Äkki hakkab kergem😞

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 24 Sept 2024 06:44
Külaline kirjutas: 23 Sept 2024 16:13 Nii raske ja kurb olla, jälle peale 2-3-kuulist perioodi mees ütles, et kõik on hästi, aga midagi jääb puudu ja sain aru, et mõtleb seda armumise tunnet. Ja selline olukord juba mitmes kord😭 Ei saa aru, kas mul mingi needus peal, et keegi ei armu minusse ega tunne mingeid sügavamaid tundeid peale meeldimise ja selle, et minuga on tore. Praegune oli nii paljulubav kõik oli super ja siis öeldaks nii. Peaks täiesti lahti laskma sellest ideest, et ma üldse kunagi kedagi leian ja leppima, et forever alone😭 see on nii raske, sest kogu aeg unistanud sellest, et leian hea suhte. Kõik sõbrannad ammu suhetes, abielus ja elavad koos. Olen 28. See rohkem selline off my chest teema, aga äkki kellelgi mingi hea kogemus või nõuanne.
Postitus on kustutatud
Sest ma tahan ja võin. Loodan; et vastus rahuldab teid.
Külaline

Äkki peikad peavad su segakeelt napakaks?
Külaline

Üle-eelmine vastus pole teemaaljataja kirjutatud.
Külaline

Ainult neli teemakohast vastust😂 sellesse foorumisse pole tõesti mõtet midagi postitada.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Sept 2024 09:15
Külaline kirjutas: 24 Sept 2024 08:49
Külaline kirjutas: 24 Sept 2024 08:35 Äkki peikad peavad su segakeelt napakaks?
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Eesmärk ongi see et sina ei suhtleks.
Külaline

Eelmine vastaja, saad aru, et sa ei räägi teemaalgatajaga? Siin võivad suva inimesed teemaalgataja nimel vastata.
TurvaSiil
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas TurvaSiil »

Palun jääge teemasse, niisama vaielda ja kakelda saate siin: viewtopic.php?t=775
Nii lühikese teema kohta kustutasin ikka väga palju postitusi.
Külaline

Jälle mingi spetsiifiline kuufaas või seewaldis avatud uste päevad, et igasugused hullud siin aktiveeruvad
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Sept 2024 16:32 Jälle mingi spetsiifiline kuufaas või seewaldis avatud uste päevad, et igasugused hullud siin aktiveeruvad
Mõtlen sama. Ajaks täiskuu süüks, aga praegu pole. Siinseid vastuseid vaadates, siis ma ei usu, et teemaalgatajal kergem hakkas.
iiR
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas iiR »

Külaline kirjutas: 24 Sept 2024 16:44
Külaline kirjutas: 24 Sept 2024 16:32 Jälle mingi spetsiifiline kuufaas või seewaldis avatud uste päevad, et igasugused hullud siin aktiveeruvad
Mõtlen sama. Ajaks täiskuu süüks, aga praegu pole. Siinseid vastuseid vaadates, siis ma ei usu, et teemaalgatajal kergem hakkas.
Võis hakata. No et siiski leidub maailmas inimesi, kellel ilmselt elu ja olemine on kirjeldamatult rohkem sassis kui TA-l.
vanamutt

Postitus Postitas vanamutt »

Tuleb leppida, sest mõne inimese jaoks ei olegi kedagi. Üldse - ma ei saa aru.
Enamus naisi kraaksatab peale suhte lõppemist, et ometi saab elama hakata.
Äkki on mõnel inimesel targem suhte periood üldse vahele jätta?

SA mõtle nii - äkki mulle ongi määratud üksi jääda. Milles probleem on?
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Sept 2024 01:27
Külaline kirjutas: 23 Sept 2024 16:13 Nii raske ja kurb olla, jälle peale 2-3-kuulist perioodi mees ütles, et kõik on hästi, aga midagi jääb puudu ja sain aru, et mõtleb seda armumise tunnet. Ja selline olukord juba mitmes kord😭 Ei saa aru, kas mul mingi needus peal, et keegi ei armu minusse ega tunne mingeid sügavamaid tundeid peale meeldimise ja selle, et minuga on tore. Praegune oli nii paljulubav kõik oli super ja siis öeldaks nii. Peaks täiesti lahti laskma sellest ideest, et ma üldse kunagi kedagi leian ja leppima, et forever alone😭 see on nii raske, sest kogu aeg unistanud sellest, et leian hea suhte. Kõik sõbrannad ammu suhetes, abielus ja elavad koos. Olen 28. See rohkem selline off my chest teema, aga äkki kellelgi mingi hea kogemus või nõuanne.
Postitus on kustutatud
Kas su meelest teemaalgataja peab olema rahul ja õnnelik, et mees, kellega ta koos elab ütleb, et pole armunud? Nagu päriselt mõtled või niisama trollid?
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Sept 2024 17:59 Selle meeleheite vastu aitab ainult üks asi- oma elu tuleb nii toredaks ja huvitavaks teha, et on kahtlane, kas mingi mees plaani üldse mahuks. Kui sa iseendaga rahul ei ole ja mingit päästmist ja õnnelikuks tegemist ootad, siis jäädki pettuma. Alles siis, kui ise oled oma eluga õnnelik ja rahul, siis tuleb mehi niiet oled lausa hädas. Mida armastad, mis sind tiksuma paneb, mis sära silma toob?
Ja kuhugi pole sa hiljaks jäänud, ära heida meelt. Su abielus sõbrannadest pooled lahutavad järgmise 5 aasta jooksul (mitte õelus, vaid elu läheb nii), sul on aega küll ja veel.
Just. Ise olin ka 10+ aastat abielus, aga nüüd olen ikka samas reas vallalistega ja otsin endiselt seda õiget. Mis teha, elu on selline, meelt heitma ei pea ;) Mina olen TA-st 10a vanem.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Sept 2024 22:03
Postitus on kustutatud
Kas su meelest teemaalgataja peab olema rahul ja õnnelik, et mees, kellega ta koos elab ütleb, et pole armunud? Nagu päriselt mõtled või niisama trollid?
Ei tea mis oli algupärane postitus, neid kustutatakse siin massiliselt. Aga kas vastab üldse tõele nagu mees üldse ei armastanud, äkki oli see lihtsalt pettunud inimese emotsioon? Armumine kestab nagunii aastakese ja siis saab läbi. Edasi ongi argipäev.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Sept 2024 23:55

Postitus on kustutatud
Ei tea mis oli algupärane postitus, neid kustutatakse siin massiliselt. Aga kas vastab üldse tõele nagu mees üldse ei armastanud, äkki oli see lihtsalt pettunud inimese emotsioon? Armumine kestab nagunii aastakese ja siis saab läbi. Edasi ongi argipäev.
Ma ise olen oma abikaasaga koos üle 25 aasta. Aga kui mu mees tuleks mulle teadustama, et vot armumine on tema poolt läbi ja nüüd olevat argipäev jne... No ma ei tea. Siis kaaluksin küll lahkuminekut, sest argipäevaga saan ma ise kah hakkama. Suudan endale elatist teenida, maja on minu oma ja süüa teha ning pesu pesta - seda saan kah ilma meheta.

Selliseid asju normaalses suhtes teineteisele lihtsalt ei öelda. Seda enam, et see on pooltõde. Päris tõde on, et armumine saab küll läbi, aga armastus jääb. Ja armastus on hoopis sügavam tunne kui armumine.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Sept 2024 08:38 Ma ise olen oma abikaasaga koos üle 25 aasta. Aga kui mu mees tuleks mulle teadustama, et vot armumine on tema poolt läbi ja nüüd olevat argipäev jne... No ma ei tea. Siis kaaluksin küll lahkuminekut, sest argipäevaga saan ma ise kah hakkama. Suudan endale elatist teenida, maja on minu oma ja süüa teha ning pesu pesta - seda saan kah ilma meheta.

Selliseid asju normaalses suhtes teineteisele lihtsalt ei öelda. Seda enam, et see on pooltõde. Päris tõde on, et armumine saab küll läbi, aga armastus jääb. Ja armastus on hoopis sügavam tunne kui armumine.
Kui kahe-kolme kuuga armumine "üle läks" (kui seda üldse mehel oli, ehk oligi tema jaoks selline "käib kah" suhe- vabandust, teemaalgataja!), siis pole 25 aastaks üldse mingit lootust ju. Siinkohal võib vist ütleda iegi, et hästi, et niigi läits. Parem õudne lõpp kui lõputu õudus, eks. Ei sooviks kellelegi vastutahtmist hambad ristis koos elada kellegiga, keda tegelikult ei taha ju.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Sept 2024 08:38

Ma ise olen oma abikaasaga koos üle 25 aasta. Aga kui mu mees tuleks mulle teadustama, et vot armumine on tema poolt läbi ja nüüd olevat argipäev jne... No ma ei tea. Siis kaaluksin küll lahkuminekut, sest argipäevaga saan ma ise kah hakkama. Suudan endale elatist teenida, maja on minu oma ja süüa teha ning pesu pesta - seda saan kah ilma meheta.

No kui sa kaaluksid kohe lahkuminekut, siis sa ise ei armastagi oma meest, sest miks minna lahku kui ise armastatakse, sinu jaoks on ta ju olemas. See sinu jutt hakkama saamisest, elatise teenimisest on ju kõrvaline teema. Öeldakse või ei öelda, inimesed võivad öelda läbimõtlematuid asju ja rumalaid asju, aga sa ise vastasid ju praegu sama ausalt nagu see meeski, ka sinul pole ju tundeid. Elad 25 aastat koos ja siis viskad suhte nurka kuna teine ütles, et pole enam armunud :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Sept 2024 18:20
Külaline kirjutas: 27 Sept 2024 08:38

No kui sa kaaluksid kohe lahkuminekut, siis sa ise ei armastagi oma meest, sest miks minna lahku kui ise armastatakse, sinu jaoks on ta ju olemas. See sinu jutt hakkama saamisest, elatise teenimisest on ju kõrvaline teema. Öeldakse või ei öelda, inimesed võivad öelda läbimõtlematuid asju ja rumalaid asju, aga sa ise vastasid ju praegu sama ausalt nagu see meeski, ka sinul pole ju tundeid. Elad 25 aastat koos ja siis viskad suhte nurka kuna teine ütles, et pole enam armunud :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Loomulikult läheb üle, aga selle väljaütlemine on ju hoopis teine asi. Kuigi ka siin selgelt oleneb, kuidas öelda.
Külaline

Mis asi sul üle läheb? Armastus?
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Sept 2024 00:09 Mis asi sul üle läheb? Armastus?
Ei, see esmane armumine. Kus mõeldakse kuldne kuu selga jms
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider] ja 2 külalist