Mida teha teemasid trollivate kasutajatega?

Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 20 Aug 2024 17:38 Tead sa kedagi, kes ei kasutaks või poleks kunagi kasutanud VPN-i?
Tean. Mina olen. Miks ma peaksin seda kasutama, ma ei käi kuskil vargil ega kedagi ahistamas.
Külaline

Ma ei tea, mis see VPN tähendabki.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Aug 2024 22:24
Külaline kirjutas: 20 Aug 2024 17:38 Tead sa kedagi, kes ei kasutaks või poleks kunagi kasutanud VPN-i?
Tean. Mina olen. Miks ma peaksin seda kasutama, ma ei käi kuskil vargil ega kedagi ahistamas.
Ega jah, milleks kodule turvalukk, taba peab ka ja luud ukse taga täidab ka oma ülesannet.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Aug 2024 23:47 Ma ei tea, mis see VPN tähendabki.
See pole võistlus :lol:
Külaline

Minu arust on need ontlikud korravalvurid tihti veel suuremad trollijad kui sopaloopijad.
Valetajale

Postitus Postitas Valetajale »

Külaline kirjutas: 19 Aug 2024 20:48
Külaline kirjutas: 19 Aug 2024 19:46
Külaline kirjutas: 19 Aug 2024 19:17

Võib öelda küll, et eksid. Heietused keskealistest mamslikestest ei pidavat olevat solvavad, minu arust on küll. See väljend on valitud solvamiseks.
See on sinu isiklik probleem. Iga inimest solvavad erinevad asjad, enamasti need millega ise nõus ei olda. Solvata ja solvuda saab absoluutselt iga sõna ja väljendi ning ka kommentaari üldise tooniga. Kui kõik need "kedagi halvustavad" teiste nõudmisel ära blokeerida, siis on tegu tsensuuriga. Mind solvab näiteks Iisraeli teemas palestiinlaste kohta üldiselt kasutatud väljendid, kõigil neil kommentaaridel on ka plusse, järelikult on piisavalt inimesi, kes päriselt ka nii arvavad. Minu solvumine ei tähenda, et võiksin nõuda kellegi blokeerimist. Samamoodi selle naistevihkaja kommentaaridele vastanute hulgas ilmselt ka meestevihkajaid ning ka mehi halvustavaid väljendeid. Kas need kõik peaksid keelatud olema? Sama ka kõigi liberaalide ja konservatiivide arvamuste põrkumisel tekkivate arutelude puhul - need ei jää kunagi üksteise "halvustamisest" vabaks. Minu arust see on normaalne. Ülereguleerimisest ei tule kunagi head nahka. Lausroppuste ja isiklike rünnakute kustutamist pooldan. Eriarvamus aga ei ole isiklik rünne. Blokeerimisel ma isiklikult eriti mõtet ei näe.
Üks asi on eriarvamus, teine asi see, kui tühjast kohast kargab sulle keegi ninna ning sõimab sind paksuks, koledaks, keskealiseks värdjaks, kes sureb üksinduses hooldekodus, kus teised tema sitaseid mähkmeid vahetavad. Alles nägin sellist kommentaari naise kohta, kes ütles, et ta tuli vägivaldsest suhtest ära. Kas suudad nüüd neil kahel asjal vahet teha?

On ju näha, kui üks ja sama isik sarnases stiilis pidevalt kirjutab, kõigil on see joorup juba peas. Kas lahendus ongi üks igavene kustutamine? Ta toodab seda teksti päevas rohkem, kui keegi seda kustutada jaksab ja mingeid tagajärgi tema jaoks ei ole. Ilmselgelt saavad kõik aru, et ta lahmib suvaliselt ega tunne end isiklikult puudutatuna, aga häiriv on sellegipoolest. Tema poolt täis oksendatud teemad surevad ju lihtsalt välja. Kui inimestelt küsitakse mingite eluliste kogemuste kohta, siis loomulikult ei taha keegi rohkem vastata, kui iga vastus sopaga üle valatakse. Normaalne tekst kaob lihtsalt selle kõige vahele ära ja ongi arutelu lõppenud.
Sa ju valetad. Rebid tekste kontekstist välja. Ei ole sellist asja siin olnud nagu sa kirjeldad. Arvad, et võtad igast teemast ebameeldiva sõnakasutuse ja õmbled need üheks tervikuks siis nii saavutad oma mingi arusaamatu eesmärgi. Kes sa enda arust oled? Selle foirumi omanik või ise hakanud korrapidaja? Lõpeta ükskord ära. Ja loe oma labaseid tekste ka ise üle ennem kui postitad.
Külaline

Mind häirib ka ja mitte seetõttu, et ennast kuidagi solvatuna tunnen vaid seetõttu, et üks jorss lihtsalt järjepidevalt kaaperdab teemasid. Pm ma teen teema kapsasupist ja siis tuleb ta selle alla rääkima mingitest suhtlusportaalidest, aukudest ja teise ringi naistest. Sealt edasi läheb asi vaidluseks ja lõpuks on kõigil meelest läinud millest üldse teema alguses oli. Nii ei olegi mõtet siia ju teemasid teha ega kuhugi vastata, sest valdav enamus lõpeb sellega kuidas üks tüüp lihtsalt oma õnnetut armuelu lahkab.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Sept 2024 12:14 Mind häirib ka ja mitte seetõttu, et ennast kuidagi solvatuna tunnen vaid seetõttu, et üks jorss lihtsalt järjepidevalt kaaperdab teemasid. Pm ma teen teema kapsasupist ja siis tuleb ta selle alla rääkima mingitest suhtlusportaalidest, aukudest ja teise ringi naistest. Sealt edasi läheb asi vaidluseks ja lõpuks on kõigil meelest läinud millest üldse teema alguses oli. Nii ei olegi mõtet siia ju teemasid teha ega kuhugi vastata, sest valdav enamus lõpeb sellega kuidas üks tüüp lihtsalt oma õnnetut armuelu lahkab.
Jälle sina. Miks sa ometi ei lõpeta? Palun linke. Tõestust kus oleks suvaliste teemade all hakatud akudest jne kirjutama. Valetajad ei meeldi kellegile. Intrigandid ka mitte. Sulle on korduvalt öeldud, et ära toida siis trolli. Libise üle. Ja iga vastus mis sulle ei meeldi pole veel kindlasti vale arvamus. Sa ei pea igas teemas kaasa lööma. Vanasti oli ptlus, et igal matusel peig. Saad ehk aru mida öelda tahan.
P.s Ja sinu sõnakasutus kus võitled kõigi õiguste eest igas teemas on pehmelt öeldes labane ja vulgaarne.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Sept 2024 13:06
Külaline kirjutas: 20 Sept 2024 12:14 Mind häirib ka ja mitte seetõttu, et ennast kuidagi solvatuna tunnen vaid seetõttu, et üks jorss lihtsalt järjepidevalt kaaperdab teemasid. Pm ma teen teema kapsasupist ja siis tuleb ta selle alla rääkima mingitest suhtlusportaalidest, aukudest ja teise ringi naistest. Sealt edasi läheb asi vaidluseks ja lõpuks on kõigil meelest läinud millest üldse teema alguses oli. Nii ei olegi mõtet siia ju teemasid teha ega kuhugi vastata, sest valdav enamus lõpeb sellega kuidas üks tüüp lihtsalt oma õnnetut armuelu lahkab.
Jälle sina. Miks sa ometi ei lõpeta? Palun linke. Tõestust kus oleks suvaliste teemade all hakatud akudest jne kirjutama. Valetajad ei meeldi kellegile. Intrigandid ka mitte. Sulle on korduvalt öeldud, et ära toida siis trolli. Libise üle. Ja iga vastus mis sulle ei meeldi pole veel kindlasti vale arvamus. Sa ei pea igas teemas kaasa lööma. Vanasti oli ptlus, et igal matusel peig. Saad ehk aru mida öelda tahan.
P.s Ja sinu sõnakasutus kus võitled kõigi õiguste eest igas teemas on pehmelt öeldes labane ja vulgaarne.
Mis jälle mina? Ma olen ainult ühes teemas kommenteerinud, et see ei ole ok ja nüüd siin. Sa vist ei saa aru, et sind kutsutakse korrale mitmes teemas paljude erinevate inimeste poolt, sest su jutud on lihtsalt oksendamiseni ära tüüdanud. Aga selles on sul õigus, et enam trolli ei toidaks ja lahe, et isegi aru saad kes sa oled. Edaspidi lihtsalt scrollin su sapist üle ja loodan, et teised toimivad niisamuti, jääb ehk mõnigi teema püsima.
Külaline

Troll ise siin kõiki valetajateks sõimamas? ;)
Külaline

Täpselt. Ma tihtipeale pean üle kontrollima teemapealkirja mille avasin, sest enamus vastuseid on kõik samasse aukku väga paljude teemade all. Seega tekib lühis hetkeks, et oot oot ma ju enda arust ikkagi avasin teise sisuga teema.

Noh see ongi otsene teemade solkimine minu arvates.
Külaline

Külaline

Külaline kirjutas: 20 Sept 2024 14:36
Külaline kirjutas: 20 Sept 2024 13:15

Mis jälle mina? Ma olen ainult ühes teemas kommenteerinud, et see ei ole ok ja nüüd siin. Sa vist ei saa aru, et sind kutsutakse korrale mitmes teemas paljude erinevate inimeste poolt, sest su jutud on lihtsalt oksendamiseni ära tüüdanud. Aga selles on sul õigus, et enam trolli ei toidaks ja lahe, et isegi aru saad kes sa oled. Edaspidi lihtsalt scrollin su sapist üle ja loodan, et teised toimivad niisamuti, jääb ehk mõnigi teema püsima.
Postitus on kustutatud
Siin teemas on see küll ok ja teemakohane, aga see ongi stiilinäide sellest vennast, kes järjest teemasid rikub.
Ja ei, mina pole sama inimene, kellele siin vastatud on.
Külaline

Postitus on kustutatud
Ja mina ei ole see, kes viimasena vastas. Ma ei ole selliseid sõnu kunagi kasutanud. Kas nüüd jõuab kohale, et kõigil on sinust villand?
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Sept 2024 15:00

Postitus on kustutatud
Ja mina ei ole see, kes viimasena vastas. Ma ei ole selliseid sõnu kunagi kasutanud. Kas nüüd jõuab kohale, et kõigil on sinust villand?
Julgelt miinuseid panna. Lugejana kiikan peale esimesi halvustavaid ridu hinnangut ja kui seal on ikka juba mitu punast pöialt all, siis säästan end anonüümsest sõimamisest ja liigun järgmise kirjutaja kommentaari juurde.
Risustab teemad ära küll, aga inimesed meie ümber ongi järjest julmemad.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Külaline kirjutas: 18 Aug 2024 21:29 Arutle.ee foorumi kasutajatingimused vajaksid täiendamist, et tulla toime teemade trollimisega ehk sellega kuidas mõned foorumi lugejad teemades igasugu oletusi täis, teemaväliste ja pahatahtlike kommentaaridega ennast teise kasutaja arvel lõbustavad. Ei ole normaalne, kui võetakse üks teema sihikule (ma ei tea kahjuks, et mis põhjusel), tehakse sinna nii palju vaenulikke, solvavaid, pahatahtlikke ja kasutuid kommentaare, et ükski konstruktiivsema ja abivalmima lähenemisega foorumi lugeja sellesse teemasse enam postitada ei taha kuna puudub järjepidev konstruktiivne arutelu (lugeja ei leia/ei viitsi otsida sisukamaid kommentaare) ja mille tulemusena foorumi moderaator lõpetab selliste vaenulike kommentaaride kustutamise ja sulgeb teema.
Tavaline PK värk, ja ilmselt nii mõnigi sealne troll tuli siia. Peamine on isiklikud solvangud, täiesti lambist minnakse isiklikuks, a la "kas sul on mingid probleemid", "ise oled kindlasti mingi pervo", "kibestunud mutt/vanamees" jne. jne.
Külaline

Egalitaar kirjutas: 20 Sept 2024 21:55
Külaline kirjutas: 18 Aug 2024 21:29 Arutle.ee foorumi kasutajatingimused vajaksid täiendamist, et tulla toime teemade trollimisega ehk sellega kuidas mõned foorumi lugejad teemades igasugu oletusi täis, teemaväliste ja pahatahtlike kommentaaridega ennast teise kasutaja arvel lõbustavad. Ei ole normaalne, kui võetakse üks teema sihikule (ma ei tea kahjuks, et mis põhjusel), tehakse sinna nii palju vaenulikke, solvavaid, pahatahtlikke ja kasutuid kommentaare, et ükski konstruktiivsema ja abivalmima lähenemisega foorumi lugeja sellesse teemasse enam postitada ei taha kuna puudub järjepidev konstruktiivne arutelu (lugeja ei leia/ei viitsi otsida sisukamaid kommentaare) ja mille tulemusena foorumi moderaator lõpetab selliste vaenulike kommentaaride kustutamise ja sulgeb teema.
Tavaline PK värk, ja ilmselt nii mõnigi sealne troll tuli siia. Peamine on isiklikud solvangud, täiesti lambist minnakse isiklikuks, a la "kas sul on mingid probleemid", "ise oled kindlasti mingi pervo", "kibestunud mutt/vanamees" jne. jne.
Pea kõik teemad on turvasiil ise loonud, ise kommenteerib külalisena ja ise kustutab kõik mis talle ei meeldi. Kaua sa isegi viitsid lolli mängida? See foorum on kutupiilu.
Külaline

Anonymous kirjutas: 20 Sept 2024 23:53Postitus on kustutatud
Mis passid siis siin, kui nii arvad?
Pole midagi kutupiilu. Mulle meeldib. No muidugi välja arvatud see üks nõmetsejast mõnitaja, kes aeg-ajalt aktiveerub.
TurvaSiil
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas TurvaSiil »

Külaline kirjutas: 20 Sept 2024 23:53
Egalitaar kirjutas: 20 Sept 2024 21:55
Pea kõik teemad on turvasiil ise loonud, ise kommenteerib külalisena ja ise kustutab kõik mis talle ei meeldi. Kaua sa isegi viitsid lolli mängida? See foorum on kutupiilu.
Päris hea teooria :lol: Mul polnud aega see nädalavahetus korralikult foorumilgi silma peal hoida, rääkimata siin koguaeg teemade tegemisest ja nende täitmisest :lol: :lol: :lol:
Külaline

Teemavälised kiunatused stiilis “nii mõttetu teem, kirjavead!, inglise keel! Võiks kustu lasta. Takistavad teemal igasuguse sisulise aruteluni jõudmast. Üks selline aktivist on hetkel igas uues teemas oma meestepuudust või jumal teab mis häda välja elamas
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider] ja 1 külaline