Külaline kirjutas: ↑26 Sept 2024 17:24
Külaline kirjutas: ↑26 Sept 2024 16:14
Anonymous kirjutas: ↑21 Sept 2024 11:42Ma tean seda, aga just nii ta seal ju end väljendab, et
pole õega lähedane ja suhtlus puudub. Mis kuldmune te siis nüüd ootate? Et keegi, kes pole lähedane, teab täpselt, mis juhtus ja mida nad teadsid. Kui ikka nii pikalt pole lähedane, siis on see mingi vana kana õdede vahel ja miks seda nüüd antud looga seostada? Mis sel sellega pistmist?
Ta ei kirjuta ei seda ega teist. Ta kirjutab, et pole Anitat kunagi oma õeks pidanud. Võimalik, et on maast-madalast oldud omavahel nagu öö ja päev või on juba väga ammu toimunud mingid sündmused, mille järel ta ei taha teda oma õena näha. Ta kirjutab ka seda, et teab seda peret ja nad on kogu aeg sellised olnud. Ma järeldan sellest, et ta teab neid rohkem kui suvaline kõrvalseisja ja ju on siis alust, et öelda neid asju, mida ta ütleb.
Helde taevas, muidugi teab seda peret kuna tegemist õega. Aga kui on selline vimm mingil põhjusel lähedase pereliikme vastu, siis on alust kahtlustada, et natuke nagu käte hõõrmust seal - üks null. Minu arvates kõik muu, mille pärast on tülitsetud või mida iganes varem on tehtud, ei puutu antud loosse kuidagi. Kogu aeg sellised olnud? Millised?
Helde taevas, kuidas inimestel puudub funktsionaalse lugemise oskus!
See, mille pärast on tülitsetud ja mida varem on tehtud, ei puutu tõesti asja. Kas ma väidan midagi muud või kuidas see repliik ääremärkusena nüüd üldse asja puutus?
Kui sinul on alust kahtlustada, "et natuke nagu käte hõõrmust seal.", siis minul on alust kahtlustada, "et ta teab neid rohkem kui suvaline kõrvalseisja ja ju on siis alust, et öelda neid asju, mida ta ütleb."
Ja millised-sellised nad kogu aeg on olnud, mine küsi Anita õelt täpsustust või loe ise üle, mille peale ja mida ta vastab.