Tradwife elustiil

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 21 Sept 2024 18:08 Eino, mina tahaks küll näha, kuidas lehmasõnnikut köruga põllule ceetakse, siis hobesega küntakse, kösitsi vilja külvatakse ja lõigatakse, viljast käsokiviga jahu tehakse ja siis sellest leiba küpsetstakse. Rääkimata heinateost või sea veristamisest. Talcel võetakse saega paar metsa maha. Vot see on tradwife. Muu on kukimuki.
Ära unusta, et hommik algab lehma lüpsmisega ja siis ruttu pliidi alal tuli, et ärkavale perele muna praadida ja kohvivett keeta.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Sept 2024 18:11
Külaline kirjutas: 21 Sept 2024 18:08 Eino, mina tahaks küll näha, kuidas lehmasõnnikut köruga põllule ceetakse, siis hobesega küntakse, kösitsi vilja külvatakse ja lõigatakse, viljast käsokiviga jahu tehakse ja siis sellest leiba küpsetstakse. Rääkimata heinateost või sea veristamisest. Talcel võetakse saega paar metsa maha. Vot see on tradwife. Muu on kukimuki.
Ära unusta, et hommik algab lehma lüpsmisega ja siis ruttu pliidi alal tuli, et ärkavale perele muna praadida ja kohvivett keeta.
Mul oligi selline vanaema. Ärkas kell neli öösel ja läks lehmi lüpsma. Siis tegi perele hommikusööki ja läks edasi toimetama. Mind saadeti suveks vanaema juurde elama, aga mingit suhtlemist temaga polnud. Vahel õhtul istus minuga laua taha, et kaarte mängida või midagi, aga jäi siis tukkuma juba kell viis õhtul. Tööl ta ei käinud, raha ei olnud, aga rabas hommikust õhtuni puhkepausideta. Pole mina siiani hullemat elu näinud. Ja siiani ei saa aru, et mille nimel see kõik toimus üldse.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Sept 2024 22:24
Külaline kirjutas: 21 Sept 2024 18:11
Mul oligi selline vanaema. Ärkas kell neli öösel ja läks lehmi lüpsma. Siis tegi perele hommikusööki ja läks edasi toimetama. Mind saadeti suveks vanaema juurde elama, aga mingit suhtlemist temaga polnud. Vahel õhtul istus minuga laua taha, et kaarte mängida või midagi, aga jäi siis tukkuma juba kell viis õhtul. Tööl ta ei käinud, raha ei olnud, aga rabas hommikust õhtuni puhkepausideta. Pole mina siiani hullemat elu näinud. Ja siiani ei saa aru, et mille nimel see kõik toimus üldse.Tra
Mitte ainult sinu vanaema. Kõik naised, kes maal elasid. Sellele tööde listile lisaks joodikust mees kanseldada. Traditsiooniline eluviis, mida nüüd romantiseeritakse ja mõni ekraani ees eputav mimmu arvab, et niisama kodus passimine ongi see traditsioonilise naise elu ja sellest tuleb live teha.
Külaline

Anonymous kirjutas: 21 Sept 2024 22:24Mul oligi selline vanaema. Ärkas kell neli öösel ja läks lehmi lüpsma. Siis tegi perele hommikusööki ja läks edasi toimetama. Mind saadeti suveks vanaema juurde elama, aga mingit suhtlemist temaga polnud. Vahel õhtul istus minuga laua taha, et kaarte mängida või midagi, aga jäi siis tukkuma juba kell viis õhtul. Tööl ta ei käinud, raha ei olnud, aga rabas hommikust õhtuni puhkepausideta. Pole mina siiani hullemat elu näinud. Ja siiani ei saa aru, et mille nimel see kõik toimus üldse.
Mida piimaga tehti, et raha ei olnud? Tavaliselt nõukaajal (hiljem lehmi ju eriti ei peetud enam) piim viidi kokkuostu ja selle eest maksti päris korralikult raha. Või ta lüpsis majandi lehmi? Eramajapidamises oli ikka 1 lehm tavaliselt. Palka ei makstud? Imelik, et kell 5 sai juba tukkuma jääda. Kes õhtuse lüpsi tegi?
Külaline

Sinu vanaema sai varakult pensile ja tõenäoliselt sai piima eest raha. Piimanõu viis käruga piimapukile autot ootama.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Sept 2024 14:58
Külaline kirjutas: 18 Aug 2024 22:34 Tradwife tuleneb sõnast “traditional” ja “wife”. Tradwife suunamudijad ja elustiili harrastajad propageerivad tavapäraseid soorolle nagu 1950ndatel aastat. Sellised naised valivad lastele ja kodule pühendumise, abikaasa, laste eest hoolitsemisele, kodutöödega tegelemise, toiduvalmistamisega.
Minu arvates teeb enamus naisi seda kõike ka tänasel päeval, aga täiskohaga töö kõrvalt. Kes see teine nende elamist siis koristab ja lapsi ikka kasvatab? Mida seal kodus iga jumala päev päevasel ajal hoolitseda üldse on? Lapsed on lasteaias ja koolis ja mees tööl. Peale tööd teevadki naised õhtusööki ja tegelevad lastega.

Mingit traditsioonilist naist saab mängida ainult kusagil maal, kus sa siis ka kasvatad ise aiasaaduseid ja talitad loomi. Kood vaipa, kampsuneid ja õmbled riideid. Meheke töötab ka omas majapidamises ja lõunaks saabub söögilauda.

Kuskil kortermajas arvuti taga istudes ja veini limpsides nimetada end traditsiooniliseks yeah.
Miks naised teevad õhtusööki ja tegelevad lastega? Kui ei ole kodune naine. Mina kamandan mehe ülepäeva köögi süüa tegema, ei hakka mina kellegi köögikataks.
Külaline

Ausalt öelda mida rohkem saab lastega tegeleda, kui oled kodune? Tulevad lasteaiast, koolist koju ja mida sa nendega siis tegema hakkad, mida töötav naine ei tee? Restorani lõunaid ei viitsiks ma isegi koduse naisena iga jumala päev valmis kokata ja milleks seda üldse peaks. Ammugi ei viitsiks ma koduse naisena iga jumala päev koristada. Sellise hullumeelse kokkamise ja koristamise järel oleks ma õhtuks veel väsinum kui palgatöölt tulles ja mingit erilist lastega tegelemist sealt oodata ei ole. Variseks varakult voodisse.
Külaline

Ootan vastust, miks see vähem hommikumantel on? Kuidas teil alles nüüd mingid hommikumantli nägemused tänavatel tekkisid, aga varem mitte? Sest selliste lõigetega mantlid on alati linnapildis olnud. Minu mehe puuvillane froteest hommikumantel on sama lõikega

[urlhttps://www.reserved.com/ee/et/villane-mantel-6814y-80x]
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Sept 2024 14:47 Ootan vastust, miks see vähem hommikumantel on? Kuidas teil alles nüüd mingid hommikumantli nägemused tänavatel tekkisid, aga varem mitte? Sest selliste lõigetega mantlid on alati linnapildis olnud. Minu mehe puuvillane froteest hommikumantel on sama lõikega

[urlhttps://www.reserved.com/ee/et/villane-mantel-6814y-80x]
Sorry, läks valesse teemasse. Kustutaks kui saaks.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Sept 2024 14:17
Külaline kirjutas: 18 Aug 2024 22:34 Tradwife tuleneb sõnast “traditional” ja “wife”. Tradwife suunamudijad ja elustiili harrastajad propageerivad tavapäraseid soorolle nagu 1950ndatel aastat. Sellised naised valivad lastele ja kodule pühendumise, abikaasa, laste eest hoolitsemisele, kodutöödega tegelemise, toiduvalmistamisega.
Minu arvates teeb enamus naisi seda kõike ka tänasel päeval, aga täiskohaga töö kõrvalt. Kes see teine nende elamist siis koristab ja lapsi ikka kasvatab? Mida seal kodus iga jumala päev päevasel ajal hoolitseda üldse on? Lapsed on lasteaias ja koolis ja mees tööl. Peale tööd teevadki naised õhtusööki ja tegelevad lastega.

Mingit traditsioonilist naist saab mängida ainult kusagil maal, kus sa siis ka kasvatad ise aiasaaduseid ja talitad loomi. Kood vaipa, kampsuneid ja õmbled riideid. Meheke töötab ka omas majapidamises ja lõunaks saabub söögilauda.

Kuskil kortermajas arvuti taga istudes ja veini limpsides nimetada end traditsiooniliseks yeah.
Miks naised teevad õhtusööki ja tegelevad lastega? Kui ei ole kodune naine. Mina kamandan mehe ülepäeva köögi süüa tegema, ei hakka mina kellegi köögikataks.
See oleks ju täis töökoht teha iga päev mitu korda süüa. Ainult palka ei maksta.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Sept 2024 11:05
Külaline kirjutas: 22 Sept 2024 14:17

Postitus on kustutatud
Muidugi on. Tõesti arvad, et viitsin siin sulle anonina fanfictionit kokku luuletada? Hobikirjanikel on teised platvormid. Sa ei suuda uskuda, et kõik mehed ei olegi hunnik virtsa? Ma olen juba mehel kalla. Kamandama on öeldud ilmselge huumoriga, aga ega ma ei imesta sinupoolset huumori mittetajumist. Huumor ja selle tajumine on intelligentse inimese tunnus.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Tolmukübe ja 3 külalist