Eilne Laser
-
Külaline
See Malluka elukaaslane mind isegi niiväga endast välja ei ajanud, oligi ju teada, et pätt, küll aga vihastas mind hoopis rohkem Ligi intervjuu. No küll on ülbik. Küsiti, miks siin kõik nii kallis on, hakkas jälle mingi plää-plää, et Ukraina sõda, tarneahelad katkesid jne. Siis oli küsimus, et miks Lätis, Leedus ja Poolas on palju odavam, siis plää-plää, et seal on odavad riigid naabriks, meil on kallid riigid, Soome ja Rootsi. Aga miks Lätis siis on odavam, kui ka kallis riik naabriks (Eesti). Miks internet on 72 protsenti Lätis odavam, selle peale ütleb, et no mis teeme siis nüüd. Üheksakümnendatel keegi ei virisenud, nüüd muudkui mingi virin ja virin. Et no reaalpalk järgmisel aastal tõesti langeb, aga noh, mis teha siis. See ülbus ja loll jutt ajavad küll juba marru. Kõik on nad seal ära keeranud. Lugesin Jolleri mingit kirjutist, et mis mõttes tahetakse kuluhüvitisi vähendada, nii ei saa ju töötada. Et peame ostma siin ise kontoritarbeid, välismaale kingitusi ja koolilaste ekskursioone Riigikogusse. Hussar räägib 10 protsendilisest vähendamisest nii moepärast, et oleks kah midagi ikka tehtud. Aga sedagi neile liiast. 2000 eurot peab maksuvabalt iga kuu juurde palgale saama. Ja sellest muidugi vaikime, et suurem osa sellest rahast kulub ikka transpordile. Mis tähendab uhke liisinguauto soetamist, mis pärast endale jääb. Kui enne oli inimene mõistlik, siis see mõistus kaob seal juba ühe aastaga. Kui seal pikemalt istud, siis elad juba nii kaugel reaalsusest, et seda juttugi ei suuda enam kuulata.
-
Külaline
Sul on head küsimused.Külaline kirjutas: ↑19 Sept 2024 18:54 See Malluka elukaaslane mind isegi niiväga endast välja ei ajanud, oligi ju teada, et pätt, küll aga vihastas mind hoopis rohkem Ligi intervjuu. No küll on ülbik. Küsiti, miks siin kõik nii kallis on, hakkas jälle mingi plää-plää, et Ukraina sõda, tarneahelad katkesid jne. Siis oli küsimus, et miks Lätis, Leedus ja Poolas on palju odavam, siis plää-plää, et seal on odavad riigid naabriks, meil on kallid riigid, Soome ja Rootsi. Aga miks Lätis siis on odavam, kui ka kallis riik naabriks (Eesti). Miks internet on 72 protsenti Lätis odavam, selle peale ütleb, et no mis teeme siis nüüd. Üheksakümnendatel keegi ei virisenud, nüüd muudkui mingi virin ja virin. Et no reaalpalk järgmisel aastal tõesti langeb, aga noh, mis teha siis. See ülbus ja loll jutt ajavad küll juba marru. Kõik on nad seal ära keeranud. Lugesin Jolleri mingit kirjutist, et mis mõttes tahetakse kuluhüvitisi vähendada, nii ei saa ju töötada. Et peame ostma siin ise kontoritarbeid, välismaale kingitusi ja koolilaste ekskursioone Riigikogusse. Hussar räägib 10 protsendilisest vähendamisest nii moepärast, et oleks kah midagi ikka tehtud. Aga sedagi neile liiast. 2000 eurot peab maksuvabalt iga kuu juurde palgale saama. Ja sellest muidugi vaikime, et suurem osa sellest rahast kulub ikka transpordile. Mis tähendab uhke liisinguauto soetamist, mis pärast endale jääb. Kui enne oli inimene mõistlik, siis see mõistus kaob seal juba ühe aastaga. Kui seal pikemalt istud, siis elad juba nii kaugel reaalsusest, et seda juttugi ei suuda enam kuulata.
Täitsa pekkis on meil kõik.
-
Külaline
Legranti loo puhul tekkis mul pigem see küsimus, et kui lihtne siis meie riigis oma võlgade tasumisest hoidumine on? Inimene teatab teleekraanil, et teenib 5000 kuus, aga kohtutäitur ei saa midagi kätte? Tõesti kelmide paradiis siis ju.
-
Külaline
Sellega ta ju uhkustaski, et tal on viis isikukoodi ja firmadepundar, mida susi ka ei söö, et sealt aru midagi saada. Ja peamine sissetulek tuleb Malluka firmalt, see vist ka siis maksab seda 5000 eurot kuidagi kaude või natuuras. Ametlikku sissetulekut ja vara härral praktiliselt pole.Külaline kirjutas: ↑19 Sept 2024 19:30 Legranti loo puhul tekkis mul pigem see küsimus, et kui lihtne siis meie riigis oma võlgade tasumisest hoidumine on? Inimene teatab teleekraanil, et teenib 5000 kuus, aga kohtutäitur ei saa midagi kätte? Tõesti kelmide paradiis siis ju.
-
Külaline
Ongi väga lihtne. Selliseid samas vanuses meessoost petiseid on meil paraku hulgim, ametlikku palka kuskilt ei saagi ja kohtutäitur laiutab käsi. Elavad aga ilusates korterites/majades, uhked autod, firmariided faa-faa. See jääb küll aga täiesti arusaamatuks, kuidas veel ise uhke saab olla sellise asja üle, et sa oled kelm, skeemitaja. Ja tõenäoliselt pooled tuttavad veel patsutavad õlale, et voh kõva mees.Külaline kirjutas: ↑19 Sept 2024 19:30 Legranti loo puhul tekkis mul pigem see küsimus, et kui lihtne siis meie riigis oma võlgade tasumisest hoidumine on? Inimene teatab teleekraanil, et teenib 5000 kuus, aga kohtutäitur ei saa midagi kätte? Tõesti kelmide paradiis siis ju.
-
Külaline
Aga siingi ju mõni mees uhkustab sellega, et on pätt. Vaadake skeemitamise teemat. Selliste arust on need lollid, kes nii ei tee. See mees ütles ju ka, et no kui teie ei teeni nii palju, pingutage rohkem siis. Aga palju neid rumalaid rikkaid naisi siis ikka on, kes mehele mingi pseudojama eest 5000 eurot maksavad. Eks see 5000 eurot on ilmselt ikkagi tiba liialdus, aga et üldse mõni naine midagi maksab. Ostab veel majagi, kuhu parasiit elama pannakse ja nii tore on kõik.Külaline kirjutas: ↑19 Sept 2024 20:03Ongi väga lihtne. Selliseid samas vanuses meessoost petiseid on meil paraku hulgim, ametlikku palka kuskilt ei saagi ja kohtutäitur laiutab käsi. Elavad aga ilusates korterites/majades, uhked autod, firmariided faa-faa. See jääb küll aga täiesti arusaamatuks, kuidas veel ise uhke saab olla sellise asja üle, et sa oled kelm, skeemitaja. Ja tõenäoliselt pooled tuttavad veel patsutavad õlale, et voh kõva mees.Külaline kirjutas: ↑19 Sept 2024 19:30 Legranti loo puhul tekkis mul pigem see küsimus, et kui lihtne siis meie riigis oma võlgade tasumisest hoidumine on? Inimene teatab teleekraanil, et teenib 5000 kuus, aga kohtutäitur ei saa midagi kätte? Tõesti kelmide paradiis siis ju.
-
Külaline
Kuidas see ometi võimalik on? Kuidas saab olla imimsesel mitu isikukoodi?Külaline kirjutas: ↑19 Sept 2024 19:35Sellega ta ju uhkustaski, et tal on viis isikukoodi ja firmadepundar, mida susi ka ei söö, et sealt aru midagi saada. Ja peamine sissetulek tuleb Malluka firmalt, see vist ka siis maksab seda 5000 eurot kuidagi kaude või natuuras. Ametlikku sissetulekut ja vara härral praktiliselt pole.Külaline kirjutas: ↑19 Sept 2024 19:30 Legranti loo puhul tekkis mul pigem see küsimus, et kui lihtne siis meie riigis oma võlgade tasumisest hoidumine on? Inimene teatab teleekraanil, et teenib 5000 kuus, aga kohtutäitur ei saa midagi kätte? Tõesti kelmide paradiis siis ju.
Ma täitsa siiralt uudishimust küsin...
-
Külaline
Ei tea. Enda sõnul elab mitmel maal, igal pool oma isikukood, erinevad pangakontod, mitu korda nime vahetanud, peidab oma pättuseid nii ja naapidi, sada firmat, mille puhul on ta omanik, aga tema ei tea nendest midagi. Ikka mingi sõber toimetab, eelmised omanikud tekitasid võlgu, mida iganes, tema ainult teeb neid ja sulgeb, tekitab segadust, aga üldse on tema puhas nagu prillikivi. Ja ei kavatsegi kannatada millegi pärast, mida ta 10 aastat tagasi tegi. Niigi olla elu ebamugav, kui peab kogu aeg niimoodi vassima ja sissetulekuid peitma, vaene tema. Ei saa aru, kuidas Mallukas kõike seda jama usub ja sellise mehega koos on. Päris pätiks ma pole teda varem nagu pidanud.Külaline kirjutas: ↑19 Sept 2024 20:55Kuidas see ometi võimalik on? Kuidas saab olla imimsesel mitu isikukoodi?Külaline kirjutas: ↑19 Sept 2024 19:35Sellega ta ju uhkustaski, et tal on viis isikukoodi ja firmadepundar, mida susi ka ei söö, et sealt aru midagi saada. Ja peamine sissetulek tuleb Malluka firmalt, see vist ka siis maksab seda 5000 eurot kuidagi kaude või natuuras. Ametlikku sissetulekut ja vara härral praktiliselt pole.Külaline kirjutas: ↑19 Sept 2024 19:30 Legranti loo puhul tekkis mul pigem see küsimus, et kui lihtne siis meie riigis oma võlgade tasumisest hoidumine on? Inimene teatab teleekraanil, et teenib 5000 kuus, aga kohtutäitur ei saa midagi kätte? Tõesti kelmide paradiis siis ju.
-
Külaline
see on ju ülilihtne. Lähed võtad ennast teise ei riiki elanikuks ja saad kohaliku koodi. Siis vahetad nime ära ja palun väga. Mitu nime ja koodi ja dokumenti.Külaline kirjutas: ↑19 Sept 2024 20:55Kuidas see ometi võimalik on? Kuidas saab olla imimsesel mitu isikukoodi?Külaline kirjutas: ↑19 Sept 2024 19:35Sellega ta ju uhkustaski, et tal on viis isikukoodi ja firmadepundar, mida susi ka ei söö, et sealt aru midagi saada. Ja peamine sissetulek tuleb Malluka firmalt, see vist ka siis maksab seda 5000 eurot kuidagi kaude või natuuras. Ametlikku sissetulekut ja vara härral praktiliselt pole.Külaline kirjutas: ↑19 Sept 2024 19:30 Legranti loo puhul tekkis mul pigem see küsimus, et kui lihtne siis meie riigis oma võlgade tasumisest hoidumine on? Inimene teatab teleekraanil, et teenib 5000 kuus, aga kohtutäitur ei saa midagi kätte? Tõesti kelmide paradiis siis ju.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑19 Sept 2024 21:07Ei tea. Enda sõnul elab mitmel maal, igal pool oma isikukood, erinevad pangakontod, mitu korda nime vahetanud, peidab oma pättuseid nii ja naapidi, sada firmat, mille puhul on ta omanik, aga tema ei tea nendest midagi. Ikka mingi sõber toimetab, eelmised omanikud tekitasid võlgu, mida iganes, tema ainult teeb neid ja sulgeb, tekitab segadust, aga üldse on tema puhas nagu prillikivi. Ja ei kavatsegi kannatada millegi pärast, mida ta 10 aastat tagasi tegi. Niigi olla elu ebamugav, kui peab kogu aeg niimoodi vassima ja sissetulekuid peitma, vaene tema. Ei saa aru, kuidas Mallukas kõike seda jama usub ja sellise mehega koos on. Päris pätiks ma pole teda varem nagu pidanud.Külaline kirjutas: ↑19 Sept 2024 20:55Kuidas see ometi võimalik on? Kuidas saab olla imimsesel mitu isikukoodi?Külaline kirjutas: ↑19 Sept 2024 19:35
Sellega ta ju uhkustaski, et tal on viis isikukoodi ja firmadepundar, mida susi ka ei söö, et sealt aru midagi saada. Ja peamine sissetulek tuleb Malluka firmalt, see vist ka siis maksab seda 5000 eurot kuidagi kaude või natuuras. Ametlikku sissetulekut ja vara härral praktiliselt pole.
Aa no niimoodi küll jaa. Ma loll arvasin, et on suutnud kuidagi Eestis 5 erinevat isikukoodi saada
Mul ja lastel on kaks. Elame ka välismaal.
Sellisel juhul jaa muidugi loogiline, kui erinevate riikide isikukoodid.
-
Külaline
Õudselt väsitav tundub sellisega koos elada. Mul tiksuks pidevalt kuklas, millal jälle ujub välja mõni ebamugavaid küsimusi esitav ajakirjanik, või kohtutäitur, või mõni petta saanu - ükskõik, kas ammu või möödunud aastal - või mõni vana sõber Elu Parima Diiliga. Mehel endal on muidugi sada üks selgitust ja vabandust ja muidu häma. Mallukas on nende mõlema õnneks seda tüüpi, kes selle kõik silmagi pilgutamata alla neelab ja kirub veel ajakirjanikku, et va reo ei võinud sellest firmapuntrast viisakalt mööda vaadata.
Ma kujutan ette, et pärast sellist elu ongi puhast lehte keelata juba puhtpsühholoogiliselt väga keeruline ettevõtmine, kui moraalne kompass on aastaid nii vildakas olnud. Kui puhas leht, siis peakski olema täiesti puhas leht. Ei käi päris nii, et teen kutsikasilmi, tunnistan paari minevikuviga, teen sellega kõva influentseriraha ja siis ärritun, kui muu sahkerdamise kohta pärima hakatakse.
Ma kujutan ette, et pärast sellist elu ongi puhast lehte keelata juba puhtpsühholoogiliselt väga keeruline ettevõtmine, kui moraalne kompass on aastaid nii vildakas olnud. Kui puhas leht, siis peakski olema täiesti puhas leht. Ei käi päris nii, et teen kutsikasilmi, tunnistan paari minevikuviga, teen sellega kõva influentseriraha ja siis ärritun, kui muu sahkerdamise kohta pärima hakatakse.
-
Külaline
Mis mõttes ülilihtne? Et näiteks Rootsis isikukoodi saada pead ametkondades siiski teatud kadalipu läbi käima. Lisaks peab keegi lähedastest tõendama, et sina oled sina. Päris nii ei ole, et astud kusagil maailmanurgas lennukilt maha ja lähed nõuad omale isikukoodi. Pakun, et isikul on kalduvus mütomaaniale.Külaline kirjutas: ↑19 Sept 2024 21:16see on ju ülilihtne. Lähed võtad ennast teise ei riiki elanikuks ja saad kohaliku koodi. Siis vahetad nime ära ja palun väga. Mitu nime ja koodi ja dokumenti.Külaline kirjutas: ↑19 Sept 2024 20:55Kuidas see ometi võimalik on? Kuidas saab olla imimsesel mitu isikukoodi?Külaline kirjutas: ↑19 Sept 2024 19:35
Sellega ta ju uhkustaski, et tal on viis isikukoodi ja firmadepundar, mida susi ka ei söö, et sealt aru midagi saada. Ja peamine sissetulek tuleb Malluka firmalt, see vist ka siis maksab seda 5000 eurot kuidagi kaude või natuuras. Ametlikku sissetulekut ja vara härral praktiliselt pole.
-
Külaline
Ah ei ole mingit kadalippu. Lähed marsid maksuametisse ja ütled et tuled tööle ja elama. Igal eu kodanikul on see õigus. Pool tundi ja olemas.Külaline kirjutas: ↑19 Sept 2024 22:44Mis mõttes ülilihtne? Et näiteks Rootsis isikukoodi saada pead ametkondades siiski teatud kadalipu läbi käima. Lisaks peab keegi lähedastest tõendama, et sina oled sina. Päris nii ei ole, et astud kusagil maailmanurgas lennukilt maha ja lähed nõuad omale isikukoodi. Pakun, et isikul on kalduvus mütomaaniale.Külaline kirjutas: ↑19 Sept 2024 21:16see on ju ülilihtne. Lähed võtad ennast teise ei riiki elanikuks ja saad kohaliku koodi. Siis vahetad nime ära ja palun väga. Mitu nime ja koodi ja dokumenti.Külaline kirjutas: ↑19 Sept 2024 20:55
Kuidas see ometi võimalik on? Kuidas saab olla imimsesel mitu isikukoodi?
-
Külaline
Päris täiesti nõme oli see karelli rekkalesbariks sõimamine. Vastik. Ok, kotid ühe ajakirjaniku minema, aga see ei lahenda su probleemi.Külaline kirjutas: ↑19 Sept 2024 22:28 Õudselt väsitav tundub sellisega koos elada. Mul tiksuks pidevalt kuklas, millal jälle ujub välja mõni ebamugavaid küsimusi esitav ajakirjanik, või kohtutäitur, või mõni petta saanu - ükskõik, kas ammu või möödunud aastal - või mõni vana sõber Elu Parima Diiliga. Mehel endal on muidugi sada üks selgitust ja vabandust ja muidu häma. Mallukas on nende mõlema õnneks seda tüüpi, kes selle kõik silmagi pilgutamata alla neelab ja kirub veel ajakirjanikku, et va reo ei võinud sellest firmapuntrast viisakalt mööda vaadata.
-
Külaline
Raske see elu. Seleta aasta aega tervele Eestile, et oled muutunud mees. Kui keegi välja ei tee, siis kirjutad eksist raamatu kus süüdistad teda vägivallas - hull naine ei olnud piisavalt viisakas, et kahe väikese lapse kõrvalt pätist vanglas istuva mehega ilusti suhelda.Külaline kirjutas: ↑19 Sept 2024 22:28 Õudselt väsitav tundub sellisega koos elada. Mul tiksuks pidevalt kuklas, millal jälle ujub välja mõni ebamugavaid küsimusi esitav ajakirjanik, või kohtutäitur, või mõni petta saanu - ükskõik, kas ammu või möödunud aastal - või mõni vana sõber Elu Parima Diiliga. Mehel endal on muidugi sada üks selgitust ja vabandust ja muidu häma. Mallukas on nende mõlema õnneks seda tüüpi, kes selle kõik silmagi pilgutamata alla neelab ja kirub veel ajakirjanikku, et va reo ei võinud sellest firmapuntrast viisakalt mööda vaadata.
Vähemalt saab nüüd «tasuta» marketingi. Peab küll elama naisega kes pidevalt purjus, aga elab üle. Natukene nadi on, kuna veel hiljuti sai kõigile räägitud kuidas alkoholi ei pruugi, aga las see uus naine joob. Vähemalt maksab palka.
-
Külaline
-
Külaline
Küsi Mallukas käest.
-
Külaline
Ja neil kahel on veel jälgijaid?
-
Külaline
Aga sellistel meestel on ALATI naisi. Kes maksavad nende arveid jne. Väljaspoolt edukad ja kenad naised. Huvitav miks?
Ja siis on nn tavalised eesti mehed kes peavad pingutama ja pingutavad. Aga neid peetakse 3 sordi eestiks ja vahetatakse silma pingutamata selliste vapustavate, huvitavate ja seksikate meeste vastu välja.
Ja siis on nn tavalised eesti mehed kes peavad pingutama ja pingutavad. Aga neid peetakse 3 sordi eestiks ja vahetatakse silma pingutamata selliste vapustavate, huvitavate ja seksikate meeste vastu välja.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Google [Bot], Kirile, taivopalm, මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 8 külalist