Aga seost ei näe? Mingil hetkel on need inimesed riigis väga pettunud ega tunne, et nendega arvestatakse, et neid kuulatakse, et nad üldse riigi jaoks olemas on. Miks sellisele riigile makse maksta ja miks peaks igale lollusele kaasa noogutama, kui see kidanike elu ainult keerulisemaks teeb?Külaline kirjutas: ↑18 Sept 2024 12:35 Mul millegipärast on tunne, et need kes skeemitavad ja hoiavad kõrvale maksude tasumisest, on kõige suuremad riigi kirujad ja nõudjad.
"Mustalt" töötamine
-
Külaline
-
Külaline
Sul tuleb suust külma õhku?Külaline kirjutas: ↑16 Sept 2024 23:23 või ajad niisama sooja õhku suust välja?
-
Külaline
Mitte ainult ehitajad. Autoremonditöökojad, autotarvikute müüjad. Kogu kollektiivile väike osa ametlikult ja peamine osa ümbrikus. Aastaid juba, keegi ei kobise sest maksuamet on selle pisikese palga nägemisega täiesti rahul ja raamatupidamine on "korras".Külaline kirjutas: ↑17 Sept 2024 19:19 Ehitajad saavad siiani pool palka arvele ja pool sulas,.
-
Külaline
Kusjuures tean, mul on töö selline.
Iluteenindajad on ka suur grupp inimesi, kus suurem osa rahast liigub mustalt.Külaline kirjutas: ↑18 Sept 2024 16:03Mitte ainult ehitajad. Autoremonditöökojad, autotarvikute müüjad. Kogu kollektiivile väike osa ametlikult ja peamine osa ümbrikus. Aastaid juba, keegi ei kobise sest maksuamet on selle pisikese palga nägemisega täiesti rahul ja raamatupidamine on "korras".Külaline kirjutas: ↑17 Sept 2024 19:19 Ehitajad saavad siiani pool palka arvele ja pool sulas,.
-
Külaline
Nii ta on. Minu iluteenindaja töötas aastaid nii, et ei maksnud üldse makse. Nüüd mõned aastad on tal oma firma ja maksis ka makse. Aga nüüd räägib, et ei ole võimalik, peab jälle põranda alla pugema ja hakkama sissetulekuid varjama. Nii mõjub juba pelgalt jutt ettevõtjate maksustamisest. Seega minu arust on see väga loll mõte, mida riik praegu teeb. Viimastel aegadel maksti makse hästi ja see muutub nüüd jälle. Lõppkokkuvõttes saavad nad neid töötuid ja mustalt töötajaid hordidena juurde, mitte rohkem raha.BellaBee kirjutas: ↑21 Sept 2024 05:52Iluteenindajad on ka suur grupp inimesi, kus suurem osa rahast liigub mustalt.Külaline kirjutas: ↑18 Sept 2024 16:03Mitte ainult ehitajad. Autoremonditöökojad, autotarvikute müüjad. Kogu kollektiivile väike osa ametlikult ja peamine osa ümbrikus. Aastaid juba, keegi ei kobise sest maksuamet on selle pisikese palga nägemisega täiesti rahul ja raamatupidamine on "korras".Külaline kirjutas: ↑17 Sept 2024 19:19 Ehitajad saavad siiani pool palka arvele ja pool sulas,.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑14 Sept 2024 21:45 Kas töötad või oled kunagi töötanud mitteametlikult, "mustalt"? Miks? Ja mis alal?
-
Külaline
Olen .Tegelikult olen ametlikult töötanud vaid 4-5 aastat. Põhjus selleks on väga lihtne- olen lapsest saadik olnud töövõimetu, aga pensionist ära ei ela. Ja et saada ka toimetulekutoetust, siis ei tohi panka raha laekuda. Varem olin ka töötu ja töötu abiraha sain- ei võinud töötada. Olen olnud koristaja, sanitar, müüja, majahoidja, lapsehoidja. Mustalt töötamine meeldib mulle-saada raha iga päev või kord nädalas kätte, samas pensionist saab maksud maksta ja palk on selline vaba raha, mida kulutada või koguda, kuidas tahan
-
Külaline
Mulle ka väga meeldiks selline elu. Ise makse ei maksa, aga ootan teiste maksumaksjate taskust rikkalikult toetusi: töötu abiraha võtan, siis pensioni, toimetulekutoetust. Andke aga rohkem, aga noh, endale mulle muidugi ei meeldi makse maksta, palju parem on see kõik endale taskusse pista. Palju rohkem raha jääb endale nii. Las teised lollid maksavad ja mina võtan selle raha siis meeleldi vastu.Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2024 10:16Olen .Tegelikult olen ametlikult töötanud vaid 4-5 aastat. Põhjus selleks on väga lihtne- olen lapsest saadik olnud töövõimetu, aga pensionist ära ei ela. Ja et saada ka toimetulekutoetust, siis ei tohi panka raha laekuda. Varem olin ka töötu ja töötu abiraha sain- ei võinud töötada. Olen olnud koristaja, sanitar, müüja, majahoidja, lapsehoidja. Mustalt töötamine meeldib mulle-saada raha iga päev või kord nädalas kätte, samas pensionist saab maksud maksta ja palk on selline vaba raha, mida kulutada või koguda, kuidas tahan
-
Külaline
Jah, kui meie riigi raha igasuguste tilu-lilude peale laiali ei lendaks, siis oleksin sinu süüdistuskõnega nõus.Anonymous kirjutas: ↑21 Sept 2024 10:31Mulle ka väga meeldiks selline elu. Ise makse ei maksa, aga ootan teiste maksumaksjate taskust rikkalikult toetusi: töötu abiraha võtan, siis pensioni, toimetulekutoetust. Andke aga rohkem, aga noh, endale mulle muidugi ei meeldi makse maksta, palju parem on see kõik endale taskusse pista. Palju rohkem raha jääb endale nii. Las teised lollid maksavad ja mina võtan selle raha siis meeleldi vastu.
-
Külaline
See pole ju seotud. Kas siis on osadel õigus makse mitte maksta ja teiste makstud maksudest elada? See mentaliteet on väga nõme, et ise elan teiste arvelt ja teiste kaelas, aga endale mulle maksta ei meeldi. Nagu mul on üks tuttav, kes viib metsa alla prahti, sest las omavalitsus maksab, neil raha küll, vallavanemal on ilus auto ostetud. Ja kuidas see on seotud? Kas sa karistad seda vallavanemat oma prahiga? Ei. Tema ostab jälle endale ilusa auto ja ei käi seal metsa all. Sa karistad oma küla elanikke, kes tahaks seenel käia ja lõpuks maksavad sinu prügiveo ikkagi kinni. Mõnel ikka üldse mingit mõtlemisvõimet ei ole.Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2024 11:11Jah, kui meie riigi raha igasuguste tilu-lilude peale laiali ei lendaks, siis oleksin sinu süüdistuskõnega nõus.Anonymous kirjutas: ↑21 Sept 2024 10:31Mulle ka väga meeldiks selline elu. Ise makse ei maksa, aga ootan teiste maksumaksjate taskust rikkalikult toetusi: töötu abiraha võtan, siis pensioni, toimetulekutoetust. Andke aga rohkem, aga noh, endale mulle muidugi ei meeldi makse maksta, palju parem on see kõik endale taskusse pista. Palju rohkem raha jääb endale nii. Las teised lollid maksavad ja mina võtan selle raha siis meeleldi vastu.
-
Külaline
Vägagi on seotud, kala hakkab roiskuma peast. Kui ülikutel puudub moraal, siis moraalitus levib aina edasi.
-
Külaline
Tulevikus on meil hulk pensionäre, kes kiljuvad madala pensi teemal ja kiruvad riiki, aga nende väike penss tuleneb otseselt sellest, et töötasid terve elu pooleldi mustalt.Külaline kirjutas: ↑18 Sept 2024 16:03Mitte ainult ehitajad. Autoremonditöökojad, autotarvikute müüjad. Kogu kollektiivile väike osa ametlikult ja peamine osa ümbrikus. Aastaid juba, keegi ei kobise sest maksuamet on selle pisikese palga nägemisega täiesti rahul ja raamatupidamine on "korras".Külaline kirjutas: ↑17 Sept 2024 19:19 Ehitajad saavad siiani pool palka arvele ja pool sulas,.
-
Külaline
Sinu pea roiskub, imelikku mulli ajad ja õigustad oma varga mentaliteeti. Sellised on tavaliselt lapsest saati pikanäpulised olnud. Korralikest peredest tuleb harva neid, kes vargust õigustavad.Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2024 11:50 Vägagi on seotud, kala hakkab roiskuma peast. Kui ülikutel puudub moraal, siis moraalitus levib aina edasi.
-
Külaline
Kuidas sa siis töövõimetu oled, kui saad töötada? Ja veel füüsilist jõudu eeldavatel ametikohtadel, kus paljud ilma puude paberiteta inimesed tervislikel põhjustel töötada ei saa.Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2024 10:16Olen .Tegelikult olen ametlikult töötanud vaid 4-5 aastat. Põhjus selleks on väga lihtne- olen lapsest saadik olnud töövõimetu, aga pensionist ära ei ela. Ja et saada ka toimetulekutoetust, siis ei tohi panka raha laekuda. Varem olin ka töötu ja töötu abiraha sain- ei võinud töötada. Olen olnud koristaja, sanitar, müüja, majahoidja, lapsehoidja. Mustalt töötamine meeldib mulle-saada raha iga päev või kord nädalas kätte, samas pensionist saab maksud maksta ja palk on selline vaba raha, mida kulutada või koguda, kuidas tahan
-
Külaline
Sellele inimesele ei tohiks küll mingit pensioni või toetust maksta.Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2024 10:16Olen .Tegelikult olen ametlikult töötanud vaid 4-5 aastat. Põhjus selleks on väga lihtne- olen lapsest saadik olnud töövõimetu, aga pensionist ära ei ela. Ja et saada ka toimetulekutoetust, siis ei tohi panka raha laekuda. Varem olin ka töötu ja töötu abiraha sain- ei võinud töötada. Olen olnud koristaja, sanitar, müüja, majahoidja, lapsehoidja. Mustalt töötamine meeldib mulle-saada raha iga päev või kord nädalas kätte, samas pensionist saab maksud maksta ja palk on selline vaba raha, mida kulutada või koguda, kuidas tahan
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2024 12:31Sellele inimesele ei tohiks küll mingit pensioni või toetust maksta.Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2024 10:16Olen .Tegelikult olen ametlikult töötanud vaid 4-5 aastat. Põhjus selleks on väga lihtne- olen lapsest saadik olnud töövõimetu, aga pensionist ära ei ela. Ja et saada ka toimetulekutoetust, siis ei tohi panka raha laekuda. Varem olin ka töötu ja töötu abiraha sain- ei võinud töötada. Olen olnud koristaja, sanitar, müüja, majahoidja, lapsehoidja. Mustalt töötamine meeldib mulle-saada raha iga päev või kord nädalas kätte, samas pensionist saab maksud maksta ja palk on selline vaba raha, mida kulutada või koguda, kuidas tahanKülaline kirjutas: ↑21 Sept 2024 10:09
Kui mina töötan miinimumpalgaga ja teine ei tööta üldse ametlikult, siis palju meie pension erineb? Kas üldse erineb?
-
Külaline
ha-haa, tahad väite, et meie riigi tipus skeemitajad tulevad ainult praakperedest?
-
Külaline
Kes meil seal tipus skeemitavad? Kadedus voolab mõnel ojadena. Sahkerdajdl, mahkerdajad, übrikuga susserdajad ei saa vanaduspõlves oma pensiga hakkama ja siis on üks lalin ja vigin teiste suunas, et miks need rohkem makse ei tahaks maksta.Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2024 13:13ha-haa, tahad väite, et meie riigi tipus skeemitajad tulevad ainult praakperedest?
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2024 12:21Kuidas sa siis töövõimetu oled, kui saad töötada? Ja veel füüsilist jõudu eeldavatel ametikohtadel, kus paljud ilma puude paberiteta inimesed tervislikel põhjustel töötada ei saa.Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2024 10:16Olen .Tegelikult olen ametlikult töötanud vaid 4-5 aastat. Põhjus selleks on väga lihtne- olen lapsest saadik olnud töövõimetu, aga pensionist ära ei ela. Ja et saada ka toimetulekutoetust, siis ei tohi panka raha laekuda. Varem olin ka töötu ja töötu abiraha sain- ei võinud töötada. Olen olnud koristaja, sanitar, müüja, majahoidja, lapsehoidja. Mustalt töötamine meeldib mulle-saada raha iga päev või kord nädalas kätte, samas pensionist saab maksud maksta ja palk on selline vaba raha, mida kulutada või koguda, kuidas tahanKülaline kirjutas: ↑21 Sept 2024 10:09
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist