvavad teisiti on häiretega” ….for sure mate….for sure…lmaoKülaline kirjutas: ↑11 Juun 2024 11:55Minu arust on see sama vaimsete häiretega naine, kes Perekooliski oli. Käivad mingid hood peal, vahepeal teevad muret hambad, siis suguhaigused, nüüd sünnitus. No keegi ei käsi sünnitada, parem ongi, kui igaüks ei paljune. Milleks on vaja saada sellisel inimesel lapsi, kes ilmselgelt ei sobi lapsevanemaks. Aga tõesti, milleks seda igas teemas nämmutada. Korra ütlesid, et ei soovi lapsi, lähme edasi, keda huvitab. Aga kogu aeg laseb edasi, nagu tahaks, et keegi hakkaks teda hirmsasti ümber veenma. Ei hakka, väga tubli ja vastutustundlik otsus sinult, geenipagas ei ole ju kiita nagunii.Külaline kirjutas: ↑11 Juun 2024 11:28 Eks neid jagu igale poole. Ma ainult tahaks teada, miks ta siis ei ole oma otsusega õnnelik ja rahul ja seda pidevalt nämmutama, õigustama ja jaurama peab? Meid ju ilmselgelt ei huvita, suht vale auditooriumi valinud, peaks seal "antinatalistide" seas suhtlema.
-
Külaline
No on ju, jälle hakkab oma inglise keelega pihta. Mis see annab sulle? Arvad, et paistad siis kuidagi targem või peenem välja? Teisti arvavad siin paljud, häired on midagi muud.Külaline kirjutas: ↑11 Juun 2024 13:34Geenipagas on tasemel. Pk pole kunagi kirjutanud. “Kõik kes arvavad teisiti on häiretega” ….for sure mate….for sure…lmaoKülaline kirjutas: ↑11 Juun 2024 11:55Minu arust on see sama vaimsete häiretega naine, kes Perekooliski oli. Käivad mingid hood peal, vahepeal teevad muret hambad, siis suguhaigused, nüüd sünnitus. No keegi ei käsi sünnitada, parem ongi, kui igaüks ei paljune. Milleks on vaja saada sellisel inimesel lapsi, kes ilmselgelt ei sobi lapsevanemaks. Aga tõesti, milleks seda igas teemas nämmutada. Korra ütlesid, et ei soovi lapsi, lähme edasi, keda huvitab. Aga kogu aeg laseb edasi, nagu tahaks, et keegi hakkaks teda hirmsasti ümber veenma. Ei hakka, väga tubli ja vastutustundlik otsus sinult, geenipagas ei ole ju kiita nagunii.Külaline kirjutas: ↑11 Juun 2024 11:28 Eks neid jagu igale poole. Ma ainult tahaks teada, miks ta siis ei ole oma otsusega õnnelik ja rahul ja seda pidevalt nämmutama, õigustama ja jaurama peab? Meid ju ilmselgelt ei huvita, suht vale auditooriumi valinud, peaks seal "antinatalistide" seas suhtlema.
-
Külaline
Ta ju see Daily Maili Lillkapsamutt. Kohe tuleb ka inceli-pask. Mingi täiesti teiselt planeedilt tulnukas.Külaline kirjutas: ↑11 Juun 2024 14:01No on ju, jälle hakkab oma inglise keelega pihta. Mis see annab sulle? Arvad, et paistad siis kuidagi targem või peenem välja? Teisti arvavad siin paljud, häired on midagi muud.Külaline kirjutas: ↑11 Juun 2024 13:34Geenipagas on tasemel. Pk pole kunagi kirjutanud. “Kõik kes arvavad teisiti on häiretega” ….for sure mate….for sure…lmaoKülaline kirjutas: ↑11 Juun 2024 11:55
Minu arust on see sama vaimsete häiretega naine, kes Perekooliski oli. Käivad mingid hood peal, vahepeal teevad muret hambad, siis suguhaigused, nüüd sünnitus. No keegi ei käsi sünnitada, parem ongi, kui igaüks ei paljune. Milleks on vaja saada sellisel inimesel lapsi, kes ilmselgelt ei sobi lapsevanemaks. Aga tõesti, milleks seda igas teemas nämmutada. Korra ütlesid, et ei soovi lapsi, lähme edasi, keda huvitab. Aga kogu aeg laseb edasi, nagu tahaks, et keegi hakkaks teda hirmsasti ümber veenma. Ei hakka, väga tubli ja vastutustundlik otsus sinult, geenipagas ei ole ju kiita nagunii.
-
Külaline
Maailmas on ainult üks eestlane kes kasutab inglise ja eesti keelt koos. Sarnaselt mõtlevaid inimesi EI ole, üks inimene mõtleb erinevalt. Koduaknast paistev tammepuu on ainuke Eesti tammepuu, teistel ei saa olla.Külaline kirjutas: ↑11 Juun 2024 14:01No on ju, jälle hakkab oma inglise keelega pihta. Mis see annab sulle? Arvad, et paistad siis kuidagi targem või peenem välja? Teisti arvavad siin paljud, häired on midagi muud.Külaline kirjutas: ↑11 Juun 2024 13:34Geenipagas on tasemel. Pk pole kunagi kirjutanud. “Kõik kes arvavad teisiti on häiretega” ….for sure mate….for sure…lmaoKülaline kirjutas: ↑11 Juun 2024 11:55
Minu arust on see sama vaimsete häiretega naine, kes Perekooliski oli. Käivad mingid hood peal, vahepeal teevad muret hambad, siis suguhaigused, nüüd sünnitus. No keegi ei käsi sünnitada, parem ongi, kui igaüks ei paljune. Milleks on vaja saada sellisel inimesel lapsi, kes ilmselgelt ei sobi lapsevanemaks. Aga tõesti, milleks seda igas teemas nämmutada. Korra ütlesid, et ei soovi lapsi, lähme edasi, keda huvitab. Aga kogu aeg laseb edasi, nagu tahaks, et keegi hakkaks teda hirmsasti ümber veenma. Ei hakka, väga tubli ja vastutustundlik otsus sinult, geenipagas ei ole ju kiita nagunii.
-
Külaline
Jah. Ainult lillkapsas mõtleb nii. Rohkem inimesi mitte. Minu kodualeviku kohalik misogyyn on ainuke, rohkem pole.Külaline kirjutas: ↑11 Juun 2024 14:38Ta ju see Daily Maili Lillkapsamutt. Kohe tuleb ka inceli-pask. Mingi täiesti teiselt planeedilt tulnukas.Külaline kirjutas: ↑11 Juun 2024 14:01No on ju, jälle hakkab oma inglise keelega pihta. Mis see annab sulle? Arvad, et paistad siis kuidagi targem või peenem välja? Teisti arvavad siin paljud, häired on midagi muud.Külaline kirjutas: ↑11 Juun 2024 13:34
Geenipagas on tasemel. Pk pole kunagi kirjutanud. “Kõik kes arvavad teisiti on häiretega” ….for sure mate….for sure…lmao
-
Külaline
Pole sa mingi misogüün, tavaline veidrik.Jah. Ainult lillkapsas mõtleb nii. Rohkem inimesi mitte. Minu kodualeviku kohalik misogyyn on ainuke, rohkem pole.
-
Külaline
Ei no see on küll kõige väiksem probleem maailmas (kui jätkuks ainult surijaid, küll oleks vara pärijaid...)
-
Külaline
Jh, olen kyll veidrik, ei soovi siia hädaorgu inimesi juurde kannatama luua. Arva mida tahadKülaline kirjutas: ↑11 Juun 2024 14:54Pole sa mingi misogüün, tavaline veidrik.Jah. Ainult lillkapsas mõtleb nii. Rohkem inimesi mitte. Minu kodualeviku kohalik misogyyn on ainuke, rohkem pole.
-
Külaline
Mis vahet seal on, oled esma-või sarisünnitaja?Revolver kirjutas: ↑11 Juun 2024 12:44Need ei ole enam esmasünnitajad. Ega see kui sind oma munarakuga viljastatud on, tähenda kohe raseduse ära kandmist. Vana sa oled üldse? Mingi väga noore inimese plähmimine. Lastesaamise kogemust sul ju ei ole.Külaline kirjutas: ↑11 Juun 2024 12:42Vanuses 40-50 pole võimeline rasedust kandma? Täitsa segane oled ikka. Terve ilm kunstviljastatud ja selles eas sünnitanud naisi täis. Mis krdi võimalused, igaühel samad võimalused.
-
Külaline
Mina arvan, et õige otsus. Sa ei sobi lapsevanemaks. Väga tore, et sa sellest ka ise aru saad ja ei kaalu laste saamist.Külaline kirjutas: ↑11 Juun 2024 19:21Jh, olen kyll veidrik, ei soovi siia hädaorgu inimesi juurde kannatama luua. Arva mida tahadKülaline kirjutas: ↑11 Juun 2024 14:54Pole sa mingi misogüün, tavaline veidrik.Jah. Ainult lillkapsas mõtleb nii. Rohkem inimesi mitte. Minu kodualeviku kohalik misogyyn on ainuke, rohkem pole.
-
Külaline
Elu on väga ilus, mingi hädaorg eksisteerib vaid sinu luuludes.Külaline kirjutas: ↑11 Juun 2024 19:21Jh, olen kyll veidrik, ei soovi siia hädaorgu inimesi juurde kannatama luua. Arva mida tahadKülaline kirjutas: ↑11 Juun 2024 14:54Pole sa mingi misogüün, tavaline veidrik.Jah. Ainult lillkapsas mõtleb nii. Rohkem inimesi mitte. Minu kodualeviku kohalik misogyyn on ainuke, rohkem pole.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline